|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
9.2.2011 10:56:23   
maca84
Nea_teja saj veš kako pravijo - sej ni važno kaj bo, važno da bo poba zdrav user posted image no super da je vse ok.

Mene so pa zaenkrat v zadnjih 4 dneh zapustile tudi jutranje slabosti in upam da tako ostane user posted image edini problem je še stalno spahovanje pa tudi če nismo po obroku. To se dogaja kar čez cel dan,pa prej nisem mela nikoli problemov s tem. Ja nosečnost vse spremeni očitno..

Kopanje - plavat in kopat glih ne hodiva, bova pa v kratkem izkoristila darilni bon ki sva ga dobila za poročno darilo in sicer kopel. Sem vprašala G če lahko,je rekla da če ni raznih vnetji in drugih težav komot si privošćim razvajanje user posted image ali v kopeli ali pa če grem plavat le da so res potem takoj suhe kopalke na meni ko pridem iz vode. Tako da jaz nekih ovir ne veidim da si nebi kdaj privoščila kej takšne rekreacije.

No grem naprej med študijsko literaturo in k pripravi diplome.

Uživajte user posted image

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: Julijke 2011
9.2.2011 11:00:46   
rakica82
Nea_teja super za pregled user posted image . Pa ne še kupovat modrih cunjic, sej veš presenečenja so vedno mogočauser posted image .
Poznam nekaj primerov, ko so bili preppričani ,da bo fantek, na koncu pa rodili punčko ali ppa obratno user posted image . Prav zato sva midva rekla, da ne bova vprašala, kar naj bo presenečenje. Voziček je pa itak moder, pa košara rjava. Kaj hočemo, se je pač mamica zaljubila v točno tega in takega imamo user posted image .



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   RE: Julijke 2011
9.2.2011 11:16:19   
julijka11
brcike prejšnji teden še nisem bila ravno 100% da jih čutim, no, ta teden več ne dvomim ( sem pa danes točno 16t)user posted image

mene pa je včeraj tako bolela rita oz. živci, da sem komaj hodila ( očitno sem se v službi preveč naprezala )

kavica dobiva počasi spet pravi žmahuser posted image , apetit komaj krotim, sem pričela razmišljati o ribah in lignjih, pa jih ne jem že 15 let  ( med 1user posted image  se mi to ni dogajalo )....

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
   RE: Julijke 2011
9.2.2011 12:09:14   
juhica
Joj zdej sem se pa nekaj spomnila in to da sem se zlagala glede mojega kopanja. Ja v drugi nosečnosti sem res šla samo enkrat dva tedna pred rokom, v prvi sem pa hodila na plavanje za nosečnice na un majhen bazenček na fakulteti za šport, pa so zagotavljali, da je tisti bazen fuuul čist, pa se nisem nič sekirala. hecno, tok je daleč,da sem čist pozablauser posted image . Zdej sem pa taka, bolj presrana, pa ne bom nič šla....

Zdej grem pa ričet dat kuhat, potem pa skočim v vrtec po starejšega....
aja pa te brcike, ki jih čutim so čistooooooooo nežne, tako da jih čutim samo v mirovanju, pa še to se moram osredotočiti....

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
   RE: Julijke 2011
9.2.2011 12:24:51   
smuki
Hej babike!

Se oglašam po doooolgem času... priznam, da tud brala nisem veliko, ker se je non stop nekaj dogajalo. Prejšnji teden sem imela priprave na praznovanje naše čebele, ki je v nedeljo praznovala 1. rojstni dan. Žurali smo cel vikend, še včeraj malo. In imela energije kot konj (no, edino zvečer ponavadi padla dol), v ponedeljek pa vse prišlo za menoj. Mogoče še toliko bolj, ker sva s tamalo celo popoldan letale okoli zdravnikov - ima bronhitis.

Bolečine v spodnjem delu trebuha - jao, da ne govorim... zvečer imam občutek, da mi bo vse ven padlo. Tako mi dol tišči, da me boli cela medenica. Ampak se spomnim, da me je prvič tudi tako bolelo in je bilo vse OK.
Lulanje - komaj čakam, da se dvigne bolj gor, ker hodim na wc non stop po par kapljic. Me tišči, da komaj zdržim, pol pa ne morem.
kg- do sedaj sem se zredila 2 kg
velikost trebuha - enormna... res, da sem že v 20. tednu, ampak se mi res ful pozna
energija - pridejo dnevi, ko bi lahko delal cel dan brez posebne utrujenosti, kakšen dan se pa komaj zrihtam...
kopanje v bazenu -  mi se gremo vsaj 1x na mesec nekam kopat, gledam edino, da voda nima več kot 32 stopinj in da se preoblečem takoj ko pridem iz vode.
Nea-teja - počakaj še par tednov, pa boš itak izvedela, ko dobiš rezultat iz AC (joj, men se tako vleče... ), tudi jaz bom verjela šele potem... čeprav je Pušenjak zelo odločno povedal kaj je...

