kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica Hojla punce. A ste me kaj pogrešale? Sem danes dobila comp, da grem mal v RL. :) Evo, sem v P in čakam, kaj se bodo zmenili. Al rodim al še malo počakamo. V nedeljo zvečer sem začutila popadke na 10 minut, pa sem rekla, da se grem pokazat. Koneckoncev je to drugi porod in še dva sta. In so bili res. Pa MV dolg samo 1,5 cm. Pa reče nočna G, da načeloma pri teh tednih ne zaustavljajo poroda pri dvojčkih. No, jutranji G pa se je očitno odločil, da bodo vseeno zaustavljali. Poleg tega imam še srbečico po celem telesu. So naredili jetrne teste in ugotovili, da imam povišane vrednosti. Glede na Pušenjaka, je to zelo nevarno, saj otrok lahko umre. Katastrofa. No, včeraj so se popadki ustavili in sem mislila, da grem danes domov. Pa mi zjutraj naredi še UZ in ugotovi, da je moj MV samo še 0,5 cm. In ostajam tu, najbrž do konca. Ah.... Držite pesti, da bo vse ok. Lepo da si se nam javila. Pa držim pesti da bo vse ok in pa da bo hitro za teboj. Glede na to da je MV tako kratek že se lahko kaj kamlu zgodi da boš cartala. Suzy- jaz sem izvedela da je potrebno izponiti vprašalnik in se pprijavit..... pol imaš pa v materinski knižici ta vpr. katergea potem pokažeš v porodni.... jaz sem v pravno rodila naravnao, sedaj sem pa rekla da če bo hudo da bom probala ultivo, ker se mi zdi EA preveč nevarna in z vsako ko se pogovarjam kakšne je imela izkušnje pri EA ni bila zadovoljna, tako da meni je Ulitva veliko bolj všeč, pa še sam si doziraš.... pa nihče ti ne ašri po hrbtenici.... Plačaš v primeru če jo vzameš ko greš iz porodnišnice, mislim pa da je tam nekej 80E nisem sigurna. Otorška kozmetika Bupchena- to je najslabša kozmetika za otroke kar se jo da dobit, in tudi najbolj alergena kozmetika. Tako da jaz nisem imela nič od tega. Torba- ni še nič pripravljena, mislim da imam še čas, če pa ne bo pa že moj prinesel, mi sploh ni panike. Najbolj važen je fotkič pa mobitel in polnilec, za vse ostalo pa lahko moj poskrbi. Metulj- dobrodošla..... Ninchi- jaz sem imela v prvo od NUKa pa jih bom imela tudi sedaj: Všečs o mi pa zato ker so anatomsko oblikovane in izgleda cucelj kot bradavica in jih otorci lažje sprejmejo. pri nas je bil porblem sem imela Avetove pa ni hotla vleč, p pol sem imela od MAM pa tudi ni bilo kul pol sem pa te vzela in je bilo zakon. Zdej grem pa do kolegice po zibko, pol pa do računovodkinje da narediva bilanco da mam pol gmah in da ne bo moj letal še zaradi S.Pja.....
|