|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2011 14:19:14   
malaMravljica
Rozilu, ma s 6 leti grejo tu v solo, samo tok kot vem vpisejo v tekoce leto sam tiste, ki so rojeni do konca avgusta in pol bo moj itak avtomaticno prisel v naslednje leto. Mi ni najbolj fajn, sam kaj naj. Je pa res, da je tu drugacen sistem sole, v prvem letu tukaj vzamejo vse tiskane crke, male tiskane in zacnejo s pisanimi, pa  sestevanje in odstevanje do 10 morajo osvojit.

Midva sva sla vceraj po celado za poganjalcka. In sva se poganjalce stestirala. Ce katero zanima, Puky je boljsi kot Kettler, pa 12 col gume ima, Kettler pa iz 10 pol direkt 12,5, in Puky nekaj vec funkcij, tudi otrkom prijazno bremzo in starsem neprijazno ceno user posted image   ma ja, je boljsi, sam men se zdi brezveze vzemat neki oh in sploh, bomo vseeno vzeli kar Kettlerja. Sam smotano, ker moremo vzet 10 col, pase na 12, na 12,5 pa se ne.

Pa se nekaj, sedaj ko so ti nasi malcki brez plenicke bodiji odpadejo a ne?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
1.9.2011 14:31:22   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Rozilu, ma s 6 leti grejo tu v solo, samo tok kot vem vpisejo v tekoce leto sam tiste, ki so rojeni do konca avgusta in pol bo moj itak avtomaticno prisel v naslednje leto. Mi ni najbolj fajn, sam kaj naj. Je pa res, da je tu drugacen sistem sole, v prvem letu tukaj vzamejo vse tiskane crke, male tiskane in zacnejo s pisanimi, pa  sestevanje in odstevanje do 10 morajo osvojit.

Midva sva sla vceraj po celado za poganjalcka. In sva se poganjalce stestirala. Ce katero zanima, Puky je boljsi kot Kettler, pa 12 col gume ima, Kettler pa iz 10 pol direkt 12,5, in Puky nekaj vec funkcij, tudi otrkom prijazno bremzo in starsem neprijazno ceno user posted image   ma ja, je boljsi, sam men se zdi brezveze vzemat neki oh in sploh, bomo vseeno vzeli kar Kettlerja. Sam smotano, ker moremo vzet 10 col, pase na 12, na 12,5 pa se ne.

Ne, ne Kettler je boljši - zakaj? - ker ga imamo mi. user posted image

Brez pleničke - kaj je to? user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
1.9.2011 14:32:08   
googica
ola.
mi smo brez bodijev že od začetka poletja. plenic nič dol ne vleče, tko da ni nobene panike. nosi kr podnjo majco, kadar je treba.
pridni ste vi že po vrtcih in tako, naš bo pa kr še doma zaenkrat. drugo leto bo šel, prej niti ni potrebe po tem :). čist lepo uživava doma. sej vem, ve bi tud če bi lahko. js bi pa vse dala, da bi zbrala energijo za študij. pa sm tooolk lena. cele dneve se špilam s tamalim, hodmo naokol in to.. jao jao :((

Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.9.2011 9:17:03   
majakla
Dober dan

Se še spomnite naše igre?

Mi imamo danes: 1 11 (še dobro, da ne v redovalnici user posted image )
~  ~  ~

Moj pikec pa je danes že doma rekel, da v vrtec "ne greš"
in isto nadaljeval v avtu, ko smo zavili proti vrtcu je že

"tečnaril", ko smo parkirali - malo jokal, pri vhodu - močno
jokal ... držal se me je ko cek, me celo prelupčkal ... še
dobro, da je prišla njegova "teta".
Lani bi se mi srce trgalo, letos pa vem, da čim me ne vidi
več, je že vse vredi.

Ah, ti naši pikeci.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.9.2011 12:08:08   
majakla
Ena nevmesna ali pač: pomagam prijateljicam pri zbiranju Tuš Disney sličic/kartic:
Ima morda kdo 113 in 139??? Imam pa fuuul ostalih - za dat - se razume. Hvala ;o)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.9.2011 12:41:21   
lenika83
Daaaaan!

