|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
19.12.2010 9:00:17   
sara1986
Jutro. Danes sem pa jaz prva. Zunaj je tak mraz, še dobro da mi ni treba nikamor..
Zanima me, kdaj naj bi testirali na streptokop in ali  preverijo možno okužbo pri vsaki nosečnici??
Sem brala, da so posledice lahko kar hude ob rojstvu otroka, zdej pa me je že začelo skrbeti, ker mi do zdaj od kar sem noseča  moja ginekologinja ni vzela brisa. user posted image  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
19.12.2010 11:13:32   
Tisia
jutrouser posted image
no tukaj je pa lep sonček in -11user posted image

stekleničke in dude jaz sem pri prvi uporabljala nuk,pri drugi avent,pri tem pa nuby flaško dudo pa mam in avent bomo videli če bo ok če ne bomo prešaltali na aventuser posted image
študentje pri porodu odvisno kakšnega raspoloženja bomuser posted image pri drugi pupi sem bila na intenzivni ,pa so me samo motile študentke ,ker so me ves čas spraševale jaz sem pa hotela počivat in spatuser posted image
mleko tudi ne mislim kupovat, saj približno vidiš če ti že zmanjkuje mleka... no vsaj so mene prsi bolele, ker je vlekla na prazno in sem potem šla kupit...po moje tudi če ni kvalitetno mleko ti pokaže na blatu saj ima dojenček ob takih razmerah bolj zeleno in sluzasto..
vl.robčki jaz sem tudi za vodico in vatico oz.krpice vsaj za prve mesece ko tako pogosto previjam potem ko je večje je lažje z robčki ,ampak vseeno malo splahnem z vodo na koncu,če sem doma...

zadnje dni sem tako utrujena, tudi zjutraj dlje spim ..je možno da mi primanjkuje železa..taka sem kot da bi me nekdo mahnil po glaviuser posted image
si bom naredila iz terana in borovnic ter limon in pomoranč en tak fajn liker...tak kot je teranov liker le manj sladkorja in bez ruma,ter tistih začimb, ker se mi zdi da ne bi bilo fajn za dete...
ninchi9 si mi tako hecna ko razmišljaš,kako je roditi če si prehlajenuser posted image  po moje pozabiš na vse takratuser posted image ... hecam se, jaz se sam bojim da ne bom fasala kakšen herpes
očetovski dopust če sem prav razumela ga moramo sedaj že oddat???

< Sporočilo je popravil biljana l -- 19.12.2010 11:15:22 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
19.12.2010 11:40:25   
ninchi9
Dobro jutro - komaj zdaj, ker sem dolga spala, prišla iz čage ob dvehuser posted image Tak je blo fajn, sem kr pozabila na tisti moj glavobol.. Pa še plesale smo - no prav pasalo mi je.

Biljana- ne saj nisem mislila prehlada, kako drugo bolj hudo stanje.. Eh, saj vem, da je hecno - mam take čudne prebliske od časa do časa. user posted image user posted image
Možno, da ti primanjkuje železa - reči na naslednjem pregledu, naj ti zmerijo. Aja, pa sem slišala, da črno vino baje ful pomaga, čeprav si jaz ne upam pit vsak dan deci.. Je vseeno alkohol, ne vem no. Biljana, je pa fajn si en tak miksek nardit, se razredči alkohol - bom jaz tud probala, če lahko user posted image user posted image

Stekleničke - jaz pa bom morala nabavit vse že prej - ker ne bom dojila (ne smem). Mleko pa bom mela od Bebe, ker ga dajo v MB porodnišnici, pol bom pa kr s tem nadaljevala, no, če mu bo pasal.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
19.12.2010 11:47:55   
Anonimen
user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , CTG. 27.12, P: 5.1
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 39, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 29.12.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12., 22.12.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 28.12

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 20.12., 21.12.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 22.12.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1., 10.1.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 31, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14. 1.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image

Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 25
user posted image : 22
user posted image : 39

