lenika83
|
IZVIRNO SPOROČILO: september25 A bo ktera pripravljala kakšno tematsko zabavo? Jaaaaaz!!! Sem se odločila, da bomo imeli Nodi žur No, drugemu rojstnemu dnevu se menda skoraj ne more reči žur. Sicer pa pri nas potekajo praznovanja rojstnih dni v ozkem družinskem krogu in to res ni nek žur, malo počvekamo , pa kaj pojemo in spijemo in to je to. Sem pa ravno brskala po ebayu in sem našla veliiiko raznih party pripomočkov z Nodijem (namizni prt, baloni, napis, prtički,...) in sem zdaj navdušena kot da bi na loteriji zadela Še celo darilni papir Zdaj moram pa samo še najti enega plastičnega Nodija, po možnosti v avtu, da ga dam na torto. Mogoče malo pretiravam, ker do rojstnega dne je še več kot 1 mesec Samo na ebayu ni nujno, da takoj uspem nabavit, pa še včasih pošiljajo 3 tedne in mi lahko potem na koncu gre že malo tesno. Kljub vsemu pa še vedno ne vem kaj ji naj kupiva, ker poganjalca dobi od babi in dedija. Sem videla, da imajo v baby centru Nodija v avtu na daljinsko upravljanje, pa se nikakor ne morem odločiti, če bi ji to bilo všeč ali ne. No, saj za to imam še res čas... Drugače pa pri nas nič novega. V vrtcu je navdušena in komaj čaka, da gre. Niti je ni nič zmotilo, da so menjali vzgojiteljice, ker otroci so pa tako in tako ostali vsi isti kot lani. Sicer je ne vozim jaz v vrtec, ampak baje ni zjutraj nobenega problema, kar sama odide v igralnico, brez kakšnih težav. Sem pa opazila, da jo je skrajšanje dneva čisto iztirilo. Zadnje čase se večkrat zgodi, da mi že pred 8 reče, da bi šla spat, ko je poleti pred 21.30 skoraj ni bilo možno spraviti v posteljo. Ne morem sploh verjeti, da mi sama reče, da bi šla v posteljo ajat, ker skoraj ne poznam otroka, ki bi brez problema hodil spat, kaj šele da bi sam rekel. Večinoma, kar jih jaz poznam, bi bili vedno budni in sploh ne bi spali, ker lahko kaj zamudijo Aja, odvajanje od pleničke pa nam gre bolj tako... počasi... ali kako naj se izrazim. V vrtcu je vedno v hlačkah, samo mi vsak dan prinese najmanj en komplet mokrih oblačil domov. Doma pa je približno ista zgodba. Samo moti me predvsem to, da niti slučajno ne reče, da bi lulala. Včasih se sploh dela kot da nič ni, četudi je mokra, včasih mi pa pride povedat, da je stolček moker Najbolj je bila smešna zadnjič pri kosilu. Lepo mirno je jedla in naenkrat začne čisto mirno govoriti, da je stolček moker. Meni najprej sploh ni bilo nič jasno, kaj mi govori, potem mi je šele kliknilo, da je pa mogoče nekdo lulal na stolček Saj bo že, niti nimam neke hude sile, ampak če so jo že v vrtcu lepo navajali biti brez pleničke, potem še mi doma sodelujemo s tem in pač celo popoldne brišemo in preoblačimo
|