Naslednji pregled in morfologija - 1.3.



(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   RE: Julijke 2011
9.2.2011 12:28:36   
NEA_TEJA
Smuki men je rekla da bom verjeto že v pon dobila rezultate joj nejže mine enkrat tole.Ja sej vem sej pravim sam da bo vse ok.
Upam da bom dobila v pon lepe rezultate in bo to najlepše darilo za rd k ga mam v sob drugega si sploh ne želim je reku moj kaj si želiš in sem mu povedala tole je reku tle pa na žalost nimam vpliva .Sej vem da ga nima ampak jest upam na najbolje pa naj bo fant ali punca.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
   RE: Julijke 2011
9.2.2011 17:39:31   
julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA

Smuki men je rekla da bom verjeto že v pon dobila rezultate joj nejže mine enkrat tole.Ja sej vem sej pravim sam da bo vse ok.
Upam da bom dobila v pon lepe rezultate in bo to najlepše darilo za rd k ga mam v sob drugega si sploh ne želim je reku moj kaj si želiš in sem mu povedala tole je reku tle pa na žalost nimam vpliva .Sej vem da ga nima ampak jest upam na najbolje pa naj bo fant ali punca.



tudi jaz si za roj. dan želim enako, imam ga pa šele junija; držim pesti, da bova obe dobile takšno darilo, in tudi ostale, ki čakajo na rezultate

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 9:19:30   
aqua77
Živjo user posted image !

Se oglašam po dooolgem času. Pri nas so se slabosti malo umirile, tako da bruham samo še enkrat na ene tri dni. Kile??? Katastrofa. Do sedaj sem se zredila 6 kg sem pa v 18 tednu. trebušček je pa kot da sem v 7 mesecu in ne v 5. V prejšnji nosečnosti sem se zredila 19 kg, tako da bo zgleda to rundo enako. user posted image

Sem pa fuuuuul vsesla, ker sva z dragim včeraj že naročila voziček!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sva že nakaj časa čekirala vse okoli od Italije, Avstrije in pri nas in sva se na koncu odločala med Stokke in Joolz. user posted image  Odločila sva se za Joolz in sicer za neko posebno limitirano verzijo, ki sedaj prihaja na trg in se imenuje Nautic. Ker smo poleti veliko na barki in imamo radi navtiko in smo na obali se nama je zdelo nekako lepo, da bi imeli tudi voziček v tem smislu. user posted image
Še slikice...
user posted image
Dobiva ga pa nekje konec marca. Komaj čakam... user posted image user posted image

Sem bila tudi pri G prejšni teden in je vse ok. Maternični vrat je zaprt in trd, tako da verjetno ne bomo rabli cerklaže. Naslednji pregled in morfologijo imam 01.03.
 
 

_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 10:01:07   
Zima1976
Punce vidim, da že nabavljate oblekice, vozičke. Jaz pa tak zajec. Ves čas prestavljam. Sem rekla, bom kakšno stvar kupila po nuhalni. Ravno danes sem zaključila 18 teden pa nisem kupila še čisto nič. Moj mi pravi, da me bo "ustrelil", če bo moral na koncu nabavljat sam:):):):). Voziček imava sicer nagledan ampak to je to. In razlog. Bojim se. Še vedno, da bo kaj narobe in bom ostala s tistimi oblačilci in mi bo srce počilo. Hja...Saj vem, smotana. Tako, da je sedaj dogovor, da počakava do morfologije- 1ega marca..potem pa bova začela počasi. Pa ne vem, če bo takrat kaj bolje.
Glede brcik...že ene tri dni imam občutek, kot da bi me "veter" oplazil od znotraj al pa neko tako čudno požgečkal...pa ne vem..a je to to?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 10:42:27   
rakica82
Zima1976 jaz te čisto razumem, kar se strahu tiče. Jaz do nuhalne splon nisem upala na glas govorit, da sem noseča. Samo najbližji so vedeli.
Voziček pa, tudi jaz nisme računala, da ga bova tako kmalu kupila. Ampak, ker sem vedela katerega hočem sva ga potem kupila, ko sem bila noseča 16 tednov, ker je bil v akciji in sva ful prišparala. Pa nekak sva se odločila, da moreva stroške razporedit čez mesece, da ne bo potem kriza.
Tako ,da kar pogumno, da ne bo tvoj revež res sam po trgovinah hodil user posted image .


