total
|
IZVIRNO SPOROČILO: frcafella Ojla! Ej, glede števila otrok se čisto strinjam, nekaterim ni nikoli prav... Dokler jih še nimaš, te nonstop sprašujejo, kaj še čakaš. Potem dobiš enega, pa te nonstop sprašujejo, kdaj bo pa naslendji. <ko pa drugiš zanosiš, pa sprašujejo, a tak hitroše enega... Ma res nikoli prav Drugače pa kaj vem, mogoče se bomo čez čas odločili še za tretjega... Tudi jaz se strinjam, da so za prve tri mesece bodiji na preklop zakon. Sem prvič imela nakupljenih x tetra majičk, ker so pač bile napisane na vsakem seznamu, oblekla pa jih nisem nikoli.... Bodije na preklop sem imela večinoma iz h&m, tiste za čez glavo pa sem kasneje večinoma kupovala v c&a. So kar ugodni in vredu kvaliteta. Hoferjevi mi npr. nikoli niso sedli, ker je ful tanek bombaž in se je ovratnik vedno ful raztegnil... total, mi smo tudi že rezervirali morje tiati teden pred 1. majem... Zdaj samo upam, da bo vreme lepo sončnp julijka11, tale izjava o lulčkih pa je res posrečena metiLu, čestitke za pupiko in predvsem da je vse ok, kar je itak najpomembnejše... Pa tvoj sinko je danes očitno dojel, kaj se kuha...Moj po moje sploh še ne dojema, kaj se bo zgodilo. Sicer se pogovarjamo o dojenčku, ampak po moje bo dejansko dojel, ko bomo dojenčka prinesli domov... Upam, da ne bo neke hujše krize In predvsem, da bom znala pozornost enakomerno razedeliti med oba.... Pa vsem ostalim seveda čestitke za opravljemo morfologijo.... anci banci, čudovita sobica.... Tudi pri nas imamo pistacija zeleno sobico, v kombinaciji z oranžno in pride res super... aqua77, za odlične novice glede MV. Pa res lep vrtiljak... NEA_TEJA, boš ša čez en mesec spet vidla bebija; ni druge... Tamali nam že zdaj kažejo, kdo je šefe Glede kil pa nimam kaj rečt Na 3d pa grem jaz na Ptuj, k dr. Lukmanu.. škorpijonka, sem jaz tudi zasledila za eno junijko.... So mi tudi šle vse kocine pokonci... Srčno upam, da bo z dojenčkom vse ok, in da predvsem ne bo imel kakšnih hujših posledic... Mogoče se motim, ampak ali ni ena omenjala, da je proti bolečinam v križu kupila tale pas - http://www.da-da.si/node/23?? A je ok?? Mene kar precej muči, sploh če dlje časa stojim, pa se potem povrh vsega še nepravilno držim??? Papa in se še beremo... Kam pa šibate na morje??? Ja je kr polno letos,ker tko pridejo prazniki .