Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: ronja ... MOja rr duša dvojčica . Še ena dvojčica Jaz sicer že celo življenje živim v bloku, imam pa kar bogate izkušnje z življenjem v hiši, pravzaprav lahko rečem, da je hiša moj drugi dom. Imela sem eno kratko, ampak res kratko obdobje par let nazaj, ko sem si tudi jaz zaželela življenja v hiši, pa idila, mir in vse to, a me je želja hitro minila. Zame je hiša = DELO! Non stop, vedno in samo delo. Zunaj, znotraj, spet zunaj, pa spet notri ... ma ne poznam človeka, ki bi živel v hiši, pa ne bi imel dela (no, ja moj tast in tašča, ampak o stanju hiše in okolice bi se pa potem dalo razpravljati ). Kakorkoli ... ugotovila sem, da sem preveč socialen in mnogo premalo delaven tip za življenje v hiši. In čisto preveč na komot narejena sem. Največji minus življenja v hiši pa vidim v tem, da se moraš čisto za vsake pol kg kruha vsesti v avto in nekam peljati. Otroke peljati v vrtec/šolo. Otroke peljati na popoldanske dejavnosti. Peljati se na govorilne ure/rod. sestanek. Peljati otroka k prijatelju/sošolcu. Peljati se na pošto, banko, v lekarno, v trgovino ... samo voziti in voziti se non stop. Torej, jaz bi tudi malo večje stanovanje z atrijem. Idealno! Jaz pa rada delam zunaj. Itak pa nimamo velikega vrta, tak da sem v 30 minutah fertik za cel teden ali dva. Nimamo sadnega drevesja, ne zelenjavnega vrta, ne cvetočih rožic.... nič kar bi zahtevalo delo, razen trave. Pa vseeno podpišem takoj, da grem nazaj v stanovanje. Kar se tiče vožnje, hm, saj imaš stanovanja oddaljena od vrtca, trgovine, šole in moraš avto non stop furat.... in hiše, ki so blizu vsega tega, tak da to sploh ni merilo.
|