|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
11.3.2011 13:59:58   
lenika83
Dober dan!

Danes pa se po dolgem času malo več tukaj dogaja. Je bil že čas user posted image

Naša tudi kar veliko sama je, ampak to od prejšnjega tedna, ko je šla nazaj v vrtec, prej pa ni bilo variante, smao mešala je, pa na tla metala iz posodice. Seveda ni tako da bi se sama najedla, ampak ji je treba pomagati in jo zraven tudi hraniti, sem pa zadovoljna, da sploh poskuša in ji večinoma kar dobro uspeva. Težavo ima edino, če je kaj zelo tekočega, ker včasih narobe obrne žlico. Drži pa žlico točno tako kot odrasli. Otroci jo običajno držijo nekje bolj spodaj s celo roko, ona pa ne, ampak jo drži čisto na vrhu in samo z nekaj prsti, kot prava dama user posted image  Drugače pa na splošno bolj malo poje, ampak ji sploh ni videti. V vrtcu sicer rečejo, da leo poje, ampak doma se mi zdi, da pa res minimalne količine. Sladkarije pa dobi občasno, ampak niti nekaj veliko ne poje, malo poskusi, potem pa ji je dovolj. Se mi zdi, da ima še najraje kakšne slane štručke. Edino resno težavo pa imamo s tem, da sploh noče jesti sadja, še banana se ji zdi kisla in jo kar trese, ko jo ugrizne. Sploh ne vem kaj naj naredim glede tega, ker ne zaleže nič. Sem ji včasih skuhala jabolka in suhe slive kar je precej sladko, pa tudi ni hotela jesti. Zdaj sem razmišljala, da bi ji poskušala pripraviti kakšen sadni shake, če bi mogoče to pila, ne vem.

Zdaj pa še hitro kaj naredim v službi, čez kakšne ol urce pa domov. Kako teden hitro mine, če prideš šele v četrtek v službo user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 926
11.3.2011 18:43:41   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/clanek/seznam-nevarnih-igrac-in-izdelkov-za-otroke-2010_4225.html

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
11.3.2011 20:30:57   
rozilu
Edino resno težavo pa imamo s tem, da sploh noče jesti sadja, še bana

Lenika a si probala kake smoothije (no, al pa če doma zmiksaš bolj sladko sadje)? Naša to obožuje, je pa res, da sadje nasploh! Zdej ko je imela afte in sem ful gledala, da ni nič kislega dobila... se je pa nabor fuuul zmanjšal: banana, kako sladko jabolko ali hruška... to je blo to. Sem ji pa zato kupla une dobre fruktalove 100% sokce (tiste nekisle): marelica, breskev, hruška.
Sicer pa: če ti je zelenjavo se nimaš kaj sekirat!

Eh, mM ful pridna, ja - za take stvari že user posted image ... Sicer pa vpašaj šefa kako sem pridna.

tassika - uh, moja je tudi precej duda-addict user posted image Sploh ko zboli... Sicer za v avto ji ponavadi ne dam takoj, samo ko začne težit (ko sva na relaciji Lj-obala), jo dobi. Za spat itak, čeprav jo ponoči zgubi: pa če je dobra noč (trdno spi) jo lahko dam tudi stran, če pa se pogosto predrami, pa NUUUUUJNO dudo. Se bomo tudi tega odvadli slej ko prej. Naš zobozdravnik pravi, da je nujno samo to, da je najmanjše velikosti, potem ni problemov z zobki!

googica - user posted image za dieto. Za mamo ti pa ne znam preveč svetovat, moja je popolno nasprotje in si tega niti ne predstavljam, da bi mi težila itd. Sej veš, pogovori pač, izberi tak trenutek da ti bo OK če bo pol en teden kuhala mulo. Kaj pa če bi še tvoj poskusil kaj povedat, mogoče njemu ne bi tako nasprotovala in težila?

