|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
9.9.2011 9:15:47   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Sam sem ga pol skrila, ker ga uradno dobi sele za roj. dan.

user posted image user posted image user posted image Kako lahko????? user posted image user posted image user posted image

Jst pa gledam vozičke za RD - lesene, kaj takega npr. (zdej dam link na najdražjega Haba - meni najlepšega - tega ne bo dobila, kej podobnega pa):

http://www.amazon.de/Haba-949-Puppenwagen-Blumen/dp/B000UUUFS2/ref=sr_1_12?s=toys&ie=UTF8&qid=1315521395&sr=1-12

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
9.9.2011 12:35:43   
malaMravljica
joj no, nehajte kako lahko, imam ze itak slabo vest. sam ker je darilo za roj. dan in drugega ne bo dobil pac morem skrit, da bo vsaj nekaj dobil . zatooooo user posted image  
Rozilu, danes imam pa tudi jaz top gor in ne dolge rokave. Me je segrelo, sva z malim balkon pucala, smo imeli neurje v nedeljo.
Pa tisti vozicek, skoda da ji nisi ze lani ga kupila, bi imela pripomocek za ucit se hodit. Za Haba pa se mal pogooglaj ce je se kje cenejsi, mogoce se najde. Kok si pripravljena dat? Bi ti jaz kaj pogledala zvecer lahko.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
9.9.2011 12:39:27   
lenika83
Daaaan!

Ve že kupujete darila... Jaz bom doktorirala na temo teh poganjalčkov... Sem že skoraj naročila beeboo, 10-colskega, ampak ga na koncu nisem, ker sem hotela še tobogan in ga ne dostavljajo v Slo, pa nisem potem samo kolesa vzela. Zdaj smo pa bili na obisku pri 1 leto starejšem fantku in ima 12-colsko kolo, pa se ga ja bejba itak bala, bilo ji je pa vsega 0,5 cm previsoko. Zdaj sem pa prišla do tega, da se pred pomladjo skoraj zagotovo ne bo vozila, če še sesti ni hotela nanj. Tako da iščem zdaj 12-colskega, ampak obvezno lesenega, ker ji ga babi ib dedi kupujeta za roj. dan in jima je leseni bolj všeč. Mislim, da imajo v baby centru enega črno-roza lesenega, samo ne vem katera znamka, tako da bomo menda morali iti kar pogledat in preizkusit.

Niti sanja se mi pa še ne, kaj ji bova midva kupila. Vem pa že kakšno bomo imeli torto user posted image  Glede na obsedenost z Nodijem, bomo imeli "Nodi žur" za rojstni dan. Sem pa že zdaj o tem razmišljala, ker moram pripomočke za okrasitev, pa okras za na torto nabaviti preko e-baya, potem pa lahko to nekaj časa traja, tako da se bom počasi vrgla v iskanje.

Drugače sem pa trenutno z mislimi bolj pri pakiranju, ker gremo jutri na dooooooppuuuuuuuuuuuuusssssssssssssst!!! user posted image user posted image user posted image

Aja, da ne pozabim: LIAM VSE NAJBOLJŠE!!! (pa oprosti za malo zamude user posted image )

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
9.9.2011 13:10:38   
majakla
Pozabla napisat:
Nikova vročina je trajala le čez vikend,
v ponedeljek smo bili raje še doma in
se šli popoldan še enx pokazat k P in
je bilo spet vse ok, od torka je v vrtcu
in je (že trkam) vse v redu.

Danes pa spet gre z babico in dedijem na morje
in JAAAAAA me že stiska, ampak naj uživa - vem,
da je, ko je z njima, on glavni in se orientirata
po njegovih željah, tak da ... ne moreta ga prehvalit
kako je priden, vse brez problemov, no, saj vemo,
mamice znajo motat. user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 9.9.2011 13:18:43 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
9.9.2011 16:07:40   
Anonimen
mi bomo pa vrjetno tega tii kupli LINK1 al pa tega LINK2

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 9.9.2011 16:09:37 >

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
9.9.2011 22:00:46   
rozilu
Najprej, da ne pozabim, s 5-dnevno zamudo: VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE LIAM!!! user posted image   Upam, da je letos RD uspel kot je treba! Rižkoo, ko boš spet kej z nami: poročilo! user posted image

OOO, mM pa ste se tudi vi ogreli! Lepo. No midve sva se kopale, čeprav sem jo hotela še malo "čuvat", da gre naslednji teden zdrava v vrtec. Se nisem mogla upret, bo šla pač zdravo razmigana in načofotana user posted image . Voda je še čisto OK, 24°C.

