ronja
|
Edino hrček pa nisem. Čist kopi pjest pa tut ne moreva bit, a ne? Še ena dvojčica user posted image Hehe, dobrodošla - več nas je, rajši se mamo, a ne? Važno je, da je vsakemu najbolj všeč tam, kjer si je ustvaril gnezdo. Se strinjam. Samo ni mi bilo jasno s temi smetmi, ker smo jih mi res povsod imeli enako daleč - na srečo nikoli tik pred nosom . Zame je hiša = DELO! Podpis. Največji minus življenja v hiši pa vidim v tem, da se moraš čisto za vsake pol kg kruha vsesti v avto in nekam peljati. Otroke peljati v vrtec/šolo. Otroke peljati na popoldanske dejavnosti. Peljati se na govorilne ure/rod. sestanek. Peljati otroka k prijatelju/sošolcu. Peljati se na pošto, banko, v lekarno, v trgovino ... samo voziti in voziti se non stop Še en podpis. Če dodaš še, da moraš vsakič otroke devat v stolčke, pa zapenjat, pa jih slačit pa oblačit, ker je v avtu bolj toplo kot zunaj, vendar bolj mrzlo kot not... So tudi hiše, ki so v centru, samo tiste pa navadno nimajo nekega hudega vrta, pa tudi grozno drage so. Večinoma so hiše ipak malo ven iz centra mesta. v BALKONU, PREDVSEM KAKEM MALEM, AP TUDI JAZ NE VIDIM SMISLA, Uf, midva pa! Ne bi dala najinega balkona za nič na svetu (ok, za kaj že, ampak sva res ful navezana nanj!) Je tako fajn v krošnji drevesa, da imaš vso intimo, ki si jo lahko zaželiš, lahko si sredi poletja zgoraj brez sredi Lj, pa te noben ne vidi, hehe Zunaj je mini mizica in klopca na vsaki strani, da lahko jemo kosila tam, obešamo perilo,... Pa tamalidve sta čist drugi, če gresta ven, pa magari samo na balkon, kadar sta bolani, da ju ni glih za ven vozit. za pet min. na svež zrak pa vedno dobro dene (če si primerno oblečen, seveda). Vam poslikam pa dam gor slikce da se bojo še vam sline celdile No, daj. Sanjat ni greh Drugače pa, meni je eden od plusov pri hiši ( vidim kadar sem doma pri mojih) v tem, da ko imaš manjše otroke jih lahko imaš bolj na easy - ko smo pri meni jaz L in A zjutraj nahranim, oblečem in gresta ven..In sta zunaj, okoi hiše, non stop nekaj počneta...Potem prideta not na kosilo, pa spet ven. Ma, nimam dela z njima spljoh user posted image Doma, v stanovanju, pa je res non stop nekaj. Moram biti malo bolj animator kot pa v hiši...No, ko pa otroci zrastejo potem pa še tega plusa ni več. To sem pa tudi jaz na morju opazila (tam ima mami hišo). Več prostora = manj dela z otroki.
|