|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
6.1.2011 12:28:00   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: lil_

Suzy ja ce mas tko, pol bi blo fino met se spodej nekej, sam nevem zakaj bi mela vse dvojno sabo? In ce mas itak dva bodija sabo, je cist vseen ce ma oblecenga enga zelenga in druzga modregauser posted image sicer pa po zeliji. Vsaka mati za svoje otroke najbolj veuser posted image
Ce bi mene skrbel, da se bo kera pobruhala, pol rabm 4 kompleteuser posted image robe se mi zdi pa ze pri dveh kompletih cist prevecuser posted image

To imaš pa prav. Če bi jaz pričakovala dvojče ali pa trojčke, bi menda za odhod iz P potrebovala kar prikolico ali pa tovornjak user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Hvala za pomoč.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
6.1.2011 12:31:38   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: lil_

Ne res nism cutila cisto nic. Zjutri sem se se oglasila na forumu, sm sla pocas od doma, sm bla se jezna na fanta, ker ni dav mojga avta v garazo in je biv zmrznjen, tko da sm pol mogla se sipe drgnt. Sm sla parkirat v parkirno hiso, pol pes v laboratorij, pol pa se je zacelo cakanje na ctg. Tut na misu mi ni blo, da se slucajno kej dogaja.

Rodila sem 32 5/7 -33teden, sesalni refleks se pa razvije v 34tednu, tko da smo za mal zgresil, ampak pocas bouser posted image

Sta v inkubatorcku dihata same, tut ni nobenih motenj. Za hrano mata edin cevko v trebuscek, jima pa ze od prvega dne dajejo tut flasko, mal probata vlect, da bi se pa sami najedli pa se ne. Neli je bla vceri micken zlatencna, ampak to doleti itak velik otrok. Drugac sta res super. Prava buhtelckauser posted image

Ja no je blo res hitro konc, sam zivcnost pa je vseen bla. Sej pravm, da se tut v srajco nism znala datuser posted image drugac pa k sm prsla v porodno je blo vredu, mela pa sem samo v glavi da gre zares in da ju danes spoznamo. Res najlepse presenecenje v zivlenju, sem ful vesela da do zadnjega nismo vedl kaj bomo meluser posted image res sta pravi princeski.

Naj ti še enkrat čestitam za tako hiter porod in za dve lepi punčki! user posted image Upam, da vas hitro spustijo domov, da se boste lahko v miru crtale user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
6.1.2011 12:34:12   
tamy82
user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 11.1., 18.1., 25.1., 31.1.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 19.1.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 10.1.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 39, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 19.1.
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 20.1.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1.
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1., 14.1., 17.1.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1., 12.1.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 7.1., 12.1.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 19.1.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 24, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 20.1.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.1.

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , CTG: 11.1., P: 19.1.

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.1., 19.1.

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.1.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1.
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 19.1.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 10.1., 18.1.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.1.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.1., 1.2.

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in CTG: 24.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 31, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.1.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.1.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted imageuser posted image , P: 24.1.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image   , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.1.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image METULJ1, 30, Novo mesto, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.1.

Skupaj nosečk: 82 user posted image user posted image

Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 27
user posted image : 22
user posted image : 38

Z nami so bile:

user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICA   PDP     DAN D   BABY       TEŽA            VELIKOST
d3lfink4  1.2.11  14.12.10 Neža/Eva 1880/2180g  43/43 user posted image user posted image

lil_          23.2.11  3.1.11   Loti/Neli   1830/1740g  43/43  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 6.1.2011 12:36:00 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
6.1.2011 12:41:11   
valek
Bravo registrirana...za sprehode.....si mi dala motivacijo...tudi jaz grem kr zdaj ko še je sonček...pa magari samo za 1o minut...bolje kot nič,kot si rekla...
js sm se malo razvadla...in grem le enkrat na tedn zadnje čase--...