Majakla - itak bo Nik užival, kar privošči mu čofotanje in razvajanje z babico in dedkom! user posted image Pri nas je tudi vedno ko vprašam: Kako je blo, je bla pridna? Odgovor: ZLATA user posted image user posted image user posted image . To moja tašča... ona se itak na vse pretirano odziva in pol izjavlja, da "se ji kar milo s'tri", ko jo gleda - tako je luštna ko je, al karkoli že počne user posted image . Pa še solzne oči zraven dobi, ko to pove... Jst pa padem dol ob takih izjavah user posted image No sej tudi moja mama jo pohvali, itak - samo ne pretirava tolko.

Lenika - jst bom tudi doktorirala user posted image user posted image user posted image tako ali drugače, upam da čimprej!!! user posted image Ne morem se odločit kateri voziček bi vzela, za kolko denarja, pa kje. Zdej mi je še mM otežila situacijo, z eno "ugodno" varianto za tisti lepi vozek user posted image ... ah...

Aja, zakaj ne za 1.rd: ma nisem zihr, da je dober pripomoček za učenje hoje - v bistvu se tile hitro prekucnejo nazaj - moral bi bit tak z navpičnim držalom. Pa če so še zlo nesigurni, gre to prehitro. Itak je naša našla drugo (bolj stabilno) oporo, najraje je porivala uno kocko ala tabure naokoli, pa tudi druge stole. Zdej pa seveda uživa ko vozi zadeve naokoli, od obeh sestričen vozičke, take in onake... Pa uni plastični športni so meni kičasti in kar hitro razpadejo - triletna nečakinja je uničla že 2, je pa res, da so poceni. Zato sem si izbrala eno stvar, ki bo LEEEEPA in trajna. Sem sigurna, da bo še kar nekaj časa vozla vse možno naokoli!

Joj, kako me je zadnjič zafrknila ravno s tem: njen poganjalček (4-kolesni) ima pod sedežem predal - in vedno kaj spravi not. No, mi smo odhajali za vikend stran in iščemo njeno kroksico... oba sva preiskala celo hišo... pol sem se spomnila na to - in seveda je bla lepo pospravljena v predalčku... user posted image user posted image Jaooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.9.2011 21:35:35   
Rižkoo
Oj!
Hvala vsem tistim puncam, ki so se spomnile na mojega slavljenca.user posted image

Ja..., mi smo pa že med 2letniki. user posted image Jupi, jupi...., tudi roj. dan je uspel. Sicer res čisto iskreno..., ne spomnim se ga. Res ne. Prav zaradi dogodka na prvi roj. dan.... smo naredili malo večjo fešto za vse naše ljube prijatelje.... in bilo nas je veliko zato časa zame za doživeti ta roj. dan ni bilo prav veliko. Je blo letanje gor, dol... pa Liam ni bil najbolje razpoložen, pa Mark lačen, pa.... no, z vsakim povabljencem sm pa le uspela bit 3 min. user posted image
Smo jih meli 60 pri hiši in mislim, da je blo ok. Vsaj odzivi so bli taki, jst pa čakam slikce, da se v to tudi sama prepričam.
Smo meli 20 otročkov, 2 animatorki... , da sta malo razbremenili starše..., torto izpod moških prstkovuser posted image .... vse v duhu miki miške. Jo je Liam oboževal, zdej pa mislim, da jo obožujem samo jaz. Ja, fant raste.... zdej obožuje motorjeuser posted image . Bom mogla parx še premislit v kaj mu bomo pobarvali sobo. user posted image Sm hotla ogrooomnega miki miška na steni.

