|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
18.12.2010 0:06:44   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Kako pa naj ve od kdaj ga bo koristil, če ne vem, kdaj bom rodilauser posted image  Meni je rekla, da mora prinest v roku enega tedna po porodu, lahko pa koristi že od poroda dalje.

Kot sem jo jaz razumela se za nazaj ne da rihtat user posted image Se pravi - ko hoče koristit dopust mora papirje že oddane imet. Pomoje. Zato pa une 3 dni tko propagirajo, takrat smo me itak še v P pa oni kao ne rabijo dopusta user posted image

operil- V prvi nosečnosti sem bila enkrat tako prehlajena, da nisem mogla dihat. Ni šlo ne naprej ne nazaj. Pa sem šla v lekarno, naj mi nekaj dajo in mi da Operil. Pa vprašam, če lahko, ker sem noseča in reče, aja, pol pa ne in mi da tisto morsko vodo v pršilu, ki je pravzaprav fiziološka. Bodite previdne z operilom oz. se pozanimajte, kako je s tem. Sicer pa verjetno spet v eni lekarni absolutno lahko, v drugi pa niti pod razno... Očitno živimo v res ogromni državiuser posted image
Tudi lekadol je rekla, da lahko samo tistega brez c vitamina (al pa je blo to pol pri dojenjuuser posted image -mal mešam)

Mah, sej še sami ne vejo user posted image . Operil (ki ni samo slana voda, tisto je Sterimar ali kaj podobnega) baje ni preverjen pri user posted image (C lista po nekem ameriškem sistemu), kot sem zvedela pač dviguje pritisk in utrip zaradi krčenja žil(ic), kar ni dobro - ampak to dela sistemsko šele v visokih dozah, tko de... Itak ga rabim(o) po potebi, ne kt de je bonbonček, ane user posted image ? Jaz rajš ne povem, de sem user posted image (al pa rečem, de ni zame user posted image ), zadeve pa itak sama preverim user posted image . Zakaj naj bi pa Lekadol v kombinaciji s C vit. bil slab, mi pa ni jasno user posted image pa se tut ne mislim obremenjevat - taga mam doma in ga bom vzela, če bo res kriza user posted image . En nama zihr ne bo škodil.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
18.12.2010 0:11:36   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Danes je pa bolj zatišje tukaj ... upam, da ni katera obtičala kje v tem snegu user posted image

Prav danes mi je poštar prinesel set za odvzem popkovnične krvi in zraven je bil tudi dopis, kjer je bila številka, na katero se pokliče po porodu. Vam jo napišem? Ker po mojem bi mogla vsaka poleg seta dobit tudi to pisemce.

vipercat mene tudi začne bolet sramna kost, če sem nekaj časa na nogah ali med sprehodom (sicer ni tako hudo, da se ne bi dalo zdržat). Mi je pa G že nekaj časa nazaj rekla, da nosim user posted image bolj nizko, tako da verjetno tudi ti. Kar lepo počivaj user posted image

Za operil pa nisem vedela, da lahko kaj škodi v nosečnosti user posted image Pa sej je samo malo slane vode noter. Še dobro, da mam zaenkrat HB ok nos, čeprav smrkam po malo že nekaj časa. No, diham še lahko normalno user posted image

samsara brcike so po mojem normalne ne glede na to kje se pojavljajo user posted image Vsaj jaz ga čutim malo tu in malo tam, sicer največkrat navzgor proti rebrom (prav danes me fajn brca gor) in navzdol o okolici popka.

ninchi za stekleničke in dude res ne vem katere so fajn, imam pa tudi jaz doma en paket od MAM, ker sem to dobila kot darilo, ko sem se naročila na revijo Mama. Meni zgledajo te ok. Tetra plenic pa maš za začetek dovolj 20, sej če jih boš pa še dokupila. Jaz sem jih tudi kupila 20, potem pa sem jih še 20 dobila, tako da zdej jih mam 40! Kar bo pa malo preveč ... no, bo pa treba manj prat user posted image

Jaz sem si nabavila flaško:MAM 0+ , anti colic(proti kolikam-krčem)...je baje super...tako da bo pr roki...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
18.12.2010 0:19:42   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: valek
Jaz sem si nabavila flaško:MAM 0+ , anti colic(proti kolikam-krčem)...je baje super...tako da bo pr roki...

