|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
16.12.2010 20:17:40   
hayabusa
Nisem nič čitala zato ne vem če je katera že objavla da so iz prodaje umaknili preproge sestavljanke ker so rakotvorne.
http://24ur.com/novice/slovenija/ne-kupujte-preprog-sestavljank-za-otroke.html

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
16.12.2010 20:32:27   
DIANE

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Jaz sem čisto zgubljena. Sploh ne vem, katere dokumente moram vse uredit, glede na to, da sem brezposelna.
Pa zanima me, če kaj vpliva to, da sva oba začasno prijavljena na skupnem naslovu, ali je boljše da se ne prijaviva in imava pač stalno prebivališče vsak na svojem koncu.. Sprašujem glede otroškega dodatka itd...

Kopiram iz strani csd:

Pomembno je, da ste zavarovani za starševsko varstvo vsaj 1 dan pred nastopom porodniškega dopusta (vaš nastop 28.05.2008). To pomeni, da morate biti zaposleni, prejemnica nadomestila za čas brezposlenosti, itd...........
Če imate možnost, da vas nekdo zaposli, bi bilo to za vas še najbolje.

Na teh straneh vedno navedemo tri različne možnosti:
1. Če boste zavarovani za starševsko varstvo (zaposleni, prejemnica nadomestila za čas brezposelnosti, prejemnica boleznine iz Zavoda za zdravstveno zavarovanje,...) vsaj en dan pred nastopom starševskega dopusta (starševski dopust je razdeljen na 105 dni porodniškega dopusta in 260 dni dopusta za nego in varstvo otroka), boste upravičeni do le-tega.
Osnova za izračun posamezne vrste starševskega nadomestila je povprečna osnova, od katere so bili obračunani prispevki za starševsko varstvo v zadnjih 12 mesecih pred mesecem vložitve prve vloge za eno od vrst starševskega dopusta. Za manjkajoče mesece se vzame 55% minimalne plače.
Obvezni nastop porodniškega dopusta je 28 dni pred PDP.
Vlogo vložite 30 dni pred nastopom porodniškega dopusta oz. najkasneje 1 dan pred nastopom porodniškega dopusta.
INFORMATIVNI IZRAČUN

2. Če boste brezposelni (brez nadomestila) in ste bili v zadnjih treh letih zavarovani za starševsko varstvo vsaj eno leto, boste upravičeni do starševskega nadomestila brez dopusta.
Osnova se upošteva 55% minimalne plače. Tako določena osnova se za vsak mesec zavarovanja za starševsko varstvo, ki ga je imel v zadnjih treh letih pred uveljavljanjem pravice do starševskega nadomestila, poveča za 2% minimalne plače, vendar največ za 50% minimalne plače.
STARŠEVSKI DODATEK

Starševski dodatek je denarna pomoč staršem, kadar po rojstvu otroka niso upravičeni do starševskega nadomestila po Zakonu o starševskem varstvu in družinskih razmerjih. (brezposelne osebe, študentski ali dijaški status.....)
user posted image
Kdo ima pravico do starševskega dodatka?

Pravico do starševskega dodatka ima mati pod pogoji, da je državljanka Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in da je otrok državljan Slovenije.
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/starsevskiDodatek.asp
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/zakonZSDPUPB1.asp

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
16.12.2010 20:37:25   
DIANE
Tole sem pa videla men so se pa te puzle zdele tk fajne.

Neute vrjele danes sm bla zadnji dan v službi jujujuhuhu. ( mogoče grem še kak dan ampak mogoče če bo res res kriza). Drgč pa grem lepo zej na 25 dnevni dopust nemrem verjeti hehehehe.

Pa jutr greva za čez viken uživat v Podčetrtek v olimje luksuz. Mal sm se mogla pohvalit!

Drgč sm pa dubla danes obrazec za CSD tako da upam da drugi teden tole lepo uredim. Morem si še urediti stalno bivališče ;). V Lj je tm pr Tobačni zej to a katera ve?