Vidim, da ste se danes spet pojavile tukaj user posted image

Saj nimam kaj dosti povedati, ker je vse približno po starem. Bejba je spet normalno v vrtcu, v večji skupini, ampak ni nobenih težav, ker so itak vsi iz njene skupine ostali, edino vzgojiteljici sta novi. Po enem tednu v vrtcu je že "prinesla" neki virus z bruhanjem, po 2 tednih je pa čisto prehlajena. Prejšnji teden smo jo dali cepit proti pnevmokoknim okužbam in zdaj res močno upam, da bo cepljenje pomagalo, ker nisem v stanju preživeti še ene takšne zime kot je bila lanska user posted image user posted image user posted image  V glavnem, upamo na najboljše.

PRejšnji teden sem vas brala kako so vaši že brez pleničk in sem "sanjala" kdaj bomo mi tako daleč. Ampak se mi niti sanjalo ni, da smo že zelo blizu. Ni še sicer čisto brez pleničk, ampak v vrtcu jo imajo večinoma brez, doma tudi poskušamo tako narediti, kadar kam gremo, pa ima vedno pleničko gor, ampak je večinoma suha, ko jo damo dol. Pa zjutraj se tudi večinoma zbudi suha user posted image  Sploh ne morem verjeti, da smo naenkrat prišli tako daleč, ker sem imela občutek, da še sploh ni blizu tega. Nekako sem načrtovala, da bomo enkrat v začetku pomladi začeli s tem, ampak bo očitno že prej user posted image

Aja, še glede bodijev. Glede na to da hodijo na kahlico (ali wc) lulat, je bodi lahko problem. Naša se včasih nonstop dviguje s kahlice, ker preverja, če je že lužica ali kacek notri in potem obvezno namoči bodi in jo je treba preoblačiti. Pri majicah pa ni tega problema, ker so krajše. Edino ne predstavljam si kako naj prepričam majico, da ostane v hlačah in naj ne leze ven user posted image  Saj zdaj jih ne nosi da ne boste mislile, da se mi meša, ker je vseeno malo pretoplo, ampak razmišljam za naprej.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
2.9.2011 19:22:24   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Reees al kaj, naši grejo s petimi - morajo?

Leta 2015 grejo. Morajo? Verjetno že, ja user posted image Tvoj bo itak najprej od naših dopolnil 6 let, hehe... No ne vem kakšni so razlogi, da odložiš za eno leto, ma kakor vem, grejo zdej isti letniki hkrati v šolo.

Puky je boljsi kot Kettler, pa 12 col gume ima, Kettler pa iz 10 pol direkt 12,5, in Puky nekaj vec funkcij, tudi otrkom prijazno bremzo in starsem neprijazno ceno  

user posted image user posted image user posted image

Veliko lažje bo tebi in njemu z majčico. Če pa ima pleničko za ponoči, pa ponucaj bodije za takrat. Jaz sem jih nabavla zdej kar nekaj novih z dolgimi rokavi... Zdej pa ko sem prebrala Leniko se sprašujem, če me ne bo zafrknila in tudi ona nehala s pleničko user posted image Najbrž ne kr tako...

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83
Edino ne predstavljam si kako naj prepričam majico, da ostane v hlačah in naj ne leze ven  Saj zdaj jih ne nosi da ne boste mislile, da se mi meša, ker je vseeno malo pretoplo, ampak razmišljam za naprej.

Česa zdej ne nosi ker je prevroče? Majčk al bodijev? Jst jo mam v tem kar pride pod roko, za spat ji raje dam bodi, da lepo drži pleničko, čez dan doma pa kakor kdaj... če je brez pleničke raje slečem bodi, da ga ne namakamo user posted image Če se bojiš da bojo majčke bežale, kupi take daljše in oprijete spodnje majčke. To bežanje gre meni (pri meni) ful na živce...

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83
Po enem tednu v vrtcu je že "prinesla" neki virus z bruhanjem, po 2 tednih je pa čisto prehlajena. Prejšnji teden smo jo dali cepit proti pnevmokoknim okužbam in zdaj res močno upam, da bo cepljenje pomagalo, ker nisem v stanju preživeti še ene takšne zime kot je bila lanska  V glavnem, upamo na najboljše.

Ajoj in hvala enako!

Maruša je ponoči zakuhala in se kuhala danes cel dan (no sej ni mogla v vrtcu kaj staknit, ker je inkubacijska doba najbrž kej več kot 20h)... Uvajanje prestavljeno na... ??? drug teden... upam da jo hitro mine!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
2.9.2011 19:54:05   
majakla
Nik zakuhal, 38 vročine - pa ne da se je že začelo!!!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
2.9.2011 19:59:27   
rozilu

user posted image user posted image user posted image

Očitno se je...