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Zima1976)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 10:50:46   
**M**
Ojlauser posted image  kako ste kaj?

Jaz bolj tko, še vedno kašljam dan in noč, je veliko boljše ampak ni še ok. Utrujenost me še vedno daje, včasih komi s postelje vstanemuser posted image  pa včeraj me je glava spet bolela. Pa v torek sem prvič bruhala, se je moj tko smeju k sm letela na wc, me je mogu slikat, da bo za spomin praviuser posted image  Drugače sem pa bolj malo izkoristila sonček zaradi počutja, no včeri sem šla z mami na sprehod pa usput še v baby center po body, žabice pa kapicouser posted image  Jah bo treba počas začet nabavjat itak nemorš nevem kok naenkrat kupit, predno vse pregledaš ti že skor noge odpadejo.  Pa vsega je tok, da res neveš kaj kupit, se moram prou zadrževat, bi kr vse mela hehe. Aja pa tut mene sm pa tja boli v spodnjem delu trebuha, pa špika me spodi, brcike pa tut že komi čakam, pa pregled, če bo naša pikica hotla pokazat kaj ma med nogicami.

(odgovor članu Zima1976)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 10:56:39   
**M**
Aja pa Zima1976 še kako te razumem, midva sva bla tut tiho do 3,5 meseca, pa še zdej naju je strah in naju bo do konca. Pol sva pa rekla, zdej pa ni kej, stroške je fajn ma porazdelit, treba bo mal po mal začet. Če se kaj zalomi pa...žal na to nimaš vpliva, pol loh čakaš, da rodiš, pa bo bebi nagecuser posted image  tako, da kar pogumno. Mormo bit optimistične, čeprav je teško, če imaš slabe izkušnje ampak če smo do tle pregurale, ni hudič, da ne pridemo do konca. 

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 10:57:51   
škrpijonka
Ojla,

tudi jaz še nisem nič nabavljala. Res je pa da sem nekaj stvari že dobila. Voziček je sicer nagledan oz. bolje rečeno izbran, gledat pa ga bomo še šli in se potem odločili za nakup. Previjalno oz. komodo bom dala delat sestričninemu možu, ki je njej naredil zeloooo lepo in veliko in mi je zelo všeč.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 11:10:57   
juhica
Ja jst te tudi čisto razumem Zima1976. Itak že vse imam, samo par flašk pa dudic pa pleničk mam za nakupt, pa une Multimam zadeve za bradaviceuser posted image , pa stvari za oprat in pripravit, ampak to bom naredila šele na polovici junija... Sploh se ne morem zares veseliti, ko toliko čudnih stvari izveš in slišišuser posted image .... Tako da sploh ne razmišljam več ne o tem, kaj gre lahko narobe, ne o tem da sem noseča (končno se v redu počutim - zadnja dva dni, kot da sploh ne bi bila nosečauser posted image ), čas pa itak teče....

Veselim se pregleda jutri, moja ginekologinja zna v tem času narediti natančen UZ, čeprav ne pripada, samo malo dvomim da mi ga bo, ker sem bila že na nuhalni pri njej, prej mi ga pa je, ker sploh nisem šla na NS, in v bistvu sploh nisem imela pregleda od 9. pa do 16. tedna. Pa brcik spet ne čutim, samo verjetno zato, ker so tako švoh, da jih čez dan itak ne....

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 11:18:02   
NEA_TEJA
Mi tud nismo še nič nabavili sicer voziček in previjalna je že doma še od Jakata.Ker smo voziček nekaj reklamirali so nam poslali čisto novo košaro in športni del tako da to dvoje še čaka v škatli novega člana.Jaka pa uporablja kr še stari športni del pol bova pa verjetno samo dokupila tole da bo Jaka lahko sedu poleg http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1390334629 .Sem pa zadnjič videla v eni trgovini tako lep kompletek za domov iz porodnišnice za punčko no še dobro da ga nism kupla k mi je včeri rekla da zgleda da bo kr fant .Tko da bom počakala na izvide amnio pol pa počasi začela z nakupi če bo punčka ,ker če bo fant imamo večinoma vse že doma.