Al ste pridne s temile flaškami, če jaz v 1. user posted image ne bi imela ene (Aventove) sposojene, bi bla mrzla (pa črpalko sem tut imela sposojeno) - sicer res nismo kej prida rabili (je bol natur tale najin poba, mu ni bilo nč kej do "plastike"), ampak za boljši občutek je pa zakon. Pa kakšno mleko (adaptirano, v prahu) je mogoče tut fino imet na zalogi - res sicer user posted image lahko skoči, samo...glih sred noči si pa česa tacga ne morš zmislt user posted image . Mojemu so v lekarni svetovali Novalac AC (proti kolikam), sicer ga poj nisva odprla do skoraj sedmega meseca, pa še poj sem ga pač porabila (de se ne bi pokvaril) ob uvajanju goste hrane/kašic. Hočem napisat - ne bo stran vržen denar v nobenem primeru, si pa na "safe side-u" user posted image .

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
18.12.2010 0:20:47   
valek
Jaz pa imam danes prvič občutek da je mali gor z nogicami obrnjenuser posted image user posted image
namreč prejle sm pri tv-ju ležala na hrbtu in kar naenkrat me nekaj zmoti,pogledam na trebuh v smeri popka in malo višje in sem malo nad popkom videla ven izboklino podobno nogiciuser posted image user posted image user posted image user posted image sem se kar nasmejala...pe zdaj ne morm verjet...kaki lepi občutki so to....

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
18.12.2010 0:25:55   
valek
Kar se pa tiče stvari za higieno dojenčka; jaz imam zaenkrat samo:
en paket robčkov za brisanje od mercatorja ,2 paketa vlažilnih robčkov pampers,
en paket plenic ,20 kom. bombažnih plenic,set -pribor za nihtke in lase,in seveda nekaj malih kremic za ritko za prvo uporabo,
hm.....kaj bi še nujno rabila???

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
18.12.2010 1:03:36   
ninchi9
Za študente se ponavadi podpiše, če rodiš v ukc-ju. Jaz bom podpisala - do zdaj sem še vedno, če sem bila hospitalizirana. Saj kake resne zadeve itak ne delajo oni. Je pa fajn, da jim daš možnost, da se kaj naučijo user posted image Jaz vem, ko sem bila v bolnici, je pri uz-ju bla ena študentka zraven, pa ji je ginekolog razlagal, kaj se kje vidi itd, pa kri mi je vzela študentka... Pri porodu pa itak po moje samo gledajo zraven, tak da se nimamo česa bat.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
18.12.2010 1:14:57   
Nina33
Se strinjam glede študentov - nč se jih bat user posted image . Samo zanimivo pa je, da te včasih vprašajo, če so lohk zraven, včasih pa nč user posted image . Bl zaradi "zasebnosti" kot strokovnosti, de se zastopmo - včasih človek ni glih ta prave volje za "razkazovanje" user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
18.12.2010 2:39:34   
cukica
V Postojnski porodnišnici dobiš papir za podpisat o prisotnosti študentov in na željo se med potiskanjem umaknejo,tako nam je razlagala babca v MŠ.
Jaz spet ne spim,moj se klati nekje okrog,zunaj pa še kr mete.Včasih sem tok jezna nanj,ko ga rabim ga ni,ko bi rada da je z mano ga ni.Sej vem ma tak poklic,ma vsaj takrat,ko je doma bi bil lahko tuki.Sej sta več tašča pa tast z mano kot on.Ma sem tok besna,da bi ga včasih tok v rit sunla.Škoda se sekirat,ker sam škodim sebi in otročku,...

