Matejita
|
Jutro punce, sem se zbudila ob obicajni zgodnji jutranji uri po bitki s komarjem/ji ponoci. Me niso pustili spat, pa sem se preselila v dnevno sobo na kavc, potem je pa Nina zacela svoj brcalni krozek, no kaksno urco kasneje sem pa mrknila. Sicer pa v petek imela zadnji delovni dan v tem solskem letu, 3x tocila solzice ... Otroci so me kar objemali pa risali in dekorirali ucilnico v baby shower ucilnico, tako da je pisalo happy baby shower Nina Karina, a steklenicke, dude, dojencice, vse kar mora bit. No pravi baby shower so mi pa po pouku prpravili sodelavci. Tak lep obcutek, da so si vzeli cas in pripravili hrano doma, pa kupili so mi darila (za 1 pralni stroj oblekic in dekic), pa kozmetiko, plenicke,... Resnicno sem srecna v svoji sluzbi iz toliko razlogov. No zdaj pa ostajam doma do poroda in se moram nekako privadit na novo situacijo. Se imam na sumu, da bom dopoldneve izkoristila za ciscenje stanovanja - po malo, da naredim en krog, ga se nisem, pa knjiga Dojencek mesec po mesecu me se caka, pa se kar nekaj planov imam. Bomo videli, kaj bom res naspicila. MetiLu tebe tudi neprespana noc ne ustavi, neverjetna si . Me daje cisto prava slovenska zavist, ker se pocutim velikokrat cisto v prafaktorjih in zadnje case veliko casa prezivim v druzbi naenkrat zelo ljube prijateljice - postelje. Se tolazim, da je to zacasna situacija in da po porodu dobim nazaj energijo. Aloje pa za cisto pripravljena, samo se torba za porodnisnico manjka, pa popadki . Jaz moram kupit se nedercke za dojenje, pa za vsak slucaj en paket vlozkov za po porodu (ce se slucajno paketki iz Slovenije s to dragoceno vsebino kje zahaklajo) , pa bom tudi jaz ready. Po mojem bom napakirala torbo ta teden. Bubu Bibi pridna, da studiras zdajle, jaz sem studij zakljucila leta nazaj, sem pa imela namen delat en certifikat za Ang, pa sem se odlocila, da bo to projekt za 2012. Zdajle se strasno tezko zberem ze kaj brat, se najbolje mi gredo od rok noescniske in dojenckaste teme, ostalo pa bolj strani obracam. Rakica tudi jaz videla, da pricakujejo 7 , tudi jaz pravim, da vsa cast tej mamici in sem malo ugibala, kako jim znese casovno in financno. Mislim, da je to mamica z veliko zacetnico, po moji logiki kaj dosti casa za kaj drugega ne more ostati. Fajn preostanek nedelje vam zelim in navihan zacetek tedna !