|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
1.1.2011 22:49:08   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
trsica kako pa da je bila delfinka po TV? Sicer ve katera kako je z njo?

Kdaj je bila po tvju? Kako je z njo?

Ja to tud mene zanim, ker sem šla pol prav na net posnetke gledat pa nisem nič našla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
1.1.2011 23:51:38   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

trsica kako pa da je bila delfinka po TV? Sicer ve katera kako je z njo?

Kdaj je bila po tvju? Kako je z njo?

Ja to tud mene zanim, ker sem šla pol prav na net posnetke gledat pa nisem nič našla

Tam, ko so govorili o poklicih, ki delajo ne glede na to ali je praznik. In vmes pokažejo tudi babice v P in dve, ki sta že rodili. Med njimi tudi D3lfink4. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
2.1.2011 8:55:13   
tamy82
Jutro!

No, končno sem se naspala, ker včeraj sem bila cel dan čudna/tečna/slabe volje, ker sem premalo spala user posted image Prazniki so skoraj že mimo, tako da zdej se bo res začelo počasi punce ... user posted image Komaj že čakam, pa tudi stiska me pri srcu kako bo ... še dobro, da me moj tolaži user posted image

little*miss mislim, da sva zdej že kar v 36. tednu, jaz bom namreč že 5.2. dopolnila 40 tednov, PDP mam pa 8.2. Tako da še pet tednov do konca ... user posted image

samsara upam, da se je tvoj kmalu vrnil k tebi včeraj in da sta preživela vsaj večer skupaj. No, pa saj imata danes še cel dan na voljo user posted image Če te pa kej moti, je pa najboljše, da mu poveš ...

pilotgirl počivaj!!! Tako da ni treba, da maš slabo vest zaradi tega, misli raje na to, da je to dobro zate in za tvojega user posted image . Ali bi raje videla, da je rodi predčasno in da je potem kaj narobe?! Pa sej nisi lena, no. Vem pa kako je hudo počivat, ko drugi neki delajo okrog tebe in se ti zdi, da bi moral tudi ti. Ampak zdaj je user posted image na prvem mestu, tako da pazi nase user posted image

trsica sem videla slike tvojega trebuha na FB ... dobra si, da to še prenašaš okrog ... user posted image Tako da verjemem, da si zdej pa res že želiš, da prideta ven user posted image

Lepo nedeljo! user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
2.1.2011 11:16:19   
maurica
ja, od zdej naprej pa se bo začelo, ko bomo že vsak dan čakale kakšne nove novičke user posted image

tamy; upam, da ste lepo praznovali

pilotegirl; sem vesela, da je vse ok, zdaj pa lepo počivat. res pomaga ležanje!

jaz sem danes ponoči spet zanič spala, ker me vse boli user posted image . komaj čakam, da rodim, ker se mi zdi, da enostavno ne morem več ... jutri se moram naročiti na masašo. verjetno bom umirala od bolečin na tisti mizi, bo pa vsak en teden pol mir. kako si pomagate tiste, ki imate tudi težave s hrbtom? ali enostavno ni rešitve user posted image

še malo ...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
2.1.2011 11:20:55   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
jaz sem danes ponoči spet zanič spala, ker me vse boli user posted image . komaj čakam, da rodim, ker se mi zdi, da enostavno ne morem več ... jutri se moram naročiti na masašo. verjetno bom umirala od bolečin na tisti mizi, bo pa vsak en teden pol mir. kako si pomagate tiste, ki imate tudi težave s hrbtom? ali enostavno ni rešitve user posted image

še malo ...

Jaz ležim in ležim. Kaj pa čem. In še to samo na desnem boku, ker mi pritiskata na srce in na levem ne morem ležat. In ker ponoči slabo spim, spim po obrokih še čez dan. Na masažo si vseeno ne upam. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
2.1.2011 12:23:32   
valek
Jaz sem se pa danes zbudila s takimi gležnji da ne morm verjet...na eni nogi jih sploh ni videt:(
drugače pa sem ok, silvetsrovo sma super preživela....najprej pr njegovih na kosilu,nato sma imela romantično večerjo v dvoje , potem pa smo se malo družili s sosedi in šli še za eno urco v mesto malo pred polnočjo.,.. nato pa domov pred kamin v topli kauč...se cartat ...in zaspat....
sem pa v zadnjih treh dneh občutila že malo špikanja spredaj spodaj,...ampak nič resnega....me pa občasno malo trebuh boli...imam že tako napetega,,,da moj mali mišek nima več kaj dosti placa noter...sicer se še kar pogumno z ritko obrača levo in desno in malo tu in tam zabrca, rukne...in vse to se čuti malo drugače kot prej....
zdaj bom pa orng mazala, da nebo strij....

