|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
22.3.2011 11:07:27   
tassika
Lenika, naj te potolažim, ni tako hudo. Fino je edino če se da malo v ležeči položaj, ampak ta položaj je še vseeno zelo navpičniuser posted image  Midva sva ga kupila v interšportu za ca 60 eur. Edino kar moraš gledat ej to, da se novi sedeži montirajo na cev od sedeža, starejši modeli pa na prtljažnik. Fino je če se zmeniš, da če ne paše na tvoje kolo, da ga lahko zamenjaš.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 976
22.3.2011 11:25:13   
majakla
Ima prava sončna očala, ampak so narejena na trak,
niso za na ušesa. Mislim, da se je malo navadil na
skijanju, kjer je nosil smučarska, da je lahko sploh
gledal. Pa še to, da jih ima čez kapo, brez še nisem
probala in še to, da je bil prvič na kolesu in tako
važen, da ni imel časa mislit na očala. Poročam kako
bo naslednjič in pa brez kape.

Torej moramo še čelado kupit - ojoj, kakšno pa?

Sedež sva kupila v Hervisu, 30 €, je moj vse pregledal
kako in kaj in ni našel razlike s tistim za 100 €, no,
meni je bil tisti malo lepši. user posted image
Verjetno je tudi bolj trden in ... ampak ta je čisto ok,
pa na dolge ture bom jaz zadaj vozila in se mi to zdi
dovolj varno ali???

Dora: user posted image user posted image user posted image user posted image . Po mojem bo boljše, ko bo vreme lepše.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 977
22.3.2011 12:23:47   
nina68
Po dolgem času se spet malce oglašam. Pr nas je spet pestro stanje.Z marcem smo ponovno štartali z vrtcem, a kaj ko smo po 14.dneh spet zboleli. Najprej bronhiolitis, potem pa spet virozna angina z visoko vročino 39 c in ponoven strah, da se ne ponovijo vročinski krčiuser posted image . Te smo uspešno preprečevali, namesto tega pa se mu je pojavljala mrzlica, ker mu je vročina prehitro naraščala, tako, da sva bila zopet na infekcijski kliniki. Tale zima nam očitno ni naklonjena, upam, da tele viroze čimprej izginejo, da bomo imeli končno mir. Pa tako mu je blo luštno v vrtcu, je kr z veseljem hodil, zdej k je pa doma je pa kr malce izgubljen k nima družbe. Drugače je pa naš Tjaško nabrit z vsemi žavbami. Najboljše je plezanje na mizo v jedilnici, pa na previjalno mizo, odpiranje vrat v stanovanju, HB je kljuka vhodnih vrat tuk višja, da je ne doseže. Sem bla na WCju pa me je gospodič pršu pogledat kva počnem, sem skor s školjke padla k sem vidla, da zna odpret vrata. Našla sem ga tud v jedilnici na mizi kako se je veselo igral z mobitelom. Tak, da ga mormo met skoz na očeh, da ne ušpila kakšno vragolijo.
Majakla morm pohvalt tvojo novo frizuro, prava mačka, velik ti bol paše kot pa čop, sej vem iz lastnih izkušenj, da je čop nardit najbolj enostavno, zato sem se pa postrigla na krajše, da si ga nemorem.
Rižkoo jupiiiiii, da sta tok dolg zdražala 2v1user posted image user posted image user posted image kolkr so ti napovedoval prezgodnji poroduser posted image , pa le jav se še predn greš po jenčijauser posted image , bomo skupi s tabo dihale in navijale za čimlažji porod.
Nč mejte se lepo v teh sončnih dneh, HB da je sonček...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nina68 -- 22.3.2011 12:25:44 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 978
22.3.2011 13:59:14   
googica
joj kolk je fletn zuni.. škoda da mal piha, da mormo te bunde oblačt :)
ja a ni to fajn.. taka panika za prezgodnji porod, na konc pa še nedonošenček ne bo.. SUPER, FANTASTIČNO. mamica, vesela bodi, dlje kot je pri tebi, bolj bo pripravljen na ta svet :)
js se pa spet učim.. ah ja mam dva izpita zdele, en je jutri, en v ponedeljek. sam da je mim.. da bo spet mir en čas :).
zdej počas začenja tud Juš govorit, ne zna nas še po imenu klicat, ampak ma kake druge fore... če rečem zakaj, reče zato... itd :)) je taka trma :D
pri nas tud nič ne ostane na policah, v rokah... vse leti :) knjige so cel dan po tleh, vse igrače tud. se ne sekiram, ker vem da mu je fajn razmetavat :))... kaj je še kej tacga.. mi že mamo sedež za na kolo. od nečaka. bo čist ok, ker itak ne bomo neki ful kolesarli. smo bolj za peški :)).
grem se rajš učit... zdej tamal lih fajn spi, mam mal mir :)

