|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
12.10.2011 22:42:32   
majakla
Kaka koza sem jaz, evo, to pa pozaila napisat:

mM vse najTAboljše ob tvojem dnevu. user posted image  user posted image   user posted image    user posted image

(pa že cel oktober študiram na to oz. te) user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
12.10.2011 23:06:33   
rozilu
Aja, vse mate RD kr oktobra, je lažje za zapomnit user posted image Vse najnaj lenika in mM! user posted image user posted image

mM ti kar napiši recept, se bom pa odločla tik pred zdajci user posted image Sicer ful rada pečem, oz. nabavljam vse stvari, izbiram kaj bom, packam... Bolj je stvar v tem, da nimam časa/volje tega delat... letos mi je šla peka bolj slabo od rok user posted image .

priden Nik!  user posted image Mi smo pa danes Maruši dali ograjco na veliko posteljo in lahko spi kar tam! Drugače je vsak večer težila, da nebi v posteljici, ampak "tam, tam"... pa sem jo kdaj pustila, samo pol (ko je zaspala) prenesla nazaj v malo posteljico (se je tudi zgodilo, da se je skotalila dol user posted image ). Evo, zdej pa lahko uživa celo noč TAM TAM user posted image

Rižko ma dost lulčkov user posted image user posted image user posted image No prav, mogoče te pa čez par let spet prime ;)

Mi smo tudi bolj slabo spali, oz. se zbudili sredi noči in jokali user posted image Je prehlajena in dihanje ni glih tako kot bi moralo bit... Upam da bo kmalu boljše...

Aja, pa M. tudi kaže neke agresivne izpade zadnje čase... No, na igrišču je zlo navezana na konjičke - če gre kdo gor, priteče zraven in - čof začne mahat user posted image user posted image user posted image . Upam, da je res samo faza in bo kmalu spet miroljubno bitje...

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
13.10.2011 7:45:16   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Se že z Rižkoo, pa je čisto blizu mene, takooo dolgo "lovim",
da me je prav sram. user posted image

Moraš nekaj naročit na mytoys, potem se bosta pa morali dobiti user posted image

Samo mi bi se res lahko kdaj dobili kje v Mb (pa lahko se še katera druga pridruži), da malo počvekamo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Čist po pravici vam povem.., da je men prav lepo doma. Se bojim da ne bo teh 6 mes prehitro minilo. Je blo za Liamom prv fajn razmišljat o novemu članu..., zdej pa nočem več. Pa kr vseee prodajam oz. sm že skor vse prodala. Se hočem vsega znebituser posted image . Dost lulčkov.

Kaj to pomeni, da ne bo pupe, ali si samo lulčkov naveličala? user posted image  

Rozilu hvala.

Bravo Nik za spanje. Mi pa moramo najprej kupiti veliko posteljo, ampak smo dali to v plan za začetek prihodnjega leta, tako da se bomo še malo stiskali v spalnici (kot da nam je hudo user posted image ). Saj postelje ni problem kupiti, samo imamo trenutno v otroški sobi pravo ropotarnico, ki jo je treba pospraviti in predvsem razmisliti kam naj potem dam vso navlako od tam, da bo imela postelja prostor...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
13.10.2011 11:29:27   
malaMravljica
hvala, hvala..

Rozilu, torto sem naredila tako. Pac biskvit s 4 jajci.Biskvit sem prerezala in ga namazala namocila s kompotom, pol gor namazala mal marelicne marmelade in gor nalozila jagode in breskve iz kupljenega kompota. Pol druga palst biskvita, mal pomocis in spet sadje gor. Jaz sem pol sam premazala s smetano in mal z njo okrasila. Ce bi edlala komu lepo torto bi pa verjetno se gor ob robu kaksno sadje polozila oz kaj napisala gor. Bila pa je dooobra, so mi vsi rekli.

Rizkoo, ti si pa tko pridna, ker prodajas zadevice od malih, jaz imam pa se vse in se od tega kar ne morem lociti.

NIk ima pa svojo sobo user posted image user posted image   Bravo. Kaksno ti je pa posteljnino mami kupila?