Edino kar te razumem je to, da se "razvadi" na njen urnik oz. da se mu pokvari ritem, tega tudi jaz ne maram: samo pri nas je tako, da se hitro nazaj navadi na star ritem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.3.2011 21:30:41   
frrrr
končno prilezla prva štirica vn... zdaj ima zgoraj 5 zobkov, spodaj pa 3 user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 929
13.3.2011 7:16:37   
Perlica76
Naš zobozdravnik pravi, da je nujno samo to, da je najmanjše velikosti, potem ni problemov z zobki!

rozilu,kako to misliš najmanše velikosti?A tiste prve dude?Naša ni dude sploh marala,dokler ni šla v vrtec,zdaj pa......buba,buba,buba...dokler je ne dobi!Pa naj,tudi jaz pravim,da se jo bo že odvadla!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 930
13.3.2011 12:59:50   
Tiara123
Ufff, naša je tak dudovisnež, da če bo šlo tako naprej, se je bomo glih do šole znebili user posted image Nonstop bi jo imela v ustih, če je ne najde, prav sitnari za njo in nič ne pomaga da bi jo počasi začei odvajat. Za ponoči pa sploh ni vprašanja, če nima vsaj 4 okol sebe, je cel kažin.

frrr, počasi nabirate zobke, ja user posted image Mi smo že kar lep čas na 12, čakamo na 5, pa upam da bodo brez problema pogledali ven.

Drugače pa imamo spet vnetje oči user posted image Ves čas nekaj, če niso viroze, vročine, prehladi, pa vnetje.. Ahhh, res komaj čakam pomlad in tople dni.

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 931
13.3.2011 21:16:39   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Perlica76

rozilu,kako to misliš najmanše velikosti?A tiste prve dude?

Ja, dude za novorojenčke (0). Nobenega razloga ni, da bi kdaj šli na večje dude, dojenčki itak ne vejo da obstaja kaka druga kot najmanjša user posted image . Pa tudi joška je vedno ista, recimo user posted image . Tako da... če ste šli npr. na dvojko, probaj dat spet najmanjšo in ne se sekirat, da jo ima user posted image .

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 932
13.3.2011 21:44:08   
malaMravljica

IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

dojenčki itak ne vejo da obstaja kaka druga kot najmanjša user posted image

o si me nasmejala s tem sedaj . Imas isto teorijo kot jaz. Moj se tudi vozi v vozicku se vedno v najbolj lezecem polozaju, ker mu nisem povedala, da ima vozek se 2 polozaja za vecje otrocke user posted image  

Drugace pa danes prvic spi v postelji za male otroke. No ja, zamenjala sem mu ograjo in sedaj ima sam 30 cm visoko in ne cez celo stranico, tako da lahko sam vn zleze. Saj zato sem zamenjala, ker sedaj je sam lezel vn iz visoke ograje. Je pa takoj izkoristil priloznost in po vecerji sam zlezel v posteljo, da bo sel spat, brez zobke umivat in tusirat se, pa brez pizame. Ja, tako je, ko 17 mesecnik cel dan nic ne spi user posted image user posted image  

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 933
14.3.2011 8:43:40   
lenika83
Dober dan!

Pri nas duda ni ravno življenjskega pomena, ker čez dan je sploh ne uporablja, niti se ne spomni anjo. Če jo slučajno kje najde, jo hitro da v usta, ampak čez nekaj trenutkov, jo vzame ven in vrne kjer jo je našla. Jo pa rabi za spanje, ampak ne vedno. Zvečer je običajno tako utrujena, da zaspi brez dude, čez dan pa jo večinoma rabi za spanje. Najbolj kritično pa je, če se zbudi ponoči, takrat pa je skoraj ni mogoče uspavati brez dude. Ampak dokler je tako, se sploh ne sekiram, ker jo res malo uporablja in ni hudo navezana nanjo.

mM, rozilu jaz pa se ne strinjam najbolj z vajino teorijo. Včasih sem se, absolutno, pa me je mala naučila, da ne drži povsem user posted image  Mi smo imeli težave z ležanjem v vozičku že pri dobrih 3 mesecih. Sama je "ugotovila", da bi bilo fajn, če bi kaj ven videla. Potem smo jo pa dali v športni del, najbolj leže kar je šlo, pa se je hitro začela vleči v sede in ni bilo ravno neke hude izbire zame, če bo sedela ali ne. To je zdaj samo en primer, ker je bilo ravno govora o ležanju v vozičku. Še pri zelo dosti drugih stvareh je tako, da sama ugotovi kaj je "boljše" za njo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 934
14.3.2011 10:04:40   
majakla
Mi pa odkrili trojkiceee!
Tako, da jih imamo 14 ziher,
možno, da celo 16, ampak jaz
ne dam prsta več not. user posted image  user posted image

