|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
7.3.2011 10:59:00   
vesna_b
he he he, mam monolog user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
7.3.2011 12:28:17   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

5ra8 pokliči me, pa bova rešli, samo če to ni bila franšiza v Nm. Ker nova ne sme biti poškodovana.
Na ZS imaš telefonsko.

dramica in lency tudi vidve imate mojo telefonsko.

js nisem nič dobilauser posted image  sj drgač nič ne rabim iz vaše trgovine. smo šli samo takrat previjalno izmerit pa smo jo dal delat. in to je vse. aja pa recarote smo šli gledat, sam kupil smo jih pa v lj...
se pa že veselim odprtja velecentra, si moram kupit oblekco za sinkov rojstni dan pa za zagovor diplomske tud verjetn. pa še par stvari za aleksa seveda. mormo poganjalce prečekirat, čeprou naš tata že točno ve, katerega mu bo kupuuser posted image  vam bom slikco pokazala ob rojstnem dnevuuser posted image punce dejte mi povedat, kje ste ve prve čeveljčke kupile? men se cicibanove ne dopadejo, ker so tko trde. pa še mali ima visoko nogico in ne more vsak čeveljček nataknit...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
7.3.2011 12:39:25   
lenčy
petra še 4 dni imaš? js sm 5 dni prej že rodila, kaj pa ti čakaš?user posted image  čakamo na veselo novicouser posted image  kakšen nasvet?user posted image  ti misli samo na to, da bo kmalu vse mimo, nič ne glej na uro. pogovarjej se z dragim, naj te spodbuja. ob popadku zagrabi poušter, da ne bo tvojega bolelouser posted image hja pohiti s previjalno, malo jih okregaj pa bo. sicer imaš pa veze tukaj, pa malo izkoristiuser posted image  

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
7.3.2011 13:57:03   
rea27
hej bejbe, če bi katera rada dala svojega malega nadobudneža na športno telovadbo, 1x tedensko, pri športnem studiu Nina, naj mi sporoči. Stane 25 eur, poteka pa v ŠD Marof.
Je pa za otroke od 1,5 leta starosti in naprej. Vabljene...

rea27

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
7.3.2011 18:07:45   
Mala_princeska
5ra8 javi kako boš/si rešila, rade volje pomagam, če le lahkouser posted image .

Qlandija je res ogromna, štacune - ene so bile pa še danes čist prazne user posted image user posted image user posted image user posted image
vesela bom, če bo kdo k nam zavil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
7.3.2011 18:41:10   
ajč.
punce,da vam javim,jaz sem boljše...nevem kaj mi je bilo včeraj.. sem se danes lahko spet konkretno napokala in je vse ostalo noter 
od mojega dragega kolega je zadnič rekel,da takrat ko začutiš malega da prvič brcne,dodaš še 1x toliko in tako zveš kdaj naj bi se rodil..sicer nevem kako to kaj drži..jaz sem ga začutila v 18.tednu..se pravi naj bi po tem izračunu rodila v 36.tednu...me je kar malo strah zdj če naj bi to držalo...user posted image
vesna-  Bučarjevo mam..že navsezgodej zjutrej..7.30...mi bo ponovila morfologijo,ker je nazadnje senca od hrbtenice padala na srčka in se je smu neko žmiganje videlo...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
7.3.2011 20:34:25   
dramica
o,marička kaj vas je tolk bolančkanihuser posted image .Hitro se pozdravite ker bo zuni sonček da boste lahko kaj zunaj.

Jaz bi previjalno takoj vrnila,si pa ne predstavljam da bi si moj lahko pšrivoščil dal tak izdelek iz rokuser posted image kaj šele v trgoviniuser posted image .No,verjetno je imel kaj na zalogi ker mislim da to sam l.sestavlja doma.Sicer se mi zdi trgovina o.k.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
7.3.2011 20:41:46   
dramica
aja,bundo sem v Hervisu kupila v rekordnih 10minuser posted image .So me vsi čakal v avtuuser posted image .

