Suziiika
|
Pozdravljene punce, Jap vreme nam je spet zagodlo res že komi čakam, da bo mal bolj toplo vreme. Dans ste se pa kr razpisale Veliko vas govori o pitju te glukoze, pa zdej ne vem kak je s tem, ker men na pregledu ni nič tega omenla, kljub temu, da sem ji povedla, da je stara mama mela sladkorno pa to...Ne vem niti od česa točno je zdej to odvisno? Bom jo vprašala 23ga, sam vseen sm čis zmedena zdej Kar se tiče opreme, ko sem zadnič pravla da nama ljudje kr ponujajo velik, prav ne neha se zdej to kr ne morem verjet, za cotke nama je rekla ena soseda, da nama do 6 mesca prinese vse, ko nabere skup.. Pa previjalno sma kr iz nenada dobla še zapakirano, je ati prineso od enega kolega.. Sem prav vesela res , ker je žal tako, da dans res vsak evro pomaga.. Pa še oma od dragega zaštrikala zoknčke za bebija, so tak šikani Je pa naš začel tak na polno brcat, da je kr hudo ati ga sicer še ne čuti nič, ampak bo tud to prišlo s časom.. Je pa mali nagajivček že zdej, sma se ravno zdej pelala iz savinjske na ptuj, pa sm že tak pred vožnjo šla na wc, da ne bo pol med potjo treba, ker me tak kr naprej na wc, ampak je mali začel tak fejst brcat, pa sem še tak rekla, bejbi ne zdej, ker bo mamci mehur poču, počaki, da pridemo domov, ah kje pa, tak pogosto pa urnk kot je celo pot brcu ni še nikol, da sem komi do wc-ja prišla Sem pa malo boga zej, bla včerej na zdiranju modrostnega, pa je blo pol prot večeru kr hudo, ko je inekcija popustila pa je začel bolet, neki tabletov pa nisem hotla, sicer sm pol ko sem spat šla vzela lekadol, da ne bi blo hudo celo noč.. Aja js pa seveda lačna, ko volk in lih takrat sm sanjala o nekih zrezkih pa pomfriju sem prav po sili tiščala kruh pa šunko vase, pa kr goltala dol, se itak nisem nič najedla tega, sam sm mogla ne , sma šla pol po čokolino v trgovino, da sm pol tist v sebe vrgla Kar se tiče oblekic sem tud js bol na bogem, trenerke furam pa pajkice pa kake bol dolge puloverje, druga pa res ne gre več skupi, tak da že tud zaradi tega, poletje pridiiii kmaluuuu Mislim, da fb skupine nimamo Al mamo? Bi pa blo luštno, če ste punce za.. pa če je še ni... Vsem, ki ste ble na pregledih super za rezultate, tiste, ki morate počivat, kr počivite, pa pazite nase
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 3.3.2011 13:41:42 >
|