|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 III.del
29.10.2010 9:11:23   
mami_1979
Pozdravljene!

Najprej hvala za čestitke!

Včeraj sva z našo princesko prišli domov!
Ponoči je Klara pridno jedla in spala, le sine, je 3x jokal v spanju, da sem ga morala umirit. Bošček še nekaj časa ne bo prišel k sebi, tako ga je prizadelo, ker me ni bilo doma. Upam, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 926
29.10.2010 10:01:53   
3x mami
mrzla posteljica. ne vem, koliko je vam shladijo spalnice, sam pri ta drugi se mi je zelo obnesla spalna vreca.dobi se razlicnih debelin. tako imajo na sebi vedno enako toplo plast. zdaj jo moram se poiskati in ušam, da bo isto lepo delovala. ker tudi meni sezbuja, ko ga damnazaj v posteljico.

Najki, imas prav. vcerajsem mal brskala, kako spoh zgleda tista operacija, pa me ravno ne mika. pa se draga je...
me je pa moj vceraj presenetil. ko sva se pogovarjala o operaciji, mi je mimogrede sam rekel "sej lahko gres k pušenjaku na drugo mnenje, ce bi rada nadaljevala"... me je kar pomiril. je pa res, da sem dobila obcutek, da mojginekolog ni ravno navdusen nad velikim stevilom otrok.

moj starejsi, tak brihten zvedav sanjac, me je presenetil in med vecerjo izjavil: "zemlja je kot ladja, ki pluje po vesolju". sem ostala brez besed, sploh ker se je sam splomnil tega.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 927
29.10.2010 11:02:52   
missD
evo, zihr je šel še preostanek nosečk rodit danes. user posted image user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 928
29.10.2010 11:17:28   
Najki
Brinme sem sele zdaj videla, da si bila v PO. Ena se mi je zdela tam ful znana in so jo danes sprejeli not, si bila to ti? user posted image Ce ja, potem srecno!

Jaz sem 1cm odprta, spet jutri v PO user posted image . Pupa je prespala CTG, ceprav so jo porukali, je imela okoli 117 pulz cel cajt, popadkov itak nic. Prisla sem pa tja ob 7.30 in odpravila okoli pol 11h... So dohtarji kar pozabili na nas. Js imam se ta vikend casa za rodit, pol moram pa preskocit 1.11., pol pa lahko spet cakam.

Zdej grem pa spat, ker sem ze od pol petih pokonci in tesca in se mi blede.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 929
29.10.2010 11:52:14   
anju
ja Najki kaže da je bila tista BRinME. že pred debelo uro mi je poslala tole:

So me obdržali v Po. Popadkov ne čutim, vendar sem odprta 4cm. Grem v porodno sobo. Ko bo kaj novega vas obvestim. lp

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 930
29.10.2010 12:06:22   
anju
BRinME drži se user posted image user posted image

Najki zakaj pa moraš ti hodit tja vsak dan? meni je dr. Merlo na dan mojega pdp-ja rekel da se po roku hodi na kontrolo na 2-3 dni. tisti dan sem si rekla, da me ne vidijo 3 dni, no pa sem šla naslednji dan rodituser posted image me je kar debelo pogledal na eni viziti potem ko sem bila na oddelku, saj sem mu ko me je pregledoval in nisem bila nič odprta, zatrjevala da ne mislim rodit pred 20.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

"zemlja je kot ladja, ki pluje po vesolju"

le kaj bo dognala tale mala glavicauser posted image zame so otroci s svojo odprtostjo do sveta največji filozofiuser posted image ker filozofija je radovednost. običajen prevod je ljubezen do modrosti. Tine Hribar je to prevedel kot rad imeti vednost - rado-vednost. kot odprtost, čudenje, neapatija... zelo lepa beseda!

bom premislila nekaj v vezi spalne vreče ali grelne blazine... danes je moj še ponoči kuril in mali je bolše spal. je pa spal v košari od vozička. bom videla še na čem smo. je pa danes nekam sitenuser posted image

3x mami a operacija kile stane al kako??

kodrana za krčke nimam "zdravila". samo cartam ali guncam voziček. res pa ne trajajo po več ur (trkam). in (trkam) ni tako da bi ga hotlo raztrgat.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 931
29.10.2010 12:09:18   
3x mami
BRinME, drzim pesti! lep porod in zdravo strucko!

