|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 23:45:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
   RE: Oktobrčki 2010
22.1.2011 7:47:49   
anju
jutro

kolumbo user posted image user posted image user posted image pozdravte se.
se je lepo spomnit kaj?user posted image

naš vikend se je začel zgooodaj, aaah.....

Neposredna povezava do sporočila: 3027
   [Brisano sporočilo]
22.1.2011 9:59:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
22.1.2011 10:42:04   
mamamajča
Moji so šle venuser posted image Pašššššeeee!!!

Jaz sem se pa zbudila čist boga, mam zabit nos, grlo me boli in sploh ne morem govorit. Ah, brezveze.
Zunaj pa tako čudno, ne vem, če ne bo vsak čas dežuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3029
22.1.2011 12:06:31   
anju
pri nas je sonce, samo piha krepko čez 100.

nonota so ponoči peljali v bolnicouser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
22.1.2011 12:44:24   
mamamajča
anju? Kaj pa je? Si v redu?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
22.1.2011 12:50:08   
filisa
Danes pa nič kaj vzpodbdnih novic tu ne vidim user posted image .

Mnogo user posted image  vsem bolnim!

Mi smo ravnokar s sprehoda. So mi skoraj prsti zmrznili user posted image .

Lepo preživite vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 3032
22.1.2011 13:14:04   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja80

user posted image   dude - a ve kaj menjate glede na velikost? Jaz imam polno dud, vendar se je ben čisto navezal na tisto, ki jo je dobil prvo. Je pa le do 2. mesecev...a jo še vedno veselo cuclja. Sedaj sem kupila rezervno (enako), da ne bo panike, če se ena zgubi...

Jaz sem v startu kupila samo en par in je lepo sprejela, je pa aventova do 3m, za naprej bom pa kupila en par avent 3-6m. Bratec je imel enake in vedno isti model, samo pac vecje. Je pa vedno dobro, da je cim manjsa, ga pa spet ne sme zulit okoli ust.

Jaz sem pa ta teden zacela locevat po Montignacu, pa sem sla ze 2kg dol user posted image .

lija kako je lahko lupinica utesnjena pri 3m?

missD leseni stolcki so meni obupni, kadarkoli je mali sedel gor, je skos drsel dol s sedala in pod pladenj , pa pas ga je rezal med nogami... Je bil pa na trip trapu. Tudi njemu ni bilo vsec, popravit se pa ni znal. Na antilopu nima problemov, je pa tak model kot tvoj na sliki, samo je zdej kar motece, da se sprednje palice ne da sneti, ker ga je tezje not pa ven dajat.

Lien je sla z ocijem na sprehod, v LJ je ful soncek, samo pa ze 3 dni ful piha user posted image .

Instinkt - jaz ga imam tudi ful, me je pa ze veckrat resil pred nesrecami na cesti... Veckrat na znanih ovinkih zelo upocasnim, ker pomislim, da bi lahko ksn norec pripeljal z druge strani, pa se vedno najde kak motorist ali tovornjak. Pa ce pomislim na divjad, se obvezno nekaj pojavi na cesti. Tako da moje instinkte kar pridno poslusam, ker so vedno tocni.

majabar samo da se spet cartate z ocijem user posted image

pokora a ne da so fajn te obrocki user posted image . bi jih se par paketov kupila, ce ne bi bili tako dragi. Pa gor lahko se druge igracke obesas kar na verigo.

mamamajca kako je z ocetom, anju kako je z nonotom? user posted image user posted image

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
22.1.2011 14:04:50   
mamamajča
Najki, pri nas nič novega. Zaenkrat vem, da ne hodi in da mu je prizadelo levo stran telesa (prvič desno), več pa kasneje, ko gre sestra k njemu. Po tel. pa itak ne dajejo informacij.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
22.1.2011 16:19:08   
anju
ne vemo še kaj je, že včeraj bi mogel imet eno preiskavo, a ga oče ni peljal, ker ni bil ok. stric pride z obiska, ampak je vikend, ne bo govoril z zdravniki. na beda je ker nono pravi da ima rakauser posted image upam da to govori iz psihe, ker že 4t ni šel iz hiše, kar njega ubija.

Neposredna povezava do sporočila: 3035
22.1.2011 16:26:56   
MalaNeli
user posted image

joj! Ne prvoščim vam tega! NOBENI! :(

user posted image za vse dedke in očete!!!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
22.1.2011 18:54:14   
Pokora
Brrr kaken mrzel dan! No bolš veter kot megla!

