|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 46 [47] 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 III.del
6.11.2010 10:02:41   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

user posted image user posted image user posted image   kako je zdaj s tisto prvo soboto v mesecu- a so občine dejansko odprteuser posted image

pr nas piše tako, poglej na net svojo ue

"sobota od 8.00 do 12.00 ure (vsaka prva sobota v mesecu oz. druga, če pride prva na državni praznik ali drug z zakonom določen dela prost dan)"  

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.11.2010 10:06:09   
mamamajča
anju, gledam, pa nič ne pišeuser posted image Majo 100 let stare podatke goruser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.11.2010 10:09:08   
anju
pa pokliči

Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.11.2010 11:13:42   
2ursae
pazi, med občino in UE je razlika user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
6.11.2010 11:15:02   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Jutro!

Zbudila sem se ob petih, kar je dokaj normalno te dni, sla na wc, prisla v posteljo in popadek! Pa niti ne zanemarljiv. Pa kmalu se eden... Zdej jih stopam in so na 7 minut, tako da mickeno zamujam z odhodom v P user posted image . Tako da sem skocila gor, da vam javim, zdej se pa laufam oblect pa sprint rodit.

Pa pa!

Dihamo s tabo user posted image user posted image user posted image Naj mine hitro in z minimalno bolečino!

Punce mene pa zanima če pijete kakšne vitaminske dodatke. Mene ja kar malo strah, da bom kaj zbolela, ker sem glede na nosečnost kar znatno zmanjšala vnos sadja in zelenjave. Pa zaprta sem tudi in mi slive niti laneno seme ne pomagajo več, tako da mi počasi zmanjkuje idej, kako naravno pospešiti prebavo???

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
6.11.2010 11:26:31   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Punce mene pa zanima če pijete kakšne vitaminske dodatke. Mene ja kar malo strah, da bom kaj zbolela, ker sem glede na nosečnost kar znatno zmanjšala vnos sadja in zelenjave. Pa zaprta sem tudi in mi slive niti laneno seme ne pomagajo več, tako da mi počasi zmanjkuje idej, kako naravno pospešiti prebavo???

Se opravičujem, ker vdiram - meni zelo pomaga ALGEA (alge)
Nobena druga stvar mi ne pomaga (kava+radenska, kava+coca cola, kava+donat, suhe slive namočene v radensko ali donat-čez noč, sok sliv dr. stanbergerja-dobi se v lekarni) sprobala vse, ena stvar bolj zanič kot druga. Meni samo te alge pomagajo in kolikor sem brala jih lahko tudi doječa mamica jemlje, tako kot nosečnica.
Upam, da ti bo pomagalo

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
6.11.2010 12:03:52   
anju
Najki končnouser posted image

Ob 10.04 sva spoznala našo Lien, pupa se ni šparala, 3900g, 55cm, 36.5 obsseg glavice. Ven je prišla po eni urci v porodni, samo posteljico so mi morali odluščiti pod narkozo. Nič šivana, Lien že zvedavo opazuje svet, dojili se še nisva, smo pa še v porodni. LP, Najki

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
6.11.2010 12:07:45   
anju
B R A V O  user posted image Najki user posted image ČESTITKE  za Lien!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
6.11.2010 12:14:33   
lija30
najki čestitke za tako veliko deklico:)

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
6.11.2010 12:27:02   
S*
Najki iskrene čestitke! user posted image  user posted image  user posted image Lien, dobrodošla na tem svetu!

Zdaj pa mislim da smo vse že mamice in da se počasi lahko preselimo na forum o otročkih!