Najki, zakaj pa si bila tesca?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 932
29.10.2010 12:14:13   
missD
res simpatično, kaj vse slišiš pri otrocih. sploh kakšne take modrosti.
Otroci so res največji filozofi in radovedneži, starši jih take naredimo in jim to potem velikokrat tudi vzamemo.
Ko otrok prvič vidi kužka mu rečete: "glej kuža!" in to z navdušenjem, in to naredite skoraj vsakič ko vidita kakšnega, nato začne otrok sam vselo vzklikati ko vidi kakšnega...nekaj časa se še veselite z njim potem pa več ne ampak otroka odpravimo z: "ja kuža je" pa niti ne pogledamo...otrok to opazi in se sčasoma neha veselit.

Ok, zdaj pa jaz malo filozofiramuser posted image

Punce povejte mi nekaj, kako pristavljate svoje malčke? Date glavico v pregib roke in jo približate bradavici to pa mu z drugo roko nekako potisnete v usta? Kaj pa če ne odpre dovolj?
To mi namreč dela Jakob pa to isto dela tudi na flaški. Odpre usteca ravno toliko da je konica cuclja v ustih in potem rabi kakšno minuto, da se odloči da bo odprl kot je treba.
Pri Sofii imam pa drug problem najprej se pravilno "priklopi" potem pa ko jo spusti in je po možnosti še lačna ji poskušam dat bradavico v usta ona ima usteca široko odprta vendar bradavice ne zagrabi ampak začne z glavico mahat levo in desno, potem se ujezi začne jokat in odrivat

Bi poklicala punce iz LLL ampak ne vem koliko mi lahko kdo pomaga preko telefona...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 933
29.10.2010 12:33:23   
3x mami
ja, male glavice, velike misli... me pogosto presenecajo. ali pa mi ne verjamemo, cesa vsega so sposobni, ce jim je dana moznost.

anju, z operacijo bi morali trebusni misici po domace povedano spet sesit skupaj, ker zdaj sta cisto levo oz cisto desno, vmes pa nic. temu se baje rece abdominoplastika. in ja, okoli 3000e pride. obicajno se to dela za odstranjevanje mascobe in koze, sam pri meni ni obojega. sam rekonstrukcija mosic. ampak, bomo vidli, koliko popravi vaja in aktivnost. in se bomo o tem pogovarjali cez nekaj let (in nekaj nosecnosti, buahaha user posted image )

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 934
29.10.2010 13:00:40   
Pokora
Kodrana čestitke za Anouser posted image

BRINME DRŽI ŠE!!! Naj bo hitro, lepo in čimmanj boleče!!!!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

he he mene je fantek tudi velikooookrat polulal, mala me je pa pokakala, je kakala v čudnem lokecu med previjanjem user posted image . Mi je pa bilo lažje fantka previt, zarad bibe, kot pa punčko, ko gre vse not user posted image

Enakouser posted image  Pa tega drekca pralni stroj sploh ni opral. Imam zdaj na pižami tak lep rumen flekuser posted image

3x mami mene tudi ful fascinirajo izjave naših sončkov! včasih kar ne morem verjet kaj se jim plete po tistih malih bučkah.

MissD ne vem ti pomagat. Sem jo namreč ravno včeraj hotela pristaviti brez nastavka in sem ugotovila da ne zna več zagrabiti bradavice tako kot je treba. Ko se mi bradavice pozdravijo bo očitno kar nekaj matranja da se zopet nauči...
Moja z glavico tako opleta ko je jezna. Če na primer premalo usta odpre, ji ne dam za jest, ker me kljub nastavku preveč boli. Potem jo pa hecam da bolj usta odpre in včasih potem tako začne opletat levo in desno. Probaj z dudo če tako začne delat - da se pomiri.

Danes gremo pa mi prvič ven. Počakam da pride mož dam, napokava malo in gremo skupaj po Nika v vrtec (ga mamo čisto blizu). Gremo pa skupaj, da bo en lahko z Bino počakal pred vrtcem, da je ne bomo v vrtcu po nepotrebnem izpostavljali virusom.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 935
29.10.2010 13:02:34   
Pokora
3x mami, a G ti pa ne more napisat napotnice za operacijo iz zdravstvenih razlogov? Sej to verjetno ni ok da črevca niso na varnem - da jih varuje samo kožauser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 936
29.10.2010 13:38:15   
M&A
luna_25, Kodranauser posted image za user posted image , lepo se cartajte!

