|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
25.1.2011 22:22:31   
mamamajča
6.?? Pa vedno bolj presenečaš tiuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
26.1.2011 8:04:36   
tinaaleks
jutro!

Danes imam A še doma, čeprav nima nič vročine. Če bo danes brez, gre jutri v vrtec. Saj sem rekla, preutrujenost zaradi bratcauser posted image .

pokora-bomo v apartmaju, mislim, da je Sonnblick; 2 spalnici pa raztegljiva sofa v dnevni sobi, čisto na smučišču, za otroške proge pa bo treba z avtom malo po cesti naprej.

Danes sem spala samo do 3, ko je G hotel jesti. On je potem že zaspal naprej, jaz pa ne. Sem se samo premetavala, in probala zaspat,... Ob 5.30 je pa že A pokonci.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
26.1.2011 8:31:10   
mamamajča
Dobro jutro!

Tinaaleks, je kaj v zraku?
Midva v vseh treh mesecih še nisva preživela tako katastrofalne noči! Ne vem, kaj ga daje, spal ni nič! Niti enkrat ni prespal cele ure v kosu, jokala sem na koncu že jaz. Pa saj ne, da bi mu bilo nekaj in bi jokal- kar zbujal se je in jamral, jaaaamral....
Izčrpana sem do konca, počakam da dragi pride in prevzame, jaz grem pa spat za kako urco.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
26.1.2011 9:02:52   
filisa
Jaz si pa sploh več ne predstavljam, kako je to bit nenaspan. Odkar je naša Brina na svetu spim veliko več, kot prej - v povprečju dobrih 8 ur ali celo 9 (vmes se 1x zbudim, da se podojiva). Me je precej strah, kako bo, če se njene spalne navade spremenijo (npr. ko bodo rastli zobki)...
Mi je pa zdaj začela spati tudi čez dan ca. pol ure na  vsako dojenje. Pred spanjem se seveda precej kregava tud po 10 minut. Zato mi pa več na sprehodu ne spi kaj dosti in bo verjetno blo treba kmalu prešaltat na športni del, ker ji bo v košari dolgčas, ker nič ven ne vidi...

Sem nekaj gledala za vrtec, brez katerega po porodniški žal ne bo šlo user posted image . Groza, kakšne cene! Najbolj mi je pa itak huda predstava, da bom brez moje male žabe tisti čas user posted image . Najraje bi kar user posted image , šla malo v bolniško in nato spet v porodniško user posted image .

Evo- na minuto točno pol ure je spala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3154
26.1.2011 9:15:48   
snežakinja
Jutro,

Matic ima danes čisto prvi četrti rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je kar groza ko berem, da ste imele težko noč, ker naša žaba je sinoči spala od pol 8h do 5h zjutraj. Potem smo pa vsi trije še potegnili do pol 8h, čeprav mislim, dase je ta mali zbudil že veliko prej, samo se je zamotil z vrtiljakom in ninico zajčkom. Naš mali se mi zdi da je tak zaspanček. tudi čez dan je zdaj malo bolj znosno. Sicer se še krega ko gre spat, ampak po večini sam zaspi. Ga ne rabim več nosti. Včasih ga imam na rokah pa se začne kregat in ga dam v posteljico pa je ok. Včeraj mi je celo 2x takoj zaspal, ko sem ga dala v posteljico. Ga položim, prižgem lučko, mu dam zajčka in hop je že spal.

Tudi jaz sem že razmišljala tako kot ti filisa. Kaj bo ko bo bolan al pa ko bodo zobki rastli. Verjetno bova ob full sitna, ko ne bova spala user posted image

Pri nas je zadnje dni tak mraz. Sva z malim komaj kaj zunaj.
Sinoči sem prebirala tole stran in se mi zdi full zanimiva. http://www.baby-handling.com/
Sicer sem tudi priročnik prebrala že parkrat, ampak se mi zdi blog še bolj zanimiv, ko piše iz svojih izkušenj.

