sunny24
|
Ah cel post sem napisala, pa mi je prenosnik mrknu... Gaja spi, meni se neki ni dalo počivat, pa malo tle visim. Prej smo šle z mojimi na kafe, pa en sprehodek smo nardili, pol je pa prajtlca pršla in smo se zadebatirale. Pa še modrce mi je prnesla in so tej iz DM full fajn, taki mehki, pa še poceni-10 evrov. aqua, jst nimam ure, mam ctg, tko da ko uletim gor uletim. Sam mislim, da bom bla v Postojni okoli 9h-9:30, da se ne bom prevč načakala. In upam, da ne bo delal Tašev, ker on mi pa res ni lih po godu...No, upam, da se srečamo! BTW, iz kje si ti točno? Z obale? JSt sem dol študirala...Ku je blo fajn bit na morčku 3 leta...Kar pogrešam tisit cajt! bucibirba, ja, Gaja je boljše. Sta antibiotik in pucanje noska nardila svoje. Sam to je pa full smotano glede patronažne ej...Ma jst na tvojem mestu bi bla doma in bi pač se furala h tvoji mami ko bi mela za prit patronažna. Ker (vsaj meni) je boljše bit doma, v miru, da se navadite en na drugega. julijka, no, pol smo že dve smotki na kupu... No, sej na kupu mam že 3/4 stvari, sam še v torbo morem zmetat, pa fotič, gsm in polnilce morem sabo vzet. PA kartico na fotiču morem spraznt, k mam enih 1300 fotk gor... metilu, iii, kaka dora žaba! Sam ceno ma pa tudi kot da je zlata... Jst bom tudi mogla it Gaji po nove sandalčke...Ji raste noga na fulll. Ma zdej ene Geox, št 26, kupljene 2 meseca nazaj, so ji ble še malo prevelike...No, zdej so ji pa že točne oz lih za glih...Jst ne vem kam bo tej naši punci noga še zrasla...2 leti in pol, pa smo že skor na 27... Grem še naše februarčice 2009 mal počekirat...Lep dan! Mi2 gremo potem pohajčkat h mojim...
|