Najki
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae IZVIRNO SPOROČILO: Pokora Pa dobr Najki, nooooo!!!!!!!! Zdej pa že spoki, kaj boš na jutr čakala?! podpis ... jaz tudi napeto spremljam, kako je z Najki. Najki, a so doma že kaj živčni - s tem mislim predvsem na tvojo mamo Niti ne, sam je morala vceraj malega namesto mene na kontrolo peljat, pa se ji je MR obesila za vrat, ker ni blo nobenga v sluzbi , v bistvu je prisla tja okoli 9.30. Mja no logisticni problemi v bajti... Aja js sm ze eno uro pokonci, se vsako noc zbudim okoli 4h in ne zaspim nazaj do ene 8h, zdejle me pa se more tlacijo, da je slo nekaj narobe s pupo brrrr, zato bom dala ksno serijo gor in gledala dokler treba it v P, da se mi grde misli spucajo. Sicer sem pa vceraj zvecer po ZOOju cutila par konkretnejsih popadkov in zdejle me ful trebuh boli, upam da sem se res malo bolj odprla. Sej bi se ma je prevec spikavcev v trebuhu in neudobno, da bi se spustila v to . zinchy da se ne bi ponovilo... je bilo lahko zaradi pozabljenega kupcka? dej mu dvigni vzglavje, podlozi kaj pod jogi, tko kot polivalckom naredijo... pa js bi si letela kupit angelcare, moj dragi sploh ni mogel spat, dokler ga nisva kupila, je celo noc dezural, ce mali se diha, pa nikoli nisva imela incidenta, sam te je vcasih res strah zaspat, ker se bojis, da bo dete ponoci nehalo dihat. No grem zdej js gledat serije...
|