|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
17.12.2010 11:14:20   
prvičmami
Čao!

En dan me ni na računalniku, pa komi vse preberem take čvekice steuser posted image
Dori in pilotgirl vse najboljše, nejlepše darilo dobita pa z zamudo -  februarjauser posted image
No js sem dva dni pridna in spravljam stanovanje v red, dans mam še eno goro cot za speglat, pol bo pa počasi boljš. Do cotk za user posted image  še nisem uspela prit, ampak to je itak luštno delat, pa mam še mal časa.
Glede mamic študentk vam pripada eno leto statusa zraven, tk da če kateri grozi, da bi ostala brez statusa naj se ne sekira, ker ji morejo podaljšat. Poleg tega pa starševski dodatek in normalno otroški dodatek, pa socialna štipendija.
Vaši otročki so že pravi korenjaki. Moja ginekologinja je sicer rekla da je z našo punco vse ok, da je mal lažja ker je punčka in zarad genov, ker noben od naju ni velik al pa ful težek. Me je pa zdej vseeen zaskrbelo ker je blo polnih 32 tednov pa sam 1300guser posted image , pri vas pa berem že 2000g...
No vsekakor upam da ni kj narobe, da so sam geni krivi, sem mela skoz občutek da bom prej rodila, zdj pa ko vidim kk smo lahki bom pa najbrž kr na pdp počakalauser posted image .
Papirje od socilane mam že doma in sem jih poslala na šiht, zdj pa čakam da se jih moj delodajalec blagovoli poslat, da jih lahko nesem na CSD.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
17.12.2010 11:16:26   
prvičmami
Aja še to sem pozabla - a je bla kera slučajno v SG v P, da je je šla kaj glede poroda pogovarjat?

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
17.12.2010 12:00:47   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

teyla; kako je bilo na zabavi?

Fajn. user posted image   Sem še mojega poklicala, da je prišel, tako da sva bila skupaj. Ampak je mene začelo zmanjkovati ob 23h, tako da sva ob polnoči že šla. Zabava se pa itak ni zbudila do enih zjutraj, tako da je ok. Že tako ali tkao sem ralho zaspana, kakšna bi bila šele potem. Sem pa spala kot dojenček, ne vem, če sem se 2x zbudila. izgleda, da se moram zmatrat do amena, da imam mir ponoči. user posted image

prvičmami nič skrbet glede teže. To je vse relativno. Te meritve niso natančne in se lahko zmotijo tudi za pol kg. Če je G rekla, da je ok, ob že držalo. user posted image

Midva greva pa danes na večerjo, ker imava obmesečnico. Sicer se mi zdi, da je to samo izgovor, ampak kaj čmo. Mi je tak fajn it malo ven, se pocrkljat s kako dobro hrano, nazdravit na naju, na otročka... Kmalu bo to potisnjeno na stranski tir, tako da je treba izkoristit vsak razlog. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
17.12.2010 12:01:33   
aktak
Samo da se vam malo na hitro javim.
Danes sem nesla vložit papirje na CSD, tako da sedaj lahko samo še čakam odločbo. Papirje za tatkota moramo vložit šele januarja (cca. 1 mesec pred rojstvom). Pa še eno škatlo oblekic za dojenčka sem dobila od moje sestrice, tako da sedaj lahko začnemo s pospravljanjem.
Pilotgirl VSE NAJ NAJ!

