Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 1.1.2011 22:49:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 trsica kako pa da je bila delfinka po TV? Sicer ve katera kako je z njo? Kdaj je bila po tvju? Kako je z njo? Ja to tud mene zanim, ker sem šla pol prav na net posnetke gledat pa nisem nič našla
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 1.1.2011 23:51:38
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 trsica kako pa da je bila delfinka po TV? Sicer ve katera kako je z njo? Kdaj je bila po tvju? Kako je z njo? Ja to tud mene zanim, ker sem šla pol prav na net posnetke gledat pa nisem nič našla Tam, ko so govorili o poklicih, ki delajo ne glede na to ali je praznik. In vmes pokažejo tudi babice v P in dve, ki sta že rodili. Med njimi tudi D3lfink4.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 8:55:13
|
|
|
|
tamy82
|
Jutro! No, končno sem se naspala, ker včeraj sem bila cel dan čudna/tečna/slabe volje, ker sem premalo spala Prazniki so skoraj že mimo, tako da zdej se bo res začelo počasi punce ... Komaj že čakam, pa tudi stiska me pri srcu kako bo ... še dobro, da me moj tolaži little*miss mislim, da sva zdej že kar v 36. tednu, jaz bom namreč že 5.2. dopolnila 40 tednov, PDP mam pa 8.2. Tako da še pet tednov do konca ... samsara upam, da se je tvoj kmalu vrnil k tebi včeraj in da sta preživela vsaj večer skupaj. No, pa saj imata danes še cel dan na voljo Če te pa kej moti, je pa najboljše, da mu poveš ... pilotgirl počivaj!!! Tako da ni treba, da maš slabo vest zaradi tega, misli raje na to, da je to dobro zate in za tvojega . Ali bi raje videla, da je rodi predčasno in da je potem kaj narobe?! Pa sej nisi lena, no. Vem pa kako je hudo počivat, ko drugi neki delajo okrog tebe in se ti zdi, da bi moral tudi ti. Ampak zdaj je na prvem mestu, tako da pazi nase trsica sem videla slike tvojega trebuha na FB ... dobra si, da to še prenašaš okrog ... Tako da verjemem, da si zdej pa res že želiš, da prideta ven Lepo nedeljo!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 11:16:19
|
|
|
|
maurica
|
ja, od zdej naprej pa se bo začelo, ko bomo že vsak dan čakale kakšne nove novičke tamy; upam, da ste lepo praznovali pilotegirl; sem vesela, da je vse ok, zdaj pa lepo počivat. res pomaga ležanje! jaz sem danes ponoči spet zanič spala, ker me vse boli . komaj čakam, da rodim, ker se mi zdi, da enostavno ne morem več ... jutri se moram naročiti na masašo. verjetno bom umirala od bolečin na tisti mizi, bo pa vsak en teden pol mir. kako si pomagate tiste, ki imate tudi težave s hrbtom? ali enostavno ni rešitve še malo ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 11:20:55
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica jaz sem danes ponoči spet zanič spala, ker me vse boli . komaj čakam, da rodim, ker se mi zdi, da enostavno ne morem več ... jutri se moram naročiti na masašo. verjetno bom umirala od bolečin na tisti mizi, bo pa vsak en teden pol mir. kako si pomagate tiste, ki imate tudi težave s hrbtom? ali enostavno ni rešitve še malo ... Jaz ležim in ležim. Kaj pa čem. In še to samo na desnem boku, ker mi pritiskata na srce in na levem ne morem ležat. In ker ponoči slabo spim, spim po obrokih še čez dan. Na masažo si vseeno ne upam.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 12:23:32
|
|
|
|
valek
|