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 979
22.3.2011 21:31:38   
Crystall
Ojlaaaaa bejbee user posted image

Na hitro se javljam. Moje življenje se je po rojstvu Blaža zelo spremenilo, ker sem kar naenkrat začutila, da končno moram nekaj narediti iz svojega življenja (postporodna sprememba v glavi user posted image ). Odprla sem svojo mičkeno spletno trgovinico in sem srečna, smo srečni.

Blaž je v vrtcu. Z uvajanjem v jeseni nismo imeli nobenih problemov. Ogromno manjka, ker je skoz bolan. Ampak v vrtec gre vedno rad, kljub temu, da recimo manjka 2 ali 3 tedne. Komaj čakamo, da bomo imeli kakšno bebiko naprej, vendar začnemo po poroki, ki bo v jeseni. Upam, da drugo leto klepetam še z nosečkami.

Blaž je dobrovoljček, govori en kup besed, dirka pod bregec - ravnina ni zanimiva, stopnice so in, on, uau, sploh, še ... v glavnem stopnice so trend že nekaj mesecev. Plezanje je najboljši šport. Smo pa odkrili še žogo, avtomobilčke, tobogane in štampiljke. Ima svojo močno voljo in vem, da nas skuša obračati. Jaz se mu najbolj ne pustim, ati tudi ne, dediji in babike so pa druga pesem user posted image  Tegale našega fantička imajo tako radi. Sem pa vesela, da naju za vsako malenkost, ki mu jo kupijo, vprašajo. Sama nisem ravno pristaš ogromne količine igrač, sploh pa ne piskajočih in takšnih z ogromno barvami. Jaaaa, se vidi, da prihajam iz pedagoških vod. Še vedno mu rada dam lonec in kuhalnice, vodo, da zalivava rožice, glavnik, da se sam počese ... in to je zanj vse igra. Pri nas so doma pesmice in knjigice. Za to mi nikoli ni škoda denarja ali za kakšno igračo, kjer razvija motoriko, grafomotoriko, uri spomin in vzpodbuja svojo domišljijo.

Kako ste pa vi? Prepirčana sem, da je tukaj že kar nekaj srečnih nosečk ... joj mačkeeee, komaj čakam, da se vam pridružim v tem čudovitem stanju.

Papa user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 980
23.3.2011 17:48:35   
pinky girll
Hej, hej...

Lepo, da Zoja ne sama in bo imela družbo... Čestitam.

Hvala., bogu za čudovito vreme. Sem bila prejšnji petek na primorskem, je blo tako lepo, bi kr mal ostala. Vse že cveti, posebej so čudovite minoze. Smo hotli ta vikend it na kulinarični pohod iz Lucije do Strujnjana pa se vreme glih ne strinja z nami. Pa drugič.

Joj naš  mali je tak navihanček, da kr joj. Ima pri oču, ki ga čuva enega malega kužeka ( tak ki je bil včasih ful in na batarije in je lajal, lahko je delal tud salte) ga je nesel v kuhinjo, kjer ima naša kužika vodo in hrano in ga rinil v posodo z vodo. Ker je bil kužek zelo žejen. Včasih se naštima na vse štiri in se dela da pije vodo isto kot pesekuser posted image .
Imamo  zraven bloka gradbišče, ki je trenutno zelo aktualno. Vidimo ga tudi iz kopalnice. Tako, da moremo it 100 v kopalnico in ga dvignit, da vidi žerjave in jim pomaha. Drugače gre pa sam, spleza na wc, sam je mal premali, ker imamo strešno okno in nič ne vidi. Kopalnica je itak skoz zakljenjena. Me ma včasih da bi kr na firmo poklicala naj že enkrat zgradijo do konca, da bo mir. Smo včasih že ob 7 zjutraj na gradbišču, kot, da smo delavci....

