Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: lil_ Ne res nism cutila cisto nic. Zjutri sem se se oglasila na forumu, sm sla pocas od doma, sm bla se jezna na fanta, ker ni dav mojga avta v garazo in je biv zmrznjen, tko da sm pol mogla se sipe drgnt. Sm sla parkirat v parkirno hiso, pol pes v laboratorij, pol pa se je zacelo cakanje na ctg. Tut na misu mi ni blo, da se slucajno kej dogaja. Rodila sem 32 5/7 -33teden, sesalni refleks se pa razvije v 34tednu, tko da smo za mal zgresil, ampak pocas bo Sta v inkubatorcku dihata same, tut ni nobenih motenj. Za hrano mata edin cevko v trebuscek, jima pa ze od prvega dne dajejo tut flasko, mal probata vlect, da bi se pa sami najedli pa se ne. Neli je bla vceri micken zlatencna, ampak to doleti itak velik otrok. Drugac sta res super. Prava buhtelcka Ja no je blo res hitro konc, sam zivcnost pa je vseen bla. Sej pravm, da se tut v srajco nism znala dat drugac pa k sm prsla v porodno je blo vredu, mela pa sem samo v glavi da gre zares in da ju danes spoznamo. Res najlepse presenecenje v zivlenju, sem ful vesela da do zadnjega nismo vedl kaj bomo mel res sta pravi princeski. Suzy sej mas napisana dva bodija-bo dovol, ne potrebujes se tetra majcke. Jst bom mela eno tetra in en bodi. Kompliciranje s potrdili v lj... Tut en naju ni vprasov ce mava kaksno potrdilo, tko da zaenkrat nisva rabila nicesar pokazat in nicesar se placat. Je blo kar hitro, moj je mislu, da nebomo rodil isti dan, ker mu je ena studentka rekla da ponavad traja vse skupi od 6-8 ur. Jst sm mela potrdilo za partnerja v torbi, kjer je se zdej. Tko da sploh nevem kako so ga spustil v porodno zase nisem mela nicesar, tut o kaksnem stemplu ne vem nic Patrisha ce bi prej vedla da si s foruma, bi se najbrz se za kavo zmenila, namest da bi sla v porodno ahaha mnja, sej tole cakanje tam bi ze lahko padlo 5 kav :P sicer pa cestitke, da ste tako hitro opravle! Upam, da nas vse caka tak "hiter" porod
|