|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
5.1.2011 21:10:35   
d´ori

Pri mojem G je bil test za streptokok za plačat a je cena samo 13 eur tako, da ni neki predrago. Sicer pa sem morala sama omeniti, da mi je vzel bris, ker te usluge ne ponuja neki na veliko.

V P Postojna imaš skozi na razpolago čaj, piškote in prepečenec le iskati si moraš iti do čajne kuhinje (to nam je kak mesec nazaj povedala babca na predavanju tako, da to ziher drži)

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
5.1.2011 21:11:44   
METULJ1
Pozdravljene,

upam, da me sprejmete medse.

Podatki za seznam.

METULJ1, 30, NM, 2., 1 - včeraj praznovala 1 leto; spol - presenečenje; 13.1. - naslednji pregled; rok imam 28.2.2011;

Srečno vsem na pregledih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
5.1.2011 21:16:33   
Teyla
Pilotgirl po moje boš imela CTG šele na naslednjem pregledu. Jaz sem danes noseča 35.tednov 3/7 pa sem imela še običajni pregled. user posted image

Upam, da ne bom jutri pozabila it v laboratorij pred službo. Pa da ne smem prej jest. user posted image A tile jetrni testi- to ti vzamejo kri ali vodo?

little*miss hvala za odgovor, ampak me bolj zanima če se bom takrat sploh "srečala" z G, ker običajno tiste, ki imajo CTG kar v sosednjo sobo pošljejo. Še za tehtanje in pritisk nisem ziher, da jim zmerijo (edino, če ga po CTGju).

METULJ1 dobrodošla med nami user posted image Veš, da te vzamemo. user posted image

Jaz pa bom povprašala za tale streptokok test, pa če ne bo predrag ga bom vzela.

nepremočljiva prevleka jo že imam- sem jo naročila skupaj s plenicami. user posted image

Edino kar me zdaj matra je to, da ne vem, če si lahko z oljem masiram presredek, glede na to, da imam kao vnetje, ali raje ne? Zdaj sem že tako blizu roka, da se mi zdi, da bi mi vsak dan masaže prav prišel.user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 5.1.2011 21:22:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
5.1.2011 21:24:03   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: valek

No tudi jaz že imam obe torbi spakirani....edino kopijo poročnega lista moram narediti....

kaj moram imeti s seboj kopijo poročnega listauser posted image  to pa nisem vedla... 
metulj1 dobrodošlauser posted image  vidim da si iz novega mesta..cool ..dej da se bova v porodni srečaleuser posted image  18.2 je polna luna tako da če bomo obe pohitele se še srečamouser posted image user posted image
nepremočljiva prevleka jo imamo,kupila sem z posteljino..se mi zdi najboljš varianta za tele naše kakce in bruhanje ki bo sledilouser posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 5.1.2011 21:25:57 >

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
5.1.2011 21:26:15   
aktak
Patrisha ne sekiraj se preveč, čeprav vem da ne more bit lepo ko ti rečejo zastoj v rasti... bo pač malo bolj drobčkana punčka
Meta21 me veseli, da sta dobila nek skupni jezik... upam, da bosta vse rešila... držim pesti
Little miss, Kiara, D'ori, Teyla, Petrap, Čukica, Maurica super za pregled

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
5.1.2011 21:26:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: d´ori

Pri mojem G je bil test za streptokok za plačat a je cena samo 13 eur tako, da ni neki predrago. Sicer pa sem morala sama omeniti, da mi je vzel bris, ker te usluge ne ponuja neki na veliko.

V P Postojna imaš skozi na razpolago čaj, piškote in prepečenec le iskati si moraš iti do čajne kuhinje (to nam je kak mesec nazaj povedala babca na predavanju tako, da to ziher drži)

To ma pa zelo poceni, moja računa okoli 35-40€ joj kok sem pozabljiva. Pa sem se kar premislila, ker se mi zdi ful drago. Tako, da potem nisva imeli debato o tem, ker ji je bilo tudi brezveze in zdolgočaseno govort o tem, me je kar malo nadrla, češ da še ni čas. Ja kdaj pa je bi blo fino vedt a ne.... grrr.