Z nami so bile:

user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAMICA PDP DAN D BABY TEŽA VELIKOST
d3lfink4 1.2.2011 14.12.2010 Neža/Eva 1880/2180g 43/43 user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
19.12.2010 11:55:09   
maurica
prisotnost pri porodu; jaz si zaenkrat (glede na to, da je prvič) ne želim, da bi bili prisotni študenti. mogoče pri naslednjem porodu ... pa tudi v porodni sobi bi bila raje sama kot še s kakšno drugo žensko. v PO P so rekli, da to ni problem, če izraziš željo. mogoče bo drugič tudi meni vseeno, kdo je zraven

stekleničke; jaz imam doma vse od Aventa (sterilizator, stekleničke, prsno črpalko, dudo). je moj nabavil v Ameriki, ker je precej ceneje kot pri nas.

umetno mleko; sem razmišljala, da bi nabavila en paket za vsak slučaj. sej pol nekako že porabiš to ...

vlaž. robčki; tudi jaz razmišljam tako kot meta. doma to.to blazinice in topla voda, kjer pa to ni mogoče pa vlažilni robčki.

testiranje za bakterijo streptokop; sem prebrala ogromno mnenj (tudi od Pušenjaka), govorila s svakinjo, ki je babica in sem se odločla, da se ne bom šla testirat.

včeraj sem imela športni dan. ker sem pridno ležala cel teden, mi je moj dovolil, da grem z njim v trgovino user posted image . me je pa pol še cel dan ful križ bolel pa malo medenica user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
19.12.2010 11:55:39   
Anonimen
No pa smo proslavo šli skos. Smo jedli pekinško raško,... nočem komentirat. user posted image Meni osebno zelo neprijetnega okusam predvsem tista omaka. Drugače smo bili jaz in moj dragi ter bratec od mojega in deklco je predstavil. Zelo prijetno dekle!!! user posted image

Sem pa danes prvič spala neizsušenim noskom in sluznico sem si lepo navlažila. Sva kupila vlažilec zraka!!! Milina! Tudi kri in strdki pa hrastice sem si spucala. Tako, da danes oba smrkava na veliko in si čistiva nosek. Res prav vesela sem, razen tega, da mam redni ritual vstajanja med 3-4 uro zjutraj. Tako, da tiste, ki imate možnost probite nabavit vlažilec zraka ali pa kako inhalacijo narest res pomaga. Jaz operila ne smem uporabljati, zaradi poškodovane sluznice, ki jo imam. Mi je pa otoriningolok (nevem a sem prav napisala) svetoval, da preveč jemanje zelo škoduje, saj sluznico nosno dejansko potem suši. Da naj bi max uporabljal s kombinacijo slane vode oz. morske teden do štirinajst dni.

Me pa zanima, če katera je preventivno železo? Namreč meni ga je dala preventivno s c vitaminom ampak meni je blažno težak user posted image Prav slabi mi.

Glede študent pri porodu, sem slišala, da v Lj porodnišnici splača imeti :) Če lahko tako rečem. Ker te res pedenajo in skrbi za tvoje počutje.

Smo pa učeri imeli -16 stopinj uffff ZIMAAAAA.

Jaz se tudi ne bom odločila za testiranje treptokokov. Sem pa mislim, da ravno Pušenjaka brala, da mi imamo lako streptokok kjer koli. Tako, da je lahko test negativen pa si nosilec na koži. Načeloma, če pa bi se okužil, pa tako se vi tistih parih dneh takoj pokaže, tako da ni potrebe. Pa osebno mislim, da je predrag test (izvaja moja zdravnica) in potem ugotovim, da ni bilo potrebno. Že tako, so me nasamarili pri nuhalni in pri dvojnem hormonskem testu, ko sem zvedela od Pušenjaka, da je bil to čisti ..... Tako, da škoda dajati 40-45€ raje, dam za planičke in ostale kar resno potrebuje moja bebica.

Glede dojenja, sem se odločila, da bom dojila. Ščitnico kontroliramo in je na meji, upam, da bo zdržala tudi po rojstvu, da bom lahko dojila! Bom pa kupila 1 pakiranje Aptimeal, ker je boljši in ima več stvari pomembnih za ravoj možganov...

