|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
5.3.2011 22:51:40   
frrrr
ninasiki, prvič slišim, da bi bila šesta bolezen prenosljiva na plod. pa sej to dobijo samo otročki do drugega leta starosti. kako bi prišlo do ploda, če se ti ne okužiš? al se okužiš, le kaže se pri tebi ne? nisem ti glih pomagala... naj gre hitr ta viroza mim, da bo lahk Aleksej renčeči lev user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 901
6.3.2011 9:06:34   
majakla

user posted image

Moj dalmatinček

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 902
6.3.2011 12:14:35   
rozilu
Oh, končno nova stran! user posted image

ooo, kak lep dalmatinček, pa zihr ga ne zebe user posted image

Mi smo bli včeraj mal v maškarah - samo pri babici, ker smo seveda spet zboleli. Spet en tak simpatičen virus... ki povzroča AFTE user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej se je pa zbudila, grem...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 903
6.3.2011 15:42:00   
Emilly
Živjo!

Ja tudi naša pretepa, v glavnem mene, ker se največ z njo ukvarjam. Pa ji rečem ne, grdo pogledam, pokažem in povem vse o božanju. In ne pali nič!!!! To že res kar dolgo traja. Me pa začne tepsti ali pa cukati (to je šele zoprnouser posted image ), ko česa ne dobi ali ji kaj ne dovolim, in je potem huda name, seveda, jaz sem grda.... Zdaj sem poleg že naštete metode, začela uporabljat še to, da jo dam stran od sebe in se poskušam ne zmenit zanjo in seveda se kmalu priplazi do mene, še bolj užaljena in me še bolj potegne za lase...... ni fino no, če ima katera še kakšen nasvet, lepo prosim, da to čimprej zatremo.

Ninasiki - zdej nevem no, sem večkrat slišala, da  te bolezni, tako norice kot peta in šesta bolezen, niso nič kaj fajn za nosečnice. Sicer pravijo, da so to itak otroške bolezni, ki smo jih več ali manj vsi dali skozi in smo že prekuženi. Da te ne strašim po nepotrebnem, se raje pozanimaj pri kakšnem pediatru ali sestrah, da dobiš bolj strokovno mnenje.

Sicer pa ima naša bejba že 12. zobek, zdajle se mi zdi, da ji rastejo sto na uro. Smo temu primerno tudi večkrat tečni in čist slinasti.  

Hodimo še ne, se ji ne mudi sploh, seveda bi pa hodila z mamičino rokico 24 ur. Imamo že vsi deformirane hrbte, ker jo moramo skoz vodit, igrače jo skor sploh ne zanimajo več, le hoja s pomočjo nekoga seveda, bognedaj sama!

No zadnje čase se pa oglašate tako malo, da vam z lahkoto sledim, v bistvu ste se prilagodili mojemu tempuuser posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 904
6.3.2011 15:58:20   
lenika83
Dober dan!

Ugotavljam, da smo očitno vsi enako začeli v vrtcu. Neverjetno. Naša je bila dva meseca popolnoma zdrava, po 4 dneh v vrtcu, pa vročina. Najprej je v petek zvečer in ponoči bruhala, v soboto vročina, danes pa ji nenormalno teče iz noska. Pa meni ni jasno kaj je to, da v trenutku zboli, ko je v vrtcu. Naj bo že končno malo lepše vreme, da se počasi virusi vsaj malo umirijo.

V maškare smo hodili samo enkrat, ostalo pa bo moralo očitno počakati. Upam da se vsaj do torka toliko porihta, da se bomo lahko šli babici in dediju pokazat.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 905
6.3.2011 21:27:20   
frrrr
moj sin imel norice, ko sem bila js noseča... pa sem malo paničarila in mi je rekel ginekolog, da bi bilo za plod nevarno le, če jih js še ne bi prebolela.

ojoj, rozilu, afte so pa grozne... to boli, peče, uf... uboga Maruša. naj čimprej minejo. mi smo tamauga futrali s sladoledom in jogurti, ko jih je imel... da je vsaj kaj pojedel. jih je pa dobil drugi dan dopusta in smo šibali iz morja domov... bil super dopust. si bom zapomnila prvi plačani letni dopust.