Moja spi že 2h... najbrž kar za noč, čeprav jo nisem nič rihtala za spat user posted image

< Sporočilo je popravil rozilu -- 2.9.2011 20:00:45 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.9.2011 9:23:29   
lenika83

Draga moja pri nas se nikoli ni niti končalo user posted image  Prejšnjo zimo sem optimistično čakala, da bo pomlad in bo boljše, samo zdaj ko sem videla, da še poleti ni bilo boljše, pa res ne vem več kaj naj še čakam user posted image  Naša na srečo nima vročine pretirano visoke (včeraj največ 37,7, danes pa max. 37,2) in upam da pri tem ostane. Ampak nos ji pa tako teče, da mi sploh ni jasno od kod prihaja. Takšne količine še menda nisem videla, dobesedno ves čas ji brišem nos.

Rozilu spodnjih majčk sem mislila ali pa bodijev. Zdaj, ko je vroče, ima samo kratko majico, oblekico, ali karkoli že pač in nič drugega spodaj. Jaz pa sem ji nameravala za zimo kupiti bodije brez rokavov, ker ji je drugače v vrtcu prevroče, smao sem se zdaj odločila, da ji bom kar majice. Ampak bom si menda res morala vzeti malo več časa, da najdem kakšne res ozke in dolge, ker mi gre tudi pri meni blazno na živce, ko vse leze ven.

Ve že o šoli??? user posted image user posted image user posted image  Pri nas je tako, da morajo v šolo v tistem letu, ko dopolnijo 6 let. To torej pomeni, da gredo vsi, ki so rojeni od 1.1.2009 do 31.12.2009 na isti dan v šolo. Ampak mi je pa tak sistem kot pravi mM dosti bolj pameten. Potem gredo v šolo res tisti, ki so stari točno 6 in ne manj, ker naši bodo v bistvu takrat še 5.

Nič zdaj grem počasi, ker bom od Nodija, ki se tu zraven dere, vsak trenutek dobila živčni zlom. Jao, kako ta mala stvarca rata nadležna, ko jo gledaš že vsaj 2.000-krat user posted image  Kaj vaši imajo tudi takšno obsedenost na eno samo risanko? Meni se bo res zmešalo, ker kadarkoli gledamo tv, mora to biti Nodi, drugače stoji pred tv in se dere "Nodi, ki si" user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
3.9.2011 11:49:27   
malaMravljica
Majakla, kaj bos pa danes rekla, danes ima pa Nik 1 11 1 Lukec pa ima 1 11, se en mesec in bom pekla torto. Baje da imajo malcki vsako leto boljso torto, ker se mami z leti izvezba, pri meni bo upam res tako user posted image user posted image l

Lenika, ne mi nimamo problemov z risankami, ne pozna nobene, ker ne gleda TV-ja in recem sam hvala bogu. Mi gre pa na zivce, ker sedaj ko sem iskala spodnje hlacke, vse neki z junaki iz risank, to mi je pa res tok mimo no. Lenika, ce bos rabla bodije brez rokavov pa men povej, sem jih nabavla bele, s kratkimi rokavi oz brez in to v st 92, sedaj jih pa ne rabi, grrrrrrrr.... pa od Sanette so. Pa se to, ne kupujte jim vec enodelnih pizam, ko nimajo vec plenicke to ni vec prakticno. Pa kot je rekla Lenika, plenice se resis tok na hitro.

Joj pa spet vam zbolevajo. Ko to berem sem pa pa cist srecna, da je moj doma. Vam zelim, da se vam hitro pozdravijo.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 3.9.2011 11:53:42 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
4.9.2011 9:39:45   
tassika
MM moja je v privat, pa je tudi zbolela, sicer samo dva dni vročine 39 in potem konec, nič kašlja, nič ne teče iz noska. Predvidevam, da je od spremembe vremena. Enkrat imamo 35+ drugič spet samo se 12 zjutraj in čez dan 20, pa spet 35. Sploh ne vem kaj oblečt in potem nosim sabo ogromno torbo z vsem. Ker je pa še brez pleničke, pa to pomeni še 10 parov hlačk user posted image . Bodijev mi nimamo že celo poletje, pižamo pa za poleti imam kratkega pajacka, za jesen pa že dvodelne, ji zgornji del zatlačim za hlačke, pa nič ledvice ne kaže. Sem pa majčke kupila v mother care-ju in so ful dobre, vzela sem pa mislim da spet št večje, da grejo lažje v hlače. Kar se tiče jesenske kolekcije imam načeloma vse, še kakšna trenirka manjka za v varstvo, ampak za tja kupim kar v kiku. Pa kakšen plašček za čez zimo, pa še nisem našla nič lepega. MM če kaj najdeš, se priporočam. Sicer sem zdaj tudi jaz že doma, pa bo malo več časa za brskat po netuuser posted image