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Nisem nič čitala zato ne vem če je katera že objavla da so iz prodaje umaknili preproge sestavljanke ker so rakotvorne.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
16.12.2010 21:00:39   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja
Še eno vprašanje,se vidi da sem mamica začetnica...user posted image Zakaj tako poudarjajo,da je treba po porodu uporabljati mila brez vonja,deodorante brez vonja,skratka nobenih dišav?

Itak so ti že odgovorile ampak dojenčkov nos je res neverjeten. Sem doživela, da sem bila pri kolegici s 6-mesečno punčko na obisku in je prišla še ena kolegica, ki je bila naparfumana. Nekaj trenutov po tem, ko je stopila v sobo je začela tulit in z manjšimi presledki tulila dokler ni šla. Sva potem ugotavljali, kaj je bilo in edini zaključek je bil parfum.

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Kaj pri G tud drugje ne dobiš več potrdila o PDP? Jst sem ga 3 leta nazaj dobila - 3 izvode: za delodajalca, za osebnega zdravnika, za CSD.

Si lahko obrazce ki jih je treba oddat na CSD tud z neta sprintaš? Ima katera link?

Eni dajejo, drugi ne. Jaz imam samo v materinski napisano pa mi na CSD sploh ni pogledala. Je kar verjela ... Kot da je važno kdaj napišeš. Itak si eno leto doma, ne glede na to kaj začneš.

Obrazce poiščeš na tej strani spodaj.

Za očetovski dopust je meni na CSD Grosuplje rekla, da naj jih oče dostavi v roku neega tedna po tem, ko bo začel koristit dopust.

Jaz sem čisto zgubljena. Sploh ne vem, katere dokumente moram vse uredit, glede na to, da sem brezposelna.
Pa zanima me, če kaj vpliva to, da sva oba začasno prijavljena na skupnem naslovu, ali je boljše da se ne prijaviva in imava pač stalno prebivališče vsak na svojem koncu.. Sprašujem glede otroškega dodatka itd...

Glede brezposelnosti ne vem, glede naslova pa mislim da je vseeno. Itak sta oba skrbnika, težava naslova je le, če potuješ v tujino, če hočeš vzet bolniško za otroka ...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
16.12.2010 21:04:50   
ninchi9
Diane - super... To me je zanimalo!!! Hvala user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa še nekaj.. Meni Ferrum lek za slabokrvnost NIČ ne pomaga. Kaj jeste ve? No, vsaj tiste, ki to morate...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
16.12.2010 21:12:29   
DIANE

Malenkost ninchi9 drgč pa sm našla tole, pa si mal še preberi.
http://med.over.net/forum5/read.php?92,1900154,5941411

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
16.12.2010 21:15:54   
meta21

Diane - super... To me je zanimalo!!! Hvala user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa še nekaj.. Meni Ferrum lek za slabokrvnost NIČ ne pomaga. Kaj jeste ve? No, vsaj tiste, ki to morate...

Meni neverjetno pomaga vsak dan vsaj deci soka rdeče pese (dober mi je samo tušev pa še tega si včasih za jabijem zmešam) in suhe slive. Poskusi, škodit ne more user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
16.12.2010 22:55:16   
babynitka
Čer bejbe user posted image
Evo da vam mal poročam o pregledu... user posted image pridno raste user posted image , imamo 1530g, obseg trebuščka in glavice sta tudi ok. user posted image lepo bije, brcamo pridno. Imela sem tudi ctg zaradi otrdevanja trebuha - in ni pokazalo nobenih popadkov ali kaj takega. Je G rekla da je vse super. user posted image Za kri in vodo ni nič rekla da bi bilo kaj narobe, tako da sklepam da je tudi to ok. Sem pa zelo vesela, ker si je vzela čas in smo vse pogledale čeprav je rekla da uradno ni več ultrazvoka. user posted image

Za seznam: naslednji pregled imam 6.1.