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
17.12.2010 12:07:18   
ninchi9
Vipercat - mene tudi zelo boli sramna kost in hodim kot pingvin. user posted image To je zaradi širjenja medenice baje. In te slabosti tudi mene mučijo, pa vidim, da nisem edina. Ja, v knjigah bi lahko dodali novo poglavje - Slabosti v tretjem tromesečju. user posted image

Little miss - sem mu rekla, da mi nič ne pomagajo te tablete in itak je sam videl, pa je rekel, da naj kar dalje jem 1 tableto na dan. Mislite, da bi lahko na svojo roko vzela 2 na dan?? Ne vem no, brezveze mi jih je jest, če mi je hg drastično upadel, raje bi pol kaj drugega sprobala. Mah, grem danes v lekarno, pa da vidim, kaj mi bodo svetovali.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
17.12.2010 12:36:10   
Tisia
Ojla,
Jaz potrdila nisem dobila samo kopiraš prvo stran materinske knjižice in PDP..očitno je to odvisno od občine..
Včeraj sem spala do 11 ure,kakooooo mi je pasal, tako sem bila utrujena, se mi zdi da mi železa primanjkuje k se mi sam spi ...bomo videli če mi bo kaj kri vzela ginek. ker do sedaj sem dala samo 2x
Tale internet pa sam šteka zadnje dva dniuser posted image
No sem bila mal pri frizerju da mi je konice postrigla,ker sem imela že kar preveč dolge..pa frufru sem si dala postrižt in sem si tako hecna...čakam da pridejo moji domov da slišim komentaruser posted image

user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
17.12.2010 13:26:02   
samsara04
Pri nas pa sneži, juhej user posted image

Glede slabokrvnosti mi je gin. predpisal tablete Retafer in sicer 2 na dan. Obvezno moram istočasno zaužiti vitamin c, drugače se železo ne absorbira. Tako da vzamem tabletko z limonado ali svežim pomarančnim sokom in sicer pred obrokom. Res pa je, da bolj zaupam hrani kot tem dodatkom. Rdeče meso, jajčni rumenjak, suhe marelice in slive naj bi bile odličen vir železa. No, moji mami je pomagal vinček, tako da sedaj vsak večer spijem deci terana user posted image Sok rdeče pese, pa najbo razredčen ali ne, pa mi sploh ne sede.

Drugače pa so me včeraj presenetile brcike in sicer pod popkom user posted image Vedno poprej so bile nad. Je to normalno?

Lep dan vam želim, lp

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
17.12.2010 13:44:13   
Nina33
Ojla!
Jaz sem pa že odločbi iz CSDja dobila user posted image user posted image user posted image . Pa v sredo (TO sredo!) sem oddala - so expresni, če se jim da user posted image .
Glede Operila: baje v večjih dozah dvigne pritisk in utrip ( celo user posted image lahko), kar seveda ni fajn, ampak...itak sem proti pretiravanju user posted image . Zvečer si pa brez slabega filinga nakapam v nos, če se mi zdi potrebno, se ne mislim z dihanjem skoz usta matrat user posted image . V lekarni sem se pa potuhnila glede user posted image , ker vem, de bi težili user posted image .
Ena je napisala, de jo skrbi, kako bi rodila bolana (pomoje Ninchi): jaz sem imela 2 dni pred porodom 38,5°C vročine, z grlom kot šmirglpapirjem - sem vsake toliko vzela Lekadol+C in pa z Apisirupom sem se filala (še v P, po porodu par dni, so mi celo uno masko prnesli, pa se je poj na srečo umirilo vse skup), pa sva na vprašanje po porodu, če sem kaj bila bolana pred kratkim (ker je mišek čudno dihal) oba z mojim odgovorila, de ne user posted image . Hočem napisat - med samim rojevanjem kot de nisem nič prehlajena user posted image . Se čudno bere, al tko je (blo) user posted image . Nč skrbet, smo močne, bolj kot si mislimo user posted image .
Tršica (in ostale, ki vam je slabo) - naj čimprej neha user posted image . Meni je že večno spahovanje (z občasnim težkim požiranjem user posted image ) zoprno, si raje ne predstavljam, kako je vam.
Včeri je ena "znala" iz bruta dobiti neto "porodniško" - a lohk še men mal pomaga? user posted image Napisano imam 615€ - kolk bo nakazano (od oka, ni treba na cente)? Saj bi šla sama mal preračunavat, pa sem nekam trda glede tega (računanja) zadnje cajte user posted image .
Zdej se grem pa z mojim miškom mal cartat, je težko z njim v naročju tipkat (in se vmes cartat) user posted image .
Lep, mrzel dan vsem!!!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
17.12.2010 13:47:18   
sara1986
Da se še jaz malo javim...Spet po dveh tednih v službi, ampak dobr, še 2 tedna bom zdržala, če pa ne bom, bom pa šla na bolniško. Sem že res težka in sama sebi grem na živce user posted image Danes sem v službi še stol polomila, so se mi tako smejali user posted image Glede tablet se pogovorjate. Jaz pa jem FIDIVIT MAMI , kjer so še ostali vitamini, ampak je tudi dosti železa in zaenkrat, da potrkam, imam super kri. 