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
26.1.2011 10:26:45   
caroline1
jaz imam tudi ta nor občutek, da je 95% moja in jo moram jaz spedenat...pa tudi moj nič ne naredi prav...napačen vrstni red...joj, sej grem včasih sama sebi na živce...zadnjič mi je rekel, da če sem opazila, več nič ne naredi prav. in sedaj pazim, da se ugriznem v jezik...user posted image

tudi jaz si ne predstavljam, kako bo ko je ne bo ob meni...grozno!!! user posted image

tinaaleks- grda si do moža...veš, da oni zbolijo že ko slišijo viroza, kaj šele da jo srečajo...user posted image uživajte na smučanju

pokora- ti bi pa kar v bolgarijo??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
26.1.2011 11:15:24   
tinaaleks
caroline-ti kar pusti da tudi on kaj naredi, pa čeprav je "narobe" in traja dlje kot bi naredila ti. Tudi oni rabijo prakso in malo zbližanja z malimi... Je težko vem, ampak se izplača.user posted image

Kar se pa tiče sitnobe naših malih- najbrž je vremeuser posted image , čeprav se je Gabriel še "normaliziral".

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
26.1.2011 11:57:14   
Pokora
Mamamajča upam da se čez dan malo naspišuser posted image

Mi2 sva pa dones spali kot bubiciuser posted image je jedela ob pol noči, ob 4h in potem ob 8:30. Pa tut dobre volje je bila potem, tako da je po mojem ne bom peljala h P. Sej ima v petek preventivo, pa jo bojo celo pregledal...

Moj tudi v prvo nič ni znal "prav" narediti. Zdaj sem pa velik bolj skulirana. Čeprav me včasih vseeno kar premika ko kaj dela. Najbolj me pa razjezi ko mu vse razložim kaj in kako, pe me ne posluša. Pol pa kr neki po svoje naredi in itak da ni uredu. Moški pačuser posted image

Tinaaleks kdaj pa greste smučat? A veš zakaj je A zakuhala? Zato da je lahko doma, da se imaš ti s kom igratiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3158
26.1.2011 12:05:47   
mamamajča
Moški.... obožujem občutek, ko on kuha. Ni mi všeč kuhinja, ko on kuha. Tak da še vseeno najbrajši kar sama skuhamuser posted image
Kar se pa tiče otrok- tule ga pa moram pohvalit, mi res pomaga. Se mu pač smejem, če je neroden in mu povem, da drugič bo pa boljše, če naredi malo drugače.
Je bil pa zadnjič užaljen, ko sem mu rekla, naj malo aktivira sive celice, ko mi je malega jemal iz banje, ga zavil celega, mokro glavo pa pustil zunaj in ga nesel po hodniku, v kuhni pa odprto oknouser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
26.1.2011 12:08:14   
MalaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Moj tudi v prvo nič ni znal "prav" narediti. Zdaj sem pa velik bolj skulirana. Čeprav me včasih vseeno kar premika ko kaj dela. Najbolj me pa razjezi ko mu vse razložim kaj in kako, pe me ne posluša. Pol pa kr neki po svoje naredi in itak da ni uredu. Moški pačuser posted image

groza. predvsem ko ne poslušajo.

men se že brezveze zdi in potem rajš sama nardim. ko če njega čakam...

včeraj sm šla z malo spat ob 9, pa sm ga prosla da bi v dnevni pobral igralni lok in ga dal zraven v pralni stroj. da ponoči samo grem in ga prižgem.

a mislite da je?