Emily, nasvetov po moje ni več... če ji poveš, da ne sme. si žalostna, če je taka do tebe. jo daš stran ali greš stran, kadar te tepe ali cuka. to je pomoje vse... slej kot prej jo bo minilo oz. se bo naučila obvladovati jezo, bes. to se morajo naši otročki naučit, mi jim pa pri tem mau pomagamo s tem, da jim pokažemo kaj je prav in kaj ne.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 906
6.3.2011 21:53:27   
ninasiki
frrr norice ja če jih nisi (oz nebi) prebolela bi bilo nevarno tko pa ni pri 6 bolezni pa vpliva na plod baje v prvi polovici nosečnosti sej sm res v 30 tedn stopla ampak sej veš povedala bom ker mi je tko v porodnišnici rekla pol je še mami neki brskala po netu in rekla da iz preventive naj povem pa bo da bom mirna če že ne druzga aja sm pa dobila v porodnišnici odgovor od sestre k še ni blo dohtrja '' ja gospa in kaj prčakujete da bi mi nardil v tko visoki nosečnosti'' mislm haloo nevem zato te pa kličm no ampak bomo vidl k bo pregled

maškare jooooj tak cukrčk je biu nč joku k je druge maškare vidu skos skaku okol plesu k sta šla z mojmu na plesišče prvič sm komi souze zadržvala k sta bla tok dobra me to rundo dajejo te hormoni da je za znoret user posted image sam jokam user posted image aja pa težka sm tud mal bl k prvo rundo no uglaunem super je blo drug let bo pa še bol k se nam pridruži četrti član

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 907
7.3.2011 10:43:49   
tassika
tole je pa naša maškara user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 908
7.3.2011 12:54:39   
majakla
Oooooo... prava Mini Miška ... iiiiiiiii... user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 909
7.3.2011 16:58:16   
pinky girll
Hej, hej!

Končno sonček, jaz pa še v službi še eno urco pa domov jupi...

Mi smo bili v sobot na karnevalo v Šoštanju, včeraj pa tradicionalno na Ptuju. Se naš mali ni bal nobebe maske, vse mu je bilo ful zanimivo. Sva bla v prvi vrsti, da je vse videl. S tistimi najbolj groznimi smo se slikali niti trznil ni. Ko so bili kurenti jih je samo opazoval... Prav super smo se imeli.
Jutri pa sem fraj, tak, da bova lahko cel dan maškirala okoli. Slikce sledijo...

Zdej sem pa jaz zbolela, sem ful prehlajena, herpes se mi dela v nosu, boli kot user posted image . Nič kej fajn.

Upam, da bo kmalu pomlad, veliko sončka in viške temperature...

Bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte v sončku....

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 910
7.3.2011 21:06:39   
ninasiki
ojla

frrrr evo poročilo od ginekologa za plog je nevarna samo 5 bolezen 6 pa ne tko da sm happyyyyy aja pa težki smo 1340g pr 29t

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 911
7.3.2011 23:13:56   
frrrr
super, ninasiki! se kr lažjo počutiš, ko ti kaj takega povedo. js sm tut celo paniko gnala. pol sem že mami morila ali sem orng prebolela norice al ne, ker se lahk ponovijo. sem pa danes brskala po knjigi moja mama je lahko zdravnica al neki takega in ugotovila, da so rdečke nevarne za nosečnice. Brina še ni bila cepljena za OMR in sem mogla vse preverit kakšni so znaki. ima namreč neke pikice po intimnem predelu. zjutraj bila samo ena in ena na nogi. zvečer jih je bilo pa že več in še po ritki. bomo zjutraj videli. zgledajo norice. tako, da se po vsej verjetnosti pridružujemo Alekseju user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 912
8.3.2011 10:21:09   
majakla
Dan, kak ste kaj?