Dobila sem tudi napotnice za rešilca in za porodnišnico in pa potrdilo za csd. Tako da se bom počasi spravila izpolnjevat obrazce. In ste mi že dosti pomagale ker se ravno o tem pogovarjate. Če ima katera še kaj nasvetov so vedno dobrodošli. user posted image Sem pa še absolventka, tako da tudi jaz iščem informacije kako pa kaj se najbolj splača...user posted image
Sploh me zanima, če katera ve kako je s tem dodatnim letom-status mi namreč poteče konec marca, ker so mi podaljšali absolventa samo za pol leta.Sedaj pa me zanima, če pride v poštev mirovanje statusa in če bi lahko potem naslednje leto znova vpisala absolventa. Če katera kaj ve?user posted image

Meni se že malo spiuser posted image zato vas počasi zapuščam. Upam da nas vse čaka ena prespana noč.
Lepo spite in čuvajte bušije. user posted image user posted image user posted image nočkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
16.12.2010 23:36:42   
Nina33
Čer!
Najprej še tuki: PilotGirl - VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image
Super, da se D3lfink4 in njeni punci dobro počutijo user posted image .
Glede CSDja in obrazcev - jaz sem na zavodu od septembra 2009 (prej sem 5,6 let delala - ne vem natančno, ker sem že prej delala, a prek študenta user posted image ), sem imela pol leta nadomestilo, dala mi je za izpolnit dva obrazca (za porodniško in za nego enega ter za paketek enega), višina zneska naj bi bila 55% te osnovne plače + 2% za tistih 20 mesecev kot sem bila v zadnjih treh letih zaposlena - kolk to pride nimam pojma user posted image . Za očeta (in njegov dopust ipd.) pa mi je rekla, de se rihta po rojstvu, najbolje v roku treh dni, vsekakor pa preden koristi karkoli. Če keri kaj pomaga user posted image . V kakšne globine se glede tega ne bom spuščala, ker bi se utopila user posted image . Ah, samo še to: to leto, ko bom na porodniški, mi teče tudi "delovno" leto in moram po izteku le-te iti na ZPIZ in prevzet ene papirje, ki se jih hrani do upokojitve user posted image user posted image user posted image - dolga bo user posted image .
Nos: jaz mam otečeno sluznico, izcedka (po domače smrklja) skoraj nič, mi pa veselo žilice pokajo in je vse krvavo, ko se obrišem user posted image . Si pa zvečer velikokrat kapnem po kapljico Operila v vsako nosnico, de lažje (za)spim.
Super za vse "uspešne" preglede user posted image user posted image user posted image , jaz komi čakam torkov UZ user posted image .
Glede železa ne znam pomagat, sem pa tut jaz slišala za sok rdeče pese (pa za rdeče meso in vino user posted image ).
Mah, se ne spomnim več, kaj ste še menle se, nazaj brat se mi pa ne da user posted image .
Imam pa nova očala in sem si všeč user posted image . Pa mojima tudi user posted image .
Ah, parfumi: mali otročki so res senzorčki, ja. Čeprav po pravici povedano, meni je tudi vse smrdelo, že v user posted image . In se me drži še zdej. No, razen gel za tuširanje ima trenutno lahko mal vonja user posted image . Uporabljam/va pa tisti mineralni kamen, po katerem sicer še vseeno švicaš (antiperspiranti so mi mal tko, no, čudni), smrdi pa ne ta švic. No, mogoče s časoma bi, ampak...V roku enega dneva običajno ne user posted image .
A, pa še o antibiotikih: v veterinarskih ambulantah se jih verjetno res lažje dobi, ampak samo v takih, ki jih še ni inšpektor obiskal user posted image . Al pa če maš veze user posted image . Sploh pred leti ni blo šans (verjetno zaradi afere s Chloramphenicolom). Je pa fino poj celo "kuro" skoz dat, ne se mazat samo dokler so problemi - vsaj še par dni dalj (običejno je to kak teden vse skupi, redko manj kot 5 dni). Se jih pa jaz raje izogibam, proti virusom (a´la herpes) itak ne primejo, z njimi zgolj preprečiš kako sekundarno bakterijsko infekcijo (kolk je možnosti zanjo se pa oceni vsakič sproti, tko de...). Mah, ne morem iz svoje kože user posted image . Bom nehala utrujat user posted image .
Pridne bodte oziroma ostanite user posted image , pa lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu babynitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
16.12.2010 23:45:57   
little*miss