Za dojenje imam pa vse od Tommee Tippee, serijo Closer To Nature. Okoli ko sem brala in se pogovarjala, so zelo zadovoljne. Sploh so uspešne, ko poleg dojenja dodajajo hrano in ponavadi nočejo piti iz flaške, so s to flaško zelo uspešne. Prsna črpalko imam pa to in imam notri vse tudi sterilizator za v mikrovalovko. drugače bom pa uporabljala stari način, voda pa zakihamo user posted image Kupila sem še dve flaški velikosti 150ml
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 19.12.2010 12:06:39 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3006
19.12.2010 12:45:25   
FoxyLady
Dan!

Evo ,da se vam javim še jz malo preden jutri odromam proti P LJ.
Počutje je dokaj dobro,bolijo me le medenične kosti za znoret..... pa ta moj sladkor me zdej dva dni malo jezi. Zgleda,da je res ko pravijo da stres tudi vpliva nanj. malo sm le pod stresom,ker grem v bolnico ampak sej bo.

Upam,da bo vse oki doki in da bom za božič doma.Kako in kaj bom poskusla možeka malo nasrat da vam javi,če ne pa se čujemo ko pridem domov.

Čukica imaš ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
19.12.2010 12:50:08   
Anonimen
FoxyLady drži se, držim pesti za cukrček, da bo ok.

(odgovor članu FoxyLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
19.12.2010 13:38:07   
Nina33
Hoj!
Še jaz piskrček pristavim:
mokri robčki: za na teren (pač ne gre drugače, tudi z vodo v plastenki in to-to krpicami so na terenu sam kolobocije) in pa za drekec z rite zbrisat. Po njih pa VEDNO z navadno vodo (in to-to krpicami, ali pa "vatkami" iz Mullerja)sperem, se mi tut gravžajo drgač user posted image
test streptokok(e): predrago in premalo zanesljivo, poznam primer, ko je bila mamica negativna po testu, user posted image ga je pa vseeno fasal user posted image . Saj pregledajo user posted image takoj po porodu in ukrepajo, če je le kaj sumljivo.
flaške in mleko: za zihr bit bom imela zalogo. Novalac zelo hvalijo, ja, vsaka zadeva pa itak ne pomaga vsem. Ga pa midva sploh nisva odprla ke do Šimnovga sedmega mesca user posted image .
očetovski dopust: papirje pejta iskat prej, ureja se pa po porodu (tako pravijo na našem CSDu)
FoxyLady, dobro "opravi".
Hel, jaz tut komi čakam UZ user posted image .
Vrtnica, na FB smo skrite, pošli ZS pilotGirl ali Tamy ali Teyli, de te not spravijo user posted image
Tamy, super za podstreho user posted image user posted image user posted image
Tršica, kdaj se poj dons vstali user posted image . Za kavico ti SMSjam, če boš upala z mano kt sem mal kužna bit user posted image .
Mene pa grlo boli, bezgavke so mi zatekle za popuser posted image it,  nos se je na srečo dons odštoflal in vsaj občasno lohk diham, glavo imam ko čebelnjak... Samo... Včer zvečer/ponoč se hočem mal seb smilt, kt sem se res grozn počutla...Poj pa pomislim - kera idila: vsi na toplem pod kovtri, poba spita, mali user posted image se kobaca po trebuhu, pri nogah mi mačka spi... jaz pa neki kompliciram - namesto, de bi videla, kako mi je lepo user posted image
Zdej grem pa kosilo štimat (ven itak "ne smem" za prav dolgo pa tak lep sonček je user posted image ) - bomo imeli kurjo župco s popečenimi kockami kruha, pa jetrca s polento, pa še mal sira za pečenje mam na zalogi, če bo sila...mljask
Prav hudo boga že nisem, če mam tak apetit user posted image .
Uživajte še naprej!!!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
19.12.2010 15:02:57   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Biljana- ne saj nisem mislila prehlada, kako drugo bolj hudo stanje.. Eh, saj vem, da je hecno - mam take čudne prebliske od časa do časa. user posted image user posted image
Možno, da ti primanjkuje železa - reči na naslednjem pregledu, naj ti zmerijo. Aja, pa sem slišala, da črno vino baje ful pomaga, čeprav si jaz ne upam pit vsak dan deci.. Je vseeno alkohol, ne vem no. Biljana, je pa fajn si en tak miksek nardit, se razredči alkohol - bom jaz tud probala, če lahko user posted image user posted image