BRinME
- srečno user posted image

Najki, majabar
- hitro rodit!

3x mami - user posted image
Meni se je podobno dogajalo po drugem porodu - komaj sem dobro stisnila štruco k sebi, sem že razmišljala o naslednjem, moj user posted image pa je bil odločno proti - da si je vedno želel imet dva otroka in da ima zdaj dosti. Pa se je s časom omehčal - saj veš, kar user posted image ne zmore, to baba zmore user posted image Potem, ko sem imela splav, je sam dal pobudo, da začneva spet delat na otročku - in se je takoj prijelo user posted image  
No, zdaj se počutim čisto izpolnjeno glede materinstva. Za sabo imam tri čisto nekomplicirane nosečnosti in porode, tudi sicer sem v dobri kondiciji, pa si glede na starost ne bi upala še enkrat zanosit pa sprejet vse tveganje glede zdravja otročka (no, ti si mlajša). Me je pa tastarejši sine že v porodnišnici vprašal, če bom rodila še kakšnega dojenčka, da bi on imel še eno sestrico user posted image

user posted image A so vaši starejši otroci vprašali, kako nastane dojenček? Pri nas smo se celo nosečnost pogovarjali, kakšen je dojenček v trebuščku, kako raste, kako se rodi, ključno vprašanje pa ni prišlo na dan - in to pri zelo radovednem 5-letniku user posted image A bi morala to kar razložit - čeprav se držim načela, da povem toliko, kolikor vpraša? user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 937
29.10.2010 14:08:29   
3x mami
uh, nas starejsi je bil en sam velik zakaj okoli zanositve, nosecnosti, menstruacije ipd. in sem mu vedno odgovorila, kar je vprasal. je pa tako vrtal, da smo prisli do tega, da mama ima zogico (jajcek), tata crvicka, in ko se ta dva srecata in se zgodi 'cudez zivljenja', potem zacne rasti otrocek. ok, na sreco se je tu ustavil in ni sel naprej na 'kako in kje se srecata' user posted image sam ve, da se morata imeti starsa zelo rada. upam, da zdaj bo za nekaj casa mir.
je pa smesno, ker debelo pogleda, ko ga kdo vprasa, ce mu je storklja prinesla bratca. btw, se sama ne vem, zakaj ravno storklja user posted image

jaz sem za to, da se otrokom stvari pove tako, kot so. letom primerno. pa naj bo to sadez na drevju ali mesecno perilo mame... in to takrat, ko sami vprasajo oz pokazejo zanimanje. moja srednja npr nikoli ne bi sprasevala teh stvari. ampak je pa vedno poslusala zraven, tiho. in me lani, ko smo se delali na otrocku, enkrat cez mizo vprasala, ce ze imam dojencka v trebuhu. pa sem rekla, da ne. in ona: "mami, ti bom jaz dala zogico, da bos potem dobila dojencka" (ima zelo rada zoge in jih ima cel kup) takrat je bila dobri 2leti.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 938
29.10.2010 15:36:29   
Najki
Super, spala do treh, pol mi je pa ful vroce postalo...

IZVIRNO SPOROČILO: anju
Najki zakaj pa moraš ti hodit tja vsak dan? meni je dr. Merlo na dan mojega pdp-ja rekel da se po roku hodi na kontrolo na 2-3 dni. tisti dan sem si rekla, da me ne vidijo 3 dni, no pa sem šla naslednji dan rodituser posted image me je kar debelo pogledal na eni viziti potem ko sem bila na oddelku, saj sem mu ko me je pregledoval in nisem bila nič odprta, zatrjevala da ne mislim rodit pred 20.user posted image

Mende drugorodke obdrzijo not, ko so 2cm odprte, jaz sem 1cm in se do jutri lahko se odprem. Pa se tamala je bila cisto mirna na CTGju (pa ze komaj komaj nastejem 10 gibov na dan). Ko so me namerili 2cm odprto v pon., so me hotli nazaj ze cez 4 ure spet na kontrolo, pa se je izkazalo, da nisem odprta tko da kdo ve. Sej povejo mi ne, si lahko samo izmislim zakaj... V torek so pa rekli naj pridem cez 3 dni. Tale tamala mi res zivce pije, pri prvem sem sla 2x na sirjenje in potem je prisel ven, ni me mesec dni vnaprej zezal z vsemi moznimi neumnostmi in alarmi.