Nič upam,da bom kmal zaspala,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
18.12.2010 9:02:44   
sara1986
Jutro , danes sva stopila v 34.teden , jeeeeuser posted image  kok gre hitro user posted image  še malo pa bomo imele štručke v rokahuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
18.12.2010 9:14:10   
tamy82
Zasneženo jutro vsem!

Pri nas še kar sneži in zdej še piha, tako da bodo fajn zameti ratali user posted image Še dobro, da mi ni treba nič na cesto danes. Danes bomo namreč piškote pekli, sem kar mojega včeraj z listkom poslala v trgovino po vse sestavine, da mi ne bo dolgčas user posted image Upam, da tudi kej uspe user posted image

Tole s papirji v partnerjevi službi tudi meni ni preveč jasno, tako da mu bom ukazala naj nese kar konec januarja, da bo za ziher vse ok. Ker kaj pa če rabi dopust vzet za bit pri porodu? To se tudi zraven šteje? user posted image Res mi ni nič jasno kej preveč ...

Glede študentov pri porodu, pa sori, jaz jih res ne bi rada mela zraven. Pa ne zaradi kakšne strokovnosti, ampak zaradi zasebnosti (kot je že Nina33 napisala). Ker že tako bo preveč ljudi videlo moje intimne predele user posted image Sicer je že res, da se le tako lahko naučijo kar v praksi, ampak meni je porod še vseeno moja zasebna stvar in ne kot ena operacija na vem npr. na nogi ...

Jaz sem tudi danes zaključila s 33. tednom, tako da bom jutri (al že danes?) že v 34. tednu! user posted image Res gre hitro ... meni se pa še vedno zdi, da nisem niti malo pripravljena na vse to, kar me čaka ... user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
18.12.2010 10:24:54   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Me pa zanima, če bo katera podpisala prisotnost študentov pri porodu? No, to pa sem podpisala. Sem le tršica "na papirju", pa se mi zdi to koristno. user posted image Sploh pa, da dobijo možnost učenja glede dvojčkov. user posted image

Kje se pa to podpiše? Mene niso nikoli nič vprašali al kej za podpisat dajali, pa je bil včasih kak študent/ka zraven. Tut pr UZjih, pa ne unih prek trebuha user posted image .
Postelja pri Recinku je 120x60 sigurno, mogoče pa tut 140x70, boš mogla še mal pogledat user posted image .
UZ imam ob 8:15, sem pa prejšnjič čakala ko nora (no, smo čakali, vsi trije/štirje, Šimnu se je že rolalo prot koncu - nama pa tut, tko de grem zdej rajš sama). Ampak do enih bom pa (upam) fertik user posted image , tko de ne vem... A ti drgač ne smeš nč ven? Zarad bolniške a to? A poj nisi delala med 10. in 14.12. user posted image ? Al so friki user posted image

Mene so glede študentov vprašli zadnjič na ctg.
Za kavico pa pokliči, ko boš fertik. Upam, da ne bo toliko snega, da bom lahko kje parkirala. Vozim sicer zelo težko, a naslednji teden žal nimam nikogar, ki bi me peljal (ta teden me je mami vozila okrog, ker je delala popoldne).
Glede na odločbo res ne smem nikamor. No, vseeno grem za kakšno uro ali dve. Itak mi pa nič kaj preveč ne paše okrog skakat.
Mater jim. user posted image Lahko bi delala na referendumu. user posted image No, je pa odločba za nazaj, tko da itak bi mi potem lahko kaj težili. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
18.12.2010 13:39:56   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Mene so glede študentov vprašli zadnjič na ctg.
Za kavico pa pokliči, ko boš fertik. Upam, da ne bo toliko snega, da bom lahko kje parkirala. Vozim sicer zelo težko, a naslednji teden žal nimam nikogar, ki bi me peljal (ta teden me je mami vozila okrog, ker je delala popoldne).
Glede na odločbo res ne smem nikamor. No, vseeno grem za kakšno uro ali dve. Itak mi pa nič kaj preveč ne paše okrog skakat.
Mater jim. user posted image Lahko bi delala na referendumu. user posted image No, je pa odločba za nazaj, tko da itak bi mi potem lahko kaj težili. user posted image