lepo se imejte... papa

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
2.1.2011 13:40:49   
meta21

little*miss mislim, da sva zdej že kar v 36. tednu, jaz bom namreč že 5.2. dopolnila 40 tednov, PDP mam pa 8.2. Tako da še pet tednov do konca ... user posted image

Tale tvoj ticker res hecno kaže. Nosečnost namreč traja točno 40 tednov oz. točno 40 tednov po prvem dnevu zadnje menstruacije imaš PDP. Torej, danes imaš 35 tednov in 1 dan, kar pomeni, da ti ostanejo še 4 tedni in 6 dni. To pa znese 34 dni in ne 37 kot ti kaže ticker.user posted image  Sem šla malo računat vaše tickerje in hayabusi isto kaže kot tebi (za 3 dni več), pri ostalih iz "vzorca" pa moja logika drži. Sicer saj vem, da je vseeno, ker rodila itak boš pa 3 dni gor al dol ampak mam glih cajt k Lovro spi, mož je pa na inventuri.user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
2.1.2011 13:42:57   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Jaz sem se pa danes zbudila s takimi gležnji da ne morm verjet...na eni nogi jih sploh ni videt:(

To pa dela izobilje sladkorja in soli čez praznike pa preobremenjenost nog. Tudi jaz sem danes preventivno snela prstane, čeprav do zdaj nisem nič zatekala. Sem se pa pridno filala s pršutom in piškoti tako, da ziher je ziher.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
2.1.2011 13:47:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ostale tudi noge skupaj držat na tisti, datum kot ga imamo v MK.

user posted image user posted image user posted image Ne vem če bo kaj pomagalo ... Jaz se bolj bojim, da bom sred februarja težila mali bubi: Peeeejd že veeeeeen!!!user posted image user posted image user posted image

Ja na sam se tako strinjam zdele s teboj. Namreč, sem vkontaktu s pušenjakom in sem mu vse izvide poskenirala in poslala, pa sva ugotovila, da dejansko mi je nepravilno PDP zračunala user posted image Da dejansko ni zahiran ampak, pikec mali je teden do deset_ dni mlajši. Tako, da bi morala biti marčevka. Me zanima kaj bodo jutri povedali pri meritvah rast ploda user posted image Me zna še kaj presenetiti rok, jaz pa tko nebi rada prestavljala user posted image Popravici povedano user posted image

D3lfink4 sem videla, sicer nisem bila prepričana a je al ni ona. Sem vesela, da ima že v rokcah štručki. Samo, da so vsi zdravi user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 2.1.2011 13:50:11 >

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
2.1.2011 13:48:49   
Teyla
Živjo punce. user posted image

Midva z mojim sva se imela prav fajn za silvestrovo. Začelo se je slabo, oba sva bila slabe volje zaradi jutranjih dogodkov pri tastu in tašči, potem se pa še nisva mogla zmenit al naj greva ven ali ne. Na koncu sva bila oba tiho 3h in sva se objela ter pobotala ob pol polnoči. 15 min do polnoči sva se pa odločila, da greva v mesto pogledat ognjemet in sva se hitro uštimala. Novo leto sva pričakala na nekem kupčku snega, kjer sva se objemala in gledala ognjemet. Potem sva pa še malce zavila mimo stojnic in poslušala big foot mamo. Ob enih sva že šla, ker je njega zeblo. Ampak je bilo pa zelo lepo. user posted image

Dedek Mraz nama ni nič prinesel, ker zamuja z darili. user posted image

Pilotgirl samo da sta še 2v1. Zdaj pa počivaj in naj te tvoj malce razvaja. user posted image

