Najki
|
Super, spala do treh, pol mi je pa ful vroce postalo... IZVIRNO SPOROČILO: anju Najki zakaj pa moraš ti hodit tja vsak dan? meni je dr. Merlo na dan mojega pdp-ja rekel da se po roku hodi na kontrolo na 2-3 dni. tisti dan sem si rekla, da me ne vidijo 3 dni, no pa sem šla naslednji dan rodit me je kar debelo pogledal na eni viziti potem ko sem bila na oddelku, saj sem mu ko me je pregledoval in nisem bila nič odprta, zatrjevala da ne mislim rodit pred 20. Mende drugorodke obdrzijo not, ko so 2cm odprte, jaz sem 1cm in se do jutri lahko se odprem. Pa se tamala je bila cisto mirna na CTGju (pa ze komaj komaj nastejem 10 gibov na dan). Ko so me namerili 2cm odprto v pon., so me hotli nazaj ze cez 4 ure spet na kontrolo, pa se je izkazalo, da nisem odprta tko da kdo ve. Sej povejo mi ne, si lahko samo izmislim zakaj... V torek so pa rekli naj pridem cez 3 dni. Tale tamala mi res zivce pije, pri prvem sem sla 2x na sirjenje in potem je prisel ven, ni me mesec dni vnaprej zezal z vsemi moznimi neumnostmi in alarmi. 3x mami verjetno tesca, ce bi me hotli obdrzat. Je nasplosno lazje zaradi CR al pa klistiranja. Za vsak slucaj v glavnem. Ma js si ne predstavljam rodit lacna, neprespana po nevemkoliko urah cakanja v P na vrsto... Ob osmih so not vzeli eno za CR in ene 3 za porod, potem se Brinme in se par jih je posedalo ze sprejetih, se par jih je cakalo pregled so bile cez rok, iz porodne so tulile babice ze ob osmih, da so natrpane s postlami, tako da bi verjetno sele zvecer prisla do porodne . Glede tvojega pruha, ce bi sla se enkrat rodit, bi mogoce rajsi videli CR, da se ne bi pruh poslabsal, potem jim je ful prakticno se to operacijo not vrect, sam drug kirurg bi moral se prit. Tako skupaj navadno prevezejo jajcnike po CR, ce se zenska odloci, da je ta zadnji otrok. missD to je moj rad delal, ma zdej je verjetno ze navajena na cucelj, ki je precej vecji in napolni usta, pa se krega, ker bradavica ne? poskusi ji not stlacit malo vec, da jo prav podrazi po nebu, drgac bo pa verjetno prej zagrabila nastavek za bradavico.
|