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
6.11.2010 12:29:52   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Nobena druga stvar mi ne pomaga (kava+radenska, kava+coca cola, kava+donat, suhe slive namočene v radensko ali donat-čez noč, sok sliv dr. stanbergerja-dobi se v lekarni) sprobala vse, ena stvar bolj zanič kot druga. Meni samo te alge pomagajo in kolikor sem brala jih lahko tudi doječa mamica jemlje, tako kot nosečnica.
Upam, da ti bo pomagalo

Simonmojca
ma ta Algea je koristna za več stvari ali samo za zaprtje? Se mi zdi, da sem že slišala reklamo, ampak sem jo tudi preslišala, ker mi grejo te reklame tako na živce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.11.2010 12:39:12   
simonmojca

IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Upam, da ti bo pomagalo

Simonmojca
ma ta Algea je koristna za več stvari ali samo za zaprtje? Se mi zdi, da sem že slišala reklamo, ampak sem jo tudi preslišala, ker mi grejo te reklame tako na živce user posted image

kokr sem jaz brala navodila in moj - je podoben princip delovanja kakor pri oglju (za želodec-veže strupe nase) te alge pa vežejo strupe iz črevesja nase. Moja svakinja jih jemlje-imam občutek da zato, da redno hodi na wc (malo pa še da hujša user posted image ), ker je imela iste probleme kot jaz na 2-3 dni na wc, od kar jih pa jem grem pa vsak dan. Za druge stvari ti pa žal ne znam pomagat, lahko ti prilepim link.

http://www.algea.si/

http://www.algea.si/algea/nosecnost/Algea-mami.pdf

Če se ti da malo preberi. Drugače pa moja soseda pravi, da njej pa za zaprtje pomaga česen oz. česneve kapsule, ki se tudi kupijo v lekarni

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.11.2010 12:46:43   
mamamajča
Čestitke Najki, bravo Lien!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.11.2010 13:46:31   
anju
http://med.over.net/forum5/read.php?137,2611732

tole je sicer staro, ma mene je odvrnilo od nakupa algee. je pa res da sem tole prvo prebrala o algei in me ni motiviralo za nadaljnje branje.

Neposredna povezava do sporočila: 1164
6.11.2010 14:41:27   
2ursae
ooo, najki, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
6.11.2010 15:36:04   
missD
gremo zdej na drug forum polnit strani?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
6.11.2010 16:21:12   
majabar
anju, očka je zelo ponosen in presrečen. Prva dva dneva sem jaz samo dojila, on ga je previjal, podiral kupček, ga umival:). No, zdaj sem ze jaz na vrsti. Včeraj mi je skuhal kurjo juhico, da dobim moči. Zdaj me bo zacel še več hraniti, ze pravi, da sem presuha. Sem na teži izpred devetih mesecev, ampak pogrešam kakšno mišico, predvsem trebušne:).
Najki, čestitkeuser posted image !!
MissD, se strinjam;).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
6.11.2010 16:40:24   
majabar
user posted image aja, kam pa gremo?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
6.11.2010 17:04:52   
anju
LIEN

user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
6.11.2010 17:32:18   
M&A
user posted image Najki, pa si jo končno dočakala! user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
6.11.2010 17:49:52   
luna_25
Bravo najkiuser posted image  in čestike.

Čestitke tudi tebi majabaruser posted image . Tudi midva imava tako zmenjeno, jaz večinoma dojim on pa previja in podera kupčke.
Sam ne vem kako bo k bo šel v službo, k sem jaz še vedno kar slaba, čeprav gre počasi na bolje. Se mi zdi da bolj kot sam porod so me šivi zdelal, ampak jih veselo zračim in špricam z tistim srejem pa bo.user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
6.11.2010 17:54:28   
missD
sem si dovolila in odprla novo temo :)

LINK

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
6.11.2010 18:02:15   
luna_25
To je pa naša Eva
user posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.11.2010 13:13:31   
filisa
najki - čestitke za sladko LIEN. A ni najdaljša od vseh oktobrčkov?

luna 25 - Eva izgleda zeloo zadovoljno, joj pa ti lepi gosti laski !

Ko sem že ravno pri laskih...naši Brini so pred 3 dnevi full izpadli spredaj, tako, da zdaj zgleda kot en pleško user posted image  . A vašim user posted image  so že kaj izpadli?

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.11.2010 7:29:57   
kpmk
Najki - super novička za dobro jutro !!!! čestitke user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 46 [47] 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 46 [47] 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?