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 11:55:33   
reginca1
Pozdravljene user posted image !

Evo pa mam spet malo časa da kaj napišem, ker je šel Jan k babici in dediju, Evelyn je še v vrtcu, jaz pa počasi kosilo kuham!

Oblačila in oprema:Jaz sem vse svoje od prejšnjih dveh razdevala, samo posteljica je ostala, kupovala zaenkrat ne bom, ker mi bo sestra dala vse za tabolš sem pa v otto katalogu vidla zelo cotkane stvari vse kar potrebuješ za novorojenčka je komplet vse notr celotn komplet stane 120 evrov, pa še kak kompletek kupim k zvem kaj bo.

Voziček imam nagledan sam to bo zadnja investicija preden rodim, ker če ga prej nabavim se bo htel Jan v njemu vozit!user posted image

Brcik še ne čutim al pa pa sploh ne vem.

Me tud včasih kr špika v trebuhu pa sm mislila da je vse to stres, ker mi moja škrata včasih ornk živce nakravžljata.

Komaj čakam drug tedn pregled upam da bo kak UZ da vidim pikico al pa pikeca.

Tko zdej pa kosil skuhat pol pa noge v luft dokler ne bo hausbal spet doma!!

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 11:58:50   
Suziiika
Pozdravljene user posted image

Zgleda nas je vse primla neka manija kupovanja, čeprav nisem še nič kupla, user posted image drugače pa js tud po trgovinah sam še to gledam, sm pa malo razočarana ker sm hotla dragemu za valentinovo v kiku kupit tak luštn bodi ko je pisalo gor "daddy''s number 1" pa jih nimajo več, zej morm pa neke druga najdit oz. neki sličnega.. a veš mogoče katera za kako trgovino ko ma te tematske bodije?v mb-ju al pa na ptuju?  neki sma jih v h&m gledla zadnič, samo je bil zraven, tak da to pride v poštev če res nič drugega ne bom našla..
Sem pa gledla zadnič v mladinski tiste spominske knigice, joj sej ne vem kiro bi kupla, vse so tak luštne, pa če bi vse skup združl bi lih ena tabolša pršla ven user posted image

Drugače pa js tud komi čakam pregled 24ga, da vidmo kaj bo user posted image oz. še bol komi čakam julij.. vsak dan edn od naju reče, kdaaaj bo šele julij user posted image pa tist topu sonček par dni nazaj me je tok razdražu, zej je pa spet hladno user posted image bi blo kr luštn če bi biu kak maj že user posted image

Sem pa ravno včeraj razmišlala da kje se ti  **M** potepaš da te nič ni na spregled user posted image drugače pa držim pesti da se čimprej pozdraviš user posted image

juhica fajn zrihti pri ginekologu jutri, pa upam da boš vidla štručko user posted image

NEJA_TEA in julijka11 in vsem ostalim seveda, pa super rezultate pa čimprej! user posted image

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 10.2.2011 12:03:57 >

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 12:32:34   
**M**
Suziiika...sm mela več časa, ko sem bla v službi kot zdej doma, negre skup aneuser posted image  Sej se morm mal u red spravt pa mal več sodelovat, sm čist v zaostanku. Pa začnem brat in ko pridem na konc že več nevem, kaj sm hotla napisatuser posted image  Sem zadnjič pri zdravnici rekla, naj mi nasledni datum na listek napiše, ker bom pozabla, ko bom šla čez vrata, se je začela smejat, pa pravi, da bo po porodu bolje, upam, da res, ker če tkole ostane...user posted image

Tile bodiji morjo bit pa res cort, jih še nisem vidla, bom pa šla zihr pogledat en dan, js tut študiram kaj mojmu kupt za valentinovo. A vama se zdi pa julij daleč, midva pa skos prauva, joj še mal pa bo julij, prav moj mene je tok strah, kako bom to štručko previl s temi velkimi rokami. Prav, da včas med službo razmišla in mu takoj vroče ratauser posted image

Kar se pa posteljice pa previjalne tiče pa nimam pojma, kar sva gledala nama niti ni blo kej preveč všeč al je pa švoh narjeno, no al pa midva čist preveč komplicirava, verjetno bo to aneuser posted image