ne. ob 12, ko sm šla "pržgat" pralni stroj, sem še razastavla igralni lok, dala v pralni stroj in pržgala. - se mi zdi da je mel slabo vest zjutri in je pol on scentrifugiral.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
26.1.2011 12:34:39   
tybysy
Prosim, prosim za pomoč! A ima katera kakšno idejo, kako otroku brez flaše spraviti mleko v usta?? Naša že od ponedeljka noče flaše. Jaz jo sicer že od začetka pri vsakem obroku podojim iz obeh dojk, potem dobi pa AM. Mojega mleka je čisto malo - naredi nekaj požirkov, potem pa jo pustim še nekaj minut na prazno vleči in potem še na drugi strani. Spije pa vedno še čez 100 ml AM (je samo 5x na dan). Vsi čaji, ogromne količine vode in hrane, počitek, pogosto dojenje - nič ni pomagalo, da bi imela več mleka.
Od ponedeljka popoldne pa noče flaše - pravzaprav ne zagrabi cuclja. V tisočih poskusih je dvakrat uspelo, kar je absolutno premalo. Teža ji je od sobote padla za 60 g. Doji se normalno, ob cuclju se pa dere, kot da jo iz kože dajemo. Sem zmenjena s P, da jo pridemo v petek pokazati. Pravi, da se ji morda kaj v ustih dela in jo boli. Res je prejšnji teden začela prste riniti v usta in sesati. Ne vem, morda se je kaj ranila?

Ampak vseeno jo moram nekako nahraniti. Kaj lahko naredim?? Probali smo najmanj pet različnih cucljev različnih znamk- pokupila sem celo trgovino. Na žličko ni variante, ker gre malo v usta, potem pa še nekaj ven. Jo lahko hranim 24 ur skupaj. Sem študirala, da bi kupila eno veliko injekcijsko brizgo in ji poskušala počasi brizgati v usta. Če ji nakapljem, pogoltne, ni problem v okusu AM.
Drugače pa izgeda čisto zdrava. Dobrovoljna, normalno spi, telovadi, cepeta. Kakšna ideja???? Jaz sem že čisto obupana

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
26.1.2011 12:53:49   
tinaaleks
pokora- smučat gremo marca in to ravno tisti teden ko je pust. Letos je šele 8.3 za dan ženauser posted image . Aleksandra je vedno, ko je pust na smučanju in vedno zamudi zabavo v vrtcu (tudi lani je bilo tako)user posted image .
Ne vem pa zakaj je zakuhala. Mogoče je bila samo utrujena...user posted image  Danes mi pa niti pod razno noče zaspat po kosilu.

tybysy- nimam pojma kaj bi lahko naredila. Jaz ga tudi hranim po flaški in se je en dan zgodilo, da mi od 13 ni hotel jesti. Tudi zvečer ne, ko imava ritual, da se najprej skopava, potem pa večerja in na koncu spanje. Niti pod razno. Bolj ko sem mu rinila flaško v usta, bolj se je drl. Na koncu sem ga dala spat (tudi za to sem potrebovala kar nekaj časa). Čez 2 uri sem ga zbudila in je v 10 minutah spraznil celo flašo. Sem opazila, da je pač tak, da če je lačen in zaspan, bo utrujenost prevladala. Tako da ga takrat nič ne silim. Raje ga dam malo spat, pa ga potem zbudim, da v napol budnem spanju poje in takoj zaspi nazaj.
Če je drugače dobre volje, pa ne vem kaj bi lahko bilo narobe. Ti bo mogoče P bolje razložila.

mamamajča-upam da se boš lahko naspala. Jaz sem se danes pogovarjala z možem, da nuno potrebujem vikend brez otrok in to samo zato, da sploh zaspim. Se mi zdi, da cele noči samo dremam,... Pa spolh ne vem zakaj se pritožujem , ker otroka lepo spita ponoči. Samo se vedno jaz brezveze zbujam (enkrat wc, enkrat malo spit), potem treba malo malega hranit. Se vmes tako zbudim, da potrebujem 1 uro da zaspim nazaj, potem je pa že ura, ko oba vstaneta....

