|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
15.3.2011 20:44:02   
aqua77
Draga Roži, držita se z dragim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če pa hočeš koga za pogovor pa priletim do tebe!!! Ko boš lahko javi kako je s fantkom!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
15.3.2011 20:49:07   
rakica82
Roži držita se oba z možekom user posted image user posted image user posted image . Mislimo na vse vas.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
15.3.2011 20:54:39   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: juhica

Potem sva pa z možekom šla pogledat našega dojenčka. Vse je super, in imamo user posted image  (za mismis podatek - zdele je pa ziher). Dobila sem neke tablete za železo, moram jesti dve na dan, upam da po teh ne bom napol driskala user posted image  - res nimam težav s prebavo, jst Donata naprimer ne smem piti user posted image .
Juhica po tabletah za železo boš kvečjemu zaprta. Jaz sem jih v prvo dobila takoj po porodu za radi slabokrvnosti in velike izgube krvi, pa mi je pol morala patronažna doma klistir dajat, ker od P cel teden nisem mogla na veliko potrebo (če računam, da me pred porodom niso klistirali sem bila zaprta skoraj 10 dni) pa še po klistirju sem se ful matralauser posted image

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
15.3.2011 21:13:22   
juhica
Ja frufru sej vem, vse so zaprte, ampak jst sem jih že v dveh prejšnjih nosečnostih dobila (Feruum ali kako se imenujejo, tiste ki jih grizeš, ližeš ali kaj že?) in sem napol driskala in so se vsi čudili kako pa to user posted image .... Danes sem ji to povedala in priznala, da jih zato nisem redno jedla, ampak na dva, tri dni in mi je dala neke druge zdaj v upanju da ne bo isto...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
16.3.2011 6:34:58   
zabica81
Roži user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za fantka.

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
16.3.2011 7:05:47   
smuki
Roži... brez besed... drži se in pogumno naprej že zaradi user posted image ...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zabica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
16.3.2011 7:11:04   
smuki
frcafella - ja, jst sem že OK.... v četrtek sem bila čisto gotova, prespala cel dan, vse bolelo od bruhanja, v petek me je še kr bolel želodec, v soboto sem bila kot nova... zdaj je OK.
Očitno je bila neka hitra trebušna viroza...

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
16.3.2011 7:23:31   
bucibirba
Roži_ ...sem ostala brez besed...user posted image  Držta se, pošiljam vam user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
16.3.2011 7:52:19   
MetiLu
Roži user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Dobro jutro,

danes sem se pa naspala. Zdele greva s tamalim na sistematskega, pol pa malo v šoping. Rabi novo kapo, pa jo greva skupaj izbrat. Pa še teleskop sem mu obljubila ...

Vreme je res klavrno, no samo da ni več snega user posted image  

Juhica, jaz za železo jemljem Floradix Floravital, sirup na naravni bazi, ga zmešam v pomarančni sok in spijem. Ful pomaga, tudi po prvem porodu sem si kri popravila s tem sirupom. Tablete sem dobila, samo jih težko jem (katerekoli), pa sem si raje sirup kupovala.

Frcafella, naš kar dost gleda risanke. Preveč. Samo zaenkrat ne opazim nekega slabega vpliva, prej pozitivnega. Ker jih gleda aktivno, se zraven nauči kakšne besede, pesmice, ... Pa tud gleda take luštne kot so Mojster miha, Franček, Pujsa pepa, Gasilec Samo, Bacek jon... pa zdej včasih gledava na programu Disney Micky Mousa in neko Džunglo, ki sta v angleščini. Take luškane. Samo če vse skupaj seštejem jih zjutraj gleda pol ure do 45 min, popoldan in zvečer pa tud kakšno urco, tko da dve ure na dan nekje... Ampak ko ima dost, gre tud stran, pa se gre kaj sam igrat oz. se skupaj igrava in ustavrjava, vsak dan vsaj 2 ure. Pa večerna rutina kopanja in igranja v banji traja tud ene 45 min. Tako, da ne boste mislile,d a sam risanke gleda user posted image

Zdej se pa letim oblečt...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
16.3.2011 8:19:32   
tajs
pozdravljene julijke!!!
jst mam pa še eno vprašanje, ki me res mučiuser posted image . z družino velikokrat potujemo z avtodomom, veliko smo v avtu in na potovanjih. zato bi rabila voziček, ki se da zložit na minimum, najmanjše kar lahko, ampak ne smejo bit vsi koleščki majhni, najraje bi videla da sta zadnja dva večja, predvsem zaradi vožnje po razljičnih terenih. zanima me ali ima katera dobre iskušnje s katerim vozičkom, ki je majhen, vodljiv in ima tudi možnost za košaro?
želje, ne??? user posted image
kaj češ zakomlicirajmo tam ko mogoče ne bi rabili.user posted image
moj dec prau tipično babje...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
16.3.2011 8:23:35   
nussy
Oj punce!

No, tudi za mano je MF, ful sem vesela, ker je vse OK, mali je tudi že začel brcati, trajalo je pa tako dolgo, ker je posteljica spredaj in ga pač nisem čutila.user posted image  PDP ostaja nespremenjen, sem pa zvedela, da po dveh bejbah sedaj pričakujemo user posted image ! Ati je valda ful ponosenuser posted image .

Še za seznam, moja starost je 30 let.