Aja, dude pa že dooolgooo nimamo,
šla z dojenjem.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 935
14.3.2011 21:11:39   
september25
cer,punce!
končn mal več za prebrat... pridne! pa še fajn debato o dudah ste našle...
pr nam je blo včasih kr naprej mama mama mama, zdej je pa duda duda duda!
Ma tako tečnari, da popizdiš, v avtu nama je šlo že tak fajn brez dude, zdej pa ni šans, je cel halo! Nimam pojma kak ga bomo to odvadli!

NAm pa dela še probleme spodnja desna trojka, ostale so končno pokukale vn, tak da še čakamo na tega zobka in petke.

Juter bo škrat mali doma, mi je varuška odpovedala. Uf to bo vesel. Upam, da bo vreme Ok, cel dan sva zdej zunaj,ko se je končn sonček pokazal. Uživancija za vse...

Ma pa naš take fore zdej, kr se sezuva pa ne pusti se previjat, pa ne bi se preoblekel... Se mi zdi, da zgubim tolk časa in energije s tem pregovarjanjem, da ne vem več ka naj. Ko poskušiš na tisoč lepih načinov, ampak se mali ne da...

Dost bo, treba it spat! Nočko

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 936
14.3.2011 22:18:49   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

mM, rozilu jaz pa se ne strinjam najbolj z vajino teorijo. Včasih sem se, absolutno, pa me je mala naučila, da ne drži povsem user posted image  

Ah, sej to ni neka splošna teorija user posted image , očitno pri mM deluje ta fora v vozku, pri nas ne vem če bi. Samo za dudo je malo drugačna situacija, ker pač ni nujna stvar (no, zdej je user posted image ) in res ni prav nobenega razloga, da bi kupil večjo (razen da drugi služijo s proizvodnjo in prodajo miljon vrst dud). Valda bi ona raje cuzala večjo user posted image

Ima pa Marušina sestrična še zdej "travme" za dudo: jo je kar rada imela in njim je zobar rekel, naj je po drugem letu ne bi imela več in so jo dali stran lani enkrat spomladi... pa se je kar obneslo, samo ni šans da bo pozabla!!! Že takrat ko je vidla Marušino dudo si jo je takoj dala v usta, pa vedno ful spraševala, kje je duda, če jo bo tudi ona dobila.... Danes (že skoraj leto po tem!) prenaša eno torbico naokoli (taka prava "ženska" torbica, samo miniatura, za pravo malo gospodičnico user posted image ), in jaz: oooo, kaj ma imaš notri? DUDO IN FLASKO, ja, to jst labim.... user posted image

< Sporočilo je popravil rozilu -- 14.3.2011 22:24:45 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 937
15.3.2011 8:29:47   
pattaya
Zobkov že imamo en lep čas 16, tako da še čakamo samo na petkice.

Dudo mamo samo za spanje, čeprav je bilo tudi pri nas eno tako 14 dnevno obdobje, ko jo je hotel met nonstop v ustih.

Spimo že malo boljše, sicer ne v svoji posteljici, ampak vsaj spi mirno, ker zadnjič je imel 14 dni celo noč premetavanje in pojokavanje, pa sem ugotovila da mu je bilo menda malo prevroče. Ima rad kr hladen prostor, tako da imamo v spalnici okoli 18 stopinj.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 938
15.3.2011 15:06:49   
googica
men se zdi to čudn za dude, ker itak rastejo tudi usta, ne more met tamale dude. naš ma že velko dudo :). itak je samo za včasih za pred spanjem, čeprov tako kot pri vas, zadnje dneve skos teži za njo. bo treba skrit, da ne bo mislil nanjo :D..
kakšno smotano vreme,bljak. ne moreš nič razen noter gnit :). mi tud čakamo zobke, se ful slini že kaka dva tedna, vidt sicer ni nič, je pa res da ne upam lih neki gledat, ker me skrbi za moje prste :))..