Jaz sem se pa danes zbudila s takimi gležnji da ne morm verjet...na eni nogi jih sploh ni videt:( drugače pa sem ok, silvetsrovo sma super preživela....najprej pr njegovih na kosilu,nato sma imela romantično večerjo v dvoje , potem pa smo se malo družili s sosedi in šli še za eno urco v mesto malo pred polnočjo.,.. nato pa domov pred kamin v topli kauč...se cartat ...in zaspat.... sem pa v zadnjih treh dneh občutila že malo špikanja spredaj spodaj,...ampak nič resnega....me pa občasno malo trebuh boli...imam že tako napetega,,,da moj mali mišek nima več kaj dosti placa noter...sicer se še kar pogumno z ritko obrača levo in desno in malo tu in tam zabrca, rukne...in vse to se čuti malo drugače kot prej.... zdaj bom pa orng mazala, da nebo strij.... lepo se imejte... papa
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 13:40:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 little*miss mislim, da sva zdej že kar v 36. tednu, jaz bom namreč že 5.2. dopolnila 40 tednov, PDP mam pa 8.2. Tako da še pet tednov do konca ... Tale tvoj ticker res hecno kaže. Nosečnost namreč traja točno 40 tednov oz. točno 40 tednov po prvem dnevu zadnje menstruacije imaš PDP. Torej, danes imaš 35 tednov in 1 dan, kar pomeni, da ti ostanejo še 4 tedni in 6 dni. To pa znese 34 dni in ne 37 kot ti kaže ticker. Sem šla malo računat vaše tickerje in hayabusi isto kaže kot tebi (za 3 dni več), pri ostalih iz "vzorca" pa moja logika drži. Sicer saj vem, da je vseeno, ker rodila itak boš pa 3 dni gor al dol ampak mam glih cajt k Lovro spi, mož je pa na inventuri.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 13:42:57
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Jaz sem se pa danes zbudila s takimi gležnji da ne morm verjet...na eni nogi jih sploh ni videt:( To pa dela izobilje sladkorja in soli čez praznike pa preobremenjenost nog. Tudi jaz sem danes preventivno snela prstane, čeprav do zdaj nisem nič zatekala. Sem se pa pridno filala s pršutom in piškoti tako, da ziher je ziher.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 13:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Ostale tudi noge skupaj držat na tisti, datum kot ga imamo v MK. Ne vem če bo kaj pomagalo ... Jaz se bolj bojim, da bom sred februarja težila mali bubi: Peeeejd že veeeeeen!!! Ja na sam se tako strinjam zdele s teboj. Namreč, sem vkontaktu s pušenjakom in sem mu vse izvide poskenirala in poslala, pa sva ugotovila, da dejansko mi je nepravilno PDP zračunala Da dejansko ni zahiran ampak, pikec mali je teden do deset_ dni mlajši. Tako, da bi morala biti marčevka. Me zanima kaj bodo jutri povedali pri meritvah rast ploda Me zna še kaj presenetiti rok, jaz pa tko nebi rada prestavljala Popravici povedano D3lfink4 sem videla, sicer nisem bila prepričana a je al ni ona. Sem vesela, da ima že v rokcah štručki. Samo, da so vsi zdravi
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 2.1.2011 13:50:11 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 13:48:49
|
|
|
|
Teyla
|
Živjo punce. Midva z mojim sva se imela prav fajn za silvestrovo. Začelo se je slabo, oba sva bila slabe volje zaradi jutranjih dogodkov pri tastu in tašči, potem se pa še nisva mogla zmenit al naj greva ven ali ne. Na koncu sva bila oba tiho 3h in sva se objela ter pobotala ob pol polnoči. 15 min do polnoči sva se pa odločila, da greva v mesto pogledat ognjemet in sva se hitro uštimala. Novo leto sva pričakala na nekem kupčku snega, kjer sva se objemala in gledala ognjemet. Potem sva pa še malce zavila mimo stojnic in poslušala big foot mamo. Ob enih sva že šla, ker je njega zeblo. Ampak je bilo pa zelo lepo. Dedek Mraz nama ni nič prinesel, ker zamuja z darili. Pilotgirl samo da sta še 2v1. Zdaj pa počivaj in naj te tvoj malce razvaja. Hvala vsem za voščila. No moja srbečica ne pojenja. Danes ponoči je bilo najhuje. Nisem spala skoraj nič-posledično