Hvala vsem za voščila. user posted image

No moja srbečica ne pojenja. Danes ponoči je bilo najhuje. Nisem spala skoraj nič-posledično tudi moj ne. Srbelo me je vsepovsod, kljub temu, da sem se pred psanjem namazala s kremo in oljem. Pokonci sem bila 3h, na koncu sem že jokala od obupa, ker me je vse takooooo srbelo. user posted image Mojemu je bilo pa tudi hudo, ker mi ni znal pomagat. Sem se namazala z olivnim oljem, pa ni kaj prida pomagalo. Na koncu sem zaspala, srbeti pa me ni nehalo. Zdaj je bolje, je vsaj znosno. Komaj čakam pregled v  sredo, da omenim G. Ampak nekako dvomim, da mi bo lahko pomagala.user posted image  
Pa prstan sem snela, ker sem začela kar močno zatekat. Zarad vsega tega si nekako želim, da bi bilo čim prej konec in da bi šla že rodit, potem si pa mislim, kakšna sem, da sem tako sebična. user posted image Amapk mene res takoooo močno srbi, da ne vem kaj naj naredim.  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Srečno in zdravo 2011, punce!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem Delfinki pred časom poslala SMS, pa žal nisem prejela ničesar nazaj. Srčno upam, da njeni pupi dobro napredujeta in da bodo kmalu se cartali doma.

Enako tudi jaz. Od petka ni bilo odgovora. user posted image Me kar malce skrbi, ampak upam, da je vse ok pa so samo polno zasedeni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
2.1.2011 13:52:06   
Anonimen
Teyla u srbečico imam tudi jaz probleme pa flekce, pa sem mislila, da je kriv mehčalc. Meni pomaga zelo kremca, vem da mi jo je kle ena svetovala od bubschen za nosecnince! Super je!

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
2.1.2011 13:56:07   
Tisia
drage nosečkeuser posted image

Želim vam novo leto polno ureničenih sanj,zapeljivih idej in zanimivih poti....
Želim vam da najdete pravo pot,prave ljudi, storite prave reči,ter v sebi in drugih najdete le dobre stvari....
VESELO ZDRAVO IN USPEŠNO NOVO LETO PREDVSEM PA POLNO LJUBEZNI IN MEDSEBOJNEGA SPOŠTOVANJA TER CRKLJANJA Z VAŠIMI NAJDRAŽJIMIuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
2.1.2011 13:57:22   
trsica
No moja srbečica ne pojenja. Danes ponoči je bilo najhuje. Nisem spala skoraj nič-posledično tudi moj ne. Srbelo me je vsepovsod, kljub temu, da sem se pred psanjem namazala s kremo in oljem. Pokonci sem bila 3h, na koncu sem že jokala od obupa, ker me je vse takooooo srbelo. Mojemu je bilo pa tudi hudo, ker mi ni znal pomagat. Sem se namazala z olivnim oljem, pa ni kaj prida pomagalo. Na koncu sem zaspala, srbeti pa me ni nehalo. Zdaj je bolje, je vsaj znosno. Komaj čakam pregled v sredo, da omenim G. Ampak nekako dvomim, da mi bo lahko pomagala.

Hoj. Ti povem eno dobro in eno slabo izkušnjo.

Moja soseda je imela srbečico od začetka nosečnosti, da je skoraj jokala zraven. Ugotovili so, da se ji mešata kri in voda in zato so ji sprožili porod tri tedne prej.user posted image
Jaz sem prejšnji teden imela srbečico. Ugotovila sem, da sem očitno alergična na tablete Rennie, ki jih jemljem proti zgagi. user posted image
V prvi nosečnosti pa sem dobila koprivnico, ker sem jedla jagode (pa nikoli bila alergična nanje, samo v nosečnosti).

