MetiLu
|
Ojla punce, mam par minutk zase ... Najprej hvala vsem za čestitke Dan nam res lepo teče, smo šli zjutraj v leclerca tamalmu kupit en napihljiv bazenček, da se bo lahko malo na balkončku kopal, ko je tako vroče. Pol mi je pa še možek kupil likalnik za lase za obletnico Potem smo šli k mojmu v službo malo častit za rojstni dan, zdej smo pa doma, tamal spi, jaz perem cunje , moj tud spi ... pol pa pride moja najprijateljca na kosilo, bom neki dobrega skuhala, pa tortico bomo razrezali, sem jo lihkar okrasila potem se pa oglasi še moja mami, pa njegovi pridejo kasneje na torto, zvečer bomo kakšen kos še sosedom postregli ... tako da bo še kar pestro Jaz sem čedalje bolj ok Ne vem al sem se tega otrdevanja trebuha in tiščanja dol že tok navadila, da me že skoraj več ne moti Še nič ne dogaja, bom zgleda mogla kar na rok počakat Rakica82, samo da je vse ok vem kako grozen je občutek, ko se ti dete takole skriva cel dan... Pri Janezu je bilo proti koncu parkrat tako. Aqua77, jaz sem tud tok štorasta zadnje dni, da mi vse iz rok leti Zdej mi je že tamal en dan rekel, da naj malo pazim, ker sem štorasta Julijka, men tud drveni cela desna stran, noga in roka, ponoči mi dlani večkrat "zaspijo"... prov zoprno Zgleda na nek živc pritiska je pa man tud dva dni nazaj mala take zganjala, da nisem bila več ziher, kako je obrnjena, samo dones pa po protokolu spet čutim njeno rit in noge tam kot prej, rit napne na levo stran od popka, podplatek mi pa pod desna rebra stegne. Tajs je že Frufru odgovorila Julijka, a resno je treba tolk oblečt ?? men se zdi to čist preveč za tako vroč dan kot je danes Za kolke pa vem, da men že Janeza ni bilo treba široko povijat, ker so bili 1a. Tako da jih tud zdej ne bom, če ne bo treba. Medipu, res je tako, da se ti lahko kar naenkrat začne. Za draženje bradavic sem pa tud jaz slišala, pa orgazem ti lahko sproži popadke, če je maternica ready... pa po stopnicah se pejdi sprehajat Kaj več pa že ne vem Vožnja po makadamu Jaz sem mojmu rekla, da če drug teden ne bo nič, da me pelje na čoln, pa en điro po koprskem zalivu do Postojne bom že prišla, če že do LJ ne Grem še eno žehto obesit, pol pa kuhat. Sem prižgala klimo in se da super dihat v stanovanju