No, da se vrnem k roj. dnevu. Če je blo lansko leto žalostno, je to leto zbrisalo vse slediuser posted image . V mojih mislih.... ni več tistega grenkega priokusa.....
Tudi moj Liam je končno pihal.... ampak 2 svečki in tudi ta roj. dan si bo vsaj malo zapomnil...., o prvem nič ne veuser posted image . Jst sm pa zadovoljna čeprav ni vse potekalo kot bi hotla ampak.... tko pač je pri otrocih, jst pa včasih perfekcionist tam kjer mi sploh nebi blo treba bit....user posted image
Kupla sva mu pa... MOTOR. Itaquser posted image

Skratka, to je to.

Drugače pa... kot povsod. Kakšen dan slab, več jih je dobrih. Pridn je..., brez pleničke že dooolgo tud ponoči... govori še več.., nagaja tud, brata obožuje..., trmari... , slabo je..., noče umivat zobeke..., krega se, se vrže na tla..., ga za laske pocukam, se opraviči...user posted image , zdej je vseee MOJE..., spi z motorjem..., je z motorjem, lula z motorjem, kaka z motorjem, bere z motorjem..., v vrtec gre z motorjem... skratka...., kaznujem ga, da mu motor vzamem. ... To pali!

Tako... uživajte v pripravah na roj. zabave... Uf, sm čist vesela, da je naša za nami. Jupi. user posted image Ob priliki pa kako slikco.

Lepo bodite in lupčkite svoje sončke.

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
19.9.2011 22:49:35   
majakla
Ku ku

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.9.2011 10:00:57   
Anonimen
ni ni oktoberk
user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.9.2011 11:50:47   
september25
Hojla, ku ku, lep pozdrav!
No pa se bom js mal razpisala, če se že druge ne...
Rižkoo, lepo te je slišat... super je brat tvoje poste... tak da ... oglasi se večkrat!

No pa začnimo... Prejšnji teden sem bla z živci na konc, tako zelo utrujena, ker naš mali ni pa ni spal...
V petek zvečer se je pa začelo, najprej bruhanje in potem v soboto vročina. Preventivno sva šla k dežurnemu
in ima vnetje ušes. Dobla antibiotik in že po prvi dozi je bil naš mali spet v akciji, razigran kot ponavadi.
Zdej pa tak spi, da hodim spat tud js ob osmih z njim, da bova mal nadoknadla vse tiste grozne noči!

drgač sn pa ful vesela, podaljšali so mi pogodbo za tri mesce, pa upanje mam za naprej, tak da sn res vesela.
Počasi se tud mi že prpravljamo na zabavo, smo povabki ta ožje kar v bližnjo gostilno na kosilo, da se mi ne bo treba matrat doma,
me je moj mal razbremenil. vem sam, da bo na torti ata smrkuser posted image  Al pa traktoruser posted image  No nič še ne vem!

A bo ktera pripravljala kakšno tematsko zabavo? Sploh nimam idej kaj vse mu naj pripravim, bo pa tud naš dobil menda poganjalčka,
še prej pa pametnega kužija, da ga bo zamenjal za dudo. S tem se še vedn ubadamo.
Uf je prišel en dan iz varstva in on direkt k košu za smeti in je vrgel dudo not. Pa ga mi2 gledava in sprašujeva, če ve kaj to pomeni. seveda je blo takrat vse OK, zvečer pa on gasa spet v koš in dudo nazajuser posted image  K sreči sn bla dost hitra, da sn mu jo vsaj oprala lahk:)

Vsako jutro še vedno ful joka, ko mora ostat v varstvu, ni v vrtcu, ampak ga pazi teta. Ma enkrat bo že...

Takole, morm se spravt nazaj delat...
Lep pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.9.2011 11:51:29   
september25
Hojla, ku ku, lep pozdrav!
No pa se bom js mal razpisala, če se že druge ne...
Rižkoo, lepo te je slišat... super je brat tvoje poste... tak da ... oglasi se večkrat!

