|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
19.12.2010 21:46:48   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Za kufe: a te lohk poj tut v ponedeljek pokličem? "Med" posvetovalnico? Pa se magari v Rande-Vouju dobiva? Ne vem pa,  kolk zgodnja/pozna bom user posted image .

Za kavico v rande-Vouju me kar pokliči. Za ostalo pa dvomim, da bom lahko kam šla. Zdaj so me še domači skoraj "privezali" na stol in mi ne dovolijo več vozit. Tko, da po moje niti avta ne bom imela. user posted image Me je mož nahrulil, da kaj se grem, da če on ne bo mogel po mene, da bo nekoga poslal. Samo, da ne hodim sama okoli. user posted image A ni prisrčen. user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
19.12.2010 21:55:47   
trsica
dude, stekleničke, AM ipd. Jaz ta prvič nisem imela ama nič od nič. Črpalko mi je šel mož kupit kakšen peti dan nekje. Takrat je potem kupil še dve steklenički (vse od Aventa). Pa mislim, da smo v celem letu porabili dve dudi, ker jih ni maral. Duda je bila uporabna predvsem za dodajanje kapljic proti krčem in mazila Daktarin proti glivicam. AM sem kupila samo enkrat in še takrat je bila serija pokvarjena in smo jo vrnili nazaj. user posted image
Za zdaj bom pa vseeno kupila ene štiri stekleničke in en paketek AM, ker ne vem, kako bo dojiti dva hkrati, če jima bo dovolj. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
19.12.2010 22:06:12   
Nina33
Čer!
Tršica, te pokličem, ti pa premisli, če se upaš z eno smrklo družt user posted image . Sej mogoče se bo pa čez noč ustavilo oziroma vsaj umirilo.
Joj, za črpalko morm prjatlco prosit, de mi jo še enkrat posodi, če je zadeva še v obtoku user posted image . Eno flaško mam pa še. Čeprav upam, de mi to rundo dojenje ne bo delalo "sivih" las, da bom bl skulirana glede tega - v prvo so me hormoni in vse tko zjeuser posted image al... de je bilo res čudno. Ampak zdej vsaj res vem, da očitno imam možnost zadostne proizvodnje user posted image , samo počakat je včasih treba (in bit trmast user posted image ). Za mleko pa še ne vem, mogoče bomo vseeno eno dozico kupili, de ne bom poj čez kakšen vikend se sekirala, zakaj de nimam nič doma user posted image .
Jaz mam pa glavo čist zabasano user posted image , včeri me je samo D uho hecalo, dons me že oba mal, se mi pa vsaj skoz nos puca user posted image . Upam, de hitro mine, se mi ne da več s tem hecat user posted image .
Lepo mirno noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
20.12.2010 7:23:07   
vipercat
dobro jutro. pri nas je sobota bila čisto snežena. nič ni bilo pluženo do popoldneva,zato smo izkoristili in šli peš na sprehod do sosedov nižje v dolini. medtem so se za popoldan najavili že drugi sosedje, tako, da je bilo kar pestro. včeraj pa smo bili v mariboru. šli smo k dediju in tetam. bilo je zzelo luštno.. najboljši del  - zame - je bil mckdonalds user posted image , malemu pa je itak cel dan bil nor, ker je tok božičkov dobil na vseh koncih, da ni vedel katero igračo naj prime v roke. enkrat na vsake toliko gremo v maribor in potem vsi sorodniki izkoristijo in nabavijo malemu svašta.

v soboto sva iz mojim spet mela malo pesmic. nabralo se je kar veliko stvari, midva pa kot da ne bi več znala komunicirat. no v soboto sva si kar malo povedala, jaz sem seveda cel večer prejokala user posted image , je bila pa nedelja zato toliko lepša. me je več razvajal, pa bil spet tak kot zna biti - bomo videli koliko časa bo držalo. no seveda je vsega kriv denar. dokler ga je bilo dovolj za normalno življenje je bilo vedno vse ok, sedaj pa, ko nimam službe imava pa visok kredit, pa je vse narobe. bomo že.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
20.12.2010 7:37:40   
KLARA 1
dobro jutro punce!
Tudi jaz sem ena tistih, ki vas redno berem, za pisat pa zmanjka časa. No, mogoče ga bo zdaj kaj več, ko sm doma. Moj prvi otrok je bil zadnji mesec kr naprej nekaj bolan, dvakrat je bil na antibiotikih, potem pa je še rota virus fasal. Za znoret. Pri meni je drugače vse OK, tudi jaz non stop čutim nekebolečine spodaj, včasih imam občutek, da bo otrokkr ven padel.

