tassika
|
Dobro jutro ja mi smo zgodnji. Polna lunca deluje, na oba Jaz imam pa še cel mesec do rojstnega dneva, uradnega, praznujemo ga pa 16, uf bo hitro. Tortica naročena, ker mami ne more več za pult, bodo pa gor račke, pri nas obožuje račke, od risank pa nodija in medvedka ruperta, znam že vse na pamet. MM jaz pa kopiram v google prevajalnika, pa tudi vse vem Govor: kaj je to in kje je, cel dan, upam, da zatem ne pride zakaj Pove itak vse, načeloma v celih stavkih, razen tega, da spusti R in je potem geva in pa namesto L je J, tudi šumnike uporablja. V pon pa začneva z igralnimi uricami, sem jo vpisala, ker nam občina subvencionira za tiste, ki nismo dobili vrtca in bo 1x/teden med otročki. Obožuje družbo in vidim, da zdaj bi pa res potrebovala vrtec, samo ne morem nič naredit. Za roj.dan dobi puky-a takega lepega modrega, da bo še za bratca in pa jesensko/zimsko kolekcijo. Sem prepovedala igrače, ker jih ima blazno preveč, sploh plišastih, ki se jih tudi dotakne ne, trenutno je aktualen dojenček in voziček, pa mogoče kocke in kakšna knjigica, potem se pa konča, sicer bo pa kmalu božič in jaz se bom spet ubadala, kaj naj ji kupijo. Zdaj pa šibam, pospravljam spalnico, ker pride parketar, mam tako v stanovanju kot da imamo razprodajo, a katera pride