No pa začnimo... Prejšnji teden sem bla z živci na konc, tako zelo utrujena, ker naš mali ni pa ni spal...
V petek zvečer se je pa začelo, najprej bruhanje in potem v soboto vročina. Preventivno sva šla k dežurnemu
in ima vnetje ušes. Dobla antibiotik in že po prvi dozi je bil naš mali spet v akciji, razigran kot ponavadi.
Zdej pa tak spi, da hodim spat tud js ob osmih z njim, da bova mal nadoknadla vse tiste grozne noči!

drgač sn pa ful vesela, podaljšali so mi pogodbo za tri mesce, pa upanje mam za naprej, tak da sn res vesela.
Počasi se tud mi že prpravljamo na zabavo, smo povabki ta ožje kar v bližnjo gostilno na kosilo, da se mi ne bo treba matrat doma,
me je moj mal razbremenil. vem sam, da bo na torti ata smrkuser posted image  Al pa traktoruser posted image  No nič še ne vem!

A bo ktera pripravljala kakšno tematsko zabavo? Sploh nimam idej kaj vse mu naj pripravim, bo pa tud naš dobil menda poganjalčka,
še prej pa pametnega kužija, da ga bo zamenjal za dudo. S tem se še vedn ubadamo.
Uf je prišel en dan iz varstva in on direkt k košu za smeti in je vrgel dudo not. Pa ga mi2 gledava in sprašujeva, če ve kaj to pomeni. seveda je blo takrat vse OK, zvečer pa on gasa spet v koš in dudo nazajuser posted image  K sreči sn bla dost hitra, da sn mu jo vsaj oprala lahk:)

Vsako jutro še vedno ful joka, ko mora ostat v varstvu, ni v vrtcu, ampak ga pazi teta. Ma enkrat bo že...

Takole, morm se spravt nazaj delat...
Lep pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.9.2011 11:54:46   
september25
hehe bom pa js napolnala stran, če drugih ni...
tale  RR mi je najprej napisal error...

nič lepo se mejte...

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
20.9.2011 23:59:08   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: september25

hehe bom pa js napolnala stran, če drugih ni...
tale  RR mi je najprej napisal error...

nič lepo se mejte...

user posted image vsaj ena

Samo na hitrico vas pozdravim, mogoče se pa katera še opogumi in kaj napiše user posted image Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1338
21.9.2011 10:41:22   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: september25

A bo ktera pripravljala kakšno tematsko zabavo?

Jaaaaaz!!! user posted image  Sem se odločila, da bomo imeli Nodi žur user posted image  No, drugemu rojstnemu dnevu se menda skoraj ne more reči žur. Sicer pa pri nas potekajo praznovanja rojstnih dni v ozkem družinskem krogu in to res ni nek žur, malo počvekamo , pa kaj pojemo in spijemo in to je to. Sem pa ravno brskala po ebayu in sem našla veliiiko raznih party pripomočkov z Nodijem (namizni prt, baloni, napis, prtički,...) in sem zdaj navdušena kot da bi na loteriji zadela user posted image  Še celo darilni papir user posted image  Zdaj moram pa samo še najti enega plastičnega Nodija, po možnosti v avtu, da ga dam na torto. Mogoče malo pretiravam, ker do rojstnega dne je še več kot 1 mesec user posted image  Samo na ebayu ni nujno, da takoj uspem nabavit, pa še včasih pošiljajo 3 tedne in mi lahko potem na koncu gre že malo tesno. Kljub vsemu pa še vedno ne vem kaj ji naj kupiva, ker poganjalca dobi od babi in dedija. Sem videla, da imajo v baby centru Nodija v avtu na daljinsko upravljanje, pa se nikakor ne morem odločiti, če bi ji to bilo všeč ali ne. No, saj za to imam še res čas...

Drugače pa pri nas nič novega. V vrtcu je navdušena in komaj čaka, da gre. Niti je ni nič zmotilo, da so menjali vzgojiteljice, ker otroci so pa tako in tako ostali vsi isti kot lani. Sicer je ne vozim jaz v vrtec, ampak baje ni zjutraj nobenega problema, kar sama odide v igralnico, brez kakšnih težav.