Joj punce, jaz bi vas tko vidla, sam to rundo pa res ne gre. Cakam rezervne kljuce, moje sem zaklenila v avto user posted image user posted image   Ampak spomladi se bomo pa spet dobile a ne da.

Lenika, pa ti, si takrat zrihtala s tisto njami njami zadevico.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
13.10.2011 21:46:10   
majakla
Čeeer, kako ste kaj?

Nik ima sobico in postlico že od 1. dne,
ampak je gospod tam spančkal prvih
šest mesecev, pol pa zobki, pa morje,
skupno spanje, mami lena in smo bili
vsi trije v veliki. Zdaj pa sem mu želela
za RD kupit večjo, bi jo skupaj sestavili
in bi tam spal.
Pa sem mu to par dni govorila, še moja
sestra ga je malo hecala, da bo spal v
mali sobici, v mali poslici in je "frajer"
en večer sam rekel, "mami: Nik bom spal
v malo poslici sam". In res.
Tako da posteljnine nima nove.

Ja Lenika jaaa... in vse naj naj. user posted image
mM te pa spomladi.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
13.10.2011 22:15:04   
malaMravljica
ampak majakla, pliiiis povej, kolko posteljnine imas za to malo posteljo. Jaz imam za mojega 2 kompleta in sem sedaj vidla nekaj z avti in tooook bi, pa se sam 12 eur stane in lepo in kvalitetno. Sam, vseeno za ceno se mi zdi, da 3 komplete ne rabi user posted image user posted image user posted image
pa tisti ki so se v teh malih posteljah, kolko casa jih mislite se imeti notri. Mojemu se nic ne fali, ko bo vecja postelja bo itak manj prostora v sobi.

In majakla, mi je kolega ze profi prisel v avto in sem spet mobilna, sem pa en dan bencin sparala. Enkrat se bomo pa zmenile v Lj, ok!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
14.10.2011 7:58:22   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Lenika, pa ti, si takrat zrihtala s tisto njami njami zadevico.

No, ko se bomo dobile, bom spet prinesla, ok?

Mm ti lahko jaz odgovorim za posteljnino? user posted image  Mi smo imeli za malo odejico 4 posteljnine, 2 tanki in 2 debeli za zimo. Samo iskreno, bi menda bila ena dovolj, ker je itak spala v vreči in ni odejice skoraj nič uporabljala, večinoma samo za popoldansko spanje. Prejšnji teden smo ji pa dali v malo posteljo veliko odejo in ima trenutno samo eno posteljnino, ki si jo je sama izbrala (valjda je hello kitty user posted image ) Bo pa še eno dobila, samo iščem pepa pujs in bo treba še malo počakati, da jo dobim user posted image  Moram pa povedati, da spi mnogo boljše odkar ima veliko odejo. Se mi zdi da jo je vreča malo utesnjevala, mala odejica je pa bila preozka in se je takoj odkrila, če se je malo obrnila. Zdaj sicer malo smešno izgleda, ker je polna postelja odeje, Dore pa nikjer user posted image  Amapak glavno da ji je toplo in udobno.

Bejba je včeraj dobila prvo darilo za rojstni dan, poganjalčka (hvala Rižkoo). Zdaj imamo pa težavo, ker za gledati ji je zelo všeč, ampak vsedla se pa res ne bo gor user posted image  Ah, bo že... Jaz pa še vedno ne vem kaj naj ji kupim, ker nikoli nisem ziher, da ji bo neka stvar všeč. Malo še imam časa, da razmislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1382
14.10.2011 8:24:38   
tassika
Lenika a torej velika odeja pomaga. Naša se po novem ponoči ves čas zbuja, ker je odkrita, ima pa odejo 140*70.  Bom danes poskusila s taveliko. Poganjalec, mi smo ji kupili puky-a za roj.dan in je navdušena (mami mogla prej probat), sicer še ni zelo stabilna, pa malo ji dela težave zavijanje, ampak gre do njega in reče en kroguser posted image . Mislim, da z malo vaje bo v eneme tednu šibala, dobi ga pa v nedeljo. Mi letos praznujemo prej, da mami še dobi torto, sem tako lepo naročila. Eno bom naredila, eno sem pa naročila. Ja mi praznujemo 2x oz 3x, enkrat za prababici in pradedka - kosilo, pač celoživljenjska navada, 1x za babice, dedke in tetice in še zadnjič 31. samo mi 3-je oz kolikor nas bo takratuser posted image