tudi moj ne. Srbelo me je vsepovsod, kljub temu, da sem se pred psanjem namazala s kremo in oljem. Pokonci sem bila 3h, na koncu sem že jokala od obupa, ker me je vse takooooo srbelo. Mojemu je bilo pa tudi hudo, ker mi ni znal pomagat. Sem se namazala z olivnim oljem, pa ni kaj prida pomagalo. Na koncu sem zaspala, srbeti pa me ni nehalo. Zdaj je bolje, je vsaj znosno. Komaj čakam pregled v sredo, da omenim G. Ampak nekako dvomim, da mi bo lahko pomagala. Pa prstan sem snela, ker sem začela kar močno zatekat. Zarad vsega tega si nekako želim, da bi bilo čim prej konec in da bi šla že rodit, potem si pa mislim, kakšna sem, da sem tako sebična. Amapk mene res takoooo močno srbi, da ne vem kaj naj naredim. IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Srečno in zdravo 2011, punce! Jaz sem Delfinki pred časom poslala SMS, pa žal nisem prejela ničesar nazaj. Srčno upam, da njeni pupi dobro napredujeta in da bodo kmalu se cartali doma. Enako tudi jaz. Od petka ni bilo odgovora. Me kar malce skrbi, ampak upam, da je vse ok pa so samo polno zasedeni.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 13:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Teyla u srbečico imam tudi jaz probleme pa flekce, pa sem mislila, da je kriv mehčalc. Meni pomaga zelo kremca, vem da mi jo je kle ena svetovala od bubschen za nosecnince! Super je!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 13:56:07
|
|
|
|
Tisia
|
drage nosečke Želim vam novo leto polno ureničenih sanj,zapeljivih idej in zanimivih poti.... Želim vam da najdete pravo pot,prave ljudi, storite prave reči,ter v sebi in drugih najdete le dobre stvari.... VESELO ZDRAVO IN USPEŠNO NOVO LETO PREDVSEM PA POLNO LJUBEZNI IN MEDSEBOJNEGA SPOŠTOVANJA TER CRKLJANJA Z VAŠIMI NAJDRAŽJIMI
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 13:57:22
|
|
|
|
trsica
|
No moja srbečica ne pojenja. Danes ponoči je bilo najhuje. Nisem spala skoraj nič-posledično tudi moj ne. Srbelo me je vsepovsod, kljub temu, da sem se pred psanjem namazala s kremo in oljem. Pokonci sem bila 3h, na koncu sem že jokala od obupa, ker me je vse takooooo srbelo. Mojemu je bilo pa tudi hudo, ker mi ni znal pomagat. Sem se namazala z olivnim oljem, pa ni kaj prida pomagalo. Na koncu sem zaspala, srbeti pa me ni nehalo. Zdaj je bolje, je vsaj znosno. Komaj čakam pregled v sredo, da omenim G. Ampak nekako dvomim, da mi bo lahko pomagala. Hoj. Ti povem eno dobro in eno slabo izkušnjo. Moja soseda je imela srbečico od začetka nosečnosti, da je skoraj jokala zraven. Ugotovili so, da se ji mešata kri in voda in zato so ji sprožili porod tri tedne prej. Jaz sem prejšnji teden imela srbečico. Ugotovila sem, da sem očitno alergična na tablete Rennie, ki jih jemljem proti zgagi. V prvi nosečnosti pa sem dobila koprivnico, ker sem jedla jagode (pa nikoli bila alergična nanje, samo v nosečnosti). Malce premisli, kaj ješ. Najbrž je kaj zaradi hrane.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 13:58:04
|
|
|
|
Teyla
|
Pilotgirl Srbi kot pri norcih! Meni pa nič ne pomaga, pa imam 3 različne kreme in 2 različni vrsti olja. Sem pborskala po netu in videla, da je dosti punc s takimi težavami, pa jim niso odkrili vzroka (kljub testom za jetra). Ene se spraskajo do krvi. Upam, da me bo G poslala ne te teste za jetra, ker je res lahko nevarno- predvsem za otročka. trsica sem skoraj prepričana, da ni zaradi hrane. Ker je zelo raznolika in nič takega, kar bi se ponavljajo. Srbi ne glede na pogostos tuširanja oz umivanja, koža je navlažena, ker se lepo čuti, ampak me kar naprej srbi. Nimam pa nobenih pikic ali izpuščajev.