Sem pa opazila, da jo je skrajšanje dneva čisto iztirilo. Zadnje čase se večkrat zgodi, da mi že pred 8 reče, da bi šla spat, ko je poleti pred 21.30 skoraj ni bilo možno spraviti v posteljo. Ne morem sploh verjeti, da mi sama reče, da bi šla v posteljo ajat, ker skoraj ne poznam otroka, ki bi brez problema hodil spat, kaj šele da bi sam rekel. Večinoma, kar jih jaz poznam, bi bili vedno budni in sploh ne bi spali, ker lahko kaj zamudijo user posted image

Aja, odvajanje od pleničke pa nam gre bolj tako... počasi... ali kako naj se izrazim. V vrtcu je vedno v hlačkah, samo mi vsak dan prinese najmanj en komplet mokrih oblačil domov. Doma pa je približno ista zgodba. Samo moti me predvsem to, da niti slučajno ne reče, da bi lulala. Včasih se sploh dela kot da nič ni, četudi je mokra, včasih mi pa pride povedat, da je stolček moker user posted image  Najbolj je bila smešna zadnjič pri kosilu. Lepo mirno je jedla in naenkrat začne čisto mirno govoriti, da je stolček moker. Meni najprej sploh ni bilo nič jasno, kaj mi govori, potem mi je šele kliknilo, da je pa mogoče nekdo lulal na stolček user posted image  Saj bo že, niti nimam neke hude sile, ampak če so jo že v vrtcu lepo navajali biti brez pleničke, potem še mi doma sodelujemo s tem in pač celo popoldne brišemo in preoblačimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1339
21.9.2011 11:02:39   
Anonimen
lenika zs maš

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
25.9.2011 22:37:49   
majakla
Na hitro prebrala in mi je v "oke padlo" Nodi žur...
... mi tudi, ampak že čez en teden... tak da grem
nazaj podrobno brat. user posted image  user posted image

Prišli z "zadnjega morja", super blo, vreme, voda,
temperature 1A - ja, sem bolj penzič, hihihihiii...

Aja, pa ČEEER. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
25.9.2011 22:39:25   
majakla
Aja, še to...
v vrtec hodimo normalno, saj/ker gre tudi Nodi zraven. user posted image

Za rd pa dobi tablo za risanje, sta bila na morju (od nečaka)
nerazdružljiva, pa kačo - neee, ne pravo. user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 25.9.2011 22:40:46 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
26.9.2011 14:26:50   
malaMravljica
Majakla, nimas vec niti en teden enoletnika,ce ga hoces spet imet mores v akcijo user posted image  
Ej, kaksno tablo, za pisat s kredo? Sprasujem, ker imam eno spravljeno, smo jo dobil od kolegov, pa ne vem ce jo ze dam ven ali ne. Kdo je ta opevani nodi se meni pa se sanja ne.

Mene je v soboto nekaj zgrabilo, od sobote nisem jedla nic vec, ko kuham malemu in mojemu ne morem niti poskusit, ce je ok. Ja, pa z WC-jem ratala prijatelca, bljak.

Pa dudo je moj izgubu in ze tko je nehal cez dan spat, sam brez dude sedaj pa no way. Zvecer moreva pa pregledat v kuhinji ce je kje, ko je ni je ok in gre zalosten spat.

Majakla in Rozilu, do katere tempetarure vode se se kopate v morju ali veeeeeeeeeeeeeeeliki luzi? Bo 20 st se ok? Smo nas zadnji lago dopust prestavlji nekam proti koncu oktobra in ne vem ce se bo se dalo kopat.

Pa- pa in uzivajte. Danes teden tudi jaz izgubim enoletnika in dobim dvoletnika.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
26.9.2011 20:42:00   
majakla
user posted image

To je Nodi.

Lutka oz. pupa, obstajajo risanke, knjigice, ...

