Suziiika
|
Pozdravljene punce Nekej nas slabo vreme lovi spet prši neki ful drobn sneg iz lufta, pa še ta mraz Prav komi že čakam, da bo malo bolj toplo res.. Pa da vam sporočim super novico, naš je tudi začel migat Takoj drugi dan po morfologiji, se pravi v petek, se je začela akcija..kak je zanimivo, ker sem prej skos razmišlala, češ kak bom vedla, da je to to.. Ampak, ko se zgodi veš da je to to in pika me je dragi vprašu če sm ziher da je to to (mogoče malo zard tega ker je biu žalostn da še sam nič ne čuti), pa sm rekla "jap to je to".. pa je reko "kak ti vela" ampak sej bo on tudi počasi, prav lepo je res Kar se pa opreme tiče, sma pa zdaj za vikend mela mal izleta po žlahti, pa jih je nama kr ene par ponudl neke stvari,(poslco, pa avto sedež za kasneje, pa previjalno..) tak da neki boma ziher pršparala.. Sem vesela res, ker niso niti tak pocen stvari, tak da fajn.. Nisma pa niti tok aklih, da bi ne hotla vzet rablenih stvari,.. Jutri pa šibam na zdiranje modrostnega, tak da uuuh bo še zanimivo dekle23 če ti iskreno povem sem js od morfologije, vsaj kar se teh meritev tiče, odnesla samo da je najin težek 377g pa da je vse okej poslušali smo tudi srček, ona pa vmes meri tisto kar mora, preveri obsege organov oz. velikost, pa take zadeve, sej pove vmes kaj dela, če ne pa še sama kaj vprašaš pa je Midva sma takrat samo čakala kdaj bo kej zaradi spola rekla, pa se pol ni dalo vidit Super bo, boš vidla.. smuki fajn zrihtite na MF danes, pa javi nam kej v maškarce boma pa šla, kr sama ker sma zaenkrat še sama (no pardon 3je smo zdej ), ker sma glih na ptuju, pa boma šla pogledat malo kak majo za vikend.. rakica82 pa MetiLu so smešni tile naši dragi z nakupi ja, samo moj je pa tak posrečen ko grema v kako otroško, ko otrok je, vse igrače sproba, pa take zadeve sma pa včer v Pikapolonici našla take luštne bodije, pa res dost teh nevtralnih barv majo (zelena, oranžna, rumena, svetlo rjava), pa na enem je pisalo "Made in Slovenija" Kar se pa tiče teh javnih uprav pa zavodov pa tak vemo kak so.. škoda besed.. Meni je reko zadnič na borzi edn, da zakaj se bi prijavla na borzo sploh, če pa bom tak mela porodniško kmal? frcafella maš čis prav glede tega kreganja na forumu, dejstvo je, da ma vsak svoje mnenje in konc koncu smo punce tu, da ta mnenja delimo, tak da ne vem zakaj bi se sploh blo treba kregat.. Res ste super vse Punce, ki mate preglede v bližnji prihodnosti, fajn zrihtite, vse skupaj pa pazite nase.
|