Veliko sreče tudi vsem ostalim, bodite pridne, pa pa.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
16.3.2011 8:34:52   
škrpijonka
Roži user posted image user posted image

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
16.3.2011 8:40:18   
total
Roži drži se user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes pa dežek,dan za počivanje in spanje. Punce tiste,ki ste v delovnem razmerju...zanima me če dobimo letos regres,ker se porodniška prične v začetku junija me zanima?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
16.3.2011 8:56:47   
anci banci
draga roži...tolk mi je hudo, drži se punca..

total..regres ti pripada cel, kr ti tdui dopust pripada cel čeprav greš na porodniško..

včraj je morfologija uspela, fante je razkazoval ponosno svoje premoženje čez cel ekran, stanje MV stabilno za enkrat..tako da sem pomirjena,, dobili 4D slikco..sem bila pa včraj popoldne še v porodnišnici na avtogenem treningu...zadeva je res fajn in dejansko sprošča...

danes sem dobila po pošti odpoved in zraven še novo pogodbo o zaposlitvi na novem podjetju..mi ene pra stvari ni še čist jasno, tako da jih bom odnesla odvetniku da mal počekira tole...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
16.3.2011 8:58:10   
dekle23
roži- drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislimo nate.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
16.3.2011 9:34:48   
NEA_TEJA
roži user posted image user posted image user posted image držita se oba

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
16.3.2011 10:26:51   
maca84
joj punce kak dan.....jst že cel dopoldne zeham.....še dobr da ni nobenga blizu mene da koga ne pojem slučajno user posted image
kako ste kej drugače? aja,a katera ve kako je s cenami otorške opreme v italiji? je kej bolj ugodno kot pri nas,mislim tako zelo ugodno da se splača it k njim po nakupih (sem iz zasavja)  al ni take velke razlike?

no lepo se imejte pa upam da preživimo tale zaspan dan. tuhtam če se nebi šla še kr mal u horizontalo dat, hehe

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
16.3.2011 10:26:56   
škrpijonka
Punce za mano je pregled, kri in voda ok, test glukoze pa 7,8 in v torek imam test na diabetičnem.

Naslednji pregled imam 13.4., za UZ pa je rekla da se dela ponovno v 31t.

< Sporočilo je popravil škrpijonka -- 16.3.2011 10:32:59 >

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
16.3.2011 12:31:19   
zabica81
Evo tudi mene iz MF. Spet smo bolj malo videli, očitno našemu user posted image zelo paše položaj njegov hrbet, na moj popek ;) Je rekla, da izgleda vse OK in da bova na naslednjem pregledu še enkrat malo pogledati user posted image

Mi je pa zmerila še MV in rekla, da je tudi OK in posteljica dovolj visoko.

Na našem seznamčku pa res prevladujejo user posted image . Ampak imamo še veliko user posted image .
Želim vam lep dan, kljub dežju!

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
16.3.2011 13:05:41   
MagicSpell77
Roži... saj nimam kaj rečt... držite se! user posted image in user posted image

Maca84 jaz sem bila v Italiji v soboto in se ne splača... Ker smo v EU, so cene itak enako zasoljene. Ponudba je sicer drugačna kot tu, tako da vsaj nimaš enakih stvari kot polovica Slovenije... So pa za malo bolj debele denarnice. Jaz nisem kupila nič, gledat sem šla pa previjalne omare, posteljice in vozičke. Previjalne so imali samo tiste ta ozke, voziček je bil samo en z velikimi kolesi, posteljice pa drage in nič lepe... Bom kar tu pri nas morala poiskat.

Zbiram pa tudi informacije kje so v Grazu kakšne baby štacune, če slučajno katera ve. Pa ne Bipa, tam sem že včlanjena user posted image

Lep deževen pozdravček vsem!

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
16.3.2011 13:20:50   
total
anci banci hvala ti,sej ponavadi je regres že v majski plači...me je pa vseeno zanimalo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
16.3.2011 15:17:53   
julijka11
REGRES; pripada cel tudi takrat, ko nastopiš por. v začetku januarja - preverjeno

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
16.3.2011 15:43:24   
MetiLu

Mi smo danes preživeli sistematski pregled in je bil naš fante zelo pohvaljen. Je rekla sestra na psihotestih, da je zelo skuliran triletnik user posted image  pa zelo dobro vidi user posted image  sicer smo pa po jusu, samo kilco več bi pa lahko imel user posted image  

Dobili smo še kremo Elocan za kožico na lulčku. Gre pa za kortikosteroidno kremo, ki naj bi stanjšala kožico, da se bo odlepila. Ni nič omenjala, da bi bilo treba it kirurško odstranit. No, tud tale krema mi ne diši preveč user posted image  A ima katera s tem kakšne izkušnje?

Po pregledu smo šli pa še v LJ na rudnik našemu pobu kupit spomladansko kapo in naši punčici sem privoščila dva bodija v C&A-ju. So bili po 3 € user posted image   Pa na pico smo šli, tko fajn smo se imel user posted image

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
16.3.2011 15:45:00   
MetiLu
maca84, pogle si tale vozek, se zloži ful na malo in enostavno http://www.otroski-vozicki.si/2010/04/otroski-vozicek-jaguar-car-zelen/ 

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
16.3.2011 17:16:17   
julijka11
moja je imela zlepljeno lulico skoraj v celoti, predlagali so nam tudi kremo, ker kao kirurško imajo otroci travme ( po mnenju pediatrinje ), hkrati pa nam je rekla, da je treba takoj nehati mazati, če pričnejo rasti prsi ( enoletniku!!!); jaz kreme nisem hotela po teh informacijah in sem zadevo rešila sama brez travm

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?