Drugače pa tudi jaz upam da bomo imele vse tako hiter porod kot ga je imela Lil....
pa še nič ne govori o kakih bolečinah...očitno je ena tistih srečnic, ko si ta male kar šle ven in ni bilo nič posebej boleče.....uh js bi tudi takuser posted image

Po sprehodu pa grem v HM si kupit tisto majčko za dojenje...namreč s temi modrci ki sm si jih kupila-2 komada,nism zadovoljna...kr me tisti rob spodaj( obseg prsnega koša) moti...ni nič komot...pa še na zelo malo se dajo ručke povečati...obseg mi je pa itak preozek..zgleda da sm prehitro kupovala in se mi je vse preveč razžirili do danes....
in imam občutek da je majica spodnja za dojenje boljša izbira za mene....grem probat pa bomo videli... pa v leclerca grem še nekaj cotik kupit za kasneje...če so res tako zelo poceni,kot sem slišala...

lepo se imejte....vam potem javim še kaj ko bom nazaj

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
6.1.2011 13:03:26   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Meta, kere cort slike user posted image . Pa res ne morem verjet, da so tako mali, ko pridejo k nam na svet user posted image
P.S. Kje si pa rodila (sej verjetn si že 100x napisala, al je skoz lukno od ementalerja šlo), de vas je blo tolk v sobi?
P.P.S. Sem vesela, de je boljše med vama user posted image .

Hvala, v LJ in hvala!

Takrat ko sem rodila so mi dali zadnjo posteljico za dojenčka in me kot 4. dali v sobo za 3, ker so imeli 3 dni pred tem skoraj dvojno število rojstev (47 v enem dnevu) in so šle potem tekom dneva 2 domov. Tako da samo par ur smo ble 4 potem se je pa tako spraznilo, da sem bila zadnji dan in pol sama v sobi.

Bravo lil!user posted image  Sem se nasmejala in dve solzici potočila zraven

Bubchen sem jaz samo enkrat probala mazilo za ritko in je imel ob naslednjem previjanju vse gubice polne te bele maščobe. Jaz prisegam na hladilno mazilo iz lekarne. Potem imam pa jaz še bepanthen, mandljevo olje (iz lekarne) in to je to za prve mesece. Milo in to trdo, sem jaz začela uporabljat šele, ko je držal glavo in sem ga lahko po kopanju stuširala-do takrat pa samo par kaplic olja v vodo. Danes sem v lekarni pustila 75 eur!!! user posted image za zložence, fiziološko, bepanthen, hladilno mazilo, lanolin, bepanthen za opekline, kremo za zaščito pred mrazom (za Lovra), čaj za dojenje in kaplice za prebavo za novorojenčka. Mi je pa ful priporočala neko novo kozmetiko BUDS (www.budsbaby.com), ki je baje super naravna in oh in sploh fajn in me je celo uspela prepričat, da sem kupila kremo za zaščito pred mrazom in lanolin od njih, zdaj pa ravno gledam račun in staneta vsaka okrog 13 euruser posted image . Imata da čudeže delata!!!

suzy, moj bo pol manj oblečen: majčka in bodi, žabice in hlačke, pa malo debelejša jopica in dekica čez vse. V avtu je itak 20 stopinj, tako kot v hiši, na poti od P do avta bo pa pokrit z deko in varno zbasan v lupinico. No ja, pa kapo in copatke mu bom tudi privoščilauser posted image  ampak moj otrok bo zagotovo raje malo premalo oblečen kot preveč. Vse reguliram z deko, ker sem že večkrat vidla kričečega otroka, oblečenega skoraj v kožuh, zraven pa na pol naga mama, ki se sprašuje, zakaj jokauser posted image

Potrdilo od očeta (Teyla) je meni v LJ P pogledala ja, Patrisha, ti ga pa ne rabiš-ti bojo vseeno dovolili it v porodnouser posted image

Dude in flaške smo mi imeli vse od aventa in zdaj bomo imeli tudi. Aventove dude so fajn, če kombiniraš dojenje in flašo, ker so malo trše in se mora otrok kar potrudit, da vleče-enako kot na joški. Pa tudi zato je fajn, če počasi pije, ker lepo požira in posledično manj poliva in manj zraka poje. Preverjeno-po Tommee Tippee najmanjši dudi je polival in prdel (pojedel je v manj kot polovici časa v primerjavi z aventom, ker je TT precej mehkejša). Dudo bomo definitivno imeli, ker me noben ne bo prepričal, da je ne rabimo. Smo zaradi nje prišparali marsikateri živc ponoči, med vožnjo, v vozičku-po 2 letih pa smo jo v parih dneh pozabili. Je pa na začetku ni ravno maral ampak moj otrok nima sreče, ker ima mamo bolj trmasto kot je samuser posted image . Aja, čisto prvo dudo smo imeli chicco in je bila tudi super, pol pa avent.