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 12:55:04   
Suziiika
user posted image  Ja sej verjamem **M**, morš kr spremlat, če ne si res pol čist zgublen user posted image  
Mene je pa že mal hrbtenica začela bolet, tak če dolgo stojim...učer zvečer sem kruh delala, pa nek namaz, pa so ble 3 urce mim ko bi migno in sem bla čis fertik user posted image

Super so tile pajacki ja, bom mogla še it mal okol pogledat da najdem neki do pondelka, se mi zdi tako fejst praktično darilo, še posebi zdej user posted image  pa še vesel bo dragi ko strela user posted image  tak da držmo pesti da najdem neki... moj je biu čis navdušen nad enem takem modrem bodiju al je bla clo pižamca, v stilu supermana, na sredini pa tist S user posted image  je kr sliko vse user posted image

Sem pa ravno v hoferjevi reklami vidla, da bojo v pondelek meli bodije (2 v kosu) po 3,49 €, tak da to bom šla ziher pogledat user posted image

Drugače pa midva tud nimama še nič opreme, kar se pa postlce tiče, pa čakama če bo kej se posodlo, ker so neki že pravli ena žlahta tak da user posted image  bomo počakali, je pa fajn da si porazdeliš malo stroške ja, če ne je pol kr kriza na koncu user posted image

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 10.2.2011 13:06:58 >

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 13:21:13   
MetiLu
Dan!
Jaz sem iz pregleda in je vse ok user posted image  voda čista, kri ok, edino hemoglobin mi pada, sem na 110 zdej, pa bom začela kar Floravital pit, tko kot v prejšnji user posted image  sem mela ful nizek hemoglobin ... Sicer pa srček lepo bije user posted image  pa na tisti sondici je bilo glasno slišat brcike user posted image  ma res mam enga razgrajača notri user posted image  UZ pa danes ni bilo in bomo morali počakat na 8.3. ko imam morfologijo pri Pušenjaku.

Zdejle pa šibam še v štacuno pol pa po tamalga v vrtec. Danes sva do večera sama, upam, da bova lahko čimveč zunaj na sončku user posted image

Nakupovala pa tud jaz nisem še nič, pa ne zato ker bi me bilo strah, ampak zato, ker od opreme vse imamo, voziček je že izbran in ga greva drug teden kupit, cunjice me pa sicer mamijo, samo bom počakala, da izvemo kaj bomo imeli. Za punčko cotke dobim in jih bom samo pregledala in oprala, no kakšno stvar za dušo bom pa tudi kupila no user posted image  rabimo pa še baby phone, tega nismo imeli pri prvem in mi je ful velikokrat manjkal; pa kupila bom 10 novih tetra plenic, ker je nekaj starih zaflakanih, pa kakšno dudico. Kremce in fiziološko, plenice, robčke in te zadeve pa na koncu... da mi ne bodo že zdej prostora jemale user posted image  Sem bila pa pri prvem čist nora z nakupovanjem že od 4 meseca naprej, je bilo fajn (sicer ne za denarnico), ker nisem od nikogar nič dobila in je bilo treba vse kupit. Previjalno mi je pa svak naredil svetovno, čez oba stroja v kopalnici in je še danes tam, sicer je gor odlagališče za škafe od cunj user posted image  

No, dost zaenkrat user posted image  Letim ...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 14:06:39   
mismis
Dober dan,

evo se tudi jaz javljam user posted image  Pri nas nič novega, počasi bomo začeli nabavljati stvari, ker bo treba strošek razporediti po mesecih, da bomo sfolgali vse, je le treba nabaviti skoraj vse stvari za dva. Pa še glede na to, da se dvojčki običjano prej rojevajo, lahko pričakujem, da se bomo že konec junija cartali user posted image

Akvič, lep voziček, ampak za našo makedamsko, luknjasto cesto ne pride v poštev.

Suziika, tele Hoferjevi bodiji ti bodo prišli kasneje v poštev, za novorojenčke je veliko lažje, če imaš body na preklop, ker mu je zelo težko vleči body čez glavo.

meti.lu, me veseli, da je bilo na pregledu vse ok user posted image user posted image user posted image

reginca, sem šla pogledati na Otto katalog tale kompletek oblečil, zgleda prav cortik, samo žal za nas ne pride v poštev, ker bomo sigurno potrebovali ta mejčkene številke (46).



