|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
27.9.2011 6:26:04   
tassika
Dobro jutro user posted image  ja mi smo zgodnji. Polna lunca deluje, na obauser posted image

Jaz imam pa še cel mesec do rojstnega dneva, uradnega, praznujemo ga pa 16, uf bo hitro. Tortica naročena, ker mami ne more več za pult, bodo pa gor račke, pri nas obožuje račke, od risank pa nodija in medvedka ruperta, znam že vse na pamet.
MM jaz pa kopiram v google prevajalnika, pa tudi vse vemuser posted image
Govor: kaj je to in kje je, cel dan, upam, da zatem ne pride zakajuser posted image  Pove itak vse, načeloma v celih stavkih, razen tega, da spusti R in je potem geva in pa namesto L je J, tudi šumnike uporablja. V pon pa začneva z igralnimi uricami, sem jo vpisala, ker nam občina subvencionira za tiste, ki nismo dobili vrtca in bo 1x/teden med otročki. Obožuje družbo in vidim, da zdaj bi pa res potrebovala vrtec, samo ne morem nič naredit.
Za roj.dan dobi puky-a takega lepega modrega, da bo še za bratca in pa jesensko/zimsko kolekcijo. Sem prepovedala igrače, ker jih ima blazno preveč, sploh plišastih, ki se jih tudi dotakne ne, trenutno je aktualen dojenček in voziček, pa mogoče kocke in kakšna knjigica, potem se pa konča, sicer bo pa kmalu božič in jaz se bom spet ubadala, kaj naj ji kupijo.
Zdaj pa šibam, pospravljam spalnico, ker pride parketar, mam tako v stanovanju kot da imamo razprodajo, a katera prideuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.9.2011 8:47:39   
pattaya
Pri nas vsi prebolevamo prehlad.

Tudi mi še imamo več kot mesec do rojstnega dneva, tako da še nič ne študiramo. Za darilo sem mu kupila tistega poganjalca za zabavo in mu je kr všeč. Pri nas ne praznujemo glih na veliko. Je samo torta in mi (ata, mama, otrok in moja mami, ki živi z mano), moja tastarejša sestra, botrca, pa mogoče še bodo letos povableni sosedi, ki imajo 4m starejšega fantka in seveda z našim skoz skupaj tičita. Drugih ne vabimo, se pravi po atini strani nobenega, ker toliko žlahte na kupu nimam doma kam dat, da bi pa najemala gostilno mi je pa sploh predrago. Če vzamem vso najožjo žlahto skupaj nas je 30.

Drugi teden pa nazaj na faks.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.9.2011 9:15:24   
september25
oooo tle se je pa malo razživelo.... Lepo!

Pa da še js mal pojamram... smo spet nazaj na antibiotikihuser posted image  cela dva dni nismo bliuser posted image
Prejšnji teden je dobil hiconcil(ne vem kak se napiše) zaradi vnetja ušesov, 2 dni blo vse super,
včeraj pa spet nič spal, ful jokal, sam cartal bi se, tečkast... in sva šla nazaj, ker mi je skoz govoril,
da ga bolijo ušesa. Ampak P pravi, da niso ušesa. K sreči mu je vzela kri, in je ful slabokrven pa CRP je mel 50
(to bi naj kazalo na vnetje, meja normale je do 6!!) Tak da ja, smo spet na AB!
K sreči ga lahk dam v varstvo, ker je privat in je zdej sam, če bi bil v vrtcu bi bla pa js že tak menda ob službo.
Sva prišla okrog osmih zvečer od zdravnika, več kot 2 uri sva čakala in mi je že v avtu zaspal, sam Flaško in AB sn mu dala in
se je ponoč zbudil sam dvakrat.

So pa pripeljali ravno takrat enga fantka, okrog leto starega. A veste kaj se je zgodilo? kostanj mu je padel v učko, tisto bodičasto. Groza kaj vse se lahk zgodi.

Ja nič lepo se mejte. Dans mi je blo prav neprijetno pustit ga v varstvu, bi bla z njim, ga cartala... koristnega tak v službi še velik nisem naredla...

Lp

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
28.9.2011 9:10:35   
malaMravljica
joooj ma moj mali je pa domiselen. Zdej me je klical k sebi kot klice psa user posted image user posted image user posted image  govoru mami in z roko po nogi udarjal.