sem dodala veliko sadja notri(zamrznjene borovnice,maline, ribez,robide..sveže limone in pomoranče sem stisnila sok)  in prekuhala ,da se je tisti alkohol kar razredčil,drugač pa bo dost če bom to 2x na teden popila ne mislim več ker se bojim za deteuser posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
19.12.2010 16:41:03   
mateyci
Dan
Vas kaj danes zebe? Letošnja zima se res ne da.
Se moram pohvalit, da z jutrišnjem dnem začnem dopust in petek je bil zame zadnji delavni dan. Službene zadeve so za dobro leto dni za mano, vsaj upam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji teden greva tudi midva na CSD, da urediva vse potrebne dokumente, sem pa tudi dobila iz službe potrjen obrazec o dohodku. Vidim, da vsak zavod deluje po svojih pravilih, upam da ne bo preveč komplikacij.user posted image

V prihodnjih dneh moram urediti tudi prijavnico za darovanje matičnih celic. V petek sva končno dobila tudi voziček Concord, danes smo ga pa moral že malo izprobat. Namesto dojenčka je moj ves navdušen vanj vtaknil medvedka. Je že čist v elementu.user posted image
Hvala vam punce za vse nasvete kar se tiče kozmetike, ker le še to nisva nabavila. Bova v naslednjem mesecu. Dobila sem tudi ogromno oblekic, ki me sedaj čakajo, da jih operem in zlikam.
Vam moram malo potožit. Zadnje 14 dni se mi pojavlja bolečina v spodnjem delu lopatice. Bolečina je najmočnejša zjutraj, ko vstanem oz. takrat ko počivam. Pomaga mi le masaža. Mojemu skoz težim, me ima že sigurno polno glavo, samo se nič ne pritožuje. Ne vem, ali je to povezano z nosečnostjo ali se mi je vnel kakšen živec, bolečina res ni prijetna, ampak bo že kako.

Študentje pri porodu: jaz po naravi nisem preveč sramežljiva tko, da mi je čist vseeno kolk jih bo zraven, samo da bo vse potekalo bp in da bomo na koncu vsi ok. Sem pa že slišala, da včasih je fajn, da je kak študent zraven, da ti vsaj on da kakšno moralno podporo če sta babica in zdravnik bolj zoperna.
vipercat in tamy82 upam, da bolečina čim hitreje poneha, meni se je tudi pojavila v petem mesecu, potem je pa sama od sebe ponehala. Upam, da vama tudi.
D3lfink4 čestitke za punčki. Upam, da se vsi trije dobro počutite in, da boste kmalu doma. Veliko crkljanja vam želim. user posted image user posted image user posted image user posted image
babynitka tale tvoj je zdrav za eno veliko klofuto. Kako ti lahko kaj takega reče? Se mi res smiliš. Ti smotani dedci.Nikoli jim ni nič prav. Me je čist pogrelo!!user posted image user posted image user posted image

Punce upam, da uživate v brcikah, naš je tako aktiven, da me tko brcne, da včasih kar poskočim. Ampak je fajn. Upam, da ne bo prehitro konec, saj sta le še dva meseca pred nami.

Bodite pridni, se tipkamo.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
19.12.2010 16:48:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
test streptokok(e): predrago in premalo zanesljivo, poznam primer, ko je bila mamica negativna po testu, user posted image ga je pa vseeno fasal user posted image . Saj pregledajo user posted image takoj po porodu in ukrepajo, če je le kaj sumljivo.