To velja za puzzle vseh proizvajalcev ali samo tega?

ninchi jaz jemljem ferrum lek vsak večer pred spanjem, spijem s cedevito, pa mi je pomagalo. Čudno da tebi ni. Zakaj pa nisi rekla, da ti naj nekaj drugega predpiše?

Pilotgirl vse najboljše user posted image

Telefonsko za espok pa dobiš takrat, ko ti set_ pošljejo. Dobiš list zraven, gor pa piše telefonska, na katero pokličeš, ko rodiš.

valek k Petri in Angeli hodiš v MŠ? Jaz sem lani tja hodla, pa sta mi super bile. Za jogo pa nevem, nisem šla, ampak nam je Angela razlagala kako delajo in se mi je zanimivo zdelo. Sicer pa si tak sama vidla danes. (če si šla k njima user posted image )

delfinka, super da se je vse ok izteklo. user posted image
Moj je na službenem zaključku, tamala spi, jaz pa bom šla verjetno televizijo gledat. Mirno noč vam želim, pa čim manj obiskov wc-ja. user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 16.12.2010 23:46:18 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
16.12.2010 23:57:30   
Nina33
Še en štos, na stranom jeziku, al ga pomoje vse zastopmo user posted image . Je pa dober user posted image .

GOVORNI AUTOMAT BAKA I DEDA

Dobro jutro. . . . .
Trenutno nismo u mogućnosti da vam se javimo, molimo vas da ostavite poruku posle zvučnog signala, biiiiiiiiip...
- Ako ste jedno od naše dece, pritisnite 1
- Ako hoćete da vam pričuvamo decu, pritisnite 2
- Ako hoćete da vam pozajmimo automobil, pritisnite 3
- Ako hoćete da vam operemo i ispeglamo veš, pritisnite 4
- Ako želite da unuci prespavaju kod nas, pritisnite 5
- Ako želite da idemo po unuke u školu, pritisnite 6
- Ako hoćete da vam spremimo nedeljni ručak i da ga donesemo kod vas, pritisnite 7
- Ako hoćete da dođete da jedete ovde, pritisnite 8
- Ako vam treba novac, pritisnite 9
- Ako hoćete da nas izvedete na večeru ili u pozorište - počnite da pričate, slušamo vas!

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 17.12.2010 0:00:37 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
   [Brisano sporočilo]
17.12.2010 8:22:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2937
17.12.2010 8:23:12   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Nos: jaz mam otečeno sluznico, izcedka (po domače smrklja) skoraj nič, mi pa veselo žilice pokajo in je vse krvavo, ko se obrišem user posted image . Si pa zvečer velikokrat kapnem po kapljico Operila v vsako nosnico, de lažje (za)spim.

Uporabljam/va pa tisti mineralni kamen, po katerem sicer še vseeno švicaš (antiperspiranti so mi mal tko, no, čudni), smrdi pa ne ta švic. No, mogoče s časoma bi, ampak...V roku enega dneva običajno ne user posted image .

Jst sem zdejle mal prehlajena in zato hrastice, drugač pa samo krvavo sem in tja. Tud jst si pomagam z Operilom in pa še fiziološko.

Tud jst mam ta mineralni kamen in mi je ful fajn.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
17.12.2010 8:26:13   
Mišyka
Ma kera mogoče tist podaljšek za pas (kot ta varianta iz trgovine DA-DA) odveč? Jst bi rabla samo enga (za ene zimske hlače), pa se mi zdi škoda kupovat 3, ker jih ne bom rabla. Seveda plačam... vseeno kakšne barve je.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
17.12.2010 8:28:58   
trsica
Hojla punce.
Meni je zadnje čase ful slabo in vas bolj samo berem, ker težko tipkam leže. Edino klikanje mi gre. user posted image

d'ori in pilotgirl7, vse najboljše za rd.

