Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 10:02:41
|
|
|
|
anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča kako je zdaj s tisto prvo soboto v mesecu- a so občine dejansko odprte pr nas piše tako, poglej na net svojo ue "sobota od 8.00 do 12.00 ure (vsaka prva sobota v mesecu oz. druga, če pride prva na državni praznik ali drug z zakonom določen dela prost dan)"
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 10:06:09
|
|
|
|
mamamajča
|
anju, gledam, pa nič ne piše Majo 100 let stare podatke gor
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 10:09:08
|
|
|
|
anju
|
pa pokliči
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 11:13:42
|
|
|
|
2ursae
|
pazi, med občino in UE je razlika
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 11:15:02
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Jutro! Zbudila sem se ob petih, kar je dokaj normalno te dni, sla na wc, prisla v posteljo in popadek! Pa niti ne zanemarljiv. Pa kmalu se eden... Zdej jih stopam in so na 7 minut, tako da mickeno zamujam z odhodom v P . Tako da sem skocila gor, da vam javim, zdej se pa laufam oblect pa sprint rodit. Pa pa! Dihamo s tabo Naj mine hitro in z minimalno bolečino! Punce mene pa zanima če pijete kakšne vitaminske dodatke. Mene ja kar malo strah, da bom kaj zbolela, ker sem glede na nosečnost kar znatno zmanjšala vnos sadja in zelenjave. Pa zaprta sem tudi in mi slive niti laneno seme ne pomagajo več, tako da mi počasi zmanjkuje idej, kako naravno pospešiti prebavo???
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 11:26:31
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Punce mene pa zanima če pijete kakšne vitaminske dodatke. Mene ja kar malo strah, da bom kaj zbolela, ker sem glede na nosečnost kar znatno zmanjšala vnos sadja in zelenjave. Pa zaprta sem tudi in mi slive niti laneno seme ne pomagajo več, tako da mi počasi zmanjkuje idej, kako naravno pospešiti prebavo??? Se opravičujem, ker vdiram - meni zelo pomaga ALGEA (alge) Nobena druga stvar mi ne pomaga (kava+radenska, kava+coca cola, kava+donat, suhe slive namočene v radensko ali donat-čez noč, sok sliv dr. stanbergerja-dobi se v lekarni) sprobala vse, ena stvar bolj zanič kot druga. Meni samo te alge pomagajo in kolikor sem brala jih lahko tudi doječa mamica jemlje, tako kot nosečnica. Upam, da ti bo pomagalo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 12:03:52
|
|
|
|
anju
|
Najki končno Ob 10.04 sva spoznala našo Lien, pupa se ni šparala, 3900g, 55cm, 36.5 obsseg glavice. Ven je prišla po eni urci v porodni, samo posteljico so mi morali odluščiti pod narkozo. Nič šivana, Lien že zvedavo opazuje svet, dojili se še nisva, smo pa še v porodni. LP, Najki
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 12:07:45
|
|
|
|
anju
|
B R A V O Najki ČESTITKE za Lien!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 12:14:33
|
|
|
|
lija30
|
najki čestitke za tako veliko deklico:)
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 12:27:02
|
|
|
|
S*
|
Najki iskrene čestitke! Lien, dobrodošla na tem svetu! Zdaj pa mislim da smo vse že mamice in da se počasi lahko preselimo na forum o otročkih!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 12:29:52
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca IZVIRNO SPOROČILO: S* Punce mene pa zanima če pijete kakšne vitaminske dodatke. Mene ja kar malo strah, da bom kaj zbolela, ker sem glede na nosečnost kar znatno zmanjšala vnos sadja in zelenjave. Pa zaprta sem tudi in mi slive niti laneno seme ne pomagajo več, tako da mi počasi zmanjkuje idej, kako naravno pospešiti prebavo??? Se opravičujem, ker vdiram - meni zelo pomaga ALGEA (alge) Nobena druga stvar mi ne pomaga (kava+radenska, kava+coca cola, kava+donat, suhe slive namočene v radensko ali donat-čez noč, sok sliv dr. stanbergerja-dobi se v lekarni) sprobala vse, ena stvar bolj zanič kot druga. Meni samo te alge pomagajo in kolikor sem brala jih lahko tudi doječa mamica jemlje, tako kot nosečnica. Upam, da ti bo pomagalo Simonmojca ma ta Algea je koristna za več stvari ali samo za zaprtje? Se mi zdi, da sem že slišala reklamo, ampak sem jo tudi preslišala, ker mi grejo te reklame tako na živce