MissD, ja se razjezi Bina če se ji ne rata usest. Ona bi že kar sedela, sam je za to še čist prezgodaj. Tudi ko jo imam v položaju lunice, ful glavo naprej vleče. Moram prav uprašat v petek P kaj in kako.

Kolumbo, vi ste pa tut stalno bolani. A ni grozn!!!!! user posted image user posted image  Da čim prej mine!

Najki, res so super te obročki. Jih naslednjič kupim ko pridem do MC.

Mamamajča in Anju user posted image user posted image user posted image  za atija in nonota! Naj se čim bolje zližeta!!!!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
22.1.2011 20:18:05   
tinaaleks
za vse bolane, mlade in malo starejšeuser posted image user posted image user posted image

Mi na srečo zdravi, popoldne smo šli v Atlantis-tudi Gabriel, ki je lepo zaspal na ležalniku, tako da nam je dal lepo miruser posted image  (seveda le 15 minutuser posted image ).

Jutri smo povabljeni k moji mami na kosilu, kjer sem si zborila, da bodo palačinke z mletim mesom-se mi tega ne da delat doma, pa tudi mož ne mara, pri tašči pa poje brez besed.user posted image  Sem zlobna ne?user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
22.1.2011 20:28:00   
missD
Pokora jaz sem na FT vprašala pa mi je smao rekla naj ji ne pustim. Kaj naj pol?poslušam kako se dere?
Tako da poročaj, če dobiš kak pameten odgovor.

tinaaleks žlehtnoba ker seva vn iz tebeuser posted image user posted image upam, da si izvedla to tako, da ne ugotovi kdo je krivec, da bo to za kosilo :) Kako pa pripravljate te palačinke z mletim mesom?

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
22.1.2011 20:46:08   
smarnca
evo nas doma, smo že razpakirali zdaj pa me čaka gora cot za oprat in spravituser posted image .....joj ne vem kdaj bom pršla na zeleno vejo.

uživali smo sto na uro. vreme pa tut fajn sonček edino en dan je cel dan snežilo smo se šli pa mal kopat, pa mal smo poležavali..ja pa smučat mi je tut ratalo it 3x. Črt pa tako priden, po 4 ure je bil v vozeku pa spal, se sploh ni pustil motit...tk, da sem se res lahk nasmučala tiste dni, ko sem šla.

malaneli...ja sej če poznaš enga pol poznaš itak vse, ker so vsi v odbojkiuser posted image

melita 73 medvi bi pa lahk kešna pa cerklajnsku rekleuser posted image

celjanke, drugič pa res upam, da se uskladimo pa vidimo.

user posted image user posted image za vse bolančke, pozdravte se čimpreji....

mi smo šli po kapljice k homeopatu, zdej jih pa mormo pit zjutri pa zvečer po mesecu pa pou pa javim, če smo kaj mal manj bolni...upam, da bo boljše.

olajšava - meni je rekla tašča, je davčna svetovalka, da se vseen najbolj splača, da uveljavla tisti, ki ima večjo plačo pa tudi, če je več otrok.

Črt je bil pri svojih3 mesecih težak 7 kg, velik pa 64 cm.

duda - jst sm vprašala v materinski šoli pa je tut rekla zdravnica, da je boljše met najmanjšo dudo.

Neposredna povezava do sporočila: 3040
22.1.2011 21:04:12   
MalaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: smarnca

malaneli...ja sej če poznaš enga pol poznaš itak vse, ker so vsi v odbojkiuser posted image

celjanke, drugič pa res upam, da se uskladimo pa vidimo.

user posted image user posted image za vse bolančke, pozdravte se čimpreji....

duda - jst sm vprašala v materinski šoli pa je tut rekla zdravnica, da je boljše met najmanjšo dudo.

ja tut zobozdravnica pravi, k ma kolegica 11 mescev staro, da je bolš da ma še tamala zdaj 1. zarad zob tut.

ja to je res da vse poznaš :) haha. sam tut D. se me ne spome več. tast bi se me MOGOČE :).
ja tut js upam da se vidimo, čeprav nisem Celjanka.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
22.1.2011 21:39:20   
anju
user posted image Črt, še en velik fant!