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
17.12.2010 16:06:53   
ninchi9
Nina33 - o boga. Jaz zdaj vse sorte študiram. Kaj če maš trebušno gripo, pa morš it rodit? user posted image user posted image Po moje pa kr pretiravam s takimi vprašanji.. hehe

Sem bila danes v Baby Centru, Pikapolonici in H&m - majo ful znižane stvari. Tiste, ki še morate po nakupih, vam priporočam, da greste zdaj!! Cotike v hm majo znižane ful, pa take lepe... Jaz bi kar vse pokupila user posted image Šla pa sem se pozanimat tudi malo o flaškah in dudicah in sem se odločila za kolekcijo MAM. Ali ima katera že izkušnje s to firmo in kako ste zadovoljne?

Aja, a mam dosti 20 tetra plenic??

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
17.12.2010 18:48:32   
tamy82
Danes je pa bolj zatišje tukaj ... upam, da ni katera obtičala kje v tem snegu user posted image

Prav danes mi je poštar prinesel set za odvzem popkovnične krvi in zraven je bil tudi dopis, kjer je bila številka, na katero se pokliče po porodu. Vam jo napišem? Ker po mojem bi mogla vsaka poleg seta dobit tudi to pisemce.

vipercat mene tudi začne bolet sramna kost, če sem nekaj časa na nogah ali med sprehodom (sicer ni tako hudo, da se ne bi dalo zdržat). Mi je pa G že nekaj časa nazaj rekla, da nosim user posted image bolj nizko, tako da verjetno tudi ti. Kar lepo počivaj user posted image

Za operil pa nisem vedela, da lahko kaj škodi v nosečnosti user posted image Pa sej je samo malo slane vode noter. Še dobro, da mam zaenkrat HB ok nos, čeprav smrkam po malo že nekaj časa. No, diham še lahko normalno user posted image

samsara brcike so po mojem normalne ne glede na to kje se pojavljajo user posted image Vsaj jaz ga čutim malo tu in malo tam, sicer največkrat navzgor proti rebrom (prav danes me fajn brca gor) in navzdol o okolici popka.

ninchi za stekleničke in dude res ne vem katere so fajn, imam pa tudi jaz doma en paket od MAM, ker sem to dobila kot darilo, ko sem se naročila na revijo Mama. Meni zgledajo te ok. Tetra plenic pa maš za začetek dovolj 20, sej če jih boš pa še dokupila. Jaz sem jih tudi kupila 20, potem pa sem jih še 20 dobila, tako da zdej jih mam 40! Kar bo pa malo preveč ... no, bo pa treba manj prat user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
17.12.2010 19:28:03   
Tigrica86
Hej čvekice user posted image

Tudi jaz sem danes dobila set za odvzem popkovnične krvi. Mi je G zadnič celo rekla, da majo v P Celje te sete na zalogo in da se lahko kar tam odločiš za darovanje, sam da je vlka vrjetnost, da pol to pozabiš, k se že porod začne user posted image

Drugač pa mene naša user posted image tolk brca, da me včasih kr prestavi... sploh kadar hočem jest je zlo aktivn user posted image Je pa dans men tud tolk slabo, da groza... sm bla popoldne v trgovini in sm na blagajni misla, da bom vsak cajt skup zletela. Hvala bogu, da sm hit pršla na luft user posted image