_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 14:13:33   
janca15
No pa, da se vam še jaz pridružim, vas že nekaj časa prebiram sedaj pa sem
zbrala pogum in sem tukaj med vami. PDP imam 11.07., to je moja druga nosečnost.
Tako, da imam doma že 11 letnega fanta.

No naj bo zaenkrat dovolj pa se še oglasim.


(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
   RE: Julijke 2011
10.2.2011 14:20:41   
mismis

user posted image
 
 
PDP, NICK, STAROST, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , DATUM PREGLEDA, NS

1.7.
 
2.7.
jana banana, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, MF: ?
total, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: 17.2., MF: 17.2.
Zivez, 26, 2user posted image , 1user posted image , P: ., MF: 17.2.
 
3.7.
tina_r, ?, ? user posted image , ? , P: ?, MF: ?
 
4.7.
balem, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: 4.3.
pinky_fairy1, 22, 1user posted image , 0user posted image , P: 21.2, MF: 21.2
 
5.7.
smuki, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: 1.3.
 
6.7.
magic, 22, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?
 
7.7.
botticell, okolica MB, 28, 3user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?
frcafella, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?
 
8.7.
sonya1, 42, 1user posted image , 0user posted image , P: 24.2., MF: ? user posted image
marjetka15, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, MF: 2.3.
muki1, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?., MF: ?
majuscka, 27, Sl. Bistrica, 2user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 14.2.
 
9.7.
saskam, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?
škrpijonka, Koper, 32, 1user posted image , 0user posted image , P: 16.2., MF: 23.2.
monika2011, Kranj, 22, 2user posted image , 1user posted image P: ?, MF: 9.3.
Suziiika, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: 24.2., MF: ?
 
10.7.
katja117, 29, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, MF: ?
 
11.7.
reni36, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,
MagicSpell77, 33, 1user posted image , 0user posted image , P: ? , MF: 2.3.
janca15, ?, 2user posted image , 1user posted image , P: ? , MF: ?
 
12.7.
mismis, 36,  2user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 23.2. 
freyja, 28,  1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ? 
 
13.7.
sonncnica, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?.
Nateja85, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  MF: 22.2.
 
14.7.?
frufru, 35, 4user posted image ,  1 user posted image , P: ?, MF: ?, 3.3 ,
meti.v, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: ?, 8.3.  user posted image
zoga08, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: 9.2., MF: 8.3.
aloje, 35, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: 28.2.
Zima1976, 34, 1user posted image , 0user posted image , P: ., MF: 1.3.
 
15.7.
dhamma, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?, MF: ?
petrussa, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: 1.3.
.Evelyn, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., OGGT: ?
kovanec, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: ?
 
16.7.
bubu_bibi, 27, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 9.3.
spetko, 24, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?
 
17.7.
tamcy, ?, ?user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: ?
aqua77, 33, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: 1.3.   user posted image
fiška33, 34, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF:. user posted image
sunny24, ?29, 3user posted image , 1user posted image , P: 25.2.., MF: ?.
 
18.7.
zabica81, 29, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 7.3..
meti.lu, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: 10.2., MF: 8.3.
mamyp3, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: 2.2., MF: 6.3.
dekle23, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: 3.2.., MF:
 
19.7.
rakica82, 28, 1user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: 10.3.
 
20.7.
anci banci, 31, 2user posted image , 1user posted image , P: 16.2.., MF: user posted image
NEA_TEJA, 35, 5user posted image , 3user posted image , P: 9.2., MF:  ?
sonncnica, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF:
 
21.7.
medko, 22, 2user posted image , 1user posted image , P: 14.2., MF: ?
bucibirba, 28, Primorska,  2user posted image , 0user posted image , P: 11.2., MF: ?
 
22.7.
**M**, 27, 3user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: 1.3.
 
23.7.
Špelca21, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: 15.2., MF:
 
24.7.
cori, ?, 4user posted image , 3user posted image , P: ?., MF: ?
ssevin, 27, 2user posted image ,1user posted image , P: 17.2., MF:.   user posted image
piccolina1983, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF:. ?
 
25.7.
summer11, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?, MF: ?
LuNaMi, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?
Thrina, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: ?
reginca1, ?, Maribor, 3user posted image , 2user posted image , P: 15.2.., MF: ?
 
26.7.
wwwwww, 23, 2user posted image , 1user posted image , P: 21.2., MF: ?
Juhica, 31, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, MF: 15.3.
nussy, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, MF: ?
 