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 939
15.3.2011 18:38:17   
malaMravljica
joj, sem napisala tisto brez smeskotov in sedaj boste vse mislile, da jaz v kaj tacga cist zares verjamam, namrec da ce ne povec otrok ne ve tega in tega. Smesno mi je bilo ker jaz vedno recem, da ne ve, da se da sedez gor dat. Pac je leze notri,  ni zahteven otrok in zraven tega, imam res mega vozek, v leze je tako kamot notri, pa nima nekega kica gor in vse vn vidi. Ja, sem placana od firme teh vozkov, da jim reklamo delam user posted image user posted image  

Glede spanja pa se to. Koliko jih imate pa oblecene? Pizama in spodaj body ali ne? Moj ima sam pizamo pa tud nogavick ne, pa vedno spi nad koutrom in je vedno topel. Sobe pa tud nima tople.

September, moj tudi neb lezal na previjalni, pol pa pogledam v regal zraven in potegnem kaksno zanimo stvar vn, pa zraven tako pogledam, kot da bi jaz tudi imela in pol bi on to tud imel in je mir, lepo previjem. Zadnje dni najbolj pali, da mu dam eno steklenicko s soljo napolnjeno in to tok lepo ropota notri user posted image

Kaksno cudno vreme pa? A nimate lepo? Mi pravo pomlad, danes 18 st in soncek, reeeeees, Midva sva zunaj tok kot se da, niti ne vec v bundi, sam spomladanska jakna. Sam te dni sploh ne morem uzivat v tem lepem vremenu, imam non stop v mislih te uboge Japonce. Ce kdo, si pa ravno oni niso zasluzili tega in kako vse to prenasajo. Jaz jim posiljam dobre misli, da se vse to neha, pa ze iscem kje bodo zbiral hrano, takoj bom dala notri zadeve jim in dinarcke jim bom nakazala, ko bodo rabli. Grozljivo je, kaj se jim dogaja.

Punce, uzivaje in radi se imejte.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 940
15.3.2011 21:10:15   
september25
Hojla!
malamravljica- svašta mu porinem v roke, ampak ena in ista stvar pali pr njemu mogoč dvakrat,tretjič mi jo vrže na tlauser posted image  se hit naveličauser posted image

pa ja, danes je blo super vreme!!! midva sva se šla vrtnarja! user posted image  šla sva v glavnem na vrt, dans ni bil v varstvu in sva res uživala. no,vsaj on je. hopsanje po solati je blo pa itak najboljše, tak da sn bolj na hiter spravla tega mojega razgrajača iz vrta! res je najboljše kar se ne smeuser posted image  lopatka,grabljice in še ena vreča igrač-ja ja mami, ti se kr igraj-on pa po svojeuser posted image

kuham kosilo za jutri, bo treba preverit, da ne bo treba jutri znovauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 941
16.3.2011 11:43:46   
frrrr
mi pa nimamo dud. je sin ni imel in ima zelo ravne zobe. Brina je tudi ni imela, pa niso glih ravni zobki. ne vem kolk ima to duda vpliv... so verjetno tut geni mau krivi user posted image

za ponoči ima Brina oblečen body + hlačke s stopali ali pa čez pižamo. odvisno od dneva. kadar ima pižamo čez body, je ne pokrivam kaj dost... sicer pa bolj pridno skrbim, da je pokrita. je pa bolj pridna in večkrat pokrita. je s sinom več dela ponoči user posted image  no, sej mu damo pa termo nogavice na noge in kakšno noč tudi nepokrit spi... včasih pa preseneti in se sam pokrije user posted image

