MetiLu
|
Živjo punce! Običajen ponedeljek je že skoraj za nami. Tamal se ravno kopa, jaz imam pa računalnik zase Ste debatirale o vrtiljaku; nam se ni pa nič kaj preveč obrestoval. Je bil bolj za lovljenje prahu od začetka je bil moteč, ker novorojenčku pač ni bil zanimiv in je na posteljici zavzel preveč prostora, potem mu pa tud ni bil zanimiv, ker se naš mulček ni nikol kej dost sam zabaval v postelji. Pa imamo tudi takega od Tiny Love. Bom ga tokrat tud naštimala, pa da vidimo, če bo naši punči kaj bolj zanimiv Juhica, bom res šla pogledat cotkice v Kik in NKD, če bom kaj lušnega najdla. Mi je pa dones še soseda nekaj stvari vrnila in še nekaj svojih dala, tako da se mi počasi že roba nabira kmal bo vsega preveč in ne bom imela kam zlagat sem pa večinoma dobila cunjice št. 62 in 68 in sama imam od prejteh največ, tako da bo treba kakšen nakup št. 56 narest. Samo strogo poletno in enostavno za oblačit in slačit (v mislih imam bodije in kak pajacek na preklop, vse s kratkimi rokavi). Za september in oktober imam že goro stvari, ki se bodo med sabo ful lepo kombinirale Mismis, tamal se je pomiril, zdej se tud že na idejo o sestrici navaja, pa že par dni govori, da ji bo ime Mia, nama pa ta ime ni preveč všeč v glavnem, me skoz lupčka po trebuhu, pa poboža, sam ko mu hočem pa pokazat brcike (ki so postale res konkretne, da mi cel trebuh premetava) pa nima ravno obstanka. Včeraj je držal rokico neki časa, pa bi moral začutit, sam pomojem ni dojel, ker ne ve kaj naj sploh pričakuje. No, še malo, pa bo lahko gledal, kako se noge ven špičijo Aqua77, ful ful lepa posteljica in previjalna Magicspell77, jaz sem imela Speedija pri prvem otroku in mi je bil ful nefunkcionalen. Res je imel bremzo in zaradi napihljivih koles je bil primeren za vse terene in lepo vodljiv, potem pa se tukaj praktičnost neha. Nočem delat antireklame, sam nam se ni dobro obnesel. Pa vse je treba dokupit, tako da te na koncu pride toliko kot kakšen vozek, kjer dobiš vse v kompletu. Če te zanima, ti lahko napišem še kaj vse me je motilo Zdej grem pa lase posušit, sem jih prej oprala in pa mulčka dat ven iz banje. Danes bo spet pri men kampiral, ker je možek v nočni Lep večer