Eh, CTG mi lahk tut domov pridejo dela, če se morjo učit user posted image .
Za kufe: a te lohk poj tut v ponedeljek pokličem? "Med" posvetovalnico? Pa se magari v Rande-Vouju dobiva? Ne vem pa,  kolk zgodnja/pozna bom user posted image .
A za nazaj je - poj je pa uredu user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
18.12.2010 13:45:28   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Al ste pridne s temile flaškami, če jaz v 1. user posted image ne bi imela ene (Aventove) sposojene, bi bla mrzla (pa črpalko sem tut imela sposojeno) - sicer res nismo kej prida rabili (je bol natur tale najin poba, mu ni bilo nč kej do "plastike"), ampak za boljši občutek je pa zakon. Pa kakšno mleko (adaptirano, v prahu) je mogoče tut fino imet na zalogi - res sicer user posted image lahko skoči, samo...glih sred noči si pa česa tacga ne morš zmislt user posted image . Mojemu so v lekarni svetovali Novalac AC (proti kolikam), sicer ga poj nisva odprla do skoraj sedmega meseca, pa še poj sem ga pač porabila (de se ne bi pokvaril) ob uvajanju goste hrane/kašic. Hočem napisat - ne bo stran vržen denar v nobenem primeru, si pa na "safe side-u" user posted image .

Tudi js imam nabavljen novalac proti kolikam...mi je kolegica predlagala da je super...če dojiš tudi,recimo malo samo mu daš na flaško zvečer pred spanjem...in ni krčev....pa tudi aventovo pumpo za mleko imam-ta je pa izposojena...ampak se mi zdi bolje imeti pri roki kot pa da v neki paniki iščeš in hodiš kupovat...
treba se je znajti....user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
18.12.2010 13:49:48   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

V Postojnski porodnišnici dobiš papir za podpisat o prisotnosti študentov in na željo se med potiskanjem umaknejo,tako nam je razlagala babca v MŠ.
Jaz spet ne spim,moj se klati nekje okrog,zunaj pa še kr mete.Včasih sem tok jezna nanj,ko ga rabim ga ni,ko bi rada da je z mano ga ni.Sej vem ma tak poklic,ma vsaj takrat,ko je doma bi bil lahko tuki.Sej sta več tašča pa tast z mano kot on.Ma sem tok besna,da bi ga včasih tok v rit sunla.Škoda se sekirat,ker sam škodim sebi in otročku,...

Nič upam,da bom kmal zaspala,....

Ne se sekirat...sej ko ga boš najbolj rabila(porod) bo pr tebi....
moj sicer je skoz doma kadar ni v službi ali pa skupaj kam greva....je pa res da pa je včeraj bil tudi zdoma...je imel zaključek službeni...in sem ga res pogrešala... prišel pa je ob pol štirih zjutraj ,....so imeli pravo fešto...več kolektivov iz različnih strok in živa muzika....hm js bi tudi....mal sm mu pa bla faušuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
18.12.2010 13:52:03   
valek
Meni pa nebi bilo prijetno če bi mi neki študentje skakali po operacijski,ko bi jaz najbolj bila v mukah...nevem no...js pa nebom podpisala....kaj pa vem...prva nosečnost itak je en kup vprašanj, kak bo in to in me bo samo oviralo že to da vem da so noter....,,,,pr drugi nosečnosti pa ni panike...
dovolim.....evouser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
18.12.2010 14:04:12   
Nina33
Meni pa nebi bilo prijetno če bi mi neki študentje skakali po operacijski,ko bi jaz najbolj bila v mukah...nevem no...js pa nebom podpisala....kaj pa vem...prva nosečnost itak je en kup vprašanj, kak bo in to in me bo samo oviralo že to da vem da so noter....,,,,pr drugi nosečnosti pa ni panike...
dovolim.....evouser posted image

