MetiLu
|
Dobro jutro! Spet sem čist neprespana zdele je možek odpeljal malega v vrtec in gre spotoma po limone, ker mi jih je zmanjkalo ... upam, da se vsaj malo spravim k sebi Včeraj pri zobarju ni bilo nič hudega, ker ni nič delal. Je rekel, da vse zgleda ok, ta zob pa se tudi umirja in ga ne bi spet odpirala, razen če se bo poslabšalo, da bi me začel bolet ... je reku, nej se enkrat v šestem mesecu spet oglasim, pa sem rekla, če že čez dober mesec, pa je kar debelo pogledal, je rekel, da zgledam ene tri mesece noseča no, pa še prišparala sem tokrat ... Sva pa hotla it danes z mojim po vozek, pa je tako vreme zunaj, da me je vse minilo .... Tako da bo današnji program: pranje, pospravljanje cunj, poležavanje, kosilo, igranje, kopanje in spet spat Aja, pa še balone od rojstnega dneva je treba snet Sem bila pa včeraj že malo zaskrbljena, ker nisem čutila že drugi dan, no pa me je danes zjutraj pomiril, je parkrat spet konkretno brcnil, da sem videla, kako je trebuh trznil juhu, še malo, pa bosta tud možek in tamal lahko čutila brcke. To je pa res neki lepega ... tja do sedmega meseca, ko te začne žokat v vse okoliške organe Lepo se imejte
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 17.2.2011 8:21:29 >