PilotGirl in tiste, ki imate težave s ščitnico- zanima me, glede na to, ali misliš, da dojenje vpliva na ščitnico? A je kdo to rekel? Ker meni so po prvem porodu vsi govorili, da ne vpliva, ampak sem imela hude težave, ker mi je vrednost TSH kar naprej skakala. Sem morala non stop prilagajat dozo tablet in sicer vsak mesec drugače - enkrat je blo preveč, potem spet premalo...dojit sem nehala pri 7mesecih, ampak ščitnica se mi je dokončno uredila šele 1leto po porodu. Med nosečnostjo pa je bla skoz OK, tako je tudi sedaj. Me je prav strah tega poporodnega obdobja, ker sem mela res hude simptome,..ponoči sm se zbudila in me je začelo tako zebst in trest, srce pa razbijat tako močno, da sm misla, da bom kr umrla. Vsi zdravniki pravjo, da dojenje ne vpliva na ščitnico,...., ampak res ne vem...sem pa šla tam enkrat v 5mescu k bioenergetiku po nasvet,ki mi je rekel, da naj neham dojit...potem sem res počasi ponehavala, vendar se ščitnica potem še zelo dolgo ni umirila...
punce, mejte se skrajno lepo, izkoristite še te zadnje dni s svojim trebuščkom in čim manj nosečniških težav :)

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
20.12.2010 7:43:11   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Dan!

Evo ,da se vam javim še jz malo preden jutri odromam proti P LJ.
Počutje je dokaj dobro,bolijo me le medenične kosti za znoret..... pa ta moj sladkor me zdej dva dni malo jezi. Zgleda,da je res ko pravijo da stres tudi vpliva nanj. malo sm le pod stresom,ker grem v bolnico ampak sej bo.

Upam,da bo vse oki doki in da bom za božič doma.Kako in kaj bom poskusla možeka malo nasrat da vam javi,če ne pa se čujemo ko pridem domov.

Čukica imaš ZS.

jaz ti želim čim lepšo nastanitev v p, čim manj stresa, pa dobro družbo.

glede flašk sem jaz imela aventove. bila sem zelo zadovoljna. enkrat smo nekje bili, pa ne vem kaj je bilo da sem šla v lekarno po eno flaško in so imeli samo nuk - mali je sploh ni hotel prijeti, bog ne daj, tako da sem na koncu obupala z njo

little miss - je mala kaj boljše? to je tudi veselje ko ravno otročka malo pozdraviš, pa spet zboli. ko se enkrat začne tole kar traja.... sicer pa je pri tem vremenu kaj čudnega??? stopinje  se iz dneva v dan toliko razlikujejo, da sploh ni čudno da smo vsi na robčkih user posted image

kost me še kar boli. ena je rekla da včasih hodi kot račka zaradi teda. včeraj sem bila jaz taka. malo mi je spodrsnilo ko smo hodili, pa me je kost tako zabolela, da sem naprej hodila kot račka. sem si rekla, če koga moti, pa naj gleda drugam user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
20.12.2010 8:04:14   
maurica
JUTRO

slaba noč za mano user posted image . sem se skozi neki premetavala in hodila lulat, od 5ih naprej pa nisem več spala ...

pa hrbet me boli za umret user posted image

do januarja bom mirovala, pol pa bom začela migat, pa če grem naslednji dan rodit. ne morem več ležat ...