nono je mal prišel k sebi infuzija, protibolečinke... konc marca ima že 85. novembra me je še kregal ker sem ga zvečer klicala ko je bil na lovu, da sem mu prasca splašla. zelo je bil jezen.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
22.1.2011 21:41:40   
MalaNeli
hahahahaha
VSA ČAST TVOJMO NONOTU! na lovu! joj!
ja čimveč zdravja pa še mnogo let mu želim

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
22.1.2011 21:50:04   
Pokora
Smarnca sm te že čakala user posted image  Lepo je prebrati da ste se imeli fino in da ti je uspelo jit smučat. Kako ste pa to izvedli- to da si ti šla?
Jaz mojega prepričujem da bi šli za 8 feb nekam. Ma pa ni nč navdušen. Je vsak let bolj not v tej turni smuki in mu pol za navadno smučarijo kar ni. No letos zaradi pomanjkanja časa vsaj ne tekmuje na rejlijih. Jaz bi pa ful šla, ker na turno letos še ne morem, ker ne morem tamale za tričetrt dneva pri babi pustit, za par urc po smučišču bi pa komot šla... No, pa roko na srce tut kondicije nimam da bi najprej dve uri hodila v klanc, pa pol še smučala dol.

A uganete? Men se spet mastitis delauser posted image

Anju, faca tale tvoj nono. Če je še tolk pr seb, pol se bo pa zihr zvlekuuser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
23.1.2011 8:04:27   
tinaaleks
Jutro!

Otroci priklopljeni ali na Živ Žav, ali pa na igralni center.user posted image

missD- palačinke so pa tako: enostavno spečeš palačinke, mleto meso pa pripraviš kot za mesno štruco (včasih je bolje da jajce izpustiš, če je presuho meso), potem pa enostavno nadevaš palačinke z mesom in jih daš pečt v pečico. Saj je preprosti, samo kadar je veliko ljudi rata potem veliko palačink..., teh pa nikoli nisem marala pečt, ker smao stojiš zraven in obračaš... Imam rada več akcijeuser posted image

smučanje- mi gremo v začetku marca, kam, moram še pogruntat. Gresta pa zraven še moja mama in oba brata in od enega punca. Moja mama bo pazila malega, jaz bom imela Aleksandro čez, ostali bodo pa smučali. Popoldne bo mogoče mož malo prevzel otroka, da se lahko še jaz nasmučam.

pokora-pozdravi se!

Lepo nedeljo!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
23.1.2011 9:19:14   
snežakinja
Uh, par dni vas ne berem pa toliko napisanega. Sem čisto zgubljena.

Pike poke vsem bolanim, vsi se čimprej pozdravite.

Matic je skoraj zdrav, uho je boljše, še dajeva kapljice, šmrkav je pa še vedno. Upam, da tudi ta user posted image  mine čimprej, ker je ponoči prav bogi.

Doma prava zmeda. Nama je crknil avto, je urezala cela mašina in bo stroškov ojojojojjjjj.....

Neki me zanima. Kako imate malče oblečene za spat?

Jaz ga dam v žabe, body in štumfke. Pol pa v žakel pa pod odejico. Moti me pa to, ker skoz rokice ven drži in ima ponoči ledeno mrzle. Kako je pri vas?

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3046
23.1.2011 9:30:21   
mamamajča
Pol mu pa daj rokavičke al pa tanjše zoknčke gor, drugače je pa v redu. Spi sam? 

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
23.1.2011 9:35:19   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

A uganete? Men se spet mastitis delauser posted image

Meni se je tud začel s petka na soboto, pa je danes HB vse ok. Upam, da boš ti enako poročala...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
23.1.2011 9:51:21   
snežakinja
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Pol mu pa daj rokavičke al pa tanjše zoknčke gor, drugače je pa v redu. Spi sam? 

Spi v svoji posteljici poleg najine. Sem že razmišljala o teh bombažnih rokavičkah, ki jih novorojenčkom dajejo, da se ne opraskajo.

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3049
23.1.2011 10:29:51   
tinaaleks
za spanje- bodi in pižama+nogaviček, da noge ostanjejo tam kjer morajo bit, potem pa pod kovter.
Če ima pa mrzle roke, še ne pomeni, da ga zebe... Raje poglej temperaturo pri vratu.

Še par minut, pa grem na kosilo (sem že lačnauser posted image ). Aja, pa danes smo se lepo zmenili za krst, ki bo 20.2. Moti me samo to, da bo po maši, ki se začne 10.30.... Raje bi videla, da bi bil prej, samo taka je navada....user posted image

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?