Nik oz. dalmatinček v jaslih,
popoldan pa greva "pustovat"
v Evropark, pride še katera?

Ima pa Nik novo "foro":
čim kaj ni po njegovo, vdari z glavo,
pravega "gibsera stisne", pa ni važno
al v mojo glavo al atijevo ali v pod
ali v omaro, ... čelu mu nonstop po
Rami diši (beri: ga ob vskem trku,
mažemo z Ramo, da ni modric).
Kake ideje? Grozno je to.

Aja, pa vse najboljše za DAN ŽENA!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 913
8.3.2011 17:10:09   
googica
joj majakla pa lih z glavo ane... našmu je tud ni škoda :)) ampak on rajš cuka al pa ugrizne če mu kej ni všeč :)
naš je bil pa volkec, me zanima če bom znala fotko naštimat semle gor :)) tak lep dan, sva ga fajn izkoristla :) še zdele enkrat pripelejo pusta po vasi.. ga namreč dajo na nosila in deci jokajo ful okol, ker je umrl.. pol se ga pa zažge :)) in vse ženske okol so črne k jih deci polovijo in pomažejo s pepelom :))) hecno je
no js ne znam to naštimat, mi kera pojasni kko je s temi slikami :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 914
8.3.2011 18:52:27   
tassika
googica greš sem: http://www.shrani.si/
ko ti naloži slikco izbereš tretjo opcijo, za forum s predogledom

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 915
8.3.2011 20:13:27   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

super, ninasiki! se kr lažjo počutiš, ko ti kaj takega povedo. js sm tut celo paniko gnala. pol sem že mami morila ali sem orng prebolela norice al ne, ker se lahk ponovijo. sem pa danes brskala po knjigi moja mama je lahko zdravnica al neki takega in ugotovila, da so rdečke nevarne za nosečnice. Brina še ni bila cepljena za OMR in sem mogla vse preverit kakšni so znaki. ima namreč neke pikice po intimnem predelu. zjutraj bila samo ena in ena na nogi. zvečer jih je bilo pa že več in še po ritki. bomo zjutraj videli. zgledajo norice. tako, da se po vsej verjetnosti pridružujemo Alekseju user posted image

no pr nama je blo najprej na nogicah po stopalih pa mal po trupu no nasledn dan je biu pa pikast še po stegnih pa rita ma uglaunem ceu ampak to niso tok izrazite k rdečke midva sva mela pou mn izrazite tko da sm šla tud jst zdele gledat da ni blo kej tazga in je 6 bolezen je bla pa še vročina je bla prej 2-3 dni dons zjutri je blo pa še tm pa tm kaka fuuull mal

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 916
8.3.2011 21:15:51   
frrrr
eh, sem smotana. Aleksej ima šesto bolezen, ne norice.
no, sej tut pr nas je bil zgleda lažni alarm. zjutraj je bilo bolje in je šla v vrtec. mau pred 15. me je pa vzgojiteljica klicala in povedala, da ima na ritki 2 pikici in pod pazduho. za tisti dve na ritnici sem že vedela. pod pazduho ima pa vsaj polovico dni v tednu kakšne rdeče pikice. sva že gruntala z možem, da se kje uščipne, ko skoz pleza okrog... al pa ji je vroče in je od potu. no, vzgojiteljica hotela le opozorit, da bomo pozorni. ampak mi smo itaq že v zasedi od včeraj zvečer user posted image je pa raje poklicala, da ne bi ob odhodu kakšnega starša, ki bi mimogrede kaj slišal, brezveze strašila.

evo poročilo od nas... mogoče še kakšno fotko pripnem, če se mi bo dalo.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 917
10.3.2011 19:31:41   
tassika
KU KU kje ste vse user posted image

Evo da nas spravim na prvo stranuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 918
10.3.2011 20:30:32   
majakla
Tassikaaa, kak si kaj, si dobro, si, a ne? user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 919
11.3.2011 8:17:19   
tassika
Sm sm, petek je, pa še s hiper štručko se bašem user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 920
11.3.2011 8:58:08   
rozilu
Se še jaz na hitro javim, da ne bomo spet pozabljene... Sej nimam kaj pametnega napisat..