little miss; upam, da se mala čim prej pozdravi!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
20.12.2010 8:17:16   
Nina33
Oj!
Jaz mam eno glih prav čudn dolgo pavzo med odvzemom krvi in posvetovalnico (urco in pol) - sem k mojima staršema skor samo obrnt prišla user posted image . Sem se zredila za dobro kilco baje v teh 4ih tednih, pritisk mi je v prvo namerila 150/90 user posted image  s pulzom čez 110 user posted image , no, drugo merjenje (brez kake pavze vmes - čudno, nas so drgač učili?!?) je bilo pa že "normalno" (zanjo): 130/80. Doma ne pridem čez 115/70 user posted image , pa če imam ne vem kolk kufetov "v riti" user posted image .
Vipercat, denar (oziroma pomanjaknje le-tega) je pa user posted image , ja. Sej bo bolš user posted image .
Klara, cela štala s tole ščitnico in dojenjem. Prav nič fouš user posted image user posted image .
Maurica, sej bo kmal januar user posted image . Smo pa pomoje že kr vse v tem "klubu" user posted image
Miljon user posted image  vsem mamicam in user posted image , ki jih (nas user posted image ) zdravje heca, tole vreme je res idealno za takele finte. Je pa danes še mal za izkoristiti, poj bo baje bolj žalost (dež, pa topleje - sama plundra povsod, jo že vidim user posted image .
Nč, grem kavico spit pa zajtrk pojest user posted image . Pa mal poinhalirat, de se mi nos (in obe "Evstahiji" user posted image ) mal "prelufta/jo".
Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.12.2010 8:18:47 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
20.12.2010 8:22:54   
Patrisha

Dobro jutro lapike!! ce bo slo tako naprej bomo odprle ne samo 3 del, se 4 nam ne uide!!
No jaz sem po nocni seansi, ki je obicajno ob 4:00 na sporedu zaspana ko top!!
Sem pa se zlozla pred vstopom v sluzbo in padla na trebuh!! kak mi je uspelo nimam pojma user posted image . Bolj mam zimske cevlje z ogromnim profilom in pazim kak hodim.. ampak posoljeno nic in seveda, skinlo me je ko sibje! Tako da me rahlo skrbi! sicr do zdaj 1 h nazaj se mi je to zgodilo in je do zdaj zaba ruknila ze 8 x.  Sicer bom poklicala g. kaj meni.. sicer nisem neki panik, ampak boj bolj pickari ko jaz.. punce kaj priporocate? no sicer cisto nic da me ne skrbi ne bom rekla, malo me ze, ampak ko veselo telovadi se mi zdi, da ni kaj narobe..

no v petek sem kekse pekla, tak so dobri, da bi jih vse pozrla! ko pridem domov, pa ce nebo kaj narobe bom poslikala pa bom probala prlepit slikice. Sicer recepti so funky ampak keksi pa bozanski! tako, da opazam, da ce prevec stojim me kriz boli za popuser posted image . Prav lesena sem user posted image , me prav zanima kako bodo zgledala moja predavanja v januarju, ko ze zdaj komaj sedim!  uzivajte, pa lep dan!

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
20.12.2010 8:57:23   
tamy82
Živijo punce!

Včeraj je bil res krasen dan! Pa še v kinu sem bila po ene par letih user posted image Sicer film ni bil vreden svojega denarja, ma dobro ...

foxyladay upam, da se čim prej spet vrneš domov iz bolnišnice, da bo vse ok in da tudi kej pogruntajo kaj je narobe user posted image Tako da drži se!

patrisha bogica, da si tako nesrečno padla! user posted image Ma jaz bi vseeno poklicala G za vsak slučaj, ker padec je le padec ... sicer pa super, da user posted image lepo miga, tako da kej hudega mu verjetno ni user posted image

Srečno vsem na pregledih ta teden, mene tudi čaka v sredo! user posted image Komaj čakam, ker mam tudi UZ, da še enkrat vidim user posted image pred porodom user posted image Pa še na CSD mam namen iti danes. Upam, da bom vse zrihtala, ker so mi tam vsi po vrsti zoprni ... user posted image Tako da držite pesti, da bo vse ok user posted image

Lep začetek tedna!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
20.12.2010 9:00:52   
KLARA 1
nina33, jaz imam tud vedno visok pritisk pri ginekologu, sam da se moram tja usest, mi začne srce nabijat, pa si ne znam pomagat, doma je pa čist normalen...
Patrisha, a to si padla na trebuh?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
20.12.2010 9:17:48   
Patrisha
Ma ja user posted image , sicer se zdaj ne vem kak mi je uspelo, ampak mi je!! user posted image  Sicer mickena lepo miga ( skoraj malo prevec :PP ), mislim, da se mi mascuje z spikanjem v mehur user posted image . No vsaj vem da je ok! Bom poklicala ob 10 ih pa vprasala.. zgubit nimam kaj... Ma leva sem ko pes ej... mi je spodrsnilo in sem se ujela, pol pa me je kr naprej zlimalo... sicer nisem na polno tresla naprej, ampak glih tolko, da sem pristala na trebuhu! sicer so noter "dobro" zavarovani, ampak moja teza je padla na njo user posted image  to me bolj skrbi user posted image ... sem rekla, da je najbols da doma ostanem pa da nikam ne mrknem! ker se bom pobila pocasi user posted image