Majakla, ma cist enostavno je,  kot imam v spominu gre ta moja torta tako. Naredis biskvit s treh jajc ( jaz bom verjetn kar tistega, ki vedno rata delala user posted image  ) pol na biskvit namazes eno skodelico Schmand-a in tukaj gor nalozis mandarine ( receno mi je bilo, da so vlozene boljse, sam katere bom jaz vzela se ne vem. Pol pa zmiksas eno smetano, dodas notri tisto, da se lepo stepe smetana in pol v smetano 100 g cedevite in se mal premesas, da rata fajn krema. To plast namazes na vrh. In pol bom jaz tu gor z jedilnimi barvami kaj narisala in dve svecki gor. Baje da je torta zelo dobra, osvezilna in ne taka prenasitna. Porocam kako bo ratalo. So mi jo res vsiiii ki so jo ze delali zelo hvalili, pa tudi za moje znanje bi mogla bit ok. Sem zelo dobra v kuhanju in peki kruha, sam torte, tu pa padem na celi crti.

Zdej pa greva v trgovino. Sva brez mleka, jogurta, sadja in verjetno se cesa.

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
30.9.2011 10:43:22   
majakla
Bolj pozno, a še se da:

danes je zadnji dan za oddajo OD.

Ne pozabit!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
1.10.2011 11:03:15   
Anonimen
Evo, začel se je oktober in da ne bom vsak dan posebaj pisala, vsem oktobrčkom in tistim parim novemberčkom želim VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
1.10.2011 17:17:27   
malaMravljica
jaaaaaa nas oktober je tu!!! Jupi za nase male navihancke. Se tako spomnim kako je bilo pred dvemi leti in se vem, da smo oktober tako cakale, potem pa prvi dan ni bilo nobenega dojencka od nas. Potem drugega se je pa zacel jok od nasih malckov.

Tudi od mene, vse najboljse nasi oktobrcki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
1.10.2011 20:55:07   
majakla
Jutri pa čagaaaaaaaaa!!!
Juhuuuuuuuuuuuuu! ! !

Neposredna povezava do sporočila: 1358
2.10.2011 11:38:51   
malaMravljica
NIK , vse najboljse za tvoj 2. rojstni dan. Danes odvijas darila kaj. In cestitke mamici, ki je ze 2 leti mami.

user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
2.10.2011 22:08:53   
majakla
Hvala Mm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1360
3.10.2011 7:04:17   
lenika83
Party time user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

LM vse najboljše!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
3.10.2011 10:47:22   
majakla
LM: no, danes pa je tvoj dan.
Vseeee najbooooljšeeeeee!
Lepo praznujte in pliiiiis kako
slikico. user posted image

Četitam pa tudi mamici, ki je
že 2 leti zeeeloooooo pridna.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
3.10.2011 13:04:01   
rozilu
ČESTITKE VSEM OKTOBRČKOM IN OKTOBRKAM!  user posted image user posted image user posted image

in seveda tudi njihovim mamicam user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
3.10.2011 13:10:59   
rozilu
Ojla, še malo vas pozdravim, samo na hitro...

Maruša v vrtcu, upam da se ima lepo. Zdaj en teden ni bila - se je cartala pri tatiju in babici, ker sem jaz šla v tujino za 5 dni. No, za vikend se me je držala kot klop, spat sem mogla it z njo (saj mi je prav pasalo, ker sem morala nadoknadit veliko manjkajočega spanca user posted image )... Bomo vidli kaj bo popoldne povedala, ker zjutraj sicer ni jokala, ampak je izgledala zelo žalostna. Hudo ji ne more bit, ker se je prav močno stisnila k vzgojiteljici, pa v avtu mi je ponosno naštevala vse prijatelčke iz vrtca user posted image .

Drugače pa huda klepetulja, jo ni za ustavit... najpogosteje: KA PA JE TO? Ne, na ZAKAJ? še nismo, in upam da še doooooolgo ne bomo (mam dovolj zakajev od nečakinje user posted image ).

Pozdravček

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
3.10.2011 13:58:28   
tassika
Rozilu zgleda je to posebnos oktobrčkov, mi imamo tudi kaj je to, ves danuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
4.10.2011 22:55:05   
malaMravljica
Hvala Lenika in majakla. Smo se imeli lepo, darila pa vesel tako, da zvecer ga nisem mogla s Pukyja dol spravit i je sel spat sele ob 21h. Pa se ze spusti in nogice malo gor na policko da, to bo se veselja s tem.

Jutri imava sedmi pregled, verjetno ne bo naredu nic kar bo doktor zahteval, me prav zanima kako bo. In veste kaj naju caka po pregledu? Doooooolga pot in zvecer spanje v Sloveniji, jaaaaaa ze 5 mesecev naju ni bilo dol in ze komaj komaj komaj cakam. Ampak danes je bilo dela, da jutri lahko grem.