Drgač se čist strinjam, bi pa samo dodala, de med samim porodom človeku (no, vsaj men) dejansko dost "dol visi" kdo je zraven in kdo ne, samo de grejo stvari "naprej". No, user posted image že mora bit zraven user posted image , ostalih pa pomoje (kolk jih dejansko je) sploh ne bi porajtala user posted image . Pa sem bila samo bio-zadeta, nobenih "umetnih" zadev user posted image .

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
18.12.2010 14:37:00   
ninchi9
Jaz pa nimam predsodkov glede tega, da bi kaki študent videl moje intimne predele, saj jih bo v svoji karieri videl še ohohohoho... To je naravno, treba se je sprijaznit, da pri porodu pač izgubiš del svoje integritete. Kaj pa tiste ki dojijo pred vsemi, pa tudi kažejo svoje prsi. Meni je pa ravno to mimo, ko vidim kako žensko, ko vrže svojo "joško" ven sredi nakupovalnega centra.
Pa po moje v tistih mukah mi bo res vseeno, kdo vidi mojo user posted image in kdo ne. Mogoče me samo malo skrbi, da mi ne bi pasalo imet toliko ljudi naenkrat v sobi. V tem primeru pa itak lahko rečeš, da ti ne paše, da naj gredo ven. Včasih gre kateri že partnerjeva prisotnost na živce. user posted image user posted image

Cukica - res se mi smiliš, da imaš take težave s spanjem.

Mene pa spet tak glava danes boli, kot da imam kahlo na glavi. Pa še na rojstni dan moram it potemuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
18.12.2010 16:15:54   
prvičmami
Hey!

Dans je pa mal zatišja tuki. No js sem bla zjutri pridna in vse zlikalauser posted image in skuhala kosilo, pol sma šla pa z mojim na daljši sprehod s kužijem in smo prišli vsi zmatrani domov, tk da smo vsi zaspaliuser posted image Zdj pa js že kafetkam pred računalnikom, ker moj user posted image še ni prišu k seb. Je pa tk lepo vzuni, upam da zdrži tale idila do božiča, pol pa kker hoče.
Glede študentov pri porodu, neki vnaprej ne bom podpisovala, bom vidla v kakem stanju bom ko bo treba rodit. Če ne bom preveč tečna so zarad mene lahk tam ker nimam nekih predsodkov, če bom pa čist živčna pol pa tud za njih boljš da jih ni, bi si še ker premislu za poklicuser posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
18.12.2010 17:25:16   
hel32
Pozdrav

Ste pa pridne s pisanjemuser posted image , vas komaj uspem prebrat

Prvičmami, ninchi, valek,tamy, in ostale, glede študentov pri porodu, čist tako povedano, je meni vseeno, gdo skače, okrog mene, ko mi je sila, in ko te vse boli, in, komaj čakaš, da se porod konča, ne vem no, sicer je pa to nekaj naravnega in mi ni noben bav bav, če že tudi vidi gdo tisti raztegnjen kos mesa, ki prav nič lepo ne zgleda, mi je moj opisal lani, kako je vse skupi zgledlo, plavo, napihnjeno, nič lepo, tako, da meni je res vseeno, ali vidijo ali ne.