Teyla pomoje ti bodo kri vzeli, ker morjo preveriti zakisanost krvi. Nisem, pa cisto prepricana.

(odgovor članu d´ori)
  Neposredna povezava do sporočila: 4056
5.1.2011 21:27:54   
Anonimen
Metulj dobrodošla!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
5.1.2011 21:29:47   
aktak
sedaj pa še moje poročilo z današnjega pregleda.... vse OK, posteljica bp, plodovnice dovolj, otroček še vedno obrnjen z glavo navzdol, tehtal naj bi 2500 g, ponovno so mi naredili CTG in tudi tam vse ok (ne vem zakaj pri nekaterih od vas delajo ctg tako pozno v Šempetru ti ga naredijo akoj ko si čez 30 tednov). Vzeli so mi tudi bris, ne vem natančno zakaj, mogoče za streptokok o katerem ste pisale.
Naslednji pregled in CTG 19.1.

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
5.1.2011 21:33:02   
ninchi9
Kuku punce

Da še jaz pristavim piskrček - bila danes na pregledu, vse ok, razen beljakovin v urinu in močnega zatekanja. V kolikor bo tlak naslednjič višji, grem v P in me bodo meli pod drobnogledom zaradi preeklampsije. CTG sem tudi imela že danes user posted image user posted image - vse ok - nič popadkov.
Naslednji pregled 12.1.

Zdaj pa imam naslednji problem - odločam se med Ptujsko in MB porodnišnico.. Kaj pravite??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
5.1.2011 22:05:41   
little*miss
metulj dobrodošla user posted image

ninchi, jaz nevem kakšni so v MB, ampak za Ptuj pa ti lahko prehvalim vse. Babici, ki sem jih imela pri porodu sta bili ok, prijazni, vmes smo se še malo zafrkavali, čeprav sem rodila ravno takrat, ko so imeli menjavo smene sta bile do konca prijazne. Potem pa tudi na oddelku sem velikokrat gumbek stisnila, ker nisem znala pristavit k prsim, pa so vedno prišle in mi pomagale. Edino menla sem se z eno babico, je rekla da ji ni problem prit pokazat, jezi pa jo ko se muči da bi dojenje steklo, mamica pa itak od začetka ve bo AM dajala, potem pa se babica za bv mantra z njo. Sem v treh dneh samo eno tečno sestro srečala (pa še ta je bila naslednji dan vredu), ostalo so vsi bili ok. Tudi pediatra in ginekologi na viziti so bili super.

Zdaj pa je tudi čisto odvisno od izkušenj..jaz sem imela super izkušnjo, lahko pa da je kje katera, ki ji Ptujska P sploh ni bila všeč. Isto za MB user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
5.1.2011 22:18:49   
ninchi9
Little miss- sva se pa srečali danes spet, a ne?? user posted image
Daj mi povej, a je to res, da lahko pokličeš Lukmana, da pride na porod?? Nekaj se o tem govori, pa ne vem, če je res. Vprašat pa ga direkt ne upam.
Bom šla verjetno kar na Ptuj - sem itak slišala in prebrala same pohvale - edini minus je mogoče to, da če se kaj fejst zakomplicira, moraš z rešilcem v MB, ampak na to ne smemo mislit!!!

Zdaj pa še nekaj punce, upam da nisem že tečna...user posted image
Ne vem, katere dudice in flaške naj kupim in koliko česa. Navijam sicer za MAM, ampak mi dudice niso nič všeč, flaške pa so ok. Kake mate ve izkušnje??