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
26.1.2011 13:32:46   
majabar
Mi smo pa kar dobro spali. Od pol osmih do pol enih, pa do pol stirih in do pol sestih. Vceraj je moj dragi tako dobro vecerjo skuhal:). Tortiljo z gobicami, piscancem, smetano...:). Zdaj je sel v sluzbo, midva pa cez pol ure startava, da mamica odtrenira svoje.
tybysy, zdi se mi grozno, a ce ne bi slo, bi pomocila cucelj v sladkor ali pa kaksne sladke kapljice. Si poizkusila?

Neposredna povezava do sporočila: 3163
26.1.2011 13:41:31   
MalaNeli
maja. planiram naredit tortilije za vikend.
a mi lahk zrihtaš kak recept? neki je na kulinariki.
pa sm jih misila nardit s puranom, ene z mletim mesom, ene pa z zelenjavo.
ka pa naj dam vse nt? daj kako idejo al pa recept
pa lahk kr na zs, da nema drugih morile s tem. :P

prosim, hvala

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
26.1.2011 14:56:14   
mamamajča
MalaNeli, kaka telepatija, al kaj?user posted image Ker se nama je ravno zaluštalo nekaj nevsakdanjega, pa sva iskala recepte za tortiljeuser posted image
Delala bova s piščančjega pa ti javim potem, kaj sva dala in kak je blo

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
26.1.2011 14:58:05   
mamamajča
tybysy- samo dvoje mi zdaj pade na pamet

Ali, da pri tebi dovolj popije in ne rabi več

Ali pa, da zamenjaš flaško- predvidevam, da imaš aventovo s silikonskim cucljem, prozornim- mogoče poskusiš s tistim rjavim iz kavčuka, je mehkejši in bolj podoben dojki

Neposredna povezava do sporočila: 3166
26.1.2011 15:02:23   
snežakinja
IZVIRNO SPOROČILO: tybysy

Prosim, prosim za pomoč! A ima katera kakšno idejo, kako otroku brez flaše spraviti mleko v usta?? Naša že od ponedeljka noče flaše. Jaz jo sicer že od začetka pri vsakem obroku podojim iz obeh dojk, potem dobi pa AM. Mojega mleka je čisto malo - naredi nekaj požirkov, potem pa jo pustim še nekaj minut na prazno vleči in potem še na drugi strani. Spije pa vedno še čez 100 ml AM (je samo 5x na dan). Vsi čaji, ogromne količine vode in hrane, počitek, pogosto dojenje - nič ni pomagalo, da bi imela več mleka.
Od ponedeljka popoldne pa noče flaše - pravzaprav ne zagrabi cuclja. V tisočih poskusih je dvakrat uspelo, kar je absolutno premalo. Teža ji je od sobote padla za 60 g. Doji se normalno, ob cuclju se pa dere, kot da jo iz kože dajemo. Sem zmenjena s P, da jo pridemo v petek pokazati. Pravi, da se ji morda kaj v ustih dela in jo boli. Res je prejšnji teden začela prste riniti v usta in sesati. Ne vem, morda se je kaj ranila?

Ampak vseeno jo moram nekako nahraniti. Kaj lahko naredim?? Probali smo najmanj pet različnih cucljev različnih znamk- pokupila sem celo trgovino. Na žličko ni variante, ker gre malo v usta, potem pa še nekaj ven. Jo lahko hranim 24 ur skupaj. Sem študirala, da bi kupila eno veliko injekcijsko brizgo in ji poskušala počasi brizgati v usta. Če ji nakapljem, pogoltne, ni problem v okusu AM.
Drugače pa izgeda čisto zdrava. Dobrovoljna, normalno spi, telovadi, cepeta. Kakšna ideja???? Jaz sem že čisto obupana

No eni moji kolegici se je tudi zgodilo, da mala ni hotela flaške. In so jo morali začeti hraniti po žlički. Cel obrok!!! Ko sta se najedli, sta glih lahko začeli od začetka, toliko je trajalo, da se je mala najedla.  

Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
26.1.2011 15:21:36   
snežakinja
Evo ne vem več kaj naj si mislim. Matic se je dans že trikrat pokakal. Kar je za njega več kot čudno, ker po normalnem kaka samo zjutraj. Danes pa je še dvakrat, sicer količinsko bolj malo, je pa blato čudno. Čisto svetlo, polno sluzi in ubitačno smrdi.
Ima katera kaj izkušenj, kaj bi lahko to pomenilo al je pač samo tak dan?

< Sporočilo je popravil snežakinja -- 26.1.2011 15:22:14 >

Moj sonček... 26.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3168
26.1.2011 15:45:58   
kpmk
danes smo bili v RA in imamo nove mere (v soboto bo stara 4m) in je rekla da naj jo kr že bolj pokončn držim, ker se sama steguje na polno:
mere -  5530g - 60,50cm - 38cm

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 3169
26.1.2011 15:49:51   
anju
snežakinja po opisu nekaterih mamic kjer so imeli dojenčki drisko, bi blo lahko to. ima vročino? sicer se mi ne zdi nič kritičnega, če je samo 3x. se mora sčistit.

tybysy vem da ti je težko, ampak meni se zdi super da ni zavrnila dojke. punca raste in to je tudi znak zvedavosti. kako se obnaša? joka po podoju? če je znosno in da vleče imata zdaj več kot priložnost preiti na polno dojenje. ker problem se mi zdi še večji, ker ona flašo že ima od začetka, ni da bi ji zdaj prvič ponudila. ne verjamem pa da se je poškodovala. če se je kaj z nohtki popraskala, tisto se hitro pozdravi. razen če so glivice ali zobki, ma vsekakor je čudno, bi v teh primerih zavračala tudi dojko pomojem.

Neposredna povezava do sporočila: 3170
26.1.2011 16:05:19   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča
tybysy- samo dvoje mi zdaj pade na pamet
Ali, da pri tebi dovolj popije in ne rabi več
Ali pa, da zamenjaš flaško- predvidevam, da imaš aventovo s silikonskim cucljem, prozornim- mogoče poskusiš s tistim rjavim iz kavčuka, je mehkejši in bolj podoben dojki

Hvala, punce za vse odgovore. Zdaj sva prišli iz sprehoda, mimogrede sem kupila injekcijske šprice, pa bom še tako probala.

mamamajča - pri meni ne popije dovolj; jo stehtam pa zjutraj podoji največ 60, potem pa samo 20-40 ml. Teža ji je padla od sobote do danes za 60 g (pa sem jo danes tehtala po podoju). Tudi plenice več niso tako polulane. Uporabljam TT flaške in cuclje - je funkcioniralo 3 mesece. Zdaj smo sprobali različne oblike, materiale in firme - ne gre. Imamo tudi rjavega iz kavčuka - se ji kar obrača, ko ga približam (tudi meni smrdi).

Prej sem jo temeljito pregledala, pa ima na jezičku eno takšno grobo (trdo) belo pikico - čisto majčkeno, ampak možno, da jo to boli in ne more sesat. Bradavica je veliko bolj mehka od vseh cucljev, zato se verjetno vseeno doji. Po mojem se je kaj ranila z nohtom, ker že nekaj dni prste v usta rine. Dvomim, da so glivice - jaz jih še v življenju nisem imela (nikjer), pa kolikor vem, se naredijo bele obloge.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
26.1.2011 16:21:50   
mamamajča
ah...

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 26.1.2011 16:22:38 >

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
26.1.2011 16:44:18   
mamamajča

Se opravičujem- nekaj sem hotla napisat, pa sem kar zaplavala nekam :)

Snežakinja
, ja, lahko bi bila driska. Zmoti me, da je veliko sluzi in smrdi. Dojenčkov kakec ma tak specifičen vonj, saj ga zdaj že poznaš, ne smrdi ravno tako hudo, kot zdaj ti opisuješ. Količinsko pa 3x res ni nič čudnega.
Malo ga še opazuj, če bo še sluzasto in smrdeče kakal, pa le pokliči. Ali pa če ne bi hotel več jest- bodi pozorna, lahko da se res kaj dogaja.