Malce premisli, kaj ješ. Najbrž je kaj zaradi hrane. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
2.1.2011 13:58:04   
Teyla
Pilotgirl Srbi kot pri norcih! Meni pa nič ne pomaga, pa imam 3 različne kreme in 2 različni vrsti olja. Sem pborskala po netu in videla, da je dosti punc s takimi težavami, pa jim niso odkrili vzroka (kljub testom za jetra). Ene se spraskajo do krvi. user posted image Upam, da me bo G poslala ne te teste za jetra, ker je res lahko nevarno- predvsem za otročka.

trsica sem skoraj prepričana, da ni zaradi hrane. Ker je zelo raznolika in nič takega, kar bi se ponavljajo. Srbi ne glede na pogostos tuširanja oz umivanja, koža je navlažena, ker se lepo čuti, ampak me kar naprej srbi. Nimam pa nobenih pikic ali izpuščajev.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 2.1.2011 13:59:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
2.1.2011 13:59:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

No moja srbečica ne pojenja. Danes ponoči je bilo najhuje. Nisem spala skoraj nič-posledično tudi moj ne. Srbelo me je vsepovsod, kljub temu, da sem se pred psanjem namazala s kremo in oljem. Pokonci sem bila 3h, na koncu sem že jokala od obupa, ker me je vse takooooo srbelo. Mojemu je bilo pa tudi hudo, ker mi ni znal pomagat. Sem se namazala z olivnim oljem, pa ni kaj prida pomagalo. Na koncu sem zaspala, srbeti pa me ni nehalo. Zdaj je bolje, je vsaj znosno. Komaj čakam pregled v sredo, da omenim G. Ampak nekako dvomim, da mi bo lahko pomagala.

Hoj. Ti povem eno dobro in eno slabo izkušnjo.

Moja soseda je imela srbečico od začetka nosečnosti, da je skoraj jokala zraven. Ugotovili so, da se ji mešata kri in voda in zato so ji sprožili porod tri tedne prej.user posted image
Jaz sem prejšnji teden imela srbečico. Ugotovila sem, da sem očitno alergična na tablete Rennie, ki jih jemljem proti zgagi. user posted image
V prvi nosečnosti pa sem dobila koprivnico, ker sem jedla jagode (pa nikoli bila alergična nanje, samo v nosečnosti).

Malce premisli, kaj ješ. Najbrž je kaj zaradi hrane. user posted image

Ha lahko bi bile klementine, ker jih nenormalno pojem veliko. Ker mam prav lušt po njih user posted image

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
2.1.2011 13:59:58   
tamy82
teyla tole srbenje pa ni nič kaj fajn in prijetno ... user posted image upam, da se čim prej porihta, da bo vsaj znosno ... user posted image

meta21 te 3 dni mi je G verjetno "dodala" zaradi dolžine menstruacijskega ciklusa. Vsaj kolikor jaz vem se tudi to malo upošteva - če maš daljši ciklus je torej tudi PDP malo kasneje. Sicer pa res nima veze al je 5.2. al 8.2., na koncu ne bom rodila niti na prvi niti na drugi datum verjetno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
2.1.2011 14:30:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Pilotgirl Srbi kot pri norcih! Meni pa nič ne pomaga, pa imam 3 različne kreme in 2 različni vrsti olja. Sem pborskala po netu in videla, da je dosti punc s takimi težavami, pa jim niso odkrili vzroka (kljub testom za jetra). Ene se spraskajo do krvi. user posted image Upam, da me bo G poslala ne te teste za jetra, ker je res lahko nevarno- predvsem za otročka.

trsica sem skoraj prepričana, da ni zaradi hrane. Ker je zelo raznolika in nič takega, kar bi se ponavljajo. Srbi ne glede na pogostos tuširanja oz umivanja, koža je navlažena, ker se lepo čuti, ampak me kar naprej srbi. Nimam pa nobenih pikic ali izpuščajev.

Ja meni pride do hrastice. Pa tudi, če se ne praskam, kakor, da imam tako nežno kožo, da še trde cunje me zgulijo. Jaz sem sicer moji G pokazala, pa je rekla, da pać v tem času smo ful občutljive. Na ko si mi pa tole za jetra rekla, pa zakisanje krvi, me je pa zaksrbelo, ker to sem jaz že mela in bila zaradi tega veliko v bolnici, še kot otroko. Sicer otekam ne, kot samo zjutraj občasno v podočnjake. Bom videla, če bo slabše bom naprej prosila, drugače bom pa si probala s kremam pomagati, dokler bo šlo.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
2.1.2011 16:31:27   
ninchi9
http://med.over.net/forum5/read.php?19,953020

Evo en link o srbežu - odgovor je podal dr. Pušenjak. No, zelo malo je verjetno, da ima katero točno to, je pa vredno omeniti ginekologu. Moja prijateljica je imela to, pa je mogla prej rodit. Je pa tudi dobila neke izpuščaje po celem telesu. Sem pa zasledila, da za srbečico predpisujejo tudi Claritine, pa da baje ful pomaga. Jaz na srečo nimam takih težav, se mi pa smilite tiste, ki jih mate, ker je verjetno res neprijetno, si predstavljam da bi se lahko kr zgrizel.