Tamy, malo vpliva pa že imaš na kile. Npr. pojem celo vrečo piškotov zvečer pred računalnikom ali ne pojemuser posted image user posted image user posted image

No in zdaj toliko časa odgovarjam, da sem pozabila na sušilc in me je kar strah it pogledat kako se je vse zmečkalo.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
6.1.2011 13:12:15   
trsica
Hojla. Najnovejše novice:
Zjutraj je bil na viziti drug G in evo, vse teste jovo na novo. Sem ful jezna, ker vsak drugače dela. Sem pa začela na polno težit zaradi srbečice in pravkar mi je prišla povedat, da se je stanje (oz. vrednosti) še poslabšalo in da moram kontrolirat, koliko čutim otročka. Sem kar takoj povedala, da sta se umirila glede na prejšnje dneve. Ene sestre so res zoprne, ampak jaz sem se odločila, da pojamrm vsakemu, ki me vpraša, kako sem. Eden me bo že slišal, mater jim.... Tko, da punce, ne šparat jezika!
Danes imam še enkrat ctg in jutri baje amnioskopijo. Potem pa bodo videli naprej.
Se pa res zahvaljujem tisti, ki je prilepila link do Pušenjakovega odgovora glede srbečice. Če ne bi vedela, bi se jim tukaj pustila zavajat še predolgo. Hvala še enkrat.
In držite pesti, da mi jutri sprožijo porod in, da končno opravimo svoje. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
6.1.2011 13:15:56   
Anonimen
Registirana jaz tudi še nisem torbe pripravila, pa vem, da bi jo mogla user posted image

Me pa danes tako boli spodaj desnem delu trebuha, da ne vem a je pruh al pa mišica, da še ustati ne morem, kaj šele, da bi hodila pa dvigovala nogo. Upam, da mine, ker mi ni jasno od česa me boli ker nisem dobesedno nič delala kot učeri sedela 3 ure na faksu na predavanjih.

Trsica, a maš to rdečico kombinirano s suho kožo? Jaz mam to po hrbtu in obrazu, 14 dni se zbujam flekasta v obrat. Sicer moji pravjo, da sem kaj pojedla, sam nisem Se pol doma mal pričkamo v hecu.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 6.1.2011 13:21:12 >

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4132
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 13:16:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4133
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 13:18:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4134
6.1.2011 13:19:59   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Registirana jaz tudi še nisem torbe pripravila, pa vem, da bi jo mogla user posted image

Malo tolažbe ... Jaz sem v 37 tednu pa imam v torbi samo potrdilo od mojega in potrdilo, da je plačal prisotnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
6.1.2011 13:22:44   
meta21
user posted image user posted image user posted image  Sem se mogla prav nasmejat zdaj, ker sem šla pogledat rr nosečniški koledar in naslov 37. tedna je :Je torba za v P že pripravljena? Kaj pa oblačila za domov?user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 13:22:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4137
6.1.2011 13:41:08   
trsica

Trsica, a maš to rdečico kombinirano s suho kožo? Jaz mam to po hrbtu in obrazu, 14 dni se zbujam flekasta v obrat. Sicer moji pravjo, da sem kaj pojedla, sam nisem Se pol doma mal pričkamo v hecu.

Tudi meni se je tako začelo. Z rdečico po obrazu. Me pa srbi vsepovsod po telesu. Danes ponoči sem si spraskala trebuh. user posted image Mah...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
6.1.2011 13:48:19   
little*miss
dan

Danes bomo malo bolj pozno imeli kosilo, ker sem ob pol 10 šla spat nazaj, pa sem se ob pol 1 zbudila user posted image user posted image Me je kar stisnilo, ko sem vidla koliko je ura user posted image ..No zdaj se vse pridno kuha, ob 2 pa skočim po tamalo.

Nina bom probala drugo leto ja..samo glede na to kakšno vreme imamo, bom ista kot Tine user posted image

lil_ super porodna zgodba. user posted image Torej sta bile obe lepo dol z glavico in si lahko vaginalno rodila? Ej, res si tipica..greš na CTG, pa te kar rodit pošljejo user posted image Saj si napisala, da komaj čakaš da vidiš malčka-evo pa si jih user posted image

suzy ne kompliciraj user posted image to, kar imaš je super. Svetujem ti samo če imaš debeli zimski pajac, da ga v lupinici ne pokrivaš z deko in pajac odpreš, ker v avtu bo itak toplo. Da ga neboš pregrela. Večkrat se lahko zgodi da otroka pregrejemo, kot da ga zebe user posted image

