little*miss
|
čer IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 Hej čvekice Tudi jaz sem danes dobila set za odvzem popkovnične krvi. Mi je G zadnič celo rekla, da majo v P Celje te sete na zalogo in da se lahko kar tam odločiš za darovanje, sam da je vlka vrjetnost, da pol to pozabiš, k se že porod začne To se je meni zgodilo Sicer sem imela svoj set v torbi, ampak sem čisto pozabila nanj. Saj potem so vseeno vzeli kri, ampak nevem če je bila ok, ker morajo takoj vzet. Tako da je najboljše, da poveste preden ste na porodni mizi, ker potem bo ta set zadnje, na kar bote študirale Kozmetiko - večino imam doma, po olje bo mogel moj it, pa pamperske. Drugače pa vse začnemo januarja urejat. Še po cotike bomo takrat šli (namreč še nimam nič doma ) Vse, kar je bilo od male je neuporabno, ker sem kupovala večino punčkaste cote. 20 tetra plenic je dovolj, se mi zdi da tudi če povijaš široko. Jaz sem jih imela 30, pa se je redkokdaj zgodilo, da bi vse porabla, ker se sproti itak pere belo perilo. sramna kost me par dni boli kot , potem je par dni ok, pa spet boli. Včasih niti stopit ne morem prav. Danes sma z maličko šle ob 4 spat, sem mislila, da boma malo zadremale, pa sma se ob 7 zbudile Pojma nimam, kdaj bom šla spat, ker zdaj sploh nisem zaspana, mala pa je ravno zaspala. Moj je v nočni, tak da sem sama. Verjetno bom kakšen film pogledala..Škoda, da nimam kokic Lahko noč