Ostalo bom komentirala kasneje.
Pa-pa.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
17.12.2010 9:11:09   
tamy82
Jutro punce!

Midva sva pa včeraj končala z MŠ! user posted image Sej včeraj je bilo od vseh predavanj še najbolj koristno in zanimivo, ker smo imeli o negi in opremi za user posted image . Pa še ful revij in drugega gradiva smo dobili user posted image No, zdej vsekakor lahko grem rodit ... čeprav bi raje še malo počakala user posted image

Danes neki sneg napovedujejo, a? Upam, da ne bo prehudo in da ne bo spet kakšnega kaosa na cesti user posted image Tako da previdno vse, ki se danes kam odpravljate.

Super za vse uspešno opravljene preglede in pridne user posted image user posted image Me prav zanima kako najin user posted image raste, tako da že čakam sredo, da ga vidimo ... user posted image

delfinka lepo, da punci rasteta in da je z njima vse ok user posted image Pa naj ti čim hitreje mine čas v bolnišnici in da se čim prej pozdraviš user posted image

Mišyka jaz mam tisti pas od da-da, ampak pride v kompletu le en podaljšek za pas, ki ga lahko vstaviš v hlače in trije taki koščki blaga, ki prekrijejo odprtino user posted image da ti pač ni videt spodnjic spredaj (to daš gor na tisti podaljšek). Tako da bi verjetno rabila in pas in eno tole prekrivno blago.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
17.12.2010 9:40:12   
suzy29
Dobro jutro...........

Uffffff, kako je mrzlo. Da se malo pogrejete in okrepčate, vam pošiljam

user posted image

user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
17.12.2010 9:40:41   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

suzy29 tudi mene zanima koga je treba javit za odvzem in tko naprej. Ker res v obrascu nič ne piše. Mislim, da je o tem Čukica govorila vendar ne najdem. :(

Zdele sem dobila glede tega vprašanja direktni odgovor iz ZTM. Ki pravi :

Pozdravljeni,
če ne boste rodili v ljubljanski porodnišnici, po porodu pokličete našega kurirja, ki bo prišel po kri. Natančnejša navodila (tel. št., urnik sprejemanje klicev) boste dobili skupaj s setom za odvzem krvi.
Srečno!

No tako, sedaj pa vemo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
17.12.2010 9:41:37   
suzy29

Kot jaz vem, so te preproge preventivno umaknili zaenkrat samo v trgovinah bejbi centra in pa v vrtcih. V drugih trgovinah so pa še na policah. Baje, jih bodo imeli do tizga časa, ko bodo prejeli potrdilo o tem, da so res rakotvorni  iz strani inšpekorata za varovanje zdravja. Ja malo je takih, ki se držijo reka: bolje preprečiti, nego lečiti! Nekaterim je nažalost vseeno za naše malčke user posted image  .

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
17.12.2010 10:00:09   
vipercat
evo samo na hitro se vam javim, ker mi spet nekaj ni dobro v trebuhu - joj tele slabosti kar nočejo nehat. a katero boli kaj sramna kost? mene še nikoli v življenju ni, sedaj pa že nekaj dni boli kot sata, ko se premikam. mala ne more biti tako nizko ali pač????

no ati se je ponoči varno vrnil domol, vendar se že počasi odpravlja v maribor in naj bi se vračal zopet ponočin enkrat... potem pa upam da bo mer zanekaj časa s tem

se beremoo - lp

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
17.12.2010 10:00:35   
tamy82

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , CTG. 27.12, P: 5.1
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 39, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 29.12.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12., 22.12.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 28.12

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 20.12., 21.12.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 22.12.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1., 10.1.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 31, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image  biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image

Srečke z user posted image user posted image   : 5 user posted image user posted image

user posted image : 25  
user posted image : 22
user posted image : 39 

Z nami so bile:

user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image    
user posted image huda83 user posted image  
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