Zanima me, a bote otročko kozmetiko pa to vse nabavle že zdj? Naju čaka še eno ornik nakupovanje, sam ne vem kdaj nama bo časovno to zneslo user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
17.12.2010 20:52:23   
Tisia
čvekice smo pridne user posted image .....že 200 stranuser posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
17.12.2010 20:53:45   
Tisia
pozabila napisat da bo kmalu kolk pišemo.....user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
17.12.2010 20:55:45   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Za očeta (in njegov dopust ipd.) pa mi je rekla, de se rihta po rojstvu, najbolje v roku treh dni, vsekakor pa preden koristi karkoli.

Kako pa naj ve od kdaj ga bo koristil, če ne vem, kdaj bom rodilauser posted image  Meni je rekla, da mora prinest v roku enega tedna po porodu, lahko pa koristi že od poroda dalje.

operil- V prvi nosečnosti sem bila enkrat tako prehlajena, da nisem mogla dihat. Ni šlo ne naprej ne nazaj. Pa sem šla v lekarno, naj mi nekaj dajo in mi da Operil. Pa vprašam, če lahko, ker sem noseča in reče, aja, pol pa ne in mi da tisto morsko vodo v pršilu, ki je pravzaprav fiziološka. Bodite previdne z operilom oz. se pozanimajte, kako je s tem. Sicer pa verjetno spet v eni lekarni absolutno lahko, v drugi pa niti pod razno... Očitno živimo v res ogromni državiuser posted image
Tudi lekadol je rekla, da lahko samo tistega brez c vitamina (al pa je blo to pol pri dojenjuuser posted image -mal mešam)

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Aja, a mam dosti 20 tetra plenic??

Če ne boš široko povijala, ja!

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

Zanima me, a bote otročko kozmetiko pa to vse nabavle že zdj? Naju čaka še eno ornik nakupovanje, sam ne vem kdaj nama bo časovno to zneslo user posted image

Jaz bom januarja pa sem prva na seznamu. Itak večino dobiš v lekarni (in pustiš tam malo bogastvo).
Danes sem vse cotike končno zvlekla na plano (vse od Lovra sem posodila svakinji, ki mi je zdaj skoraj duplo vrnilauser posted image ) pa tudi ne vem, če bi že 6 tednov pred porodom prala. Bom najbrž počakala na januar.

Počutje-jaz pa že dva dni ne morem dihat. Se mi zdi kot da se mi trebuh širi proti vratu in mi bo vsak čas vse skupaj čez usta ven pogledalouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2965
17.12.2010 20:58:53   
vipercat
punce hvala za vaše odgovore. pri prvi nosečnosti me nič ni bolela, ppa sem bila veliko,, veliko bol aktivna kot sem sedaj, pa sem ravno zato mislila da je zato, ker preveč sedim ali ležim user posted image . samo da vem, da nisem edina in da ni nič hudega. še enkrat vam hvala. super ste user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
17.12.2010 21:05:29   
trsica
Hojla. Mi smo danes spet imeli športni dan. user posted image Je tamal imel božička v moževi firmi, nato pa še čajanko s taborniki. Sneg pa pada kot nor. Še dobro, da je petek in da sploh ne hodim v službo. user posted image

V glavnem, sama sebi se zdim hipohonder, ker samo še gledam, kaj me vse boli. user posted image Pa še slabosti in tko. user posted image Totalno sem utrujena in zaspana. Mogoče tudi meni že primanjkuje železa. user posted image V prvi nosečnosti sem dobila Retafer, pa so me tako zaprle, da mi je kri tekla. user posted image Če mi je res začelo primanjkovat železa, pa ne vem, mogoče bom začela pit pesin sok ali kaj podobnega. Mmmm, pa še ena litrca terana me čaka. user posted image