Drugače pa nič novega, tamala vedno več govori, trm tudi sprobava, če ne gre drugače, se pa polula v hlačeuser posted image , veliko hodimo okoli, ustvarjava, no vsaj trudim se, da kaj narediva. Obožuje pečt piškote in potem drži mikser in meša, nasplošno hoče pri vsem pomagat. Toliko zaenkrat, če se pa še kaj spomnim, pa dopišem. Zdaj grem na lov za tortico, letos bomo preventivno praznovali že sredi oktobrauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1312
4.9.2011 21:04:15   
rozilu
NODI user posted image jaaaa, poznamooooo! V bistvu je to edina risanka, ki jo "gleda". To sva si izbrala in tati je pobral 100 delov in samo to ji vrtiva. TVja itak nimamo prižganega do večera... Torej včasih vidi kak del Nodija, večinoma pa pozabi gledat in počne kaj drugega. Sicer ji je pa všeč Medika, tako da za darilo bo dobila plišasta Nodija in Mediko, no pa pižamico z Mediko smo ji nabavli... Ostalo gre pa tudi meni na živce... samo kaj čmo...

Glede bolezni: M. je začela v soboto še driskat... zaenkrat je to to, upam da se tu konča in bo čimprej nared za vrtec. Pa da ne bo kr skoz bolna... sej koneckoncev je prejšnje leto tudi bla v varstvu z otročki, pa ni kaj dosti pri njih staknila... je pa marsikje drugje user posted image

tassika - si že doma? SUper!!! Uživaj! A tako boste morali pohitet z RD? Kdaj pa imaš rok? Uhhhhhh, ta sredina oktobra se tako nevarno hitro približuje.... ne morem verjet.. 2 leti....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
4.9.2011 21:12:07   
majakla
Liam vseee naaajboooljšeee

user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
4.9.2011 22:00:06   
googica
dobr večer..
morm pohvalit našega Juša, ker že kaka dva tedna govori R čist lepo, tako kot je trba ne še pri vseh besedah, ampak večinoma pa. in sm res vesela, da je tolk hitr pogruntu :). govori kot norc, to je taka regla, res... od jutra do večera ves čas se pogovarja z nami, z igračami. igračke lubčka med sabo, nam tala lubčke... res je srček :) zdej se ga kr bojijo vse punce mlajše od njega, ker jih ves čas boža in lubčka. mislm da bota zdej dve enoletnice čist jezne, ker je lubčku najprej en dan eno potem pa drug dan drugo. :)))

risanke. pri nas so kr aktualne ja. na žalost ga naša mt zlo rada daje pred tv da ma mir, zanjo je to varstvo. ne razume pa, da se to ne dela. zto pa tud ne maram dajat v varstvo. najraj ma Pinguta, to mu tud midva dava dve na dan za pogledat. :) teh novih ne maramo, če že sva midva zraven, mu dava kako iz naše mladosti za pogledat.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.9.2011 0:51:53   
frrrr
vau, gesla sem se spomnila :)
zanemarjam net, berem knjige in kako drugače zabušavam :)

jutri tudi naša mala štarta z vrtcem, tokrat v istem vrtcu kot njen brat. torej bo jutranja logistika po enem letu spet normalna, juhu. sicer pa naša tut v četrtek in petek nekaj virozna skakljala okrog, smo jo mogli stran od morja držat, kar blo precej težko :) ona bi kr plavala in plavala. uporablja rokavčke, ker je menda že velika :) najraje bi pa samo s črvom šla plavat :)

plenice oz. neplenice :) res gre hitro tole odvajanje... tut naša kaže na to, da ne rabi več plenice. a jo mau medemo, ker v vrtec smo jo pa s plenico dajali. ona se začne dret kakal sem in to pomeni lulat me/ kakat me...  če je kahlica na vidnem mestu, pol gre sama, sicer ji je pa treba pomagat najt ustrezen kraj za lulanje :) zdaj pa sploh drug vrtec, je ne moremo kr brez pripeljat, ker tam bo 14 novih otrok in ne bodo imeli čas samo naše poslušat... mislim pa, da bo kmalu tudi v vrtec šla brez.