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 12:39:12
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca IZVIRNO SPOROČILO: S* Punce mene pa zanima če pijete kakšne vitaminske dodatke. Mene ja kar malo strah, da bom kaj zbolela, ker sem glede na nosečnost kar znatno zmanjšala vnos sadja in zelenjave. Pa zaprta sem tudi in mi slive niti laneno seme ne pomagajo več, tako da mi počasi zmanjkuje idej, kako naravno pospešiti prebavo??? Se opravičujem, ker vdiram - meni zelo pomaga ALGEA (alge) Nobena druga stvar mi ne pomaga (kava+radenska, kava+coca cola, kava+donat, suhe slive namočene v radensko ali donat-čez noč, sok sliv dr. stanbergerja-dobi se v lekarni) sprobala vse, ena stvar bolj zanič kot druga. Meni samo te alge pomagajo in kolikor sem brala jih lahko tudi doječa mamica jemlje, tako kot nosečnica. Upam, da ti bo pomagalo Simonmojca ma ta Algea je koristna za več stvari ali samo za zaprtje? Se mi zdi, da sem že slišala reklamo, ampak sem jo tudi preslišala, ker mi grejo te reklame tako na živce kokr sem jaz brala navodila in moj - je podoben princip delovanja kakor pri oglju (za želodec-veže strupe nase) te alge pa vežejo strupe iz črevesja nase. Moja svakinja jih jemlje-imam občutek da zato, da redno hodi na wc (malo pa še da hujša ), ker je imela iste probleme kot jaz na 2-3 dni na wc, od kar jih pa jem grem pa vsak dan. Za druge stvari ti pa žal ne znam pomagat, lahko ti prilepim link. http://www.algea.si/ http://www.algea.si/algea/nosecnost/Algea-mami.pdf Če se ti da malo preberi. Drugače pa moja soseda pravi, da njej pa za zaprtje pomaga česen oz. česneve kapsule, ki se tudi kupijo v lekarni
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 12:46:43
|
|
|
|
mamamajča
|
Čestitke Najki, bravo Lien!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 13:46:31
|
|
|
|
anju
|
http://med.over.net/forum5/read.php?137,2611732 tole je sicer staro, ma mene je odvrnilo od nakupa algee. je pa res da sem tole prvo prebrala o algei in me ni motiviralo za nadaljnje branje.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 14:41:27
|
|
|
|
2ursae
|
ooo, najki, čestitam
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 15:36:04
|
|
|
|
missD
|
gremo zdej na drug forum polnit strani?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 16:21:12
|
|
|
|
majabar
|
anju, očka je zelo ponosen in presrečen. Prva dva dneva sem jaz samo dojila, on ga je previjal, podiral kupček, ga umival:). No, zdaj sem ze jaz na vrsti. Včeraj mi je skuhal kurjo juhico, da dobim moči. Zdaj me bo zacel še več hraniti, ze pravi, da sem presuha. Sem na teži izpred devetih mesecev, ampak pogrešam kakšno mišico, predvsem trebušne:). Najki, čestitke !! MissD, se strinjam;).
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 16:40:24
|
|
|
|
majabar
|
aja, kam pa gremo?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 17:04:52
|
|
|
|
anju
|
LIEN
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 17:32:18
|
|
|
|
M&A
|
Najki, pa si jo končno dočakala!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 17:49:52
|
|
|
|
luna_25
|
Bravo najki in čestike. Čestitke tudi tebi majabar . Tudi midva imava tako zmenjeno, jaz večinoma dojim on pa previja in podera kupčke. Sam ne vem kako bo k bo šel v službo, k sem jaz še vedno kar slaba, čeprav gre počasi na bolje. Se mi zdi da bolj kot sam porod so me šivi zdelal, ampak jih veselo zračim in špricam z tistim srejem pa bo.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 17:54:28
|
|
|
|
missD
|
sem si dovolila in odprla novo temo :) LINK
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 6.11.2010 18:02:15
|
|
|
|
luna_25
|
To je pa naša Eva
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 7.11.2010 13:13:31
|
|
|
|
filisa
|
najki - čestitke za sladko LIEN. A ni najdaljša od vseh oktobrčkov? luna 25 - Eva izgleda zeloo zadovoljno, joj pa ti lepi gosti laski ! Ko sem že ravno pri laskih...naši Brini so pred 3 dnevi full izpadli spredaj, tako, da zdaj zgleda kot en pleško . A vašim so že kaj izpadli?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 8.11.2010 7:29:57
|
|
|
|
kpmk
|
Najki - super novička za dobro jutro !!!! čestitke
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?