MM naša bo šla v večjo posteljo drugo leto najkasneje do marca, ko bomo rabili njeno posteljo, študiram pa o nakupu med 90*200 ali 120*200, kar bo bolj ugodno, ker ne vem koliko časa bomo še tukaj in nočem nekaj preveč dat za sobico, ki jo potem ne bom mogla preselit. Ta posteljica jo že malo utesnjuje, ampak ona je bila vedno taka, že v zibki ni zdržala več kot 3m, potrebuje širinouser posted image  Aja imam pa za to posteljo 3 posteljnine, dve sem kupila v nkd-ju še predno se je rodila, eno sem pa dobila za darilo, potem pa malo menjam, poleti samo rjuhe, ker ji je vroče, pozimi pa še zgornje dele. Povštra še ne uporabljamo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
14.10.2011 10:41:55   
malaMravljica
jah se vidi da imam cas a ne, servis nona. O kok je fajn, ko ti malega kdo popazi, nisem vajena tega luksuza drugace.

Lenika, nisva se razumeli, sprasevala sem, ce si dobila vec okusov tiste okusne tekocine user posted image

aha, pol posteljnine je zadosti, tisto z avti vzamem sam ce jo se dodatno znizajo user posted image ma ne, sam vem, da bomo cist normalno preziveli z dvema.
Ima pa moj se tisti kouter 135 x 70 in mu je zadosti, pa ne odkriva se. Ima v postelji ob enem delu ob strani blazino za dojenje, ker postelja ni cist pri steni, ob drugem delu pa eno xxl stonogo, pol pa tudi to mal placa vzame.

Tassika, ti pa se 2v1, lepo. Ti itak zelim, da gres tokrat do roka.  Za posteljo pa, men je mimo sedaj dvoletniku kupit posteljo in racunati, da jo bo imel do 20 leta. Mi bomo pol kar na to posteljo dali mal vecjo plato in jogi gor, pol pri cca 10 letih pa verjetn 140 x 200. No, to je moja teorija.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
14.10.2011 11:57:35   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Lenika, nisva se razumeli, sprasevala sem, ce si dobila vec okusov tiste okusne tekocine user posted image

ups... user posted image  Našla sem v Leclercu še kakšen okus več kot drugje, ampak vseeno pa nimajo vanilijevega. Samo sem potem ugotovila, da bi mi bil verjetno presladek, ker pijem drugače brez sladkorja, tisto je pa ziher sladkano. Saj čez kakšnih 5 let bodo pri nas tudi imeli več okusov, pa bom takrat kupila user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa ravno prej malo pošpegala koliko bo stala nova postelja (90*200 cm), pa sem skoraj dol padla (okrog 300 €). Saj verjetno jo bo imela skoraj do 20. leta, ker smo ji celo sobo takšno kupili, da izgleda čisto mladinsko in ima zdaj pač nalepke po stenah (da je videti bolj baby), kasneje se pa lahko odstranijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1385
16.10.2011 22:52:00   
Rižkoo
ninasiki...., hvalaaaa!user posted image

Lenika, MM...o kakšnih vidve to okusih??!!user posted image

Ej ja... tud mi smo Liamu privoščli tega poganjalčka... Sicer ne vem zakaj... ampak ga je pač dobil. Bo pa delal na ravnotežju čez zimo in bo ready za poletje. Sam vsedel se je in akcija.... sva kr gledala z mojim. Res je mel že prej enga poganjalčka .. -motorja.. pa se je že tam navadil. Skratka šiba ga in šibauser posted image

Ja rozilu... nč več dojenčkoooov. Eno punčkico pa bi čez kakih 3-5 let, prej pa obljubim rečt, da nikakor.
Zato sm se pa lotila prodajanja in ja..., prodala vse... samo še lupinico in sm zaključla!! Dost mam teh zadevc po bajti! Zdej so v igri bagerji in ....živalce in.. se kr spotikam in jezim, ker ni nč punčkastga za vidt. No.., tko pač jeuser posted image