Glede kozmetike..prvič sem kupila Niveo, in pun k** kozmetike, na koncu pa sem uporabljala samo lekarniško mandljevo olje, bepanthen za ritko, (no na začetku sem tudi lekarniško kremo imela), to pa je tudi vse. S šamponi pa je tako nisem umivala na začetku, ko pa sem jo pa sem kupla Niveino otroško kopel in Johnsons baby za laske. Tako da mi je vsa tista kozmetika ostala, za brezveze. Edino zdaj ko je mraz še je verjetno pametno imet kremico za obraz.

teyla če potrebuje potrdilo (ali ne) ga kar imej s sabo. Rajši ga imaš za brezveze zraven, kot pa da more tvoj domov letat takrat.

valek, zdaj pa sem 100% da si bila pri Petri in Angeli v materinski šoli. user posted image Midva sma takrat tudi dobila list, na katerem je pisalo da sma oba obiskovala, čeprav v Ptujski porodnišnici ne potrebuješ (ampak sta dale če bi šla slučajno kam drugam rodit)

Patrisha pri nas je sončno, ampak mrzel veter piha user posted image

trsica kaj se te grejo? Zdaj v teh dveh dneh bi lahko otrčaka že bila na varnem, namesto da delajo za brezveze preiskave, če bota pa itak slej ko prej zunaj user posted image To pa so butasti.

Včeraj sem študirala, da vam morem povedat še eno nujno stvar za v torbo. Lanolin krema za bradavice!! Jaz se bom verjetno kar po vsakem dojenju namazala, ker prvič se nisem mazala in sem v dveh dneh imela črne bradavice, bolele pa so kot 100 user posted image Tako da rajši preventiva kot kurativa user posted image

Grem po tamalo. user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
6.1.2011 13:56:44   
cukica
lil super za tko hiter porod,to je blo pa res ekspres,...
trsica tebi pa želim,da ti čimprej sprožijo porod in,da bo vse v redu s teboj in otročkoma.

Jaz sem danes neki čudna bi sam spala tko,da sem zjutraj vstala ob pol sedmih in šla ob devetih nazaj spat in sem spala do pol enih.Je pa itak zunja tok hecno vreme.Pada sneg.Tamali je živahen in zaenkrat kr v redu.Bomo videli kaj bo prinesla zopet noč kajti današnjo sem pol presedela na Wc-ju.

Jaz mam tud nuk dudice in imela bom mam flaško in aventovo.Pol bomo videli kako se bo obneslo imam pa od nivea kozmetiko.

Mejte se

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
6.1.2011 14:00:45   
Teyla
trsica joj kaj so smotani. user posted image Ni čudno, da potem rezultati tako odstopajo, če vsak drugače dela. Držim pesti za vse tri. user posted image user posted image

Ta srbečica je res nadležna. Dobim občasno kakšn napad, ampak sem se naučila, da hitro odneham praskat. Zadnjič sem se namreč na stopalu skorajda do krvi. Pa je še kar srbelo. Trsica upam, da se vse porihta tako kot je treba. pilotgirl ti pa le omeni to svoji G. Te bo poslala na teste. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4141
6.1.2011 14:06:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Malo tolažbe ... Jaz sem v 37 tednu pa imam v torbi samo potrdilo od mojega in potrdilo, da je plačal prisotnost.

Jaz imam zaenkrat od tega samo torbo. user posted image user posted image user posted image

No pol smo iste. Jaz tudi torbo iščem, ker preprosto ne vem kero vzet, da ne bo prevelika. Predvsem to. user posted image Meta, na zs mi napisi, kako si s casom za vatirance ali bova svoje aktivirali. Upam, da me tole hitro spusti, greva na kavo.

