**M**
|
Ojla, no pa da še jaz poročam, včeraj sem mela morfologijo, al se sam men zdi al je bla neki zgodi, v 19/4 t? no v glavnem vse super, meli naj bi punčko . Je najprej rekel, da gleda, če je popkovina, k se ni pa ni hotla pokazat, me je obraču na pojstli sm pa tja. No pol pa prav, evo punčka je. Sm rekla a zihr in pravi, da ja, da se lepo vidi. No upam, da ji kaj ne zraste, midva sva včer že šla po neki punčkastega, nisva mogla, da nebi. Če se je zmotu mu bom pa račun izstavla pa bo Mam pa slabo vodo, sm dubla canesten zarad vnetja, čez en teden morm še enkrat lulat, upam, da bo takrat ok. Kar se tiče solidarnostne pomoči, naj bi pripadala ja, sam jaz še nisem mela tega primera v službi, da bi komu izplačal. Sem zaposlena pri privatniku, in sej veste , o denarju in dopustu se ne sme vprašat, če zboliš in si na bolniški je že ogenj v strehi, tko, da jst mislm, da pri meni od tega nebo nič tut če bom do konca doma. Zdej čakam na odločbo od komisije, upam, da mi bojo podalšal. Za seznamček : naslednji pregled imam 1.4.2011
|