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
20.12.2010 9:27:14   
trsica
Hej punce, kaj sem se jaz spomnila, da je treba še nujno kupit za novorojenčka. Rokavičke! Take tanke. Ker ko pridejo ven imajo običajno vneto kožo okoli nohtkov, pa je treba mazat, pa nič strižt. In še pazit je treba, da se ne opraskajo po obrazu. Moj se na žalost je in bo imel brazgotino (precej dolgo črto na ličku) za celo življenje. user posted image

Sem se spomnila, ker me je včeraj nekaj praskalo od znotraj. Tak čuden občutek. user posted image

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
20.12.2010 9:34:36   
trsica
Joj, Patrisha, upam, da bo vse v redu. ma pokliči vseeno. Izgubit nimaš kaj.

Maurica, te razumem s tem križem. user posted image A masaže pa ne smeš več? Jaz samo še stokam in čakam kdaj bom tega konec. Že zadnjič na UZ nisem mogla dvignit riti, ker me križ ni ubogal.

FoxyLady, prav nič ti ne zavidam bolnice. Upam, da tudi mene jutri ne pošljejo ponovno. Ma jih bom na kolenih prosila, če sem lahko doma.

little*miss, tudi nič ne zavidam bolne tamalčke. Moram potrkat, da se pri nas tamal kar dobro drži. Že vsa leta. Imam pa občutek, da bo zdaj zdaj zbolel.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
20.12.2010 9:34:50   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Hej punce, kaj sem se jaz spomnila, da je treba še nujno kupit za novorojenčka. Rokavičke! Take tanke. Ker ko pridejo ven imajo običajno vneto kožo okoli nohtkov, pa je treba mazat, pa nič strižt. In še pazit je treba, da se ne opraskajo po obrazu. Moj se na žalost je in bo imel brazgotino (precej dolgo črto na ličku) za celo življenje. user posted image

Sem se spomnila, ker me je včeraj nekaj praskalo od znotraj. Tak čuden občutek. user posted image

a zato majo eni nogavicke na rokicah? user posted image  no sej, uporabno hvala za nasvet... kaj bi mi brez vas MAM! me nove bi ble cisto zgublene user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
20.12.2010 9:53:28   
Mišyka
Glede rokavičk pa res ja... men se je fotr ful smejal zakaj mu dajem to na roke, ampak popraskan pa res ni bil. Je bogi mel potem v porodnišnici še krvavo rokavičko ko je men bradavica pri dojenju krvavela. 

Patrisha ti kr pokliči G. Je treba kr merkat na snegu ja, ampak včasih padeš ko ti sploh ni jasno kako.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
20.12.2010 9:58:40   
maurica
patrisha; verjetno je vse ok, ampak vseeno nujno pokliči G! mogoče bo vseeno predlagal/a pregled. si pa boga user posted image . bo treba kar pazit punce!

tršica; ne, ne smem več na masaše, ker to sprošča mišice in posledično spodbuja porod. baje da na splošno v prvem mesecu (spontan splav) in proti koncu nosečnosti niso priporočljive masaže. ampak januarja bom šla, ker ne morem več.

za rokavičke pa sem tudi jaz to slišala in jih imam že pripravljene user posted image