tybysy- kaj vem. Vztrajat na dojki. Tudi če manj poje- bo itak prej lačna, tak da jo pristavljaj, pristavljaj, pristavljaj. Bodi vztrajna in ji flaške mogoče sploh ne ponujaj več, če jo itak zavrača. Mogoče se ti bo pa mleko tako uštimalo, da bo pri tebi pojedla čisto dovolj in bosta prišli nazaj na tisto normalno razliko med obroki. S šprico pa jaz ne bi, ker nima smisla. Mogoče preprosto pač ne more. Mislim pa, da če bo konkretno lačna, bo sprejela, karkoli že pač bo. Upam!

Neposredna povezava do sporočila: 3173
26.1.2011 17:49:41   
M&A
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

tybysy- kaj vem. Vztrajat na dojki. Tudi če manj poje- bo itak prej lačna, tak da jo pristavljaj, pristavljaj, pristavljaj. Bodi vztrajna in ji flaške mogoče sploh ne ponujaj več, če jo itak zavrača. Mogoče se ti bo pa mleko tako uštimalo, da bo pri tebi pojedla čisto dovolj in bosta prišli nazaj na tisto normalno razliko med obroki. S šprico pa jaz ne bi, ker nima smisla. Mogoče preprosto pač ne more. Mislim pa, da če bo konkretno lačna, bo sprejela, karkoli že pač bo. Upam!

tybysy, se popolnoma strinjam z mamomajčo!

anju, ne vem še, kako bom z dieto. Pediatrinja pravi, da počakamo do naslednjega pregleda, ki pa je šele na pepelnico! Zaenkrat sem na starem (brez mleka, jajc in potencialnih alergenov), popolnoma sem črtala sojo (prej občasno v kakih piškotih, sem pa tja sojino omakco ali sojino smetano). Če ne bo boljše - koža je vsak dan slabša user posted image - črtam še pšenico. Ma ne grem se več tega...   

Pokora - jaz sem za morje! Kako pa ti to misliš - sama z obema otrokoma, šotor ali prikolica? Meni ni problem biti sama z malimi, edino ko moram na WC user posted image
Našo "čistilko" pa sem dobila že poleti 2006, ko sem dala oglas na študentski servis, se jih je javilo kar 5, vzela sem tisto, ki je klicala taprva in se je kar obnesla. Takrat smo ji plačevali 1000 SIT/h (pribl. 3 ure dela), potem skupno 13 €, zadnji dve leti 5 €/h, zdaj sem ji povišala na 6 €/h - dobra uskladitev v času recesije, a ne user posted image Je pa punca pridna, pride zmeraj, ko se jaz zmislim (npr. zvečer pošljem sms in je drug dan tu). 

Neposredna povezava do sporočila: 3174
26.1.2011 19:26:13   
majabar
MalaNeli, tortilja se mi zdi pa ena najbolj hvaleznih stvari za pripravo, noter das lahko popolnoma vse. Midva nimava receptov, je naredil pa tako, da je poprazil sampinjone in cebulo, dodal koruzo in kislo smetano, pa se malo mleka, ker je tu smetana zelo gosta. Meni je vsec tudi s piscancem in zelenjavo. Pa tudi s skuto in spinaco, lahko s koscki piscanca. Sporocita, se ti, mamamajca, kako jo bosta pripravili.
Sva pa zdaj s treninga, se eno ucinkovito dopoldne. Jedel je veliko, polil nekaj, a ne prevec. Danes sem ga do dveh dojila ze 8x in se 150ml mojega mleka je iz flaske spil. To polivanje je cista potrata mleka:). Sem pa zdaj prav prijetno utrujena, vse me boli, cakata me pa dva dneva brez treninga. Jutri pa zmenek z mojim dragim, sama:). Se veselim kot mali otrok:).
kpmk, ste zdaj cisto OK? Ze 4 mesece! Mi se priblizujemo sele trem:).

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?