3x mami verjetno tesca, ce bi me hotli obdrzat. Je nasplosno lazje zaradi CR al pa klistiranja. Za vsak slucaj v glavnem. Ma js si ne predstavljam rodit lacna, neprespana po nevemkoliko urah cakanja v P na vrsto... Ob osmih so not vzeli eno za CR in ene 3 za porod, potem se Brinme in se par jih je posedalo ze sprejetih, se par jih je cakalo pregled so bile cez rok, iz porodne so tulile babice ze ob osmih, da so natrpane s postlami, tako da bi verjetno sele zvecer prisla do porodne user posted image .

Glede tvojega pruha, ce bi sla se enkrat rodit, bi mogoce rajsi videli CR, da se ne bi pruh poslabsal, potem jim je ful prakticno se to operacijo not vrect, sam drug kirurg bi moral se prit. Tako skupaj navadno prevezejo jajcnike po CR, ce se zenska odloci, da je ta zadnji otrok.

missD to je moj rad delal, ma zdej je verjetno ze navajena na cucelj, ki je precej vecji in napolni usta, pa se krega, ker bradavica ne? poskusi ji not stlacit malo vec, da jo prav podrazi po nebu, drgac bo pa verjetno prej zagrabila nastavek za bradavico.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 939
29.10.2010 15:56:43   
Tiamo
dino krčki nas že matrajo. imate kake predloge, kako pomagat? kupčke redno podiramo..

Kodrana čestitke, se mi zdi, da je tvoja punca v teži podrla rekord pri oktobrčkih?

Krčki, probaj kapljice? pa različni položaji, na trebuščška, pa tvoja prehrana?!? Drgač pa minejo, moram pa ti napisat, da verjetno ne bo nič pomagalo, nisti ti kriva in tvoja prehrana...imaš veliko punco, zahteva veliko mleka torej veliko hrane, a črevo pa še ne more prebavit in tudi v trebušččku še ni pravih encimov, tako da drži se!!!! Minejo!!

Ajde kaj je zdaj, Najki, ti še vedno v enem kosu, tvoji lubici se nikamor ne mudi, ajde dej no, da ne boš na ponedeljek rodila...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 940
29.10.2010 16:46:40   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

Kodrana čestitke, se mi zdi, da je tvoja punca v teži podrla rekord pri oktobrčkih?

kodrana najprej oprosti za nerodnost... čestitke!
mislim da zna bit konkurenčna Lučka od 2ursae, ne vem točne teže (nam spet manjka janina pridnost). dobre ste mamice ki rodite take štruceuser posted image

missD pomojem bi ti lll svetovalke le znale pomagat, sploh če jim tako lepo opišeš situacijo. imajo le več izkušenj kot me, ki jih imamo samo z našimi otroci.
pr mojih2 je bistvena razlika od prvega priklopa dalje. in vsakič ko me tiščijio joške si želiiim tavečjegauser posted image lepo je zagrabil, ni spuščal in prijemal, ta kot da se hoče kregat - bi imel v ustih samo ne pil. premalo odpira ustka...

3x mami vem za eno ki pri 3 mesecih tretje hčerke šla kilo operirat, ma sem vedno mislila, da ji je to šlo iz zavarovanjauser posted image je pa šlo čisto fajn, tudi z dojenjem sta potem nadaljevali. zakaj pa misliš da je tvoj G proti velikemu številu otrok? tvoje telo ima še čas, sem prepričana. tudi mlada si in se še lepo obnavlja. in res zakaj ne bi šla na drugo mnenje. neobvezujoče za tvojega, čisto za tvoj dober občutek.

M&A naš je takoj rekel, da je dojenčka tata nareduuser posted image nimam pojma od kod mu to, saj dojenčka nisva napovedovala, nismo se o tem prej pogovarjali, ne vem, lahko so se v vrtcu. od te izjave sploh ni imel dilem in vprašanj. samo to kje bo prišu