Maruša je te afte nekako prebolela, po eni strani ni blo tako hudo (se niso razšitrile po ustih, samo pod jezikom), po drugi pa.... noči so ble katastrofalne, ampak OK, zdej je tudi to mimo. Danes sem se končno naspala user posted image

Sonček je, grlice se oglašajo, tassika lima zvončke... končno bo pomlad user posted image user posted image user posted image

Naj vam kmalu mine delovni petek in uživajte v vikendu!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 921
11.3.2011 9:00:12   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sm sm, petek je, pa še s hiper štručko se bašem user posted image

Pa kakšna je to, sem že tolikox slišala ... ?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 922
11.3.2011 9:23:20   
googica
no js vam pa lahko poročam, da sm se lotila diete, ločevalne. in sicer sem že na 13. dnevu, popolnoma brez problemov. sem sama pri sebi razčistila: jem manj kot eno uro v dnevu, slabo se počutim cel dan zaradi svoje postave. tko da, ni blo večjega problema, pol ko sem s tem razčistila. tečt sva tud začela, oba, moj se mi je tud na dieti pridružu, ma tud za zgubit kr ene 10 kil če ne več.. tko je to, ko sam sedimo in nič kej ne migamo. zdej bo pa mal drugač :)
juš.. zdej že velikrat mu dam, da poskuša bolj sam jest, no, vsaj če je kej bolj gostega ali za v roko. kake juhe mu kr ne dam za samostojno jest :))).. pa počasi se začenjajo besedde vrstit.. ato je avto... v je voda za pit... :)) se ne mudi.
tale vreme je ZAKON. sicer sem čist za to, da zima more bit, smo pač na takem področju naseljeni, kjer naj bi bli vsi letni časi izraziti, komur ni prov, nej gre pa drugam :P.. ampak taka meglena zima tud men ne pomaga prov nič pri razpoloženju. sneg bi mogu bit. no, zdej so pa itak zvončki, vijolice in podobno, vse je že zuni, vse se prebuja, hkrati z nami :). uživamo v naravi, počas bojo še hribi prišli na vsak tedenski plan, pa bo :)

morm pa mal pojamrat glede mame, spet... ne vem zakaj je ona prepričana, da sm za vse slabo js kriva in da ne znam delat z Jušem.. to me res živcira, da ma skos neke pripombe, ko Jušu dajem za jest, more ona zraven svetit pa delat avijončke kao, da bo sploh jedu.. ko je utrujen mi teži nej ga  dam spat, ves čas mi teži kako zlagam cunje.. če se kej izubi, takoj js kriva, pa nisem nikol še js nič zgubla. grdo me gleda in zavija z očmi ker je šel tud moj na dieto, kao sm js ga prisilla, .. mislm res. včer sm skor popiz***** da še nisem nikol tolk! kaj sm ji js taga nardila, da se ma pravico do mene tko obnašat, kot do največjega kre*****?! konstantno nezaupanje, poniževanje... pa sej je skor isto kot prej ko je bil fotr živ.. sam da on ni direkt reku nč, ona pa še z očmi zavija, vzdihuje in komentira..
s tem da, prejšni teden je mela velik ona Juša, sm delala pa še na faksu sm mela delo. in zdej men kr noče normalno spat in podobno. ne vem kaj ga to navaja na neumnosti.... kr neki po svoje
aja, pa to mi gre na živce, da vsake par urc, med obroki, mu daje za jest. k da more skos neki met v ustih..
vem ja, se bo treba pogovort. ampak ve ne poznate moje mt. ona bo pol en teden mulo kuhala in se ne bo z nobenim pogovarjala. pol odpade varstvo in podobno....