Neposredna povezava do sporočila: 4142
6.1.2011 14:11:44   
šebela
Lil to je pa res super porod... jaz bi tudi tako user posted image user posted image user posted image   čestitke in čim več cartkanja!
Jaz za porodnišnico nimam še niti torbe, niti še ne vem kaj bom not dala.... počasi.
Dudo sem kupla od MAM tole http://www.mambaby.com/perfect_teeth,26517,RefStoryID__26794.html, če bom rabla flaške bom tudi od njih vzela.
Kozmetiko za dojenčka imam pa tole http://www.bemacosmetici.it/index.php?id=167&L=0&L=1 sicer je draga ko žafran, samo sem jo dobila in je res ful kvalitetna, no pa bepanten in še eno drugo mazilo za ritko iz lekarne.
A za bradavice je boljš lanolin al bepanten? In še nekaj, babica nam je v materinski šoli razlagala o nekih posebnih nalepkah z zdravilno učinkovino za bradavice - sem valda že pozabila kako se reče, si pa prlimaš na bradavico medtem ko ne dojiš, baje je super če imaš težave z razpokanimi bradavicami. A pozna katera?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
6.1.2011 14:17:03   
šebela
Trsica upam, da te čim prej porihtajo tako kot je treba, tačas pa kr jamraj, da te resno vzamejo.... VELIK SREČE IN ČIM LEPŠI POROD.... že držim pesti in nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!
Vse ostale srbeče pa upam, da bodo rezultati jeternih testov čim boljši!!!

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
6.1.2011 14:18:11   
Patrisha
ideli naprej.
S

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz imam zaenkrat od tega samo torbo. user posted image user posted image user posted image

No pol smo iste. Jaz tudi torbo iščem, ker preprosto ne vem kero vzet, da ne bo prevelika. Predvsem to. user posted image Meta, na zs mi napisi, kako si s casom za vatirance ali bova svoje aktivirali. Upam, da me tole hitro spusti, greva na kavo.

no torbo mam jaz tudi =) se pod postlo ko je prostor za shranjevanje potovalk user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
6.1.2011 14:21:16   
maurica
uf, ste naklofale vmes user posted image

lil; še enkrat čestitek in super, da je šlo tako hitro user posted image

kozmetika; jaz bom uporabljala od Mustele, hladilno mazilo pa od lekarne

pri nas je tudi samo partner dobil potrdilo za MŠ, jaz nisem dobila nič, niti v knjižico niso nič zapisali user posted image . mah sej, kaj pa bojo rekli, da ne smem bit zraven pri porodu user posted image

teyla; ti kar imej potrdilo s sabo. jaz ga imam že spakiranega user posted image

dude; mah, vsak "strokovnjak" ima svoje "strokovno mnenje". jaz imam aventove flaške, zato sem nabavila še dve aventovi dudici. če mojemu user posted image ne bo kaj prav mu bom povedala, da so bli otroci včasih srečni, če so sploh imeli flaško, ne pa da so še firmo zbirali user posted image malo heca

tamy; super, da tako lepo skrbiš za naš seznamček user posted image

tršica; drži se user posted image user posted image

sem pisala tale post 2 uri, ker vmes kuham. pa ur sem pokonci, pa me že tako križ boli user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
6.1.2011 14:25:06   
sara1986
lil_ takega poroda si pa pomoje vsaka zeli.. user posted image  Kaj pa bolečine, njih nič ne omenjaš? Jih ni bilo? user posted image  Zakon ej.. čestitke še enkrat, pa oglasi še kaj in napiši kako napredujete.

Jaz imam pa jutri CTG. Mali pridno brca in edina stvar, ki so jo zdaj želim je, da se čimprej spoznamo in da bo zdrav, to mi je najpomembnejše. Lep dan vsem user posted image

Aja, METULJ1, dobrodošlauser posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
6.1.2011 14:26:20   
Patrisha
sej ne vem, a ni tale srbecica lahko povezana z jetri dojencka, da kao ni nekaj vredu? sej ne vem.. nekje sem na hitro zasledila. Joj, jaz se vsak dan praskam po nogah tut skor do krvavega... morem malo "ponetat"..

trsica drzi se in tak je prav, NE DAJ SE ! jaz mam tut obcutek, da ko se bo slo zares nebom mogla gofle zaprte drzat, posebej ce oni malo bi, pa malo nebi... joj kr kocine mi gor gredo.. phhh

kak naj pocivam
??? ma ktera kak dober recept? mene ze vse boli user posted image lezim na levem boku, pa me boli desni .. joj, znorela bom! nikoli se nisem bla vec kot 2 dni zaprta v stanovanju user posted image user posted image user posted image

flaske pa ta zohn mam jaz kr od tomme tippe vse - kaj te vem... bomo sprobali pa bomo vidli, pa bom potem povedala. Itaq pa bo v obdelavi in zmatran najbolj mamin zizl user posted image user posted image user posted image , tak da upam, da bo flase samo moj uporablal, ko bom jaz na faxu ( ce bo ze sila ).  Na "frostproteksn" pa se nebomo kaj prevec vadli - upam, dobi pa za iz P obvezno noter user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
6.1.2011 14:46:11   
Mišyka
Jst sem imela flaške MAM, ki jih sicer nismo velik uporabljali, ker ni blo treba. In so super, ker jih lohk čist razstaviš in z lahkoto opereš - pa še tist za uhajanje zraka majo na dnu...
Dude sem tud mela MAM, sem kupila te, ker sem imela tud flašo. Zdej pa ne vem, a bo isto tudi z drudami, al bodo NUK-ove. Če katera ve še kej več o neprimernosti NUK-ovih naj pove.