To sem tudi jaz brala in se pogovarjala o tem z G, čeprav sama testira to in hodijo k njej na veliko. Ker ni nujno, da si vaginalno okužen to lahko nosiš preprosto na koži. In tako naprej. Res škoda €€€, bomo še za planice potrebovale user posted image

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
19.12.2010 17:17:47   
little*miss
čer

Jaz sem tudi imela študentko na ultrazvoku, ko sem bila na opazovanju, pa je ginekolog njej vse lepo razlagal, kje je kaj, kak more delat na tisti napravi, mene pa kot da ni tam user posted image Če nebi dobro poslušala, kaj se onadva pogovarjata, sploh nebi vedla zakaj se gre. Na koncu pa mi je samo rekel plodovnice je bolj malo. Nič obrazložitve kaj je lahko narobe itd. To me je malo zmotilo, drugače pa nebi imela nič proti, če bi bil študent zraven pri porodu, ker tak ne veš kaj se dogaja okrog tebe. Jaz se bežno spomnim vsega, nekaterih prizorov pa sploh ne. Mi je mogel moj povedat, pa sem bila prisebna.

Stekleničke in dude še vedno uporabljam avent. No, dude več nima, ker ko smo ji novo dudo kupili, je več ni hotela imet. Flaške pa sem ji začela dajat ob uvajanju goste hrane, prej nisem rabila.

Foxy lady user posted image user posted image da bo vse ok

Kot veste imam maličko zdaj že 3 ali 4 tedne doma (vmes je bila dva dni v vrtcu), jutri sem jo mislila v vrtec peljat, pa mi je včeraj spet zakuhala user posted image ima vročine od 38-39, tako da očitno nebo nič z vrtcom več letos. Jutri jo bom peljala k pediatrinji, da vidi kako so uhice. Joj sem jezna user posted image user posted image Dala sem jo v vrtec, da se malo odvadi od mene, da nebo taki šok, ko bo bratca dobila, zdaj pa je itak vedno doma user posted image Bošček moj mali.

Lepo bodite

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
19.12.2010 17:40:27   
ninchi9
Little miss - upam, da se tvoja tamala čimprej pozdravi. Poznam primer, ko so morali malo izpisat iz vrtca, ker je bil res skoz bolna, na koncu je fasala še pljučnico. So jo imeli doma 1 leto, pa so jo potem spet vpisali in zdaj ni več težav. Zgleda, da ima tvoja malička res slabo odpornost. Boščika user posted image

Foxylady - pa kaj je s to medenico, mene tudi boli kot hudič. Ko hodim šepam, ko ležim, se komaj obračam. Ampak meni je boljše, če bolj dolgo stojim, pol me neha bolet. Pa pravijo, da moraš met čimbolj kolena skupaj. Sem preverila danes v postelji pri obračanju iz boka na bok, pa je res bolje, če imam noge skupaj. Ko pa vstajam iz postelje, se pa kotalim, ker drugače ne gre user posted image
SEm pa brala, da je pri enih tak hudo, da morajo neko opornico nosit in hodijo k fizioterapevtu.

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
19.12.2010 18:01:00   
Anonimen
ninchi9 Baje se to šeri nam medenica, pa tako bolečine čutimo. Socer sem več o tem G vprašala, pa me je malo čudno gledala, da prvič sliši. Potem sem pa povprašala malo sestro, ki je pa za moje enciklopedija in tudi zelo rada svetuje, če le zna. Ker ve, da je mojo G čas povozil in da čaka pokoj. No ona mi je povedala, da je to šerjenje medenice in da je dobro magnezij pit. Je pa tudi rekla, da bomo ene dneve bolj čutile kot ene, sploh ko bo previlno na glavico obrnjen. Mene od kar je na glavici, vsak dan boli, včasih tudi čutim, kako me v mehur boksa user posted image Hodim na 20 min na WC user posted image

