snežakinja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks No, da se danes malo javim. Sem imela obsedeno stanje. Mi je mali vse živce danes spil. Kadar ni jedel, se je samo jokal, potem zaspal za ene 20 minut in spet od začetka,. Tudi sedaj zvečer je imel problem zaspat, pa drugače vedno lepo zaspi. Je bilo tako daleč, da sem ga dala v posteljico (seveda se je drl), sem zaprla vrata (beri raje zaloputnila) in se šla najprej zjokat (me mož dobro pozna, pa me je prišel stisnt), potem sem imela pa spet energijo za uspavanje naprej. Na srečo ratalo in zdaj lepo spita oba, mama ima pa vse štiri od sebe in samo čaka kdaj bo šla v posteljo Upam da bo takih dni čim manj. Tinaaleks pri nas je bila včeraj scena enaka kot pri vas Zgleda je moglo bit nekaj na vremenu. Hb je pa tud naš ta mali ponoči lepo spal. Tako, da sva se vsaj spočila, ker je bil res napoooooren dan. Mene ta njegov jok čisto iztiri. Enkrat sem ga celo pozabla previt pred hranjenjem, ker je tako jokal, da sem bila čisto preč in sem hitela delat flaško. No saj sva se pa po hranjenju. Samo tist mi nič ne paše, ker vedno bruha, ko ga po pravijalni sučem. Danes je zdajle po zajtrku zadremal brez večje scene. Upam, da bo tako cel dan. Pri nas je tako skisano vreme. Oblačno, megleno, nikakvo. Upam, da bo opoldne boljše, ker bi ga res rada peljala ven z vozičkom. Se bojim, da bo drugače spet rompompom. Nama je crknil avto in to čisto generalno. Zdaj sploh ne vem kaj bova. Tega sva kar pokvarjenega prodala. Naprej pa ne vem. Sicer imava še enega, mojega, ki ga zdaj itak ne rabim toliko, ampak seveda rabimo še en avto. Če ne prej, potem, ko bom jaz spet šla v službo. Ah groza. Vsi bi samo denar imeli. Od kje naj ga pa jaz jemljem....? Full fajn, ko že toliko telovadite. Jaz se kar ne morem spravit zraven. Pa tud ne vem kako bi. Moj pride domov tako pozno zvečer, da bi lahko šla v telovadnico samo kje okrog 8h-9h. Takrat se mi pa sploh ne da. Ne vem kaj naj skuham za kosilo.