hel32
|
Pozdrav Ste pa pridne s pisanjem , vas komaj uspem prebrat Prvičmami, ninchi, valek,tamy, in ostale, glede študentov pri porodu, čist tako povedano, je meni vseeno, gdo skače, okrog mene, ko mi je sila, in ko te vse boli, in, komaj čakaš, da se porod konča, ne vem no, sicer je pa to nekaj naravnega in mi ni noben bav bav, če že tudi vidi gdo tisti raztegnjen kos mesa, ki prav nič lepo ne zgleda, mi je moj opisal lani, kako je vse skupi zgledlo, plavo, napihnjeno, nič lepo, tako, da meni je res vseeno, ali vidijo ali ne. Da se še pohvalim, da sem se danes postrigla, in to čist na kratko sem fulll zadovoljna, res, še moj je reku, da mi paše sicer pa, sem danes stopila v 32.da vidim, končno, gdo me tolk brca teden, in komaj čakam, da mineta ta dva meseca. Ta konec tedna pa gremo malo po božičnih nakupih, sem slišala, da imajo v H&M že predbožične razprodaje Še glede stekleničk, in AM, jaz sem pri 2. kupila MAMA stekleničko proti kolikam, in morem povedat, da mali res nikli ni imel trebušnih krčev, ima stekleničko še zdaj in jo bo imela tudi sestrica , dude pa uporabljamo od aventa, mleko je mali dobil v MB Porodnišnici BEBO in smo jo potem uporabljali naprej, tako, da bom tudi zdaj kupila kako pakungo prej, ker namreč nisem mlekarica, pa se trudim kolk hočem, joške samo rastejo, not pa ni nič . Lep večer še naprej, sicer smo pa jutri sami, ker gre mož delat, nadure