Crystall
|
Ojlaaaaa bejbee Na hitro se javljam. Moje življenje se je po rojstvu Blaža zelo spremenilo, ker sem kar naenkrat začutila, da končno moram nekaj narediti iz svojega življenja (postporodna sprememba v glavi ). Odprla sem svojo mičkeno spletno trgovinico in sem srečna, smo srečni. Blaž je v vrtcu. Z uvajanjem v jeseni nismo imeli nobenih problemov. Ogromno manjka, ker je skoz bolan. Ampak v vrtec gre vedno rad, kljub temu, da recimo manjka 2 ali 3 tedne. Komaj čakamo, da bomo imeli kakšno bebiko naprej, vendar začnemo po poroki, ki bo v jeseni. Upam, da drugo leto klepetam še z nosečkami. Blaž je dobrovoljček, govori en kup besed, dirka pod bregec - ravnina ni zanimiva, stopnice so in, on, uau, sploh, še ... v glavnem stopnice so trend že nekaj mesecev. Plezanje je najboljši šport. Smo pa odkrili še žogo, avtomobilčke, tobogane in štampiljke. Ima svojo močno voljo in vem, da nas skuša obračati. Jaz se mu najbolj ne pustim, ati tudi ne, dediji in babike so pa druga pesem Tegale našega fantička imajo tako radi. Sem pa vesela, da naju za vsako malenkost, ki mu jo kupijo, vprašajo. Sama nisem ravno pristaš ogromne količine igrač, sploh pa ne piskajočih in takšnih z ogromno barvami. Jaaaa, se vidi, da prihajam iz pedagoških vod. Še vedno mu rada dam lonec in kuhalnice, vodo, da zalivava rožice, glavnik, da se sam počese ... in to je zanj vse igra. Pri nas so doma pesmice in knjigice. Za to mi nikoli ni škoda denarja ali za kakšno igračo, kjer razvija motoriko, grafomotoriko, uri spomin in vzpodbuja svojo domišljijo. Kako ste pa vi? Prepirčana sem, da je tukaj že kar nekaj srečnih nosečk ... joj mačkeeee, komaj čakam, da se vam pridružim v tem čudovitem stanju. Papa