Ko smo že pri posteljah.... Jaaa, Liam ma tud novo. Včeraj prvič spal, takoj lepo sprejel in dans je bla že kazen, če ne bo šel spat - popoldansko spanje - da ga bom dala v Markovo pojstlo user posted image in itaq je reku.."neee, mami Liamovo user posted image " in je zaspal k dojenček. Zmagala jst. Jupi. Je res zelo prilagodljiv. Takoj sprejme kar pač dobi. Res sm pa čez dan Marka v njegovo pojstlo dajala spat.. tok da se je mal navadil. Je pa 160_x_70... bo pa tud tm do 5,6 leta.... pol jim pa pograd nabavimo. Zdej mata u easy sobico.user posted image Je pa iz Ikee... fajna in poceni.
No, tud nov avto sedež mamo. Ta večjega... Skratka moj sin tok raste, da kr verjet ne morem. Ne mislim v višino, mislim tko.... po mescih.. Velik je že in dobiva veeelikee stvari!!user posted image Joj, kaj nas še čaka... Punce enxuser posted image .

Aja..., spita skupi v sobi... bogu hvala, da Liam spi ko top, Mark se zbudi po 11x na noč. Noče goste hrane..., noče dude, noče nič... samo joško...pa skor je 7 mes star.user posted image Ma kera kšn predlog??!! Sm kr mal zbegana....., ker mi on prv diktira svoj tempo... in svojga ne uveljavim. Tak trmast a zelo nasmejan fantek je... NO, noči so pa... brrrrr..., če ni na joški. Res sm ga pa sama navadla, ker nism hotla, da mi Liama zbudi..., ga je sam joška umirila. Zdej pa mam!! Kaj naj!!! Pa ne mi svetovat ... da naj ga pustim, da se joka.., ker smo probal in ni mogoče. Uglavnem...

Lenika, ni za kajuser posted image Z veseljem še kdaj.

Nč, grem....bodite pridne..user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 16.10.2011 22:54:56 >

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
17.10.2011 7:11:09   
lenika83
Dobro jutro!

Tassika sem ti zadnjič pozabila odgovoriti. Pri nas velika odeja zelo pomaga, ker se mora prav potruditi, da se uspe odkriti in ji je lepo toplo celo noč. Danes se je nekaj jezila in se je potrudila, da se je odkrila, čez nekaj minut pa sem jo videla, da se je nazaj pokrivala. Sem bila kar malo v šoku, ker to se je prvič zgodilo, da se je sama pokrila.

Rižkoo o kavi user posted image  Kupila sem si aparat nescafe dolce gusto in sem spraševala kje se da v tujini naročiti kapsule, pa se je mM ponudila, da mi jih lahko ona pripelje.

Joj, kaj nas še čaka... Punce enxuser posted image .

Glede na to, da Liam nič ne izgublja časa z osvajanjem, ampak gre kar v akcijo, mislim, da te to čaka prej kot si misliš user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa poganjalček še vedno bolj osamljen v kotu. Zdaj smo sicer že tako daleč napredovali, da celo malo zleze gor, ampak namesto, da bi sedela na sedežu, stoji in šiba user posted image  No, saj načeloma smo ga itak nabavili za pomlad in za zunaj, tako da je še čas. Zdaj raje divja s štirikolesnim poganjalčkom, ker je bolj ziher.

Kaj naj!!! Pa ne mi svetovat ... da naj ga pustim, da se joka.., ker smo probal in ni mogoče. Uglavnem...

Pri nas je delovalo samo to, da sem šla z njenim tempom, dokler ni prerasla. Saj vem da ti to zdaj ni preveč koristno, ampak pri nas so vse ideje, da bi jo karkoli prepričala, v trenutku padle v vodo. Pa pri 7 mesecih je bila tudi še vedno 95 % na joški, potem se je malo zmanjšalo, pri 9 je pa dobila virozo in je spet šla nazaj na joško 100%. Potem se je pa pozdravila in v 2 tednih bila popolnoma brez joške. Res pa je da še zdaj ni ravno pretirani jedec in jo je še zmeraj treba malo "nahecat" da gre jest.