Mela taščo na obisku od kosila do sedaj... Moram it kr počivat, sem se precej utrudila user posted image user posted image

Drugače upam, da ste kul in dobre volje. Tu pri nas na Štajerskem je bolj turobno zunaj, ker že nekaj časa sneži in je vse tak sivooo. Tako da kavč kar vabi k počitku... in grem kr spat malo pred televizijo user posted image Potem pa likat!! In spet spat, hehehe. Aja, verjetno bom še kaj pojedla vmes user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
2.1.2011 18:24:09   
trsica
Ojej, kaj sem šla tole na monu prebrat. user posted image Že od samega začetka imam namreč težave z vodo. Še dobro, da imam jutri zjutraj ctg in bom takoj vprašala. 

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
2.1.2011 18:31:04   
maurica
ojoj teyla, to pa je zoprno, da te tako srbi user posted image .

vidim, da smo vse nekje na istem, vsako nekaj muči. je pa lažje, če lahko nekje malo pojamraš, sploh nekomu, ki to razume iz prve roke user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
2.1.2011 18:44:27   
Teyla
ninchi9 hvala za link. Definitivno bom omenila svoji G, da bom vsaj mirna, če so testi res negativni. Nimam izpuščajev, ampak za vsak slučaj ji bom rekla.

Drugače pa ni take panike, sicer se skoz nekaj čoham kot da imam garje, pa vsakič na drugem koncu, ampak za zdaj je vsaj umirjeno. Upam, da bo vsaj noč mirna, da se bom lahko naspala, ker je jutri služba. Pa moj se mi je opravičil, ker je resno mislil, da 80% moje srbečice izvira iz psihe. Zdaj, ko sem mu pa to prebrala, ga pa malce skrbi. AMpak mislim, da je vse ok, ker mala lepo brca oz se premika. user posted image

Kako ste pa kaj ostale? Zdaj smo že res proti koncu, pa se težave vseh malce povečujejo. A bomo imele drugo srečanje? Če ste pri volji oz pri močeh, bolje rečeno. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
2.1.2011 18:49:57   
trsica
Zdaj pa res ena bolj jamra, kot druga. user posted image user posted image user posted image

Meni se je poleg vsega pojavil še pritisk na srce in me dobesedno boli in me trga, tako da še zaradi tega ne spim. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
2.1.2011 20:35:55   
ninchi9
Joj, vidim, da sem vas prestrašila preveč s tistim linkom. Nisem hotela - saj pravim, da je zelo malo verjetno, da ima katera res to!! In tele Pušenjakove besede res ne rabimo vedno jemat kot suho zlato. Po moje imamo res vse malo težave s suho kožo - ene to lažje prenašajo, druge težje. Sicer pa meni G tak vedno za vse, kar pojamram, reče - ja gospa, to je normalno, noseči ste user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
2.1.2011 20:54:48   
Anonimen
Jaz kar imam težav mam samo aretmijo. Pa se malo uležem pa je mir, sam to se mi je zdele v tem mesecu zgodilo 2x. Pomojem je to zato, ker se vse skup nabere pa smo tudi bile bol aktivne.

JA pri G je vse nosečnost kriva user posted image men je rekla, ja gospa sprejemte že to, tko to je.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 2.1.2011 20:57:14 >

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
2.1.2011 21:06:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Joj, vidim, da sem vas prestrašila preveč s tistim linkom. Nisem hotela - saj pravim, da je zelo malo verjetno, da ima katera res to!! In tele Pušenjakove besede res ne rabimo vedno jemat kot suho zlato. Po moje imamo res vse malo težave s suho kožo - ene to lažje prenašajo, druge težje. Sicer pa meni G tak vedno za vse, kar pojamram, reče - ja gospa, to je normalno, noseči ste user posted image user posted image

A mava istega?user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?