googica
|
lep pozdrav :) sploh nimam več časa pisat in brat vas, ker običajno lahko priklopim pc šele pozno zvečer in se mi res ne da kej preveč brat :)) glede RR sem se js navadila, da ko napišem sporočilo, ga kopiram še preden ga potrdim, ker mi je že velikrat ven vrglo :)) spanje: tud naš ma kako noč, ko se zbudi, včeri se je zbudil ob pol petih in bedel, dokler ni pojedu flaše mleka in bil previt.. jao.. dobr da je mož zrihtu, ker js sm bla čist mem... sred noči mene zbujat :SS dons mam mal generalne po bajti, no sej sprot pucamo, tko da na srečo je bolj malo.. edin pralni stroj bo velik laufu dons, pa sušilc.. ker kar ne morem bolj sprot prat, ker preden se mi nabere cunj za en stroj ( za en stroj perila, barvastega, občutljivega..) traja... in pol mam v enem dnevu akcije.. :) seveda mi juš ful pomaga, vidi da pospravljam, zato še on nardi kako dodatno delo :))) midva se pa nič ne upirava slabemu vremenu.. js sm dala gor možev anorak, juša sm pokrila s tisto plastiko in sva šla, vsak dan, dvakrat.. SUPER JE.. juš vedno uživa ko gleda kapljie ki polzijo po vozku, pa vedno mi zaspi, js pa uživam, ker ni nikjer nobenga in mene dež na splošno ne moti. edin morm si kupit lasten dober nepremočljiv anorak, ker ta mal premoči in pol mam mal vlažen pulover.. pa neki bolšega za na glavo, ker kapuca mi je ful nefunkcionalna, vidiš samo naravnost, še to vs čas leze čez oči, obraz je moker in ful slabš slišiš :)) bo treba kej pogruntat ja.. pa gumi škorne rabm :) tko da šopiiing joj, a ste ble kej po trgovinah? vse je že božično?? vse okrašeno, sej se hecajo :SS in ful povsod že vse prodajajo, okraske in to, da sploh nimaš občutka. sicer smo tud mi že velik kupli, predvsem zato, ker ponavad pol ko bi kupil, že marsičesa ni več... milijon nalepk za okna, v lecleru majo res fuuul tega. komi čakam :) pa v hoferju neke nove lučke za na okna..:) kupla sm tud že za izdelavo venčkov, ker letos ni za pozabit, da se advent začne že novembra.. hitr bo, še dva tedna :). fuul rada nabavlam za tele praznike, ker se mam zmeri ful fajn z možem, njemu je Božič res ful pomemben, družinski, zato se zmeri ful pripravimo, plan za večerjo, za okrasitev... in je res vedno nepzabno :) letos bo še bolj fajn, bo naša mami zraven in Juš bo že fajn razgraju :)) jao sm se razpisala, grem stroj spraznit :)
|