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 942
16.3.2011 13:03:29   
rozilu
Mi imamo pa tudi bolj hladno ponoči (okoli 18°C), kjerkoli smo - jaz sem vedno z debelim kovtrom pokrita, pa skoraj naga spim (no, v kratki majčki), Maruša pa ima bodi + (neplišasto) pižamo + vrečo in če je reeees hladno jo še malo z dekco pokrijem (da čuti nekaj teže na sebi - to meni ful paše, ne morem spat prelahko pokrita) - samo ta zadnja stvar drži do prvega obračanja in je itak brezveze. 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 943
16.3.2011 15:01:19   
malaMravljica
September, ja saj jaz tudi menjam zadevice, ker kar je danes in jutri ni vec. Danes je ok fajn se igrat s skatlo od homeopatskih zdravil, pa skor mi jo je odvil,notri je 1000 mini kglc user posted image   ma moj je itak, vceraj je bila 1 minuta mir in sem uzivala pred speglom v kopalnici. Pridem ven, je bil na tepihu in cel od zelooooo mastne kreme, Rizkoo in Majakla jo poznata. Na lasih pa zagotovo 1 cm na debelo kremo, pa se dolge laske ima. Pod tus, cunje pa za prat. Sam problem je, da se ne boji vode, sam ´spredaj laske prat ga pa moti in to je bilo treba ornk s samponom, pa nisem sparvla dol, pol je mel tako mega frizuro, k celo tubo gela gor user posted image  Kaksno podobno mi itak uspici vsak dan, mi res ni dolgcas z njim.
In September, na vrt se ne nosi igrac no, tam je tok zanimivo za se igrat user posted image user posted image  ej, pa imas ze novo solato na vrtu?

Pokrite imamo pa kar priblizno pol. Mene mot,ker je odkrit, ker nima nogavic, sam jih sname takoj dol in ce mu pase brez ga pol ne dajam v pizamo z nogavicami. Sam ker bolezni ne poznamo pri nasi hisi ne delam panike.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 944
16.3.2011 15:38:25   
muca*maca
Joj, punce!
Ko ravno teče debata o pokrivanju otrok med spanjem.
Maks se tudi stalno razkriva in včasih čisto ponori, če ga hočem pokriti. Največkrat je topel, se pa včasih zgodi, da sredi noči prileze k meni in ima čisto ledene rokice in nogice - se pravi, da se zbudi, ker ga zebe in se pride pogret, pokrit se jasno ne zna in seveda zbudi tudi mene.
Vrečo pa sovraži, samo zagleda jo, pa tako brca, da je joj.
Spi pa v pižamici, brez bodija, brez nogavičk, ki si jih po hitrem postopku sezuje.
Načeloma je kot ena vroča pečka, samo včasih ga zahladi.
No, ampak sem do zdaj mislila, da se samo on razkriva, pa vidim, da ni tako.
Meni je bilo čudno, ker sva bila oba z možem do vratu pokrita, tamau pa tkole.
Zdej sem pa mal pomirjena. ;)
LP

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 945
16.3.2011 20:05:26   
lenika83
Očitno je moja ponoči oblečena kot eskim user posted image  Oblečen ima bodi z dolgimi rokavi, čez plišast pajacek, pa v vreči je. Res pa je, da z odejico ni pokrita. Vreča je nič ne moti, odejice pa ne prenese, če je budna, ko enkrat zaspi, potem jo brez težav pokrijem, če je treba. Ampak se vseeno kdaj zgodi, da ima mrzle roke. V sobi imamo pa običajno okrog 19 stopinj, mogoče kdaj malo manj, ampak to zelo redko, ker smo pri hiši vsi bolj zmrznjene sorte user posted image  Čez dan pa spi v bodiju, majčki, žabicah in je pokrita z odejico, pa se je naučila tako obračati, da se sploh ne odkrije.

Jaz sem pa zdaj odkrila 11. zobek. Saj sem ga pričakovala, ampak redko zberem dovolj poguma, da preverim, če je že prikukal ven. Sem že pravo tehniko razvila, kako preveriti, da me ne boli preveč user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 946
16.3.2011 20:40:34   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Pokrite imamo pa kar priblizno pol. Mene mot,ker je odkrit, ker nima nogavic, sam jih sname takoj dol in ce mu pase brez ga pol ne dajam v pizamo z nogavicami. Sam ker bolezni ne poznamo pri nasi hisi ne delam panike.

mM najprej en velik pozdrav po dolgem času user posted image

Mi jo imamo v bodyu in pižamci z nogicami od Next in še v spalni vreči - ne preveč debeli, ker noče bit pokrita. Že od čist začetka dajali v vrečo in se je navadila. Se skoz odkriva drugač. Mene zebe ponoči če se odkrijem in najbrž bi njo tudi.