Mala princesa hvala za št.user posted image

Pa da ne pozabite ju3 je 8 marec!!Dan za nas punce!user posted image
In lepo naštimajte svoje otročke v najlepše maškare!
Vesna imaš ti fb?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
7.3.2011 20:46:17   
štrumfek
Hejla

evo mene po doooolgem času...

berem vas.. za komentiranje sem pa mal lena =)

vsi bolančki pozdravite se čimprejuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

od mojega dragega kolega je zadnič rekel,da takrat ko začutiš malega da prvič brcne,dodaš še 1x toliko in tako zveš kdaj naj bi se rodil..sicer nevem kako to kaj drži..jaz sem ga

ne bo držalo... jaz sem svojo začutila v 21 t... se pravi bi morala rodit v 42.. sem pa v 37, 5/7  user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
7.3.2011 21:01:27   
kaminek
jst sm začutla prvič pri 15.tednu, torej naj bi rodila v 31.tednu, pa sm 4 dni pred rokom.

tko, da ne vem od kod ta teorijauser posted image

ne sekiraj se ajč., vse bo ok.user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
7.3.2011 22:05:12   
lenčy
ajč. meni je to pokojni tast povedal, da je tako vedel za mojega dragega, kdaj se bo rodil in je prou uganiluser posted image  se mi pa zdi, da je vse to swm približn, ker je itak povprečje nekje 20t, za rodit pa 40t... sm ga pa js v 17. tednu začutila, rodila pa v 39 2/7.

lahko noč, jutri pa glejte da ne dobita krofa za dan ženauser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
8.3.2011 7:51:46   
kaminek
dobr jutr,

komentar glede e-nakupov v pikapolonici, sm mal deljena, ker sm enkrat naročila foteljček za tamalo v vijola barvi, dobimo pa v roza. pa sm pred nakupom poklicala na Ptuj in vprašala, če jo imajo na zalogi in so mi zatrdil, če v roku pol ure naročim, da jo dobim. prav tako je blo s podlogo za na previjalno-naročim eno, poslal so mi pa drugo,spet roza.
drugače pa je z dejanskim nakupom v trgovini, sem zelo zadovolna, edin v nm-stara PE, ima oz. je imela tako grdo vse zloženo, umazano-gnus.vem, da bo zdej v Qlandiji vse drugače in se vidimo v četrtek mala_princeska.user posted image

sm pa dons tko vesela, Patricija še zdej spi, ni imela vročine od včeraj od 2.00 naprej nobene. spi pa celo noč prvič v treh tednih, tko da sm se tud jst nafilala. je imela vročino, zaradi koz, 5 dni. zdej se pa krastice že sušijo. za vsak slučaj bo pa še drugi tedn doma z očijem, ker bom jst že vse pokurla.
pa tud na šihtu je štala, sodelavka je v odhodu, mogla mi bo predat posle, jst pa na bolniški. ja, se zgodi, mi je pa otrok bolj pomemben kot ena služba. bomo že porihtal tud touser posted image , sam da mi bo dete zdravo.

5ra8; mislm, da vam ne bo uspel dočakat previjalneuser posted image user posted image . lep porod ti želim.
drgač bi pa jst previjalno vrnla in zahtevala dobropis, da jo gre tvoj lubi magar iskat v Qlandijo, k jo bojo zihr mel in jo sestavi in bo vse nared, ko bo cela družinica doma.user posted image

rea; me ful mika tale telovadba za malčke, sam mi je predaleč, pa tud ura je mal zgodnja. drgač pa supercauser posted image , da se bojo škratki mal premigal in družli med seboj. hura!