Da se še pohvalim, da sem se danes postrigla, in to čist na kratkouser posted image user posted image sem fulll zadovoljna, res, še moj je reku, da mi pašeuser posted image user posted image

sicer pa, sem danes stopila v 32.da vidim, končno, gdo me tolk brca teden, in komaj čakam, da mineta ta dva meseca.
Ta konec tedna pa gremo malo po božičnih nakupih, sem slišala, da imajo v H&M že predbožične razprodajeuser posted image user posted image

Še glede stekleničk, in AM, jaz sem pri 2. kupila MAMA stekleničko proti kolikam, in morem povedat, da mali res nikli ni imel trebušnih krčev, ima stekleničko še zdaj in jo bo imela tudi sestricauser posted image , dude pa uporabljamo  od aventa, mleko je mali dobil v MB Porodnišnici BEBO in smo jo potem uporabljali naprej, tako, da bom tudi zdaj kupila kako pakungo prej, ker namreč nisem mlekarica, pa se trudim kolk hočem, joške samo rastejo, not pa ni ničuser posted image .

Lep večer še naprej, sicer smo pa jutri sami, ker gre mož delat, nadureuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
18.12.2010 18:52:20   
vrtnica21
Pozdravljene nosečke,
pri nas je takšna gužva, da ne utegnem biti popolnoma na tekočem z vami. Vsekakor pa vse čestitke d3lfink4 za hčerkici.
Pri meni nič novega. Zdaj že vemo, da bo še ena punčka user posted image . Naslednji pregled imam pa 7.1., ko bom že v 35 tednu. V prvi nosečnosti sem rodila 3 tedne pred rokom. Sedaj upam, da user posted image dlje zdrži notri.
Čas kar prehitro beži in res je kar pravijo....uživajte zadnje tedne. Mirne živce vsem user posted image . Zabušavajte, počivajte in predvsem uživajte.
Potem se vam bo življenje spremenilo za 180 stopinj user posted image user posted image .

Na FB je še ena skupinica za vse rojene v letu 2011  KLIKNI TUKAJ

Kje imamo pa februarke link?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
18.12.2010 19:37:38   
hayabusa
Joj čvekalkeuser posted image saj vas kar berem ampak sem večinoma tako utrujena da se mi ne da pisat.
Včeraj sva midva šla na CSD podpisovat očetovstvo in po papirje za na šiht. So nama rekli da lahko prinese še isti dan papirje ko začne koristit očetovski d. za nazaj pa ne gre. Ne vem pa kako drugje kaj komplicirajo.

Stekleničke - če ima otrok kolike ni nujno da bo pomagala steklenička ali novalac - brez skrbi, preverjeno. Anti colic flaše so sedaj bolj kot ne vse, to pomeni da so narejene tako da otrok poje čim manj zraka, ampak se ga tudi s tako steklenićko kar "naje". Tako da ne komplicirat preveč s stekleničkami.

Novalac AC - spet ponavljam - ne pomaga vednouser posted image Plus tega se mi zdi brez veze kupovat to mleko vnaprej. Tudi če bo otrok (spet) imel kolike, ga zato ne bom dajala na mleko, ki ni garantirano da bo kaj spremenilo. Vse tiste ki se vam pripeti da boste potrebovale umetno mleko in se odločite za novalac, vedite da je v avstriji pol ceneje.
Umetno mleko kupit vnaprej? Tokrat bom, lani nisem. AMPAK kupila si bom 3 vrečke aptamila pol pa kaj več če bo potrebno. Lani mi je en dan (seveda v ned. zvečer) zmanjkalo mleka, sva letala v dežurno lekarno po piksno novalaca, ki je šla potem v nič ker je več kot 2x nismo uporabili, ko se enkrat odpre pa jo je v 3 tednih treba porabit.

Ziher sem še kje hotela bit pametna, pa mi je na srečo ušlo!