< Sporočilo je popravil lenika83 -- 17.10.2011 7:12:43 >

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
17.10.2011 9:50:16   
rozilu
Samo na hitro: rižkoo, jaz se ne bi sekirala, da je samo na joški, bo že začel jest. Jst Maruši ponoči nisem nič dajala drugega kot joško - no dudo, če je kaj zalegla user posted image , ampak pri vas očitno to ne pali. Če se je zbudila, sem jo ponoči dojila do 18 mescev - takrat se je nehala dojit. Tako da ti ne bom nič drugega svetovala, kot da mu dej joško še naprej user posted image

Podnevi pa je pri nas itak šlo z drugačnim ritmom, ampak tudi na začetku gosta hrana ni bla ful zaželjena, joška veliko bolj user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
18.10.2011 18:49:49   
googica
dober večer mamice :)
že dolgo se nisem oglasila, pa kot vidim je itak dost zamrla zadeva. zgleda nimamo več nekih večjih težav z otroki in ne rabmo nč kej nasvetov :))
pri nas je vse v pričakovanju vikenda, v nedeljo mamo tud mi dvojko, zato bosta dva vikenda polna žurk, polne hiše in daril :). vsekakor uživamo :))
morm vam pa povedat, da bomo mi tudi drugo leto štirje :). ne vem še točnega datuma pdp, ker še nisem mela zdravnika. kaže pa na začetek poletja :). mene kr mal skrbi kako bomo to spelal, ker do takrat ne vem če nam bo zneslo do konca zrihtat stanovanje. ne bi mela dojenčka tu pri mami, ker je že brez dovolj stresno. mami je namreč ob novici kuhala mulo dva dni. in tako mamo itak vsakič ko kdo reče ali nardi nekaj, kar ji ni všeč. torej je to zelo pogosta zadeva. 
sem pa že vse pozabila kar se tiče nosečnosti in vseh navodil :). ma katera kje osnovna navodila, česa se izogibat itd... 
zdej ko so naši otroočki že bolj družabni, bi se blo smiselno mal dobit, kaj pravte? 

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
18.10.2011 20:41:53   
tassika
Vauuu googica, čestitke user posted image  jaz tečem že zadnji krog user posted image  ČEsa se izogibat. Hmm če ti po pravici povem, jaz v tej nosečnosti kompliciram minimalno, jem vse, pijem vse - no razen biftka, še suši sem jedla in veš kaj prav pasal je user posted image . Tamalo dvigujem, ker drugače pač ne ge, nosim jo ne, ker je pridna in hodi, vso nosečnost sem bila v službi, razen zdaj ped porodniško sem 1m doma, ker res nisem več imela energije in volje. Veliko se sprehajamo,... Vglavnem kot pravim, kompliciram ful manj. Imam pa včasih tako slabo vest, ko je bila Zoja v trebuhu sem se konstantno pogovarjala z njo, zdaj mi to ne znese, ker samo padem dol. Ja sem bolj utrujena in tudi bolj sitna, ker dragi tega ne zastopi, on misli, da še vedno lahko vse tako kot prej, ampak enostavno ne gre. Meni se pa zdi, da cele dneve samo delam, vidi se pa nikjer in po pravici povedano zdaj že komaj čakam, da bo konec. KEr imam tudi drugačne oblike trebuh, me ful bolijo noge in hrbet,... Vglavnem je luštno, pa ni luštno, še bolj luštno pa bo ko bo dojenček zunajuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
18.10.2011 21:13:56   
googica
hehe, te razumem ja :) js tud ne kompliciram, tud pršut je že šel po grlu :). res mi je pa zanimivo, da sm čist pozabila vsa ta navodila. vem samo da ne dvigovat preveč, pa c-vitamina ne preveč, pa alkohol off limits.. :) se mi zdi da ta nosečnost tud ni tolk zlo presenetljiva, na srečo zaenkrat tud še problemov nimam.. tud pri Jušu jih ni blo :). edino utrujena sm bl, se mi zdi. tud tečt sm nehala. v planu je bil namreč Lj maraton, 10ka. ampak ker so mi zdej ugotovil neke zdravstvene težave in si morm merkat pritisk, si ne upam it zdej ko sm skenslala zdravila za pritisk.. 
super, ti tassika pa že zadnji krog. pol boš pa še letos mami na kvadrat :)) super :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
18.10.2011 22:16:33   
majakla
Ooooooooo... Googica čestitam. user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
18.10.2011 23:15:54   
rozilu
Čestitke googica user posted image

Itak boste speljali, če ne boste pa še kak mesec-dva potrpeli. Mogoče se bo mama tudi malo omehčala... sicer mi ni jasna njena reakcija, ker čisto vse mame, ki jih poznam (vključno z mojo), so najbolj vesele te novice. Ko boste na svojem, se boste pa zihr veliko boljše razumeli.