če bo dons topl, kakor kaže bo, in če ne bo pihal, bomo šle s Patricijo po skoraj enem mesecu vn. komaj čakamuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
8.3.2011 9:22:57   
vesna_b
ajč - jaz pa imam okoli devete ure. hm, moram točno pogledat user posted image
pol se ne bomo vidle. aja, in to z brcami ni res. potem bi tud jaz sedaj v drugo mogla čez dobra 2 tedna že rodit... v prvo pa v 42 tednu.

dramica - imam. ti pošljem na ZS - a, je že petra ukrepala. hvala petra user posted image
kaminek - joj, super za tvojo bejbo. sam da je boljša user posted image

punce - vsem vam želim lep današnji praznik. pa ne mislim na pust, ampak na 8. marec user posted image . uživajte in se pustite mal razvajat!!!

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 8.3.2011 9:25:26 >

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
8.3.2011 10:50:20   
ajč.
hja sj se mi je zdelo da tu nekaj nebo prav glede brcik... user posted image
vesna-sm se mjčknu zmotila...v petek mam pregled..vedno sem ga mela ob četrtkih zato sm tut zdj bla zihr d ga mam na četrtk..dobro da sem šla pogledat user posted image moj bi me ubil če bi ga zvlekla ob 7h zjutrej že od doma na napačn dan user posted image user posted image

user posted image za vse žene!user posted image moj sicer pravi da ne dobim nič ker nisva še poročena user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
8.3.2011 12:02:34   
Udb
Saj to ni dan ŽENA, ampak dan vseh žensk! :) Tko, da mirno obvesti dragega, da se mora zdaj odkupit! :)

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
8.3.2011 12:58:09   
olimia
men se cicibanove ne dopadejo, ker so tko trde. pa še mali ima visoko nogico in ne more vsak čeveljček nataknit...

Kaj pa cicibanove soft program- te so full mehke, moja jih je nosila, dokler ji ni nogica prerasla - mislim, da jih imajo samo do številke 22, če se ne motim. nem so bile všeč.
drugače pa ji sedaj kupim od super fita, pa nike ali adidas prideta tudi v poštev...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
8.3.2011 19:36:44   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: olimia

men se cicibanove ne dopadejo, ker so tko trde. pa še mali ima visoko nogico in ne more vsak čeveljček nataknit...

Kaj pa cicibanove soft program- te so full mehke, moja jih je nosila, dokler ji ni nogica prerasla - mislim, da jih imajo samo do številke 22, če se ne motim. nem so bile všeč.
drugače pa ji sedaj kupim od super fita, pa nike ali adidas prideta tudi v poštev...
Naš ma debelo nogo in visok nart in so nam lefanten od deichmana najboljše, pa tudi cenejše od Cicibana ali superfita... ccca 10-20€ manj, HB da bo zdaj v qlandiji.

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
9.3.2011 7:36:51   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ma mi tudi precej nabavljamo v pikapolonici. prvič sva skor vse tam vzela. voziček, posteljnino, kar nekaj cotk, avtosedež...
ne vem, meni so bili všeč. sam odnos prodajalcev mi je bolj fajn, kot v BC. he he, bom vidla, kako bo v qlandiji... user posted image

drugače pa...
še en vikend je za nami. včeraj smo šli malo na bazen, in je blo prav luštno. ati se je s tamalo ukvarjal, jaz sem pa lenarila user posted image . res, full jo je moj mel. razen ko je šel v jakuzi na masažo, smo se me afnale, drugače sta se pa onadva lovila po bazenu. luštno. še lulat je hodil on z njo. je pa tamala spala od sedmih zvečer pa do pol sedmih zjutraj ko top user posted image

danes mi ni treba kuhat, smo povabljeni na kosilo, tako da so same lepe novičke... user posted image

nič, se še kaj tipkamo.