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
5.1.2011 22:34:53   
valek
Jaz še vsaka ki jo poznam ful hvali Ptujsko bolnišnico......mislim da je na boljšem glasu kot Mariborska(se ti bolj posvetijo...)....recimo js zdaj živim na Ptuju...in same pohvale čujem od žensk/punc  ki so tuki rodile.....drugače pa izhajam iz Rogaške Slatine...in tudi od tam moje vse kolegice so šle namesto v Celje ali Mb , rodit na Ptuj...in so bile maksimalno zadovoljne....tako da jaz sem že nekaj časa odločena za Ptuj,,,tudi prej ko še nism tuki živela....
upam da sm pomagala k odločitvi....;)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
5.1.2011 22:36:35   
gaya24
Se opravičujem, ker vdiram v vašo temo ampak sem mal pokukala, če je že kakšna februarčica rodila...user posted image  Sem pa drugač januarčica, tudi še 2v1...

Hotla sem sam povedat glede dud MAM, ko sem vidla, da je ena spraševala. Jaz sem jih pri prvem čist slučajn začela od začetka uporabljat (mi je bla tak všeč tista od 0-2m, ker so edini, ki majo tako malo dudico), no potem smo pa meli skoz samo MAM dude. Sam tolk za info. z moje strani!

Lep in čim manj naporen zadnji mesec vam želim!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
5.1.2011 22:36:54   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Daj mi povej, a je to res, da lahko pokličeš Lukmana, da pride na porod?? Nekaj se o tem govori, pa ne vem, če je res. Vprašat pa ga direkt ne upam.
Bom šla verjetno kar na Ptuj - sem itak slišala in prebrala same pohvale - edini minus je mogoče to, da če se kaj fejst zakomplicira, moraš z rešilcem v MB, ampak na to ne smemo mislit!!!

Zdaj pa še nekaj punce, upam da nisem že tečna...user posted image
Ne vem, katere dudice in flaške naj kupim in koliko česa. Navijam sicer za MAM, ampak mi dudice niso nič všeč, flaške pa so ok. Kake mate ve izkušnje??

Ninchi ne nevem kaj flašk in dudic kupovat...nam je babica na predavanjih svetovala da dude sploh ne kupovati...lahko pa si nabaviš eno flaško proti kolikam...ampak tudi te neboš potrebovala v kolikor boš videla da ti gre dojenje dobro od rok.....

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
5.1.2011 22:58:32   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

To sem jaz tudi slišala, nevem pa točno kako je s tem. Pri prvem porodu sta bili zraven samo babici, ginekolog pa te pride potem samo zašit (če se raztrgaš). Mislim, da niti ni potrebe da bi bil G zraven, razen če gre kaj narobe, to pa si tak sama že napisala da nebo šlo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valek

Jaz še vsaka ki jo poznam ful hvali Ptujsko bolnišnico......mislim da je na boljšem glasu kot Mariborska(se ti bolj posvetijo...)....recimo js zdaj živim na Ptuju...in same pohvale čujem od žensk/punc  ki so tuki rodile.....drugače pa izhajam iz Rogaške Slatine...in tudi od tam moje vse kolegice so šle namesto v Celje ali Mb , rodit na Ptuj...in so bile maksimalno zadovoljne....tako da jaz sem že nekaj časa odločena za Ptuj,,,tudi prej ko še nism tuki živela....
upam da sm pomagala k odločitvi....;)

Res je ja, v Ptujski porodnišnici se ti maksimalno posvetijo, ker ni gužve. No, takrat ko sem bila na ginekološkem oddelku je bil baby boom, vsak dan se je rodilo 2-5 otrok, ampak sem jaz naletela tako, da je pred mano rodila samo ena zjutraj ob 10. Tako da so bile babice samo moje user posted image

Glede dude (sem imela Aventovo) so nam tudi rekli da ne, ampak sem jo jaz imela še v porodnišnici. Še posebaj, ker sem prvič rodila, zmantrana sem bila, nisem vedla delat z otrokom, otrok je jokal in je duda pomagala. Ko sem videla/slišala da gre babica sem dudo vzela (da nebi bila kreganauser posted image ), ampak takrat se mala ni sekirala, ker je itak že spala..Potem pa še je prav prišla ko sem dajala vetrovne kapljice gor. Je pa jo imela največ do 6. meseca, pa še to samo takrat, ko je jokala in je nisem mogla pomirit.

