Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejkec Ali bi ve šle na poroko s 4mesece starim dojenčkom. Svakinja se februarja poroči pa se z možem pogovarjava. On bi šel pa da bi Zala v vozičku spala, za dojit pa da bi šle v drug prostor. Meni ni to najbolj všeč. Se mi ne zdi tisti hrup ok. Al preveč kompliciram? Ni sploh prakticno, ker gres na poroko in zaradi poroke in je fajn, da si vsaj psihicno prisotna, dokler si tam. Je pa vsekakor izvedljivo. Bolje, da gres za dve urci in preskocis afterparty, pa pustis otroka v varstvu, kot pa da si napol tam napol pri otroku, za katerega ne mores niti predvideti, kako bo z njim in ce bo miren, lahko ti zacne tulit med obredom, pa bo moral en ven letet ipd. Rajsi na kratko pa kvalitetno kot pod stresom. Je pa vecinoma odvisno od tega, kaksen karakter ima otrok in koliko ga lahko predvidis. Za puncko bo pa se najmanj stresno, se zanimivo ji bo, samo ritem bo imela pa svoj in ga tudi uveljavljala. Sicer jo bos pa do tretjega meseca ze dobro poznala in bolje ocenila, kako bi se obneslo. Sicer pa sva ga midva peljala na vecja druzinska srecanja precej zgodaj in se je zelo lepo izslo, sam poroka se mi zdi bolj tko za zenina in nevesto in sta planirala ta dan kot nekaj posebnega, men bi blo ful bad, ce bi mi dete sredi obreda zacelo tulit, pa bi morala ven skakat pa to, na koncu pa se vse zamudila. Tudi na pogreb ga ne bi peljala recimo. Sem bila v cityparku, smo lovili snezne cevlje za mulcka in me je taaakooo zgonilo, da sem na koncu komaj prisepala do avta. Ma smo vsaj cevlje dobili . Neke popadke sem cutila, ma sem bila skos v gibanju, pa niso bili izraziti, niti jih se ne stopam. Zdejle grem spat, zjutri se lahko pa naprej menimo o popadkih . Saj res 3x mami, sladke kamilice, kot predlaga anju. Mende precej sladka pijaca pomaga prebavi. Mozno pa da ga zapira od cesa, kar si ti uzila. Se mi zdi, da bi mu dodajanje vode ali caja poleg dojenja pomagalo mehcati blato, ti bi pa zihr patronazka znala svetovat. Najorej pa premisli, kaj si jedla, da bi ga lahko zapiralo al pa pojej vec vlaknin za vsak slucaj. Pa trebuscek mu veckrat pomasiraj v smeri urinega kazalca, da pozene prebavo naprej, tako kot za kolike. Zdej pa res cas za vertikalo, zihr bom celo noc sanjala o porodu in bolj malo spala .
|