IZVIRNO SPOROČILO: šebela

A za bradavice je boljš lanolin al bepanten? In še nekaj, babica nam je v materinski šoli razlagala o nekih posebnih nalepkah z zdravilno učinkovino za bradavice - sem valda že pozabila kako se reče, si pa prlimaš na bradavico medtem ko ne dojiš, baje je super če imaš težave z razpokanimi bradavicami. A pozna katera?

Če imaš res boleče definitivno lanolin, je seveda tud dražje vse. Sej eni taki obkladki al kako bi jim človk reku so z lanolinom, mislim da MultiMama al neki tazga. Super zadeva, sam draga ko žafran. Ampak je vredno.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
6.1.2011 14:48:17   
Tretjedete
Pozdravček!

prvičmami, jaz sem si v porodnišnici umivala lase in se tudi na splošno zelo pogosto tuširala; sem se nekako dosti bolje počutila. Drugače se mi lasje ful mastijo in s tistimi masnimi se res ne bi počutila ok... sem se pa ponavadi rihtala, ko je na obisku bil mož in je pazil bebiciuser posted image

Kile in G: ma vsak ima svoja merila in standarde; eni ful gnjavijo, drugi sploh nič, tretji nekaj vmes... Jaz pazim kolikor tolikor, da imam redno in pestro prehrano, na to, koliko pa se bom ob taki prehrani zredila, pa nimam vpliva... Vsaka nosečjka je drugačna...

Rokavičke: moja dva jih nista prenesla in sta si jih vsakič uspela potegniti dol, tako da pri nas niso bile uporabne...

Trsica, drži se... Vsekakor je po moje, če si v bolnici in sta bebici in ti vedno pod nadzorom...

suzy29, jaz nisem imela zraven rojstnega lista, pa tudi iskal ga ni nihčeuser posted image  Glede kozmetike: samo trdo milo od Mustele, pa še to ne vedno, za ritko lekarniko mazilo (bebival), enako mandljevo olje za pregibe lekarniško...

Mišyka, hja, po moje so strije res v veliki meri odvisne tudi ok same kože. Jaz jih zaenkrat nimam, mažem pa se z Aventovim oljem proti strijam v spreju, ki mi je res fenomenalno...

little*miss, sem strinjam glede te podloge za posteljo.... Za modrček pa sem prepričana, da ti ne bo žal, če boš vzela tega od da-da. Perfekten, res. Pa ful lep dekolte naredi....

Teyla, jaz v primeru vnetja ne bi nič masirala... Je itak vse bolj občutljivo takrat...

ninchi9, jaz sem za mariborsko porodnišnico. Tam sem prvič rodila in bom tudi tokrat. Sme bila z vsem zadovoljna, čeprav je slišati precej kritik na račun sester. Jaz nimam niti ene slabe izkušnje. Po moje je dosti odvisno tudi od tvojega odnosa; če si pozitivno naravnan in prijazen, so tudi sestre takšne. Največji plus pa mi je to, da je na enem mestu ekipa strokovnjakov, ki lahko v primeru kakršnih koli težav poskrbi in za mene in za otroka.... Glede flašk in duduic pa sem jaz kar pri da-da naročila od Tommee tipee, ki mi je tudi drugače najbolj všeč, imajo cucelj, podoben bradavici... Malo poglej: http://www.da-da.si/catalog/2. Tisto proti kolikam sem vzela flaško... Za čajček in če si bom kdaj načrpala mleko...

lil, user posted image user posted image user posted image  za takšno porodno zgodbo; si res opravila z odliko! Pa najbolj pomembno je itak, da sta punci zdraviuser posted image

Vsem ostalim čestitke za uspešne preglede, jaz ga imam naslednji teden, pa da malo vidmo kaj dogajauser posted image

LP

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?