lija30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki IZVIRNO SPOROČILO: orhideja80 dude - a ve kaj menjate glede na velikost? Jaz imam polno dud, vendar se je ben čisto navezal na tisto, ki jo je dobil prvo. Je pa le do 2. mesecev...a jo še vedno veselo cuclja. Sedaj sem kupila rezervno (enako), da ne bo panike, če se ena zgubi... Jaz sem v startu kupila samo en par in je lepo sprejela, je pa aventova do 3m, za naprej bom pa kupila en par avent 3-6m. Bratec je imel enake in vedno isti model, samo pac vecje. Je pa vedno dobro, da je cim manjsa, ga pa spet ne sme zulit okoli ust. Jaz sem pa ta teden zacela locevat po Montignacu, pa sem sla ze 2kg dol . lija kako je lahko lupinica utesnjena pri 3m? missD leseni stolcki so meni obupni, kadarkoli je mali sedel gor, je skos drsel dol s sedala in pod pladenj , pa pas ga je rezal med nogami... Je bil pa na trip trapu. Tudi njemu ni bilo vsec, popravit se pa ni znal. Na antilopu nima problemov, je pa tak model kot tvoj na sliki, samo je zdej kar motece, da se sprednje palice ne da sneti, ker ga je tezje not pa ven dajat. Lien je sla z ocijem na sprehod, v LJ je ful soncek, samo pa ze 3 dni ful piha . Instinkt - jaz ga imam tudi ful, me je pa ze veckrat resil pred nesrecami na cesti... Veckrat na znanih ovinkih zelo upocasnim, ker pomislim, da bi lahko ksn norec pripeljal z druge strani, pa se vedno najde kak motorist ali tovornjak. Pa ce pomislim na divjad, se obvezno nekaj pojavi na cesti. Tako da moje instinkte kar pridno poslusam, ker so vedno tocni. majabar samo da se spet cartate z ocijem pokora a ne da so fajn te obrocki . bi jih se par paketov kupila, ce ne bi bili tako dragi. Pa gor lahko se druge igracke obesas kar na verigo. mamamajca kako je z ocetom, anju kako je z nonotom? imamo lupinco Jane in naš velikanček je v njej res stisnjen. Sploh če imam gor še bundico.
|