Flaške pa imam Avent, ampak sem začela uporabljat komaj takrat, ko sem začela uvajat gosto hrano. Mislim, da ninchi ne sme dojit, zato tudi verjetno sprašuje za flaške. Če smem vprašat zakaj pa ne smeš dojit? Upam, da nisem preveč vsiljiva..firbec me mantra user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 5.1.2011 23:00:18 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
5.1.2011 23:13:05   
ninchi9
Hvala Gaya za informacije - bom sprobala MAM. Če mu ne bo pasalo, bom pač nekaj drugega kupila - baje pediatri najbolj priporočajo Nuk.

Liitle miss - Ja, jaz ne smem dojit, ker jemljem zdravila (antidepresive), takšne ki so v nosečnosti varne za user posted image , pri dojenju pa žal ne (preveč prehaja v mleko), kljub temu, da sem na najnižji možni dozi. Veš da bi drugače z veseljem dojila. Brez zdravil pa žal ne gre in jih bom verjetno jemala 4ever.user posted image

Drugače pa sem vidla slikico od tvoje male - kaka črvika mala je blauser posted image Ta mali pa bo verjetno zdaj tudi nekaj takega, a ne?? No, glede na to, da si ti bolj drobna - pa taki mali buši maš user posted image

Sem se kr odločla, da grem na Ptuj user posted image user posted image user posted image , samo bo verjetno zdaj itak povsod baby boom. Samo 80 februark je registriranih na ringaraja, kaj šele tiste, za katere ne vemo, pa gredo zdaj februarja rodit - OMG!!!! Me bomo kr na hodnikih rojevale user posted image user posted image

Valek - saj vem, da dude ne promovirajo preveč in ne priporočajo, sam majo zdaj že take fajne ortodontske, ki naj ne bi vplivale na deformacijo čeljusti. In če mi bo pomagala otroka pomirit, jo bom uporabljala, pa naj reče babica kaj hoče! Sicer smo pa itak verjetno vsi zrastli z dudami, pa smo vsi ok, a ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4066
5.1.2011 23:31:39   
meta21
Malo sem zgubila nit zadnje dni ampak se vračam v ring!user posted image

Nepremočljiva podloga-je katera razmišljala, da bi jo sebi dala pod rit. Meni je voda odtekla v postelji med spancem in to s takim pljuskom, da sem bila do gležnjev v trenutku mokra (ležala sem na levem boku)

Zaposlitev-vem, da je ena spraševala, ne vem pa če ste kaj odgovorile... Vem, da je velika razlika, če greš zaposlen na porodniško ali nezaposlen. Svakinja je pred porodniško delala 8 mesecev z 2 mesečno prekinitvijo vmes. Na porodniško bi morala it 10 dni po preteku pogodbe in v tem primeru bi dobila tisto socialno porodniško, ker pa ji je šel G na roke in ji za 10 dni premaknil uradni rok, je dobila porodniško izračunano na 8 mesecev zaposlitve in 4 mesece podpore.