MAMICA       PDP        DAN D         BABY         TEŽA         VELIKOST
d3lfink4   1.2.2011  14.12.2010  Neža/Eva   1880/2180g   43/43  user posted image user posted image       

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
17.12.2010 10:31:36   
cukica
Dober dan sem vam hotela pisat že ob 3 ampak sem šla po hitrem postopku,kar nazaj ležat,.... Zjutraj je blo pri nas -13 tko,da kr oreng mraz,ko sem šla vn na ogenj dat. Še malo pa bo Božič in nato Novo leto in počasi bo tudi čas za naše bebice,da jih uzremo.

Danes naj bi šla kupit še baldahinček za posteljico bomo videli kaj bo moj reku,drgač bom šla pa drug teden en dan sama z mojimi mal v nabavo,da kupim še kar rabim,...Komaj čakam,da mam pol res vse prštimano,...Ta teden naj bi nama začeli delati še kopalnico do konca sam vprašanje kdaj jo bova potem dobila,....Sam,da bo zdaj ne bom težila še zarad tega,...Ta glavno je prštiman,....

Nič grem počas še mal pospravit,ker pol šibava z d`ori na predavanje o EA.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
17.12.2010 10:42:52   
Anonimen
Pozdravček iz seminarja-fa.

Dala mi je železove tabletke, kljub temu, da imam visok hemoglobin (baje sem zelo bleda). Naredila je zopet morfologijo, je ugotovila, da smo presuhceni pa, da imamo zelo velike podplatke user posted image in glavico. Skratka po očkatu.

No pa še podatki za seznamček 14. 1. 2011

No sedaj pa letim na predavanja.

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
17.12.2010 10:48:16   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Mišyka jaz mam tisti pas od da-da, ampak pride v kompletu le en podaljšek za pas, ki ga lahko vstaviš v hlače in trije taki koščki blaga, ki prekrijejo odprtino user posted image da ti pač ni videt spodnjic spredaj (to daš gor na tisti podaljšek). Tako da bi verjetno rabila in pas in eno tole prekrivno blago.

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

suzy29 tudi mene zanima koga je treba javit za odvzem in tko naprej. Ker res v obrascu nič ne piše. Mislim, da je o tem Čukica govorila vendar ne najdem. :(

Zdele sem dobila glede tega vprašanja direktni odgovor iz ZTM. Ki pravi :

Pozdravljeni,
če ne boste rodili v ljubljanski porodnišnici, po porodu pokličete našega kurirja, ki bo prišel po kri. Natančnejša navodila (tel. št., urnik sprejemanje klicev) boste dobili skupaj s setom za odvzem krvi.
Srečno!

No tako, sedaj pa vemo user posted image

HVALA OBEMA ZA INFO!

MA KATERA MODRČEK IZ DA-DA V BORDO BARVI? Ker na slikici v tej barvi ga ni

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
17.12.2010 11:10:03   
maurica
ojla punce!

suzy; hvala za odgovor

babynitka; user posted image za pregled

nina33 in mišyka; glede Operila - pri meni je to tudi edino kar pomaga, so mi ga pa ful odsvetovali (v lekarni). pa sem pol poklicala svojega kolega, ki je farmacevt in sem ga vprašala, če je res taka panika. je reku, da Operil zoža žila in poseldično lahko zaradi tega lažje dihamo. problem pa je, ker se ožanje žil lahko prenese tudi na kakšen drugi del telesa (kar pa za nosečnico res ni dobro). že zato se za Operil na splošno svetuje, da se ga uporablja največ 3 dni. če ga predlogo uporabljamo (po cca 10 dneh), pa lahko doseže celo kontra učinek.

tršica; drži se, pa upam, da čim prej mine user posted image

vipercat; mene je ful bolela sramna kost, dokler nisem začela ležati. verjetno otroček že pritiska navzdol. pri meni je zdaj ful boljše, tako da ti svetujem veliko počitka

teyla; kako je bilo na zabavi?

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?