Šibam domov iz službe. Sta šla moja dva po pico njami...

Uživajte v sončku....

< Sporočilo je popravil pinky girll -- 23.3.2011 17:51:34 >

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 981
23.3.2011 19:25:25   
tassika
Drage moje, saj Rižko ne bo huda, če vam povem, da je šla po svojega sinka user posted image user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 982
23.3.2011 19:46:22   
pinky girll
Tasika si me prehitela.

Rižkoo čim lažji porod, dihamo s tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 983
23.3.2011 20:00:15   
nina68
Rižkoo dihamo s tabo in čimhitrejši poroduser posted image user posted image user posted image  in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image   da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 984
23.3.2011 20:01:14   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: pinky girll

Tasika si me prehitela.

Rižkoo čim lažji porod, dihamo s tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem hitrauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 985
23.3.2011 20:15:30   
googica
ooo no super... upam da bo porod čim prej mim in da bo siko zdrav in močan :)
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 986
23.3.2011 20:36:59   
rozilu
Bravo rižkoooooooo, dihamo s tabo!!!! user posted image user posted image user posted image

In veliko user posted image user posted image user posted image

Je bila prva med oktobrkami in zdej je spet prva user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 987
23.3.2011 20:47:23   
lenika83
user posted image user posted image Bravo Rižkoo user posted image user posted image user posted image user posted image

Tassika čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 988
23.3.2011 20:51:40   
Anonimen
Tassikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 989
23.3.2011 20:51:47   
majakla
Oooo naš  novi član prihaja... user posted image
Rižkoo daaaj user posted image

Tassika: hvala in obveščaj nas še naprej, ok?

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 990
23.3.2011 20:52:17   
majakla
Tassika: vejo user posted image

in si vredu. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 991
23.3.2011 21:18:14   
ninasiki
go rižkoo go rižkoo gooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 992
24.3.2011 6:16:08   
pinky girll
Naša MARKA Rižkoo je včeraj ob 22:54 rodila Marka težkega 3820g  in velikega 51 cm. Jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lupčki od Bena

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 993
24.3.2011 8:04:25   
ninasiki
Cestitke baby velik cartanja vama zelimuser posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 994
24.3.2011 8:10:54   
majakla
Čestitamo še tuuuuu... jupiiiiii... bravo mami Rižkooooo...  !!!

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 995
24.3.2011 8:13:43   
pinky girll
Joj joj, kak sem to napisala... se vidi, da je Ben skakal okrog računalnika. Se je danes zbudil on 5:40

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 996
24.3.2011 8:14:02   
rozilu
Bravo rižkoooooooo in Mark user posted image user posted image user posted image Veeelik fant, pa naj bo tudi zdrav in scartan user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 997
24.3.2011 8:32:32   
googica
uu to je blo pa hitr :). super!! bravo mami, bravo mark! čimlepše privajanje na svet :) mami ti se pa pusti razvajat zdej.. si zaslužiš, ko si tako pridno pazila nase:)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 998
24.3.2011 8:35:04   
malaMravljica
Pinky, o to pa vem kako zgleda, jaz ga n krat na dan dvignem, da gleda skoz okno na dvorisce, pri nas pa so aktulni kamjoni in vilicar, joj je to zanimivo. In vsakemu pomahat ja. Ma pri nas ne pride avto na dvorisce, da ne maha, slisi vse in ga morem dvignt in pol maha, pa se mi tko smili, ker ga nihce ne vidi.  

Punce, ki imate ze vecje otroke doma. Ste kaj potovali z letalom? Kako prezivijo pri 1,5 leta let, kaksna izkusnja?

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 999
24.3.2011 8:51:53   
malaMravljica
ja zdej pa kar neki ta pc, izgubilo se je moje prvo sporocilo danes, ki je bilo namenjeno Rizkoo in Marku.

Rizkoo bejba, BRAVO in CESTITKE. Ekspresno hitro in skustrancek je bil tu. Uzivajte!!!! Ja,pravis, da je velik, to pa ni no, tok je mali, da si ga jaz ne bi upala popestvat user posted image  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.