VSE NAJBOLJŠE, mislim da sem 3 user posted image preštela za nazaj, zamujam, vem, ampak vseeno vam želim veliko lepega!!!!!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
18.12.2010 20:19:21   
trsica
Evo, pa so nam poleg "dobrih mož" podtaknili še zobno miš. user posted image Dobra stran tega je, da je šel spat že ob pol osmih (sicer pa ga ne spravimo spat do desetih). user posted image Edino zjutraj bo malo huda, ker bo bolj zgodaj vstal. Upam, da bo mož že danes nazaj priklopil televizijo.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
18.12.2010 21:13:35   
tamy82
Mah mleka res nisem imela namena kupovat vnaprej. Ker sem prepričana, da bom dojila - sej pravijo, da je vse v glavi, ne user posted image user posted image Če bo pa sila, pa ga bomo že nekje dobili user posted image

Mi smo tudi imeli danes en super sprehod po novem snegcu in sončku user posted image Je blo prav res fajn, čeprav načeloma ne maram snega user posted image Ko sva pa prišla domov je tašča je skoraj celo podstrešje spraznila (so imeli večinoma šara tam) in vse preselila v klet. Tako da bomo kmalu imeli še drugo polovico podstrešja, kjer bo enkrat v naslednjem letu (upam) začela nastajat otroška sobica user posted image
Sicer pa sem zdej sama doma, moj je v nočni, kužika je tako zmatrana od celega dne, da se niti ne premakne ... tako da mi ne ostane drugega kot da sem na računalniku user posted image No, zdej bom šla še malo prečekirat tistih par revij, ki sem jih zadnjič nabrala v MŠ user posted image Da jih nisem vzela prav za brez veze user posted image

Lep večer in sladke sanje vsem!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
18.12.2010 22:29:20   
meta21
Stekleničke-jaz prisegam na aventove. Mam-ovih sicer nisem sprobala, sem pa imela tommee tippee in avent pa je po prvi spil vsaj enkrat hitreje kot po drugi in še polival je, ker je prehitro teklo (obe dudi sta bili najmanjši možni). Avent je sploh fajn, če kombinirate dojenje in stekleničko, ker se mora na dojki kar potrudit in če mu potem po flaši preveč komot teče, kmalu noče več dojke. Tudi tolažilno dudo in pumpo sem imela aventovo.

Robčki za rito-vlažilni robčki za rit so zame podobno kot da bi se namilila in nič splahnila. Ne morem si pomagat ampak prav ogabni so mi. Če si roke obrišem z njimi se moram ob prvi priliki umit. No, saj jih uporabljam na terenu, ko ni druge možnosti ampak drugače pa prisegam na suhe toto krpice za enkratno uporabo in lavorček tople vode.

Intimnost med porodom in po njem - se strinjam z nino, da ti prav dol visi, kdo vse te gleda, ker itak vsak ki ma 5 sekund cajta pride mal pokukat, pa še prej klistir, britje ... in po porodu vsakodnevni ginekološki pregledi v sobi (mene je enkrat pregledal kar med kosilom-sem pač vstala od mize, se ulegla, je pogledal šive in šel) pa še sestre ti skoz prsi gledajo. Zdaj se mi zdi še nemogoče ampak takrat, ko rodiš in pol dojiš res spustiš ta nivo. Bi komot dojila sred merkatorja, če je treba. No, sicer smo si pa različne.

Mleko-v LJ dajejo aptamil tako, da smo tudi mi nadaljevali v tej smeri. Kupovala sem ga v mullerju, ker je popolnoma drugačen in dosti cenejši kot v lekarni. Vsak večer je pa od 3. dne dalje dobil kapljice gas bimbi za prebavo in HB ni bilo težav s krči.

Moj je pa danes na zaključku v službi. In samevam ...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
19.12.2010 2:46:52   
meta21
Danes sem pa jaz cukicino izmeno prevzela ... mam nočnouser posted image . Sej ne vem, kaj vam naj napišem ampak tolk da se pofočkam pa je ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Matevž, Jaka ali Aljaž?
mel79

Matevž (23%)

Jaka (37%)

Aljaž (40%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!