No, o boleznih pa pri nas ne bi user posted image Se pri vas najbrž tudi to pozna, da ni izpostavljen vrtčevskim virozam. Saj ne da pametujem, ampak pri nas je ta vrtec leglo vseh viroz user posted image Ampak ne morem je zdaj izpisat, zarad 2. otročka, ki bi potem imel zastojn vrtec, če pa jo izpišem, dam privat, se pa lahko pod nosom obrišem za vrtec za oba user posted image 3/4 svoje plače pa ne morem dat za varuške.. Jao, začaran krog! Komaj čakam, da minejo vse bolezni!!! Za vse oktobrčke!

Neposredna povezava do sporočila: 947
16.3.2011 20:55:29   
tassika
Hihi Zoja pa ne more spat brez vreče :) nujno jo rabi. Spi pa v bodijo, bombažni pižamci in vreči, vreča je brez rokavčkov, v sobi ca 19stopinj in ni nikoli mrzla.

Jaz sem pa utrujena, najprej v službi, zdele sm delala eno tortico in še tole odtipkam, se poberem pod tuš in spat. Mogla bi še nekaj pri diplomi popravit, pa bom jutri v službiuser posted image

Aja zobki, trenutno 11, v zadnjem mesecu je dobila tri 4-ice. LAski, ja no nekaj jih je, v petek gre k frizerju, da ji naredi obliko, to bo šele zanimivo user posted image
Pa še nekaj, ima nobvo zabavo, me ugrizne in ko zatulim se tako smeji, da se moram še jazuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 16.3.2011 20:56:34 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 948
16.3.2011 20:58:05   
googica
uuu kolk za prebrat, sej sm kr začudena :)))) se vidi da je slabo vreme :))
spanje.. hm, pri nas smo tud bolj eskimi zgleda.. bodi z dolgimi, pižama brez prstov, bombažna, vreča, kovtr samo čez nogice, itak takoj izkobacan ven :)). mamo toplo tudi ponoči, ampak glede na to, da cele noči spi in se zbuja nepreznojen, zgleda ni prevroče :).
pri nas je vreme zelo aprilsko, js še vedno hodim okol v plašču, ker ta dež mene tolk shladi, da mi ful paše toplo :). itak smo cele dneve noter, zdej iščemo škorenjčke. v massu v kranju zmanjkal cifer, bo treba kam drugam it pogledat. in seveda pelerino, da bomo tud v dežju lahko kam šli. bi pa tud seb kupla pelerino, pa ne vem kje bi sploh dobila kako bolj luštno :).
kaj ko bi se spomladi dobile na kakem pikniku na odejicah? brez rezervacij kakih koč, da ne bo tako kot nazadnje.. samo lokacija in dan in lepo vreme, pa kdor pride pride? :) vsak zase poskrbi za prigrizke in pijačo, pa je rešen problem z organizacijo?

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 949
16.3.2011 22:28:47   
Anonimen
heeej
no da mal pišem

Sploh nimam cajta
od kar smo na Koroškem, grem na komp samo ko tamala zaspi, al pa še takrat ne
sej spremlam vas ... ni težko sledit, sam mi zmanka moči za pisanje
uglavnm ... naša spi v bodiju s kratkimi rokavi in pa v pajacku (tanek) s stopalkam al pa brez stopalk+nogavičke, če je fuuul hladno ma pol še debelejši pajacek čez in to je to ... vreča, deka, kovterček, ... niti slučajno ... vidm da ni edina, ko gre pa popoldan počivat je pa pokrita s kovtrom in je nič ne moti .. ne vem v čem je fora :)

a pr vs že vsi spijo celo noč ... naša se še vedno zbuja, pa so noči, k celo prespi, sam so redke :S

me pa še neki zanima ... a kera še doji ... pa še neki ... 31.12.2010 sva se nehale dojit in jst mam še vedno mlek ... joške so šle skupi user posted image , sam mleko pa če stisnem še prteče, čist rumen, ne vem kako to.

To je blo vse za zdej, se vidmo in slišmo kasnej ... ha ha ha

Pa pa

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.