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
19.12.2010 18:22:10   
lil_
pozdravljene cvekeuser posted image
se javlam lih tok, da boste vedle da sm se z vami. sej vs prebiram, sam nimam neke volje za pisat. sm res tok cudne volje zadne case. vse mi gre na zivce da je joj. sva koncno stanovanje spravla v red. tut generalno ciscenje je ze mim. tko da mamo zdej vse lepo. novo otrosko sobico in kuhinjo. in nic prahu...mislm prahu, od tega k se je skos neki delal, k se itak razsir po celem stanovanju. no sam sej pravm, zdej je vse superuser posted image

pred slabim tednom so mi zacele zatekat noge. sej ne zatekajo ful, ampak je pa nadlezno. mi je mami rekla, da so njej zacele zatekat en mesec pred porodom. se mi zdi, da tut ratujem zabuhla v obraz. tut roke se mi zdi da mam zjutri zatecene in me se nadlezno srbijo. tko da tok o user posted image tegobah user posted image no, da o obiskih wc-ja ne govorim. se vid da mam dvojno moznost za prtiskat na mehur user posted image glede na tezave k jih mam, je mami rekla, da se je njej to dogajal kaksen mesec do poroda. bomo vidl, kok casa res se zdrzimuser posted image

je blo neki debat o steklenickah sm jih kupila od mam. zravn tut dve dude in dve od aventa. bosta zbrala, kere bosta hotla user posted image
aja pa dve mam nukove (za vsazga enouser posted image ) ker so mi ble vsec, k so steklene in se mi zdi, da se jih lahko pomije.

studentje pri porodu se strinjam, da bodo enkrat pocel samo to, tko da mi je vseen a so zravn al ne. pac mamo razlicne sluzbe. eni delajo to in drugi drugo. nekje pa se mormo naucit stvariuser posted image ce nebi nobena dovolila, da so zravn, bi se stvari naucil samo iz knjiguser posted image tut pomislt nocem kako bi to pol zgledal user posted image

vlazilni robcki tut jst jih ne odobravam. si predstavljam kako bi se jst pocutila, ce bi mi nekdo samo rit obrisu s tisto "diseco milnico" in nic sprav user posted image mam tut jst pripravljene to to robcke in lavorcek. da bosta ritke lepo zadihale, k bosta na frisno umite user posted image

sej nevem ce se se cesa spomnim o cem ste klepetale...sej veste...sm nosecka user posted image (res dober izgovor) ceprov, mi je pa zadne case kar malce nerodno, k se nemorm nic pogovarjat, ker se ponavad vsake pete besede ne spomnem user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
19.12.2010 18:30:53   
tanjusi
vlazilni robcki tut jst jih ne odobravam. si predstavljam kako bi se jst pocutila, ce bi mi nekdo samo rit obrisu s tisto "diseco milnico" in nic sprav mam tut jst pripravljene to to robcke in lavorcek. da bosta ritke lepo zadihale, k bosta na frisno umite

Saj včasih se vam pa še oglasimuser posted image user posted image , sem bolj aktivna pri marčevkah..
No tole o vlažilnih robčkih je pa tako da jih pred 13 leti, ko sem imela prvegauser posted image , še ni bilo ... pri ta drugem pred 9 leti , so bili zeeeelo popularni , je blo normalno, da smo od rojstva naprej uporabljali vlažilne robčke... Jaz se spomnim da sva imela Pampersove in so mu zelo odgovarjali, ni imel nikoli rdeče ritke ... Zdaj pa mislim da bom od začetka uporabljlala vodo, potem pa robčke ....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
19.12.2010 18:44:08   
Anonimen
Katera izdeluje sama doma čestitke? Jaz sem malo brez idej pa nebi rada site delala kot lani. Če ima katera ideje na plano z njimi.