nina33; samo klico si šla gor, pridna user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
20.12.2010 10:02:55   
Patrisha
mah kaki sneg :) ce bi bil sneg bi se rekla! tele brouznice pa nic spucano in je blo ledeno in seveda nic soljeno :/ mater jim vidim... moj je bil celi panicni, da si naj nas upravnik kr parcelo na zalah kupi ce bo kaj narobe. Ekola, da se malo pohvalimuser posted image  letosnje leto koncala z dvema 9kama user posted image  sem prav vesela! zdaj pa ucenje za januar user posted image  ( aja, pa ucenje z "dvojnimi" mozgani je pri meni vec kot ocitno zelo uspesno ). Upam, da bo se naslednji vsaj prblizno temu podobn! :) grem klicat na wc :) ne aram, da me poslusajo v pisarni user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
20.12.2010 10:02:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KLARA 1
PilotGirl in tiste, ki imate težave s ščitnico- zanima me, glede na to, ali misliš, da dojenje vpliva na ščitnico? A je kdo to rekel? Ker meni so po prvem porodu vsi govorili, da ne vpliva, ampak sem imela hude težave, ker mi je vrednost TSH kar naprej skakala. Sem morala non stop prilagajat dozo tablet in sicer vsak mesec drugače - enkrat je blo preveč, potem spet premalo...dojit sem nehala pri 7mesecih, ampak ščitnica se mi je dokončno uredila šele 1leto po porodu. Med nosečnostjo pa je bla skoz OK, tako je tudi sedaj. Me je prav strah tega poporodnega obdobja, ker sem mela res hude simptome,..ponoči sm se zbudila in me je začelo tako zebst in trest, srce pa razbijat tako močno, da sm misla, da bom kr umrla. Vsi zdravniki pravjo, da dojenje ne vpliva na ščitnico,...., ampak res ne vem...sem pa šla tam enkrat v 5mescu k bioenergetiku po nasvet,ki mi je rekel, da naj neham dojit...potem sem res počasi ponehavala, vendar se ščitnica potem še zelo dolgo ni umirila...
punce, mejte se skrajno lepo, izkoristite še te zadnje dni s svojim trebuščkom in čim manj nosečniških težav :)

Ja jaz sem slišala za primere, ko so med dojenjem oz po rojstvu celo ščitnico dovile, prej jo pa niso imele. Baje lahko dojenje kar fajn ponaga, da se poslabša ščitnica. Men sicer prej niso odkrili, dokler nisem jaz v tretjem mesecu začela jamrati, kaj me matra pa kako mi je srce bilo da mi bo vsak čas ušlo. So pol vidli, da mi niha T4 in TSH, ampak vse v tisti spodnji in zgornji meji. Verjetno tudi zato hujšam. Sice potem me je zdravnik opozoril, da pri dojenju se bi znalo pa znatno poslabšati, da zato moram čekirat. Tako, da me že sedaj kar G pošilja poleg rednih krvnih pregledov. Se mi zdi, da ne bomo nikoli tok pošpikane kot v nosečnosti :) Jaz upam, da kljub dojenju ne bo težav s ščitnico, če bo potem se lahko poslovimo z dojenjem user posted image To me zelo matra, že tko se bojim, da ne bom znala,...

(odgovor članu KLARA 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3044
20.12.2010 10:08:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Dobro jutro lapike!! ce bo slo tako naprej bomo odprle ne samo 3 del, se 4 nam ne uide!!
No jaz sem po nocni seansi, ki je obicajno ob 4:00 na sporedu zaspana ko top!!
Sem pa se zlozla pred vstopom v sluzbo in padla na trebuh!! kak mi je uspelo nimam pojma user posted image . Bolj mam zimske cevlje z ogromnim profilom in pazim kak hodim.. ampak posoljeno nic in seveda, skinlo me je ko sibje! Tako da me rahlo skrbi! sicr do zdaj 1 h nazaj se mi je to zgodilo in je do zdaj zaba ruknila ze 8 x.  Sicer bom poklicala g. kaj meni.. sicer nisem neki panik, ampak boj bolj pickari ko jaz.. punce kaj priporocate? no sicer cisto nic da me ne skrbi ne bom rekla, malo me ze, ampak ko veselo telovadi se mi zdi, da ni kaj narobe..

No jaz sem zgrmela, sej sem pisala tisto štorijo in poškodbo noge. Obvezno se pojdi pokazati G, da ti pregleda UZ če se ti je slučajno posteljica uluščila. Še tako nedolžen padec, lahko to sproži v visoki nosečnosti, so mi rekli v lj. porodnišnici. Mene je ful špikalo, to je baje neke vrste refleksni popadek, ki pa se mora obvezno končati v uri. Če se to ponavlja čez dan, na urgenco, tako je pri meni bilo in mi merijo popadke. Baje sem jih sprožila s tem, sicer ni še za rodit, jih pa čutim tudi po 3x na dan baje lahko pa do 4x. Tako, da včasih dobim tako trd ko kamen trebušček pa boli :( Sicer za enkrat pravjo, da je še ok. So pa opozorili na predčasni porod. Tako, da resno vzami, pa ne da bi te strašila, samo ni za hecati se.