Končno smo tudi mi začeli urejati pohištvo za tamalčka. Sicer imam še vedno pol kuhinje v sobi, ampak vsaj druga polovica je že na svojem mestu. user posted image Danes sem v Mercatorju (so imeli trojne pike) kupila dve komodi od Alplesa (eno tako ima že tamal in je dimenzij 100_x_60). Posteljici bom pa najbrž naročila preko Recinka (saj so 70_x_140???). Pa kombinezončka 50/56 sem kupila v Lidlu (en roza in en moder). Pa reče prodajalka: To ste se pa dobro odločili, ko še ne veste, kaj bo. Jaz pa rečem: Oh, ne. Mi točno vemo kaj bo. Je skoraj oči pustila na pultu. user posted image

Pa v sredo sem šla rihtat papirje na CSD. Hvala Nina33, da si me spomnila še na pomoč od občine (tega l. 2004 ni bilo).

Nina33, kdaj imaš UZ v torek? Jaz ga imam ob 13:50. Če boš še kje blizu, kavica? user posted image

Še pozabila napisat, da sem dobila odločbo, da imam podaljšano bolniško do porodniške. A kateri kret***. Potekla mi je 10.12., oni pa so novo izdali šele 14.12. A vmes bi pa morala it delat al kako, ker nisem vedela ali mi bodo podaljšali ali ne?user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 17.12.2010 21:20:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 2967
17.12.2010 21:11:16   
trsica
Aja, za darovanje se jaz nisem odločila.

Me pa zanima, če bo katera podpisala prisotnost študentov pri porodu? No, to pa sem podpisala. Sem le tršica "na papirju", pa se mi zdi to koristno. user posted image Sploh pa, da dobijo možnost učenja glede dvojčkov. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
17.12.2010 22:41:54   
ninchi9
Kozmetiko bo moj šel kupit, ko bom jaz v porodnišnici. Že imam sedaj seznam, ki pa ni preveč zahteven. Itak rabiš samo olje (olivno ali mandljevo), fiziološko, alkohol in kremo za rit. Mila na začetku ne bom uporabljala. No, te gazice, vatice itd. bom pa prej nabavila sama, da ne bo moj preveč zmeden. Pravijo, da moraš možu nekaj pustit, da sam kupi, ko bomo me v bolnici. user posted image user posted image Plenice za enkratno uporabo ma tud na seznamu. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
17.12.2010 22:56:20   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Posteljici bom pa najbrž naročila preko Recinka (saj so 70_x_140???). Pa kombinezončka 50/56 sem kupila v Lidlu (en roza in en moder). Pa reče prodajalka: To ste se pa dobro odločili, ko še ne veste, kaj bo. Jaz pa rečem: Oh, ne. Mi točno vemo kaj bo. Je skoraj oči pustila na pultu. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Posteljico pri recinku je 60x120, razen, če so kaj spremenili.

Kje pa podpišeš za prisotnost študentov?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
17.12.2010 23:04:11   
meta21
Jaz sem pa prej samo iz vrečk zložila vse cotike št. 56 in 62, torej nekje za prve 3 mesece. Kot sem že prej omenila sem cel komplet cunj dala svakinji, ona je še nekaj dokupila in dobila in mi zdaj vse vrnila. Samo bodijev do 3 mesecev imam čez 40!!!user posted image  Pa tiste male rokavičke in čeveljci ... Oh ... user posted image

Sem si pa zdaj mazala trebuh z oljem pred ogledalom in mi je mali ravno rinil trebuh levo in spet desno. Mašina, promet bi lahko usmerjala s trebuhomuser posted image user posted image user posted image , tako mi ga je vlekel v stran in sem pomislila, da sploh ni tko kjut da mamo otročke v trebuhu. Da vse skupaj spominja na kakšen ZF film, kjer ena bitja živijo v drugih. Gledaš svoj trebuh in on po svoje miga. Skeri!user posted image

No, danes nisem ravno romantik, kaj?user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
17.12.2010 23:47:46   
Nina33

Jaz ne bom nič kupovala, itak ti v P dajo en tak darilni paket, je notri tega, de ven ne vidiš user posted image . Tut une nalepke za na avto (Baby on board ipd.) - je moj user posted image ves evforičen takoj po porodu letu eno kupit, jih je iskal ko..., na koncu pa zve, de mu ne bi bil treba user posted image .
Aja, pa čer vsem!
Grem še naprej brat.

