googica
|
no js vam pa lahko poročam, da sm se lotila diete, ločevalne. in sicer sem že na 13. dnevu, popolnoma brez problemov. sem sama pri sebi razčistila: jem manj kot eno uro v dnevu, slabo se počutim cel dan zaradi svoje postave. tko da, ni blo večjega problema, pol ko sem s tem razčistila. tečt sva tud začela, oba, moj se mi je tud na dieti pridružu, ma tud za zgubit kr ene 10 kil če ne več.. tko je to, ko sam sedimo in nič kej ne migamo. zdej bo pa mal drugač :) juš.. zdej že velikrat mu dam, da poskuša bolj sam jest, no, vsaj če je kej bolj gostega ali za v roko. kake juhe mu kr ne dam za samostojno jest :))).. pa počasi se začenjajo besedde vrstit.. ato je avto... v je voda za pit... :)) se ne mudi. tale vreme je ZAKON. sicer sem čist za to, da zima more bit, smo pač na takem področju naseljeni, kjer naj bi bli vsi letni časi izraziti, komur ni prov, nej gre pa drugam :P.. ampak taka meglena zima tud men ne pomaga prov nič pri razpoloženju. sneg bi mogu bit. no, zdej so pa itak zvončki, vijolice in podobno, vse je že zuni, vse se prebuja, hkrati z nami :). uživamo v naravi, počas bojo še hribi prišli na vsak tedenski plan, pa bo :) morm pa mal pojamrat glede mame, spet... ne vem zakaj je ona prepričana, da sm za vse slabo js kriva in da ne znam delat z Jušem.. to me res živcira, da ma skos neke pripombe, ko Jušu dajem za jest, more ona zraven svetit pa delat avijončke kao, da bo sploh jedu.. ko je utrujen mi teži nej ga dam spat, ves čas mi teži kako zlagam cunje.. če se kej izubi, takoj js kriva, pa nisem nikol še js nič zgubla. grdo me gleda in zavija z očmi ker je šel tud moj na dieto, kao sm js ga prisilla, .. mislm res. včer sm skor popiz***** da še nisem nikol tolk! kaj sm ji js taga nardila, da se ma pravico do mene tko obnašat, kot do največjega kre*****?! konstantno nezaupanje, poniževanje... pa sej je skor isto kot prej ko je bil fotr živ.. sam da on ni direkt reku nč, ona pa še z očmi zavija, vzdihuje in komentira.. s tem da, prejšni teden je mela velik ona Juša, sm delala pa še na faksu sm mela delo. in zdej men kr noče normalno spat in podobno. ne vem kaj ga to navaja na neumnosti.... kr neki po svoje aja, pa to mi gre na živce, da vsake par urc, med obroki, mu daje za jest. k da more skos neki met v ustih.. vem ja, se bo treba pogovort. ampak ve ne poznate moje mt. ona bo pol en teden mulo kuhala in se ne bo z nobenim pogovarjala. pol odpade varstvo in podobno....
|