Mi smo pa včeraj imeli prvo "žurko" za RD v omejeni zasedbi. Zato bo treba za vikend še ponovit - in to 2x! user posted image Zgleda bo naslednji vikend zelooo žurersko obarvan pri naših oktobrčkih! Upam samo, da zdravje zdrži! Aja, pa v vrtcu so tudi že praznovali, je nesla priboljške in dobila dve darili: vzg. so neko zadevo zašile + risbice od sovrtičkarjev v lepem albumu user posted image to so take hude umetnine, na eni sliki smo celo prepoznali hruško user posted image .

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
19.10.2011 7:20:09   
lenika83
Dobro jutro!

Googica čestitam!!! Zdaj se vas je pa že toliko nabralo, da sem še jaz skoraj lušte dobila. Samo, žal, se ne upam s službo preveč hecati in vsaj še eno leto ne bomo nič načrtovali...

IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

to so take hude umetnine, na eni sliki smo celo prepoznali hruško user posted image .

Predstavljaj si kakšne umetnine je naša prinesla lani za rojstni dan, ko so bili vsi sovrtičkarji stari malo nad 1 leto user posted image

Naslednji vikend bo pa res zelo žurerski, mi bomo imeli žur sicer po vikendu, v ponedeljek, ker je itak praznik. Sem se ravno spomnila, da moram počasi naročiti sliko za torto user posted image  Kaj se vam tudi zdi, da čas nenormalno hitro beži user posted image user posted image user posted image  Vsakič sem malo šokirana, ko mi bejba pove, da je stara de jeti user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
19.10.2011 11:19:24   
PapuaNG
Pozdravljene, se opravičujem, ker vam vpadam v temo, a me je moj dragi prosil, če vam lahko posredujem spodnje sporočilo. Če katero zanima, vljudno vabljene, ravno tako prosim posredujte sporočilo prijateljicam, znankam, ki bi jih utegnilo zanimati...tenk ju :)

Spoštovani starši!
Za potrebe snemanja TV oglasa za blagovno znamko Intersport IŠČEMO SVETLOLASE FANTKE od 2. do 3. leta starosti in FANTKE (ne glede na barvo las) od 3. do 5. leta starosti.
Vse zainteresirane starše prosimo, da na blaz.taljan@gmail.com pošljejo kontakt, mi pa vas bomo poklicali in povabili na casting, ki se bo odvijal v prihodnjih dneh, najverjetneje v sob. 22.11. ali v ned. 23.11.
Konkretno se za TV oglas išče otroka, ki bo del družine.
Snemanje bo potekalo 03.11.2011, torej en snemalni dan.
Predviden honorar za malčke je 200eur/bruto.
Za potrebe snemanja se bomo prilagodili bioritmu izbranega fanta.
Spodaj pa je povezava na zadnji TV oglas, kjer smo potrebovali 1 mesec starega dojenčka.
http://www.nora-pg.si/si/showreel/tv-oglasi/movie/69162/

Lp
Blaž Taljan
040564194

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
19.10.2011 22:54:03   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Predstavljaj si kakšne umetnine je naša prinesla lani za rojstni dan, ko so bili vsi sovrtičkarji stari malo nad 1 leto user posted image

user posted image user posted image user posted image Moja takrat še niti svinčnika ni v roke prijela, bi ga prej pojedla, kot kaj narisala, hahaha

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Naslednji vikend bo pa res zelo žurerski, mi bomo imeli žur sicer po vikendu, v ponedeljek, ker je itak praznik. Sem se ravno spomnila, da moram počasi naročiti sliko za torto user posted image  Kaj se vam tudi zdi, da čas nenormalno hitro beži user posted image user posted image user posted image  Vsakič sem malo šokirana, ko mi bejba pove, da je stara de jeti user posted image