Neposredna povezava do sporočila: 2972
17.12.2010 23:48:15   
little*miss
čer

Hej čvekice user posted image

Tudi jaz sem danes dobila set za odvzem popkovnične krvi. Mi je G zadnič celo rekla, da majo v P Celje te sete na zalogo in da se lahko kar tam odločiš za darovanje, sam da je vlka vrjetnost, da pol to pozabiš, k se že porod začne user posted image

To se je meni zgodilo user posted image Sicer sem imela svoj set v torbi, ampak sem čisto pozabila nanj. Saj potem so vseeno vzeli kri, ampak nevem če je bila ok, ker morajo takoj vzet. Tako da je najboljše, da poveste preden ste na porodni mizi, ker potem bo ta set zadnje, na kar bote študirale user posted image

Kozmetiko - večino imam doma, po olje bo mogel moj it, pa pamperske. Drugače pa vse začnemo januarja urejat. Še po cotike bomo takrat šli (namreč še nimam nič doma user posted image )
Vse, kar je bilo od male je neuporabno, ker sem kupovala večino punčkaste cote.

20 tetra plenic je dovolj, se mi zdi da tudi če povijaš široko. Jaz sem jih imela 30, pa se je redkokdaj zgodilo, da bi vse porabla, ker se sproti itak pere belo perilo.

sramna kost me par dni boli kot user posted image , potem je par dni ok, pa spet boli. Včasih niti stopit ne morem prav.

Danes sma z maličko šle ob 4 spat, sem mislila, da boma malo zadremale, pa sma se ob 7 zbudile user posted image Pojma nimam, kdaj bom šla spat, ker zdaj sploh nisem zaspana, mala pa je ravno zaspala. Moj je v nočni, tak da sem sama. Verjetno bom kakšen film pogledala..Škoda, da nimam kokic user posted image

Lahko noč

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 2973
17.12.2010 23:55:36   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Me pa zanima, če bo katera podpisala prisotnost študentov pri porodu? No, to pa sem podpisala. Sem le tršica "na papirju", pa se mi zdi to koristno. user posted image Sploh pa, da dobijo možnost učenja glede dvojčkov. user posted image

Kje se pa to podpiše? Mene niso nikoli nič vprašali al kej za podpisat dajali, pa je bil včasih kak študent/ka zraven. Tut pr UZjih, pa ne unih prek trebuha user posted image .
Postelja pri Recinku je 120x60 sigurno, mogoče pa tut 140x70, boš mogla še mal pogledat user posted image .
UZ imam ob 8:15, sem pa prejšnjič čakala ko nora (no, smo čakali, vsi trije/štirje, Šimnu se je že rolalo prot koncu - nama pa tut, tko de grem zdej rajš sama). Ampak do enih bom pa (upam) fertik user posted image , tko de ne vem... A ti drgač ne smeš nč ven? Zarad bolniške a to? A poj nisi delala med 10. in 14.12. user posted image ? Al so friki user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
17.12.2010 23:57:04   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Sem si pa zdaj mazala trebuh z oljem pred ogledalom in mi je mali ravno rinil trebuh levo in spet desno. Mašina, promet bi lahko usmerjala s trebuhomuser posted image user posted image user posted image , tako mi ga je vlekel v stran in sem pomislila, da sploh ni tko kjut da mamo otročke v trebuhu. Da vse skupaj spominja na kakšen ZF film, kjer ena bitja živijo v drugih. Gledaš svoj trebuh in on po svoje miga. Skeri!user posted image  

Jaz temu pravim "Osmi potnik" user posted image user posted image user posted image Upam, de ne bo na tak način tut ven pršu user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?