M&A
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča tybysy- kaj vem. Vztrajat na dojki. Tudi če manj poje- bo itak prej lačna, tak da jo pristavljaj, pristavljaj, pristavljaj. Bodi vztrajna in ji flaške mogoče sploh ne ponujaj več, če jo itak zavrača. Mogoče se ti bo pa mleko tako uštimalo, da bo pri tebi pojedla čisto dovolj in bosta prišli nazaj na tisto normalno razliko med obroki. S šprico pa jaz ne bi, ker nima smisla. Mogoče preprosto pač ne more. Mislim pa, da če bo konkretno lačna, bo sprejela, karkoli že pač bo. Upam! tybysy, se popolnoma strinjam z mamomajčo! anju, ne vem še, kako bom z dieto. Pediatrinja pravi, da počakamo do naslednjega pregleda, ki pa je šele na pepelnico! Zaenkrat sem na starem (brez mleka, jajc in potencialnih alergenov), popolnoma sem črtala sojo (prej občasno v kakih piškotih, sem pa tja sojino omakco ali sojino smetano). Če ne bo boljše - koža je vsak dan slabša - črtam še pšenico. Ma ne grem se več tega... Pokora - jaz sem za morje! Kako pa ti to misliš - sama z obema otrokoma, šotor ali prikolica? Meni ni problem biti sama z malimi, edino ko moram na WC Našo "čistilko" pa sem dobila že poleti 2006, ko sem dala oglas na študentski servis, se jih je javilo kar 5, vzela sem tisto, ki je klicala taprva in se je kar obnesla. Takrat smo ji plačevali 1000 SIT/h (pribl. 3 ure dela), potem skupno 13 €, zadnji dve leti 5 €/h, zdaj sem ji povišala na 6 €/h - dobra uskladitev v času recesije, a ne Je pa punca pridna, pride zmeraj, ko se jaz zmislim (npr. zvečer pošljem sms in je drug dan tu).
|