< Sporočilo je popravil Teyla -- 2.1.2011 13:59:37 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 13:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica No moja srbečica ne pojenja. Danes ponoči je bilo najhuje. Nisem spala skoraj nič-posledično tudi moj ne. Srbelo me je vsepovsod, kljub temu, da sem se pred psanjem namazala s kremo in oljem. Pokonci sem bila 3h, na koncu sem že jokala od obupa, ker me je vse takooooo srbelo. Mojemu je bilo pa tudi hudo, ker mi ni znal pomagat. Sem se namazala z olivnim oljem, pa ni kaj prida pomagalo. Na koncu sem zaspala, srbeti pa me ni nehalo. Zdaj je bolje, je vsaj znosno. Komaj čakam pregled v sredo, da omenim G. Ampak nekako dvomim, da mi bo lahko pomagala. Hoj. Ti povem eno dobro in eno slabo izkušnjo. Moja soseda je imela srbečico od začetka nosečnosti, da je skoraj jokala zraven. Ugotovili so, da se ji mešata kri in voda in zato so ji sprožili porod tri tedne prej. Jaz sem prejšnji teden imela srbečico. Ugotovila sem, da sem očitno alergična na tablete Rennie, ki jih jemljem proti zgagi. V prvi nosečnosti pa sem dobila koprivnico, ker sem jedla jagode (pa nikoli bila alergična nanje, samo v nosečnosti). Malce premisli, kaj ješ. Najbrž je kaj zaradi hrane. Ha lahko bi bile klementine, ker jih nenormalno pojem veliko. Ker mam prav lušt po njih
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 13:59:58
|
|
|
|
tamy82
|
teyla tole srbenje pa ni nič kaj fajn in prijetno ... upam, da se čim prej porihta, da bo vsaj znosno ... meta21 te 3 dni mi je G verjetno "dodala" zaradi dolžine menstruacijskega ciklusa. Vsaj kolikor jaz vem se tudi to malo upošteva - če maš daljši ciklus je torej tudi PDP malo kasneje. Sicer pa res nima veze al je 5.2. al 8.2., na koncu ne bom rodila niti na prvi niti na drugi datum verjetno
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 14:30:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Pilotgirl Srbi kot pri norcih! Meni pa nič ne pomaga, pa imam 3 različne kreme in 2 različni vrsti olja. Sem pborskala po netu in videla, da je dosti punc s takimi težavami, pa jim niso odkrili vzroka (kljub testom za jetra). Ene se spraskajo do krvi. Upam, da me bo G poslala ne te teste za jetra, ker je res lahko nevarno- predvsem za otročka. trsica sem skoraj prepričana, da ni zaradi hrane. Ker je zelo raznolika in nič takega, kar bi se ponavljajo. Srbi ne glede na pogostos tuširanja oz umivanja, koža je navlažena, ker se lepo čuti, ampak me kar naprej srbi. Nimam pa nobenih pikic ali izpuščajev. Ja meni pride do hrastice. Pa tudi, če se ne praskam, kakor, da imam tako nežno kožo, da še trde cunje me zgulijo. Jaz sem sicer moji G pokazala, pa je rekla, da pać v tem času smo ful občutljive. Na ko si mi pa tole za jetra rekla, pa zakisanje krvi, me je pa zaksrbelo, ker to sem jaz že mela in bila zaradi tega veliko v bolnici, še kot otroko. Sicer otekam ne, kot samo zjutraj občasno v podočnjake. Bom videla, če bo slabše bom naprej prosila, drugače bom pa si probala s kremam pomagati, dokler bo šlo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 16:31:27
|
|
|
|
ninchi9
|