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 923
11.3.2011 9:45:24   
tassika
Majakla hiper štručko dobiš v mercatorju, to je štručka kurha namazana s kečapom, gor pa šunka in sir in zapečeno v pečici. Včasih dobiš dobro, včasih je pa lahko tudi malo čudna. Samo je pa 0,80eur in je najboljša za zajtrkuser posted image

Googica, glede mame, kot berem boš težko kaj dosegla. vidim, da ima ona svoj prav in konec. Ampak kar se tiče zlaganja cunj, bi ji rekla, da jaz znam svoje, ona pa lahko svoje. Kar se pa tiče juša in nespanja, pa ne vem če ima veliko zraven, jaz mislim, da se malemu veliko dogaja in malo spremembe, prej je bil vedno samo s tabo, zdaj z babi in je nekaj novega, zanimivega in mu ne da spat. Prehranjevanje. HMMM naša skos je, če ne obroka pa piškot ali kruh, enostavno že cca 1t samo je, če pa ne je pa joka ama, ama,... Če ti ni do priboljškov, jih pa skrij, najlažje je če jih ni nikjer, se jih ne kupi in jih potem otrok niti ne more dobit.
Saj vem, da nisem nič pametnega napisala, samo res ne vem, če ne moreta odstopati od svojih načel, pa poskusita najti kompromis, ki pa se ga mora tudi mama držati. Mogoče boš s tem kaj več dosegla.
Pribor. Zoji dam zajtrk in večerji striktno jaz, da se ne umaže takoj. Vmesne obroke je sama, enkrat poje več, drugič manj, s tem da po novem je z vilco, ker je tako fino napiknit krompirček goruser posted image  Tudi s flaške noče več pit, niti z magičnih lončkov, samo še kozarec. Mleko pred spanjem, lahko samo sanjamuser posted image  Pač ima svoje fore in poskusim ji sledit, ker potem sva obe srečni.

Duda, ojoj jo kar skrivam, za spat obvezno za avto jo tudi hoče in potem se pregovarjava, cel dan poslušam dudi, dudi, dudi... a ima še katera ta problem, saj če je ne vidi je ok, če pa jo pa histerija.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 924
11.3.2011 11:25:44   
malaMravljica
ojoj Tassika, jaz pa vem o kaksni zemljici govoris. Jaz sem jih enkrat za celo pot do doma kupila, njami njami so. Dej, pa se zame eno zmazi user posted image   In Tassika, ves kako se je koncala nasa dogodivscina z ocali. Okvirje na teh imam popravljene in vceraj sem narocila se ena nova ocala z isto diáptrijo. Tooook lepe okvirje dobim, komaj cakam. Pa mali je tako sarmiral v optiki, da so mu senkali soncna ocala, hotla sem jih vsaj placat, pa niso pustil. Ja, pa naucil so ga ocala gor dat.  Sem pa enkrat vidla na drugi temi, da si ti pisala o soncnih ocalih, a jih Zoja ze ima in nosi? Za v avto mislim. Se neki, a si fajn?

Rizkoo pa ze tko tezko caka dan D, da se ji tudi pisat ne da vec. Saj bo noo, se mal in bo bambino tu. Pa vseeno nam kaj napis, jaz te definitivno pogresam.

Prehranjevanje, ma moj je vceraj juhco tudi hotu sam, sam pustit mu je treba pa gre. Drugace pa z vilco ze dolgo sam je, vceraj sem mu se zlico dala, se mi zdi z zlico pac tezje.  S kozarca tudi hoce ze neki casa sam pit, saj pit zna, sam pol od veselja tok mahne nazaj s kozarcem, da je za njim poplava, sam pa suh ostane.

Rozilu, ti si pa tok pridna, prav eno javno zahvalo si zasluzis. Hvala!

Grem pocasi kosilo pripravit. Ker sva sama uzivava v tipicni hrani iz mojega otrostva.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.