Rižkoo
|
Dan! Pa sm mela mal za prebrat, super! Ja, smo še doma in še vedno 3je. Zdravniki nimajo pojma, mojmu sinko je pa očitno lepo. Zase nebi trdila enako ampak je kot je. Še max 3 tedne pa bo vseh muk konec. Samo še čakam na ta dan. Sm pa ena res veeelka nosečka in tud sin je. Je bil prejšnji teden težek že 3200g. Uf, ta porod po mal drugačen.... Ja, pa sm si tko ene ribice želela, zdej bo pa ovn. Teh pa sploh ne poznam. Po pa spomladanski fantek. Vidim, da mate cele debate v zvezi s spanjem/oblačenjem. Liam je v bodiju in tanjši pižamici. Seveda nogavičkah. Odkrit je vedno in sovraži bit pokrit. Drugega otročka definitivno navadim na spalno vrečko. Ker pa ni preveč toplo ponoči, se zbudi z leeedenimi rokicami. Spi v svoji postelji, dude sploh ni in za lahko noč samo pomaha. S tem ni težav. Spi celo noč, vmes se u bistvu ne zbudi ampak sanja kej.., mal zakriči in nadaljuje. Spanje pri nas res .. brez pripomb. Smo pa v hudem obdobju dokazovanja, izsiljevanja, iskanja meja.... Mamice, ki mate starejše otročke..dobro veste o čem govorim. Težko je full. Očitno faza odraščanja + temperamenten karakter in zna bit zelo pestro. Trenutno se ubadam s tem.... na oblačenje, vozičke, spanje.... in vsakodnevne zadevce tud ne pomislim...,to mamo res vse pošlihtan u nulo. Kar nimamo je.... , Liamovo obnašanje. No.... trudim se. Me je pa mejčkan strah kako bo, ko bo en več. No, sej bom pol reševala. Problem predstavljajo tud vsako dnevni 5 minutni obiski babice in dedka... V teh kratkih obiskih dobi vse kar želi... in ... ja, problem je. V vozičku se sploh več ne vozimo. No, občasno, če greva skupaj v trgovino...., kar je tud redko, ker takoj kje kej stakne. Absolutno gleda vn, naokol in se mi zdi to prv normalno. Ne predstavljam si ga, da bi bil v ležečem polažaju..... MM, res ne. No tvoj LM je itaq tok pridn, ga očitno ne moti....., moj Liam bi se 100 obrnil naokol. Sej je on tud pridn sam... rad spoznava svet s svojimi učkami pa mali radovednež je. Drugač mi da pa roko pa se sprehajava... Tud od volje odvisno... včasih pa gre povsod sam v pravo smer ne. Pa grem in ga odnesem domov. Ja, odnesem ga s tem velkim trebuhom. Bolezen pri nas je prisotna skoraj vsak drug teden. Danes je prvi dan v vrtcu po 14 dneh. Virusni infekt, 40 vročine... Sploh nism za to varianto.... da je skoz doma in ga po mesecu dam nazaj v vrtec.... , itaq je pol jovo na novo - ista pesem. Tko se bo prej navadil na vse te bacile, bakterije, viruske..... in upam, da se bo znal skregat z njimi. Nč, punce lepo bodite, uživajte. To je po moje, moje zadnje javljanje ..... preden grem po dojenčka. Za računalnikom sm skor nič. Če bote mela pa kakšen zmenek, pa naj bo prelep. Tassika, sej veš kolk sm vesela, sej veš, sej veš.....
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 21.3.2011 13:00:21 >