27.7.
Roži_, 30, Koper, 1user posted image , 0user posted image , P: 28.2., MF: 15.3.
julijka11, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: 4.3., AC: 17.2.,  MF:  ?.
maca84, 26, 1user posted image , 0user posted image , P: 2.3., MF:  ?
Helenc80, 31, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF:  ?
 
28.7.
Minnie, 24, 1user posted image , 0user posted image , P: 23.2., MF: 15.3.
 
29.7.
_Mavrica_ , 25,1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?
Tamcika, 24, 1user posted image , 0user posted image , P: 14.2.., MF: user posted image
 
30.7.
Šnofla, 21, 1user posted image , 0user posted image , P: 15.3.., MF: ?
 
31.7.
 
X.7.
Vixen, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, MF: ?
anonimen, ?,1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?
 
 
 
Julijk 2011 nas je: 72

user posted image user posted image  Z nami so pot začele: user posted image user posted image
 
sončnica14
SmInCa
nhaya
Angelica Wald
*Lili*
anak
aTri


 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/ 



  • DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   



  • user posted image


    _____________________________

    "Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

    (odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1398
       RE: Julijke 2011
    10.2.2011 15:45:07   
    frcafella
    Ojla punce še od mene... Smo se med prazniki malo potepali, uživali na sončku, zdaj pa spet stara rutina...

    frufru, jaz imam proti strijam olje od Aventa in tudi v prvi nosečnosti nisem pridelala strij. Tako da mu tudi tokrat ostajam zvestauser posted image  Moram pa priznati, da sem zdaj drugič dosti bolj lena za mazanje in na sploh... Tudi glede prehrane... Prvič sem ful skrbela, da sem jedla dosti sadja, zelenjave,... Zdaj pa nekako ne gre vednouser posted image

    anci banci, prašičja gripa??? Joj, boščika, si sploh ne morem predstavljati, kaj si preživljalauser posted image  Glavno, da zdaj gre na bolje....

    Majuscka, jaz imam precej belega toka, to mi je celo bil eden prvih pokazateljev, da sem noseča, enako kot prvičuser posted image  Dokler ne srbi/smrdi, je normalno...

    juhica, ja sem gledala tale dokumentarec; zelo lep, res, vsake čase pa ga itak ponavljajo...

    zabica81, jaz sem se vedno kopala s kopalnim tamponom, se dobi v Mullerju, pa še to v bazenih z morsko vodo.... Kaj jaz vem, sama sem bolj ziheraške sorte...

    monika2011, mislim, da moj tudi še ne dojema, kaj to pomeni, da prihaja dojenček... Mu razlagamo, ampak spet ne preveč, da ne bo imel občutka, da se vse vrti okoli rega...

    mismis, meni se okrasni dada pas super obnese, tako da ti priporočam nakup...

    NEA_TEJA; verjamem, da bo vse ok!

    aqua77, lep vozičekuser posted image

    Zima1976, nikar se ne boj nakupov! Saj ni nobenega razloga, da bi tako negativno razmišljala.... Tako da kar veselo na delouser posted image  So pa to čisto možno brcike... JAz sem na začetku imela občutek, kot da v trebuhu pokajo mehurčki od radenske...

    Suziika, jaz sem tudi imela nekaj bodijev iz Hoferja, ampak mi niso všeč. Se mi zdi bombaž bolj slabe kvalitete, zelo tanek, ovratnik pa se ful raztegne, praktično do joškicuser posted image  C&A ima za moje pojme dosti boljše, pa tudi cena je čisto ok (če se ne motim kom je kakšna 2,5 eur).

    PApa
    Dobrodošle noveuser posted image

    (odgovor članu maca84)
    Neposredna povezava do sporočila: 1399
       RE: Julijke 2011
    10.2.2011 18:25:55   
    anci banci
    haloo:)

    moj sinko je zdej zdrav..gripa je je odpujsala stran....user posted image user posted image user posted image
    vidm da se pogovarjate o oblekah in nakupih....sem se pri prvemu našopingirala in imamo vse, pa še to je fajn da bosta oba julijčka in po roku sam 4dni narazen..tako da bomo vse ponucali...
    edino kar morm kupit je kengorujček, ker sem ga pogrešala...pa veliko posteljo, da ta veliega preselimo v svojo sobo....

    (odgovor članu frcafella)
    Neposredna povezava do sporočila: 1400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
    "Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




    Najbolj naporno obdobje.
    пеперутка16

    Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?