malaMravljica
|
joj, sem napisala tisto brez smeskotov in sedaj boste vse mislile, da jaz v kaj tacga cist zares verjamam, namrec da ce ne povec otrok ne ve tega in tega. Smesno mi je bilo ker jaz vedno recem, da ne ve, da se da sedez gor dat. Pac je leze notri, ni zahteven otrok in zraven tega, imam res mega vozek, v leze je tako kamot notri, pa nima nekega kica gor in vse vn vidi. Ja, sem placana od firme teh vozkov, da jim reklamo delam Glede spanja pa se to. Koliko jih imate pa oblecene? Pizama in spodaj body ali ne? Moj ima sam pizamo pa tud nogavick ne, pa vedno spi nad koutrom in je vedno topel. Sobe pa tud nima tople. September, moj tudi neb lezal na previjalni, pol pa pogledam v regal zraven in potegnem kaksno zanimo stvar vn, pa zraven tako pogledam, kot da bi jaz tudi imela in pol bi on to tud imel in je mir, lepo previjem. Zadnje dni najbolj pali, da mu dam eno steklenicko s soljo napolnjeno in to tok lepo ropota notri Kaksno cudno vreme pa? A nimate lepo? Mi pravo pomlad, danes 18 st in soncek, reeeeees, Midva sva zunaj tok kot se da, niti ne vec v bundi, sam spomladanska jakna. Sam te dni sploh ne morem uzivat v tem lepem vremenu, imam non stop v mislih te uboge Japonce. Ce kdo, si pa ravno oni niso zasluzili tega in kako vse to prenasajo. Jaz jim posiljam dobre misli, da se vse to neha, pa ze iscem kje bodo zbiral hrano, takoj bom dala notri zadeve jim in dinarcke jim bom nakazala, ko bodo rabli. Grozljivo je, kaj se jim dogaja. Punce, uzivaje in radi se imejte.
|