Nogavičk dojenčki v LJ porodnišnici ne dobijo, vsaj jaz jih nisem oz. Lovro.

ninchi, čeprav sem iz Grosuplja tvoj konec kar dobro poznam, ker je moj mož iz Prlekije. O Ptujski in MB porodnišnici krožijo take in drugačne zgodbe. Svakinja je celo nosečnost govorila da gre v MB, na koncu pa jo je sila rzmer prisilila da je šla na Ptuj in je bila razočarana. Predvsem se ji zdi, da ji niso nič pomagale oz. da so jo preveč pustile samo npr. pri dojenju. Poznam pa tudi take, ki so prvič rodile V MB in šle drugič na Ptuj. Odvisno na kakšno osebje naletiš. Jaz bi verjetno šla v MB.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
5.1.2011 23:44:30   
meta21
Če katero zanima, sem bila v prvi nosečnosti in po njej zelo pridna in sem vse sproti objavljala v albumih. Mislim, da bi mogli bit vidni vsem.user posted image

Ve s Ptujskega konca in okolice-mogoče celo katera prepozna mojega moža (ki si ta teden zasluži "medaljo"), še posebej tiste, ki ste hodile na Center.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 5.1.2011 23:46:15 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
5.1.2011 23:55:43   
little*miss
uf ninchi, to pa ni fajn user posted image No, glavno da tablete pomagajo, otročiček pa bo zrastel tudi na AM user posted image Bota pa se malo več cartala brez zize..user posted image

Bo pa mali večji od Tie, ker je že zdaj težak 2400, pa če računam da se bo recimo za 200g na teden zredil, bo na koncu okrog 3400, kar pa je pol kg več od Tie user posted image Je pa danes Lukman vprašal kolko je imela tamala težo ob rojstvu, pa sem povedala pa je rekel je bila malo manjša. Potem pa mi je rekel, ja saj imate že zdaj trebušček večji, kot ste ga imeli prej. Izmed vseh nosečnic kaj jih ima, se on spomni kakšen trebuh sem imela prvič user posted image Pa danes še je posebaj pogledal če je dovolj plodovne vode, ker je prvič primanjkovalo, vse se spomni. Lahko sma srečne da imama njega, ker je res najboljši in se ful zavzema za svoje pacientke user posted image

meta, jaz imam nepremočljivo podlogo tudi na veliki postelji. Prvič še je sicer nisem imela, voda pa mi je hvala bogu tudi odtekla v P. To je samo teklo, ni in ni se hotelo vstavit. user posted image Imam pa zato, ker smo veliko v sobi, soba je majhna in smo na začetku tudi dosti bili na postelji. Prve mesece pa je bilo veliko bruhcev in je tako jogi rešen bil. Pa ko je bila malo večja in se je že znala preobračat, sem jo zaradi varnosti rajši na postelji previjala, pa sma bile vedno po previjanju malo nagice in še je bilo tu in tam polulano. user posted image V glavnem če nebi imela teh prevlek, bogve kakšni bi bili jogiji user posted image

Se vidi da je moj v nočni, tamala pa že od pol 9 spi in si nimam kaj za začet user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
6.1.2011 0:01:55   
meta21
Ja, moj je tudi pri enem sosedu ki se misli preselit v kratkem in mu štrom napeljuje. Jaz pa seveda bluzim tle gor.

Neposredna povezava do sporočila: 4070
6.1.2011 0:05:55   
little*miss
Ful lepe slikice so. Sam smehec ga je bil.user posted image Ko gledaš te slike kar nemoreš verjet kam čas beži, kajne? Jaz samo od Tie slike pogledam, pa so stare leto dni pa se vprašam, kdaj je te šlo to tak hitro mimo.

Zakaj bi te šli spat če imamo rr ne? user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
6.1.2011 0:08:53   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Ful lepe slikice so. Sam smehec ga je bil.user posted image Ko gledaš te slike kar nemoreš verjet kam čas beži, kajne? Jaz samo od Tie slike pogledam, pa so stare leto dni pa se vprašam, kdaj je te šlo to tak hitro mimo.