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
19.12.2010 19:17:21   
Akilene
vlažilni robčki - praktični izven doma, za doma pa vsekakor voda, bombažne krpice ali krpice za enkratno uporabo

steklenička - kupila komplet MAM - 3 stekleničke, duda + posodica za dudo + trak za dudo - 16 evrov

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
19.12.2010 19:25:50   
tanjusi
kupila komplet MAM - 3 stekleničke, duda + posodica za dudo + trak za dudo - 16 evrov

Jaz še oklevam med MAM IN AVENTOM -om user posted image , odvisno od tega kake volje bom v trgoviniuser posted image , z Aventom imam dobre izkušnje , o MAM pa tudi berem pozitivne stvari...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
19.12.2010 19:45:35   
j6
Hoj, da se vam mal javim, berem vas,  apak za pisanje pa je bolj malo časa. Danes so bli moji 4 otročki skoraj 3 ure zuni in že spijo, mož pa je šel na zabavo, jaz pa malo časa za RR. Bolečine v medenici so bile zelo hude pri 4 otročku, zdaj v peto pame sloh nič ne boli. Tko da res ne vem od česa je to  odvisno, no res pa je da skos delam keglove vaje in morda ima to kakšno vezo. Ker aktivmna sem 4x bolj kot prej. sem pa tudi jaz od jutri že na dopustu.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
19.12.2010 20:00:46   
samsara04
Večer,
pilotgirl, jutri nameravam izdelovati voščilnice. Sem namreč pred meseci kupila 3 barve za blago (belo, modro in viola), pa bom narezala kako neuporabno blago na koščke oz. v različne oblike in jih porisala z različnimi božičnimi motivi ter te prilepila na voščilnice user posted image

Lep večer vam želim, lp

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
19.12.2010 20:21:59   
Tisia
mene pa zanima za tele MAM dudice,tiste ki imate izkušnje z njimi...mi poveste kako je s tem trakom, ki se da direkt na dudo ali je moteče za otroka,ker pri vseh drugih dudicah je še ročaj gor in se mi zdi nekak bolj praktične tudi da jih otrok lažje prime ko je večji

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
19.12.2010 21:41:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

Večer,
pilotgirl, jutri nameravam izdelovati voščilnice. Sem namreč pred meseci kupila 3 barve za blago (belo, modro in viola), pa bom narezala kako neuporabno blago na koščke oz. v različne oblike in jih porisala z različnimi božičnimi motivi ter te prilepila na voščilnice user posted image

Lep večer vam želim, lp

Poslikaj, ko boš kaj imela user posted image Jaz bom tudi, jutri se jih spravim delat, ker sem ugotovil, da mi je kartona in šeleshamerja zmanjkalo user posted image

(odgovor članu samsara04)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
19.12.2010 21:45:13   
Teyla
Dober večer vsem skupaj user posted image

Sem imela nekaj za prebrat, ampak sem mislila da boste več napisale. Hvalabogu ste bile malo bolj umirjene. user posted image

Midva sva imela v petek obmesečnico in sva se pocrkljala z azijsko kuhinjo, potem sva pa skočila še na eno palačinko. Kaj čem, tok se mi je je zaluštalo, da sva mogla it. In začela sem nosit tisto dolgo debelo bundo (ki so bile moderne kake 5 let nazaj) in moram rečt, da res zgledam okrogla v njej. Ampak sem rekla, da če padem, sem vsaj oblazinjena. user posted image

Včeraj sva šla po komodo v graz in jo tudi dobila. Kupila sva še banjico, jogi, previjalno podlogo, kopalni plašč (oz tisto s kapuco) in pa previjalno torbo v dmu ter malce kozmetike za otročka. Danes pa sva vse pospravila, sestavila komodo in zopet vse na novo pospravljala. Pred tem sva seveda mogla še intenzivno premikat pohištvo, nekaj se nama ni izšlo, pa sva sedaj našla še en boljši način. Jutri bom malo poslikala, pa vam pokažem, kako stojijo zadeve. Sva pa končala uro in pol nazaj, tako da sem kar utrujena.

FoxyLady držim pesti, da bo vse ok. Pozdravi delfinko, če jo vidiš. Pa javi se čim prej. user posted image

Za streptokok ne vem. Bom povprašala svojo G, pa upoštevala njeno mnenje. Kolegica je zaradi tega, ker ni bila testirana in je mali to fasal, ter končal na intenzivni, posledično tudi dojenje ni steklo. user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

izbira imena
nataly33

prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvala

Matej (62%)

Marcel (38%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!