bodiji pri lulanju... spodnji del bodija zavihaš in na ramenu zapneš skupaj, pa lahko lula in ni nesreče :) to me naučil tamau v Brininih letih, ker je tako delala njegova vzgojiteljica :)

poganjalci... Brina je zdaj še na poganjalcu avtu... pri treh ji bo pa verjetno prav bratov poganjalec, ki ga je dobil za tretji rd. ima pa neki takega, mau drugačnih barv je, ker se je model v dveh letih spremenil... http://www.mimovrste.com/artikel/1390316225/poganjalec-hudora-ratzfratz-30-12

a še kaj pozabila? pozdravite se in uživajte v septembru... kmau bodo priprave za rdje :)

aja, Liam - vse najboljše za drugo upihnjeno svečko!

Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.9.2011 0:56:39   
frrrr
ko sem postala, sem se spomnila :)
risanke... Nodija ji sploh ne kažemo, ker smo se ga nagledali pri tamaumu :) gledata ponavadi kr iste risanke, če spljoh :) akualne so pa Pujsa Pepa, Charlie in Lola, Bojan, Lili PutPut, pa baby chanel al kwa je un, k slapovi tečejo, pa kaj se sestavlja... tisto je ob večerji fajn za umiritev, ker je taka nežna glasba zraven... v zadnjih treh mesecih smo gledali še Kravico Katko, Hrčka Miho, Backa Jona, Medvedka Puja (tega na obroke gledamo, ker so predolge :))

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
5.9.2011 13:14:05   
majakla
Dan

Nik že od včeraj brez vročine, sva pa še vseeno doma.
Popoldan gremo še do njegove P, ker ko pije, reče as
as.

Risanke: jih ne gledamo.
Rad pa gleda animals planet, sploh muce.
Ampak to res tu pa tam, ni časa. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.9.2011 14:24:06   
ninasiki
ojlaaaaa

evo da se še jst malo javim po dooooougem času....Aleksej lepo raste z njem pa tud Mark user posted image od 1.8 smo že brez plenikče ponoči in podnevi...lepo sestaulamo stauke in ratu je fuuuuull sramežljiu k si nebi misnla glede na to da je šou čisto vsakemu človeku brez problema....vrtec ja smo mela pestro zdele ko smo bli v glavnem vrcu ( mi smo v popolnoma novi hiški kjer sta odprta dva nova oddelka in gor jih full razvajajo) skos je joku ni hotu hodt v vrtec medtem ko prej pa tud porajtu ni da me ni no ampak zdej smo spet v starem in vse je šla na stari tir tko da končko hodmo spet z užitko v vrtec...zdrauje aaaaaaa nebi komentirala 2 tedna nazaj spet na infekciski bruhanje driska, 2 mesca se že zafrkavam z kožo ker ma poraz kr eni izpuščaji se pojaujo kot alergija ampak zraven pa še nenormalno suha koža, zdravniki pa še lr nevejo kaj je grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doma pa že celo lekarno smo ko poskusni zajčki....mark pridno raste naš bajsi tehta 7500g lepo papca aleksej je biu 500g lažji, prestali smo prvo pikico in ceplenje za roto brez posebnosti.....šola uuuuu je še delč ne razmišlam še o njej vem pa da bo 1,2,3 tuki user posted image ..bili na morčiju v portorožu in je bilo noro Aleksej je pa zdej v soboto splavu sam z rokaučki tko da sploh ne pusti da ga držiš prau ''stan mami sam pavu '' jst pa vesela k riba v vodi user posted image

user posted image
TAKOLE PLAVA MOJ ŠTRUNF

user posted image
TOK JE PA ŽE VELIK MOJ TA DRUG ŠTRUNF

bodte pridne pa se še slišmo kej

LIAAAAM MAL Z ZAMUDO AMPAK VSE NAJ NAJ IN VELIIIIIIIIKO LEPIH DNI Z TVOJIM ZLATIM BRATCEM MAKIJEM ;)

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
7.9.2011 21:56:55   
Anonimen
vprašanje za une k mate otročke že v tavelikih postlah ... naša ma zdej iz postlce narjeno postlo in je že ene parkrat padla dol, sam ni panike, k je nizke, pa pena na tleh, samo v kratkem pa dobi taveliko postlo in ne bojo tok nedolžni padci ... kaj ste nardile? Pa če mate uno ograjco ... kako se obnese?