Zakaj bi te šli spat če imamo rr ne? user posted image user posted image

Ja, res gre hitro, če pogledaš nazaj. Jaz imam zdaj nečaka in malega nečaka, ki sta stara dobro leto in ju včasih gledam pa se sploh ne spomnim, da je bil Lovro tudi kdaj tak. HB za fotoaparate in spominske knjige. In če pomislim, da sem bila včasih užaljena, ko je mami pobrkljala kakšno mojo dogodivščino z bratovo. Jao, jaz že zdaj pol ne vem več ...user posted image

Sem šla zdaj na seznam gledat, ker se mi je zdelo, da si s Ptujskega konca ... Kaj ti si 19 let stara in 2. noseča? Pridna!!!

A moj štromar je prišel. Lahko noč!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 6.1.2011 0:12:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 4072
6.1.2011 0:21:42   
little*miss
V torek bom 20 user posted image user posted image Drugače pa ja, sma se hitro odločila za otročka, potem pa nisva hotela prevelike razlike med njima imet..Sicer sma prvič delala na tem 2 meseca (ker se je telo še čistilo od kontracepcijskih tablet), pa sma mislila da bo drugič tudi tako, ampak je v prvo ratalo. Ampak čisto v prvo user posted image user posted image

Jaz bom tudi šla počasi, gledat če je kaj pametniga po tv. Lahko noč vam želim vsem