http://med.over.net/forum5/read.php?19,953020 Evo en link o srbežu - odgovor je podal dr. Pušenjak. No, zelo malo je verjetno, da ima katero točno to, je pa vredno omeniti ginekologu. Moja prijateljica je imela to, pa je mogla prej rodit. Je pa tudi dobila neke izpuščaje po celem telesu. Sem pa zasledila, da za srbečico predpisujejo tudi Claritine, pa da baje ful pomaga. Jaz na srečo nimam takih težav, se mi pa smilite tiste, ki jih mate, ker je verjetno res neprijetno, si predstavljam da bi se lahko kr zgrizel. Mela taščo na obisku od kosila do sedaj... Moram it kr počivat, sem se precej utrudila Drugače upam, da ste kul in dobre volje. Tu pri nas na Štajerskem je bolj turobno zunaj, ker že nekaj časa sneži in je vse tak sivooo. Tako da kavč kar vabi k počitku... in grem kr spat malo pred televizijo Potem pa likat!! In spet spat, hehehe. Aja, verjetno bom še kaj pojedla vmes
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 18:24:09
|
|
|
|
trsica
|
Ojej, kaj sem šla tole na monu prebrat. Že od samega začetka imam namreč težave z vodo. Še dobro, da imam jutri zjutraj ctg in bom takoj vprašala.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 18:31:04
|
|
|
|
maurica
|
ojoj teyla, to pa je zoprno, da te tako srbi . vidim, da smo vse nekje na istem, vsako nekaj muči. je pa lažje, če lahko nekje malo pojamraš, sploh nekomu, ki to razume iz prve roke
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 18:44:27
|
|
|
|
Teyla
|
ninchi9 hvala za link. Definitivno bom omenila svoji G, da bom vsaj mirna, če so testi res negativni. Nimam izpuščajev, ampak za vsak slučaj ji bom rekla. Drugače pa ni take panike, sicer se skoz nekaj čoham kot da imam garje, pa vsakič na drugem koncu, ampak za zdaj je vsaj umirjeno. Upam, da bo vsaj noč mirna, da se bom lahko naspala, ker je jutri služba. Pa moj se mi je opravičil, ker je resno mislil, da 80% moje srbečice izvira iz psihe. Zdaj, ko sem mu pa to prebrala, ga pa malce skrbi. AMpak mislim, da je vse ok, ker mala lepo brca oz se premika. Kako ste pa kaj ostale? Zdaj smo že res proti koncu, pa se težave vseh malce povečujejo. A bomo imele drugo srečanje? Če ste pri volji oz pri močeh, bolje rečeno.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 18:49:57
|
|
|
|
trsica
|
Zdaj pa res ena bolj jamra, kot druga. Meni se je poleg vsega pojavil še pritisk na srce in me dobesedno boli in me trga, tako da še zaradi tega ne spim.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 20:35:55
|
|
|
|
ninchi9
|
Joj, vidim, da sem vas prestrašila preveč s tistim linkom. Nisem hotela - saj pravim, da je zelo malo verjetno, da ima katera res to!! In tele Pušenjakove besede res ne rabimo vedno jemat kot suho zlato. Po moje imamo res vse malo težave s suho kožo - ene to lažje prenašajo, druge težje. Sicer pa meni G tak vedno za vse, kar pojamram, reče - ja gospa, to je normalno, noseči ste
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 20:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz kar imam težav mam samo aretmijo. Pa se malo uležem pa je mir, sam to se mi je zdele v tem mesecu zgodilo 2x. Pomojem je to zato, ker se vse skup nabere pa smo tudi bile bol aktivne. JA pri G je vse nosečnost kriva men je rekla, ja gospa sprejemte že to, tko to je.
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 2.1.2011 20:57:14 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.1.2011 21:06:24
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Joj, vidim, da sem vas prestrašila preveč s tistim linkom. Nisem hotela - saj pravim, da je zelo malo verjetno, da ima katera res to!! In tele Pušenjakove besede res ne rabimo vedno jemat kot suho zlato. Po moje imamo res vse malo težave s suho kožo - ene to lažje prenašajo, druge težje. Sicer pa meni G tak vedno za vse, kar pojamram, reče - ja gospa, to je normalno, noseči ste A mava istega?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?