Joj, vceraj sem hotela vosciti tudi Brini, pa ni ratalo do racunalnika. Brina, darila so bila gotovo lepa, torta sladka in ti mala lepoticka si uzivala v tvojem dnevu.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
9.10.2011 0:57:47   
frrrr
o hvala Mm!
bilo je luštno ja :) v torek nas čaka pa še en rd. oba bosta v družinskem krogu :)

čestitke vsem oktobrkam in oktobrčkom ob drugi upihnjeni svečki!

Neposredna povezava do sporočila: 1367
10.10.2011 11:21:44   
rozilu
Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
11.10.2011 21:16:04   
malaMravljica
Lenika, oprosti, en dan mi je vtekel stran. Vse najboljse, ostani zdrava in super mama.  

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
11.10.2011 21:17:21   
malaMravljica
Rozilu, pozdravcek pa tudi tebi. A ves da sem v tebi poznani dolini, tako lepo je tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1370
11.10.2011 22:18:56   
rozilu
OOO, lepo da si prišla domov! Sem te zadnjič pozabila vprašat (ko si se ponudla, da bi k tebi naročila...), če misliš kaj v Slo hodit. A pol tvojega fantka spet vsa žlahta obletava user posted image , pa praznovanje 2.RD je blo najbrž še enkrat?

Evo, mi smo prehlajeni oz. ženski del družine, tati se še uspešno izogiba virusom. Upam, da bova do RD v pon. čisto zdrave, ni več dolgo časa... Sploh pa ne vem kako bom organizirala praznovanje, najbrž spet razdeljeno v ene 3 dele, kot lani user posted image . Jaooo, torte... upam da mi eno mama nardi, drugo bom pa sama. Aja, pa letos bo imela še eno praznovanje: v vrtcu! Paravzaprav bo to prvo po vrsti, hehe.

No tolko od mene, da se vsaj kaj pojavi na forumu, če ne je prav žalostno tukaj. Se spomnite kako smo čvekale v nosečnosti? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1371
12.10.2011 6:51:17   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Lenika, oprosti, en dan mi je vtekel stran. Vse najboljse, ostani zdrava in super mama.  

Hvala. Vse naj, naj, naj najlepše in najboljše tudi tebi. Pa uživaj doma.

Res nam gre bolj slabo tole čvekanje...

Neposredna povezava do sporočila: 1372
12.10.2011 10:04:58   
malaMravljica
ja Rozilu, sem se ponudila, ker sem itak vedla, da bom pred roj. dnem od tvoje prisla. Pa se z Leniko sva se nekaj menili vmes, pa se tudi nisva nic zmenili a ne. Ma ce bos rabla Lenika kar povej.
Rozilu, jaz sem vceraj eno torto spekla in ce mi je ratala ti bom povedala kako. Sem pa prav veselje dobila za torte sedaj, se eno bom pa novembra pekla.
Lenika, jaz sem pa danes nekaj dobila takoooo lep plascek, tok tok sem vesela.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
12.10.2011 22:10:17   
majakla
Sem se prišla le pohvalit . . .

od RD dalje spi Nik v svoji postlici, v svoji sobici.

Ooo... mM tu ste in Lenika in Rozilu in ..., a se kje dobimo???

Se že z Rižkoo, pa je čisto blizu mene, takooo dolgo "lovim",
da me je prav sram. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
12.10.2011 22:35:30   
Rižkoo
MM,
super pridna mamica si in želim ti VSEEE NAJBOLJŠE.user posted image
Ostani taka kot si......sej veš, super si!!user posted image

majakla, sej bo uspelo. Mam še 6 mes časa. user posted image

Drugač pa pri nas vse ok. Liam v fazi porivanja otrok...user posted image . Je pač samo faza...
Pridn, zadovoljen, mejčkan prehlajen.... , tak tud naš mali Mark.user posted image

Čist po pravici vam povem.., da je men prav lepo doma. Se bojim da ne bo teh 6 mes prehitro minilo. Je blo za Liamom prv fajn razmišljat o novemu članu..., zdej pa nočem več. Pa kr vseee prodajam oz. sm že skor vse prodala. Se hočem vsega znebituser posted image . Dost lulčkov.

Nč, grem spat. Je luna matrala moja otroka in posledično JST nism nč spala.

Lepo bodite in VSE NAJBOLJŠE vsem že 2-letniko in tudi tistim, ki boste pihali.

MM, recept za tortico pa zanimiv. Bom probala. Sm neki torta mami ratala zdej.user posted image
Nočka

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Adaptirano mleko
kepica

Katero adaptirano mleko uporabljate?

Aptamil (50%)

Hipp (12%)

Milumil (4%)

Comformil (2%)

Novalac (24%)

Babylove (8%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!