|
RE: Dolenjke, 4.del 8.3.2011 7:51:46
|
|
|
|
kaminek
|
dobr jutr, komentar glede e-nakupov v pikapolonici, sm mal deljena, ker sm enkrat naročila foteljček za tamalo v vijola barvi, dobimo pa v roza. pa sm pred nakupom poklicala na Ptuj in vprašala, če jo imajo na zalogi in so mi zatrdil, če v roku pol ure naročim, da jo dobim. prav tako je blo s podlogo za na previjalno-naročim eno, poslal so mi pa drugo,spet roza. drugače pa je z dejanskim nakupom v trgovini, sem zelo zadovolna, edin v nm-stara PE, ima oz. je imela tako grdo vse zloženo, umazano-gnus.vem, da bo zdej v Qlandiji vse drugače in se vidimo v četrtek mala_princeska. sm pa dons tko vesela, Patricija še zdej spi, ni imela vročine od včeraj od 2.00 naprej nobene. spi pa celo noč prvič v treh tednih, tko da sm se tud jst nafilala. je imela vročino, zaradi koz, 5 dni. zdej se pa krastice že sušijo. za vsak slučaj bo pa še drugi tedn doma z očijem, ker bom jst že vse pokurla. pa tud na šihtu je štala, sodelavka je v odhodu, mogla mi bo predat posle, jst pa na bolniški. ja, se zgodi, mi je pa otrok bolj pomemben kot ena služba. bomo že porihtal tud to , sam da mi bo dete zdravo. 5ra8; mislm, da vam ne bo uspel dočakat previjalne . lep porod ti želim. drgač bi pa jst previjalno vrnla in zahtevala dobropis, da jo gre tvoj lubi magar iskat v Qlandijo, k jo bojo zihr mel in jo sestavi in bo vse nared, ko bo cela družinica doma. rea; me ful mika tale telovadba za malčke, sam mi je predaleč, pa tud ura je mal zgodnja. drgač pa superca , da se bojo škratki mal premigal in družli med seboj. hura! če bo dons topl, kakor kaže bo, in če ne bo pihal, bomo šle s Patricijo po skoraj enem mesecu vn. komaj čakam
|