Maruša ne pove kolko je stara, ampak pokaže (mimogrede pokaže 3 prste preveč, ker samo dva odpret, ostale zapret, je pa malo preveč zahtevno user posted image ). Si me pa na nekaj spomnila: kako je z L-jem? Mi itak skoz jujamo (in imamo jujice in jujeke user posted image ), ko govori o sebi reče Uša, če jo vprašaš kako se kliče, pa Mauša... Najbolj mi je pa smešno ker ima zelo priljubljeno sestrično in bratranca po imenu Luna in Lan - ona je po njeno Nuna, on pa Jan user posted image (al pa kr An). Pa še Karolino dobimo v familjo: Kajojina user posted image . Upam da se kmalu nauči vsaj L, če ne si bo še jezik zlomla s temi imeni, hehe.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
20.10.2011 7:26:26   
lenika83
Pri nas tudi potrpežljivo čakamo na L user posted image  Pa še marsikatero drugo črko tudi user posted image  Naša pa namesto Lan reče Nan, samo Nan reče tudi namesto Žan, potem pa mi o svojih prijateljih v vrtcu govori in se vedno jezi, ko ne ugotovim o katerem Nanu zdaj govori user posted image  Opažam pa, da ni nujno, da ji vedno enaka črka ne gre, no L ji nikoli ne gre, ampak pri ostalih je pa odvisno v kakšni kombinaciji je črka. Najbolj jo muči, če je kakšna bolj zahtevna črka na začetku besede, npr. kakšen F ali Č ali kaj takega, to ji sredi besede večinoma rata rečt, na začetku pa je vse skupaj mešanica med P in T.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
20.10.2011 10:59:34   
malaMravljica
ja, cestitke za nosecnost Googica.

No, pa vsaj nekaj pozitivnega pri govorici mojega otrocka. Vem, da govori full manj kot vasi, ze dela nekaj stavkov, sam ne pa ne vem kolk, pa vem da vasi ze full vec besed povejo in me je sedaj prav razveselilo,da pa vsaj L in R lepo rece.

In vceraj sem se koncno upala ga dat spat brez plenice, je bila ze dolgo suha ponoci, sam nisem hotla reskirat in si delat delo se ponoci, pac ena prakticna mami, no vceraj pa sem se opogumla in je bilo brez panike. Joj, sam da bo se naprej tako, ker ponoci kaksno postlo jovo na novo preoblacit, to pa tko ne bi. Ze itak ne prespi noci.

In, Lukec je vceraj kazal na stresno okno, mami mu je pa govorila ja, sneg je to. Jap, vceraj je tu ze snezilo.

Pa se eno vprasanje, ste jim ze kupile zimske skornje? Kaj ste oz boste izbrale.

Lep dan vam zelim.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
20.10.2011 12:05:03   
lenika83
mM kaj vidva sta že nazaj doma? Tvoj mali je ziher ful v prednosti pred našimi, ker reče R in L, pa še dva jezika bo obvladal, besedni zaklad se bo itak z leti napolnil. Za škornje ti pa ne morem ravno preveč pomagati, ker smo jih dobili. Drugače sem pa gledala v Decihmannu in imajo lepe, pa še ugodne škornje.

Neposredna povezava do sporočila: 1399
20.10.2011 12:34:52   
tassika
Jaz jo pa ne upam dat ponoči spat brez pleničke, ker lahko je cel teden suha, potem ji bo pa malo zahladilo in bo mokra.
Glede škornjev, jaz gledam in bom pomoje kupila od kamika, so lepi in kvalitetni, ne premočijo, kar mi je najbolj važno.
http://www.kamik.com/search/kids/boots/#/search/kids/boots/out-in-the-snow/

Aja L in R pa tudi nam še ne gresta, sicer govori v stavkih, vse ti pove, vse zašpeca (je špec kahla), ampak to ji pa še malo dela težave, čeprav ji včasih, če je črka skrita med besedo celo nezavedno uspe povedat, ampak potem smo spet nazaj na alt_ernativnem J-juuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 20.10.2011 12:37:09 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?