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
20.12.2010 10:09:23   
Teyla
Dobro jutro punce user posted image

Patrisha ti kar pokliči, da ne boš v skrbeh. Sicer pa, če otroček miga, se mi zdi, da je ok. Ali pa je zloba, pa ti vrača. user posted image

Včeraj zvečer me je tako križ začel bolet (seveda, če sva cel dan delala in bila na nogah). Tako da sem se komaj splazila v posteljo. Ko je bilo pa ponoči treba vstat za wc, sem šla pa po vseh štirih user posted image - dobesedno. Nazaj je pa šlo. Rabim se samo malo razmigat, pa vidim, da je potem boljše in bolečina malo popusti. Ni pa neke panike, meni se kar smeje, ko moram take akrobacije izvajat. user posted image

Rokavičk pa res ne smem pozabit, to je ena že omenila, da je pametno imet.

Punce, a za urejanje očetovstva mora moj it zraven na CSD, ali ni potrebno? Obrazec verjetno ne obstaja? user posted image

Objemček za vse, ki ste v bolečinah in za vaše male bolne prince/princese tudi. user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
20.12.2010 10:11:39   
Anonimen
mah kaki sneg :) ce bi bil sneg bi se rekla! tele brouznice pa nic spucano in je blo ledeno in seveda nic soljeno :/ mater jim vidim... moj je bil celi panicni, da si naj nas upravnik kr parcelo na zalah kupi ce bo kaj narobe. Ekola, da se malo pohvalimuser posted image  letosnje leto koncala z dvema 9kama user posted image  sem prav vesela! zdaj pa ucenje za januar user posted image  ( aja, pa ucenje z "dvojnimi" mozgani je pri meni vec kot ocitno zelo uspesno ). Upam, da bo se naslednji vsaj prblizno temu podobn! :) grem klicat na wc :) ne aram, da me poslusajo v pisarni user posted image

Čestitke za dve devetki. Ja meni se pa pozna, da sem manj zbrana pa da me je spomin zapustil. user posted image Čeprav sem naredila kar veliko izpitov. Ja pri nas se tudi januarja začne! Huh bo veselo in učno. Ma da vse naredimo kar smo si v januarju zadale ;)

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
20.12.2010 10:15:54   
Anonimen
Ker meni po padcu, se ni čisto nič premikal sem dobila občutek kot da ga ni. Pomoje se je tako prestrašil revček, ko je mama zgrmela po njem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3048
20.12.2010 10:22:53   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Čestitke za dve devetki. Ja meni se pa pozna, da sem manj zbrana pa da me je spomin zapustil. user posted image Čeprav sem naredila kar veliko izpitov. Ja pri nas se tudi januarja začne! Huh bo veselo in učno. Ma da vse naredimo kar smo si v januarju zadale ;)

Upam, da nam res uspe vse kar smo si zadale! pa ostale tudi prosim z diplomami in magisteriji.. vas pa bi z uzitkom v rit brcala user posted image  me ko se se mormo matrtat z izpiti... user posted image  bi rajs sam diplomo pisala user posted image   aja pa tebi se cestitke za nazaj in naprej - ce kaj pozabim :)! pa hvala

sicer pa hvala za lepe zelje... jaz tudi mislim, da nebo nekaj resnega narobe! sicer klicem mojo g. pa nic! majo pocitnice mogoce user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 20.12.2010 10:27:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
20.12.2010 10:26:16   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Ker meni po padcu, se ni čisto nič premikal sem dobila občutek kot da ga ni. Pomoje se je tako prestrašil revček, ko je mama zgrmela po njem.

no sej to sem se prvo vstrasla.. sem mojga poklicala in mu narocla, da ce nebom cutla, da pride po mene in da takoj grema k zdravniku. In morem potrkat.. sem prav stela in si pisala brce. Od 7 ih ko sem tlebnila pa do zdaj jih je blo najmanj 17. Sem pa mela zadnic, da ob ponoci pa do 12 popoldne ni bilo ama nista!!! sem bla ze prav panicna user posted image , potem sem malo potrkala gor, pa malo poskakala, en kufe spila in mi je blo ze skor zal , da sem to nardila user posted image user posted image user posted image  reva je vrjetno spala ko top, jaz pa jo nekaj budim in sceno delam user posted image . Pametna punca, mi je vrnila milo za zajfo vse! ampak samo da migajo in da so ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!