čau

kako prav pride ko moški malo prevzamejo a ne?

moj je pa sedaj dva dni nekaj avto šravfal zunaj, tako da sem počasi jaz začela migat - po stopnicah, pa mlo rihtat, kaj pripravit za jest... in me tako križ boli ko stojim da je za znoret.

lenčy - jaz sem samo enkrat kupila cicibana pa nikoli več. mali je jokal ko sem mu jih gor dajala, ker so tok trde, sploh jih ni hotel nosit. jaz sem sopergice kupila v tomas športu, ali hervisu, pa tako v lokalnih trgovinah - pri nas imamo v špari cefizelna in tam najdem največ za obut tako za malega kot zase, pa zelo poceni

petra - a tako blizu si? joj potem pa držim pesti in diham s tabo... pa javi takoj ko bo kaj novega user posted image

včeraj je šel mali v maškare... hehe sem mislila da bo kaj sladkega domol prinesel user posted image , pa je bil tako navdušen, da se je čisto zaigral s sosedovimi maškarami da je predno je prišel do kakšne hiše pozabil iti na wc in ga je ati prinesell v naročju domol. malemu je basa ušla v hlače. kok je bil razočaran. pomiril se je šele, ko mu je ati zagotovil, da bi se to lahko zgodilo tudi njemu user posted image . na pa je mami ostala brez sladkarij user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
9.3.2011 8:43:09   
dramica
vipercat vidiš mami bi morala tud ti jit mal v maškare pa bi dobila kakega cukrčkauser posted image .Važno da je mali uživaluser posted image .

vesna a ti maš ju3 gin?Jaz ga imam 10.15

a gre katera ju3 na otvoritev qlandie?Jaz bi šla po gin.pa ne bi šla sama.Bi mi katera delala družbo?

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
   [Brisano sporočilo]
9.3.2011 10:21:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dramica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
9.3.2011 10:58:05   
dramica
Nujno rabim št. za naročanjeuz kolkov v nm.Če ima ktera bi lepo prosila.Sem brskala po netu pa nisem našlauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
9.3.2011 12:00:39   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Nujno rabim št. za naročanjeuz kolkov v nm.Če ima ktera bi lepo prosila.Sem brskala po netu pa nisem našlauser posted image .

mislim, da je 3916613. to je rentgen pa jim povej, da maš za dojenčka za kolke pa te bodo že prevezal, če sm se zmotila.

Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
9.3.2011 12:04:13   
lenčy
sicer bi šla pa tud js na otvoritev, ko oddam diplomsko v referat. ampak ne vem kdaj točno, ker nisem zihr, da bom imela varuško. si naj bi moj dopust vzel, pa ne vem,če si je to uredil.

drgač se pa tudi meni cicibanke ne dopadejo pa gledam po netu pa nič ne najdem. pa še ta visoka nogica smotana. te elefanten grem lhk pogledat sm ne vem, če je to kvaliteta. mah bom počakala na pregled pri pediatrinji, ki ga imamo 17.3. pa da vidimo, kaj bo priporočila.

danes je spet lep dan, se najeva in greva na loko gagice gledatuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
9.3.2011 12:38:16   
cukr07
Slučajno katera ve kako je s sistematiko pri 18 mesecih v Trebnjem? Se moraš sam naročit ali ti pošljejo vabilo domov?

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
9.3.2011 13:09:28   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Naš ma debelo nogo in visok nart in so nam lefanten od deichmana najboljše, pa tudi cenejše od Cicibana ali superfita... ccca 10-20€ manj, HB da bo zdaj v qlandiji.

s temi smo bili pa tudmi zadovoljni. lani smo jih kupili po sili razmer, saj sem čevlje od tamale doma pozabila, ko smo šli na primorsko... ja, da je bila tamala okomot, sem jo v avto dala v copatih (nismo se nikjer ustavljali), in nastavila na hodnik čevlje za s sabo vzet, pa jih je moj spregledal. ker je bil praznik, smo v kopru trofil edino tuš center odprt, in smo jih kupili, pa na koncu največ ponosili.
za letos jih je pa že mami kupila. full lepe, edin... jao, babi... ni na ježka, je na vezalke... user posted image  sem okomot, a ne???

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?