Neposredna povezava do sporočila: 1344
26.9.2011 20:46:56   
majakla
Joj, sploh ne morem verjet, da bo že 2 leti
deti - kot reče Nik.
Ja, ima neke svoje krajšave:
son = sonce
vet = veter
...
Najnovejša:
muc iz Tom&Jerry-ja = muc Pom.

Nodi pa je zakon, sploh ker hodi z njim v vrtec,
no, pa Pom tudi po novem. user posted image

Akcije še lep čas ne bo, je je za1x z Nikom
več kot preveč.

Morje je imelo 23 stopinj in se je Nik kopal,
je pa rekel, ko smo šli not, uš uš uš.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
26.9.2011 20:56:39   
malaMravljica
MAJAKLA

ja kaksna lepa pupa je ta vas Nodi user posted image  

Kaj usi je dobil na morju user posted image user posted image user posted image  neeee, hecam te, lepo krajsa besedice. Moj je sedaj tudi zacel stavke s tremi besedami tvorit, sam kaj ko skor nooooon stop poslusam Kuck mal Mami, mi gre ze tko skoz usesa to, res, ma non stop, non stop, non stop, ... druga beseda, ki je zelo pomembna je pa itak Avto. Sicer pa, zgleda da okolica res tok prevlada, zaenkrat govori nemsko in se mi zdi, da bo pocasi ze bolj jo obvladal kot jaz user posted image user posted image  res no, ko vcasih ze prav rece sie ali er sem prav ponosna naj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
26.9.2011 21:07:02   
majakla
Joj, ne omenjaj uši, me že vse srbi.
To pa je nadloga ja.

Kuck mal Mami ein Avto. Hihihi user posted image

Veš kaj je pri nas najpogosteje:
Mami pija kava vroča, Nik pija čajči.
Mami daj uho.

No, to pove kaj mi doma delamo,
pijemo in se za uhe držimo. user posted image

Aja, tabla. Ne ne za kredo, taka
plastična, ko je pisalo privezano
in to tako posebno, da se na tabli
pozna in je nekakšna folija ali kaj
je to in zraven taka ročka povezana
s palico pod folijo, da se lahko zbriše
in ponovno nariše.
Joj, ko to berem, še sama ne vem več
kakšna tabla. user posted image
Čaki, grem poiskat sliko.

Neposredna povezava do sporočila: 1347
26.9.2011 21:14:42   
majakla
Naaašlaaaa:

user posted image

(slika je simbolična user posted image )

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
26.9.2011 21:21:22   
malaMravljica
ne rabis po sliko, vem kaj mislis. Jo imamo v Krabbelgruppe pa na letalu jo je dobil, sam v enostavnejsi izvedbi in zaradi te table sem si upala za let nazaj it v letalo brez ene samcate igrace, sem bila prepricana, da dobi tudi za nazaj tak igralni komplet za otroke in pol ga ni user posted image   Ej, s tabo se je tko lepo pisat, ker vedno vem, da stekas ce kaj v drugem jeziku napisem. Skratka, tista tabla je zakon ja. Jaz imam pa tisto na kredo, vsaj zdi se mi, pa ne upam se ven dat, ker pol bomo verjetno belili celo stanovanje jovo na novo.

Se to povem, sem dobila recept za torto. In baje je mega fina in kot mi je bilo receno ne mores falit, da bo vsekakor uspesnica. Gor bom pa kaksen avto/traktor/ letalo narisala z jedilnimi barvami in bo mali takoj rekel kuck mal mami ein Auto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
26.9.2011 21:24:18   
majakla
user posted image  user posted image  user posted image

ja in potem bo rekel: Mmmm sehr gut Mami. user posted image

Ej, daj recept, nooo, pliiis.

Zdaj pa moram it, me moj že čudno gleda, ko
sameva pred tv. Dijoooooooooooo!

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Minus koliko kg po porodu
Božička09

Koliko kilogramov ste bile lažje po odhodu iz porodnišnice?

3-4kg (22%)

5-6kg (25%)

7-8kg (24%)

9-10kg (17%)

11kg ali več (13%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!