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
6.1.2011 0:40:25   
Nina33
Oj!
Morm kr sprot pokomentirat user posted image .
Patrisha, ne se sekirat, mala je zihr OK (sploh če je s 70% prešla na 1000% punco user posted image user posted image ). Priporočajo ležanje na L boku, ker je kao pretok krvi boljši (user posted image ) - eko, še en razlog več za poležavanjeuser posted image , pa na UZju jo boš večkrat vidla user posted image , pa pač ne bo neka orjakinja ob porodu, kar se mi pa tut ne zdi švoh user posted image . Samo pozitivno naprej user posted image user posted image user posted image .
Kile: meni je v 1. user posted image enkrat neki hotla rečt (zaradi 4 kil v 4 tednih), pa sem jo vprašala, če ji zgleda kot de sem se preveč zredila... In je bila poj tiho. Porkaš, ne moreš vsega samo skoz cifre gledat, no. Aja, pa tut način vaganja sem spljuvala pred njo user posted image . To pot ni bilo kej komentarjev, le enkrat sem se kao premalo zredila med dvema pregledoma (ja, sevede user posted image ).
Finance
: kolkr se čudn sliši - jaz bom dobila več "socialne" porodniške kot sem dobila ta prave porodniške pred dvema letoma, ker sem bila uradno zaposlena za polovični delovni čas, in to kar dobre 100€ več na mesec. Tko de - ne splača se delat, zgleda user posted image . No, razen otroke user posted image .
Umivanje las: en super "stranski" učinek zahtevnega dojenčka je, da si ne moreš las umivat na 2, 3 dni (ni cajta) in kot po čudežu... že več kot leto in pol si jih umivam 1x na teden, niso mastni (no, zadnji dan so), ne srbijo user posted image . Glede umivanja las v P pa vem, de niso glih najbolj navdušeni (kar ni naš problem, ne user posted image ), sem si jih pa jaz umila 3 urce pred rojstvom in nisem imela želje po dodatmen umivanju v onih treh dneh v P. Čeprav švicala sem pa nenormalno med porodom user posted image , je zgleda kr deu tole user posted image . Ti ga pa res lohka poj dostavijo, če bi ga rabila.
Za v torbo: polnilec in štumfi user posted image , poleg ostalega, ampak tole se res pozabi. Pa polne baterije na fotoaparatu!!!
Prijateljstvo med user posted image in user posted image : večini ga je težko sprejet, tako de Meta, nisi nič čudna. "Pomaga" če imaš sama prijatelja (dobrega, jaz npr. najboljšega), ki je user posted image . Je pa 100 in več % možno bit "samo" prijatelj.
Popkovnična kri: jaz sem jim "anketo" poslala prejšnjo sredo in paket dobila danes. Prazniki pač user posted image . Teyla, ti jih kr podrezaj, Registrirana (upam, de nisem zabluzila in je kera druga pisala o dodatnih vprašanjih user posted image ) - kaj jim pa ni blo všeč?
Teyla, fajn za eno OK G user posted image . Upam, de bo kri OK, pa de se vnetje porihta in Hb naraste user posted image . Vzeli ti bodo pa kri.
Ooo, Tršica, lepo te je brati (na FB nisi glih zlo zgovorna user posted image )! Noben ne bo umrl, hitr preč s takimi mislimi, važn, de so odkrili zadevo in de vas spremljajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej ko imaš comp bo pa tut lažje zdržat. A kej obiske sprejemaš? Se lahko kej privalim mimo user posted image .
Super vsem za preglede, je prav veselje brat dobre novice user posted image , sploh od tebe, petrap, kt si dvojna user posted image user posted image . Kera korenjaka že user posted image .
Suzy, tut ti se ne daj, bo imel pač bolj kratke noge neki cajta (naš je že tak, al pa so cote zamale tako čudne, de so mu hlačnice vse predolge user posted image ). Pa UZ je le UZ - hitro se zmotijo za kak mm, poj pa une njihove računice user posted image . Vse je in bo OK!!!
Streptokoki: test baje ni 100% (kaj v naravi pa je, če smo iskreni), tako de se jaz zaradi testa ne bom sekirala preveč, jim zaupam, de bodo opazili, če bi bilo (Bog ne daj) z malim po porodu kaj narobe. Je pa baje ogromno nas pozitivnih, pa se user posted image ne "prime".
CTGji: jaz sem zadnje tri tedne pred porodom imela samo CTGje, nič vaganja, lulanja, jemanja krvi ipd. user posted image
Joj, a ve res ne uživate vse v user posted image (klele se lohk hecam, kt me nobenane more na gobo user posted image ) - jaz sem ko en kit (upam, de se ni trebuh spustil user posted image , diham še vedno težko al mam ga pa že na kolenih skor) in mi je prav fajn, ko so vsi tko nekam prjazni do mene (v štacuni, na busu...). Pozornost men ni še nikol škodla - no, taka pozitovna pozornost, sevede user posted image .
Prigrizki: Nisem rabila, vsaj ne "med" porodom in unih prvih par urc (poj je bil pa itak že zajtrk user posted image ), ampak so bli glih Grancereale omenjeni  - kar v torbo z njimi user posted image .
Torba za v P: jaz imam v njej do zdej komplet za kri vzet user posted image . Me mal vraževerje daje, pa rajš ne bom nič hitela.
Nepremočljiva "rjuha" je zakon, se strinjam! Pa tudi za nas prav pride kakšna podloga - za "pred" v primeru, de ponoči voda odteče (baje, samo širim ideje, meni ni odteklo nič), za "po" pa zaradi čišče, ki noče glih samo na Viru ostat zmeri user posted image . Pa če so šivi, jih je fajn "luftat" in tut kle kej tacga prav pride.
Dobrodošla Metulj1 user posted image user posted image user posted image In čestitke za prvo svečko!!!
Dude: kupi si eno (mogoče dve, vsako druge firme) in probaj. jaz sem sicer "proti" al bi jo včasih res rabila (jaz, ja, oziroma moja ušesa user posted image ) pa je mali ni hotel, silit ga se mi pa ni zdel fer.
Na, pa sem tolk dolgo klofala, de ste mi vse ušle, še "ta večji čveki" user posted image . Pa spet sem cel roman napisala user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
6.1.2011 0:44:51   
Nina33
Meta, kere cort slike user posted image . Pa res ne morem verjet, da so tako mali, ko pridejo k nam na svet user posted image
P.S. Kje si pa rodila (sej verjetn si že 100x napisala, al je skoz lukno od ementalerja šlo), de vas je blo tolk v sobi?
P.P.S. Sem vesela, de je boljše med vama user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?