lenika83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nik zakuhal, 38 vročine - pa ne da se je že začelo!!! Draga moja pri nas se nikoli ni niti končalo Prejšnjo zimo sem optimistično čakala, da bo pomlad in bo boljše, samo zdaj ko sem videla, da še poleti ni bilo boljše, pa res ne vem več kaj naj še čakam Naša na srečo nima vročine pretirano visoke (včeraj največ 37,7, danes pa max. 37,2) in upam da pri tem ostane. Ampak nos ji pa tako teče, da mi sploh ni jasno od kod prihaja. Takšne količine še menda nisem videla, dobesedno ves čas ji brišem nos. Rozilu spodnjih majčk sem mislila ali pa bodijev. Zdaj, ko je vroče, ima samo kratko majico, oblekico, ali karkoli že pač in nič drugega spodaj. Jaz pa sem ji nameravala za zimo kupiti bodije brez rokavov, ker ji je drugače v vrtcu prevroče, smao sem se zdaj odločila, da ji bom kar majice. Ampak bom si menda res morala vzeti malo več časa, da najdem kakšne res ozke in dolge, ker mi gre tudi pri meni blazno na živce, ko vse leze ven. Ve že o šoli??? Pri nas je tako, da morajo v šolo v tistem letu, ko dopolnijo 6 let. To torej pomeni, da gredo vsi, ki so rojeni od 1.1.2009 do 31.12.2009 na isti dan v šolo. Ampak mi je pa tak sistem kot pravi mM dosti bolj pameten. Potem gredo v šolo res tisti, ki so stari točno 6 in ne manj, ker naši bodo v bistvu takrat še 5. Nič zdaj grem počasi, ker bom od Nodija, ki se tu zraven dere, vsak trenutek dobila živčni zlom. Jao, kako ta mala stvarca rata nadležna, ko jo gledaš že vsaj 2.000-krat Kaj vaši imajo tudi takšno obsedenost na eno samo risanko? Meni se bo res zmešalo, ker kadarkoli gledamo tv, mora to biti Nodi, drugače stoji pred tv in se dere "Nodi, ki si"
|