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
8.9.2011 10:26:32   
rozilu
majcy, naša sicer še nikoli ni padla dol iz postelje (ne spi pa vedno na veliki, samo včasih) - se vedno rine nekam v steno. Ima pa kolegica za svojo kar veliko pupo (4 leta) tole ograjco in pravi, da je super - ni šans da bi padla dol.

ninasiki - luštni ste! user posted image

majakla - a ste že OK???? Pa lenika?

Maruša je sicer od včeraj veliiiiiko boljša, samo je še vedno švoh pa bleda. Shujšala user posted image še dobro, da je mela malo zalogice. P je priporočal, da je do petka doma, tako da vrtec šele v ponedeljek user posted image Sej zdej ma končno apetit pa kej spije, v torek je bla kar kriza, ker ni dala nič vase in nič ven, čeprav sem ji skoz vodo silila pit....

No jst delam, pupika pa se čuva pri moji mami. Uživajte v lepih dneh!

< Sporočilo je popravil rozilu -- 8.9.2011 10:27:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
8.9.2011 12:00:14   
malaMravljica
majcy, moj ima ograjco ze od zacetka, ker se mizarju, ni dalo tiste tipicne ograjce delat. In sedaj ima ograjco visoko 30 cm, ima pa na robu postelje tak lesen adapter, cist easy je, pa gor das pol leseno dilo, ti dam ob priliki lahko slikco na zs ce bi te zanimalo. Pa ima to na kratki stranici, na ta dolgi pa ne cez celo, tako da sam lahko leze notri in ven. Men je to fajn, pa vsak mizar ti naredi in se pol se farbno ujema s posteljo.

Rozilu, kaj to mislis uzvajte v lepih dnevih. Mi imamo mrzlo in dez. Sam vn greva popoldne vseeno, so itak skornji za dez zakon pri nas.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
8.9.2011 12:04:45   
rozilu
mM - tako to mislim: http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/vremenska_napoved_slika.html

Če ne bi bla Maruša "na bolniški" bi se šle kopat. Vi pa uživajte v škorenjčkih user posted image tudi jesen je lepa. Nekje je prej, drugje pa na srečo kasneje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1323
8.9.2011 12:18:01   
malaMravljica
kopat bi se sli. jooooj blagor vam. Jah, sej men tudi ne utece se en kopalni teden to jesen.

Jaz sem pa melemu vceraj poganjalca kupla. Sem sla v nakup z namenom, da vzamem Kettlerja, pol sem pa vidla v eni specializirani trgovini napis ...... joj kako se rece to, pac prodaja zalog. In sem sla vprasat za kok dobim Pukyja user posted image  Tam se je na Pukyja vsedel in hotu kar vn z njim, cela stala, ker sva pol sla v drugo trgovino se Kettlerja gledat, nanj no way, ni se hotu niti vsest. Pa ker sem dobila ok ceno in ker je Puky v bistvu res ze na videz boljsi ( majakla, ne bit jezna, jaz bi naceloma tudi Kettlerja, ce bi se mali vsaj gor vsest hotu) sva pol domov sla s Pukyjem. Sam sem ga pol skrila, ker ga uradno dobi sele za roj. dan. Je pa to ljubezen na prvi pogled se mi zdi, po moje ga bo cist povsod s sabo vlacu, verjetno se v postlo za spat. Ja, vcasih gre spat in ima v vsaki rokici en avtic user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
8.9.2011 13:43:00   
majakla

(majakla, ne bit jezna, jaz bi naceloma tudi Kettlerja, ce bi se mali vsaj gor vsest hotu) sva pol domov sla s Pukyjem.
user posted image    ti, ti, ti.  user posted image

Sam sem ga pol skrila, ker ga uradno dobi sele za roj. dan. Je pa to ljubezen na prvi pogled se mi zdi, po moje ga bo cist povsod s sabo vlacu, verjetno se v postlo za spat. Ja, vcasih gre spat in ima v vsaki rokici en avtic user posted image

- Pa daaaj mami, kaka si, noooo!
Glede na to, da je RD že pred vrati, pusti
tvojemu pikecu naj do takrat malo povadi
oz. naštudira kakšen trik, ki ga bo za RD
vsem veselo pokazal. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dilema - ime
Janjikaaaa

Kdo bo dojenčku izbral ime?

Oba s fantom (86%)

Vztrajala bom pri svoji izbiri, ker je najboljša (3%)

Fant/mož vztraja pri svoji izbiri in ne popusti (3%)

Vseeno mi je, odločitev prepustim fantu/možu (6%)

Fantu/možu je vseeno, tako da se še odločam (2%)

Mama/prijateljica/sestra/.... (1%)

Število vseh glasov: 187

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!