juhica
|
ooo MetiLu ni je čez nutelino torto, sploh če si tok pridna in še pečeš - jst sm bolj na izi, pa kar kupim čokoladne oblate, prej sem pa vedno zaherce pekla... Nutelino z vloženimi višnjami sem nazadnje naredila za svoj rojstni dan, zdajle jo bom pa še enkrat za tavečjega (čez mesec in pol bo sonček imel šest let ), ampak jst si dam fuuuuuuul duška pri količini kreme . Eno lepo praznovanje, pa vse najboljše tvojemu "velikemu" Janezu . No kok sem se krasno naspala, pa to ni res , tamal se skozi zbuja in to z histeričnim jokom, in to čeprav spim zraven njega. Tako se razjezi in raztrma, se sploh noče potolažiti, ampak gre še atija zbudit, pa kakav zahteva, prav težek je ratal, pa pravi da ga noge bolijo. Se mi zdi, da vse počne napol v spanju, da se sploh ne zbrihta, ali pa kaj čudnega sanja in potem to zahteva - npr. neko igračo ali risanko. Upam da bo to obdobje kmalu mimo, ker se zbuja skoz. Ah glavno, da sem prišla v obdobje ENERGIJE!!!! Počutim se res super, sej pravim spet stara jst, me bo kar razgnalo . Tko zdej pa mal pospravljat, pride pol soseda z otročki na obisk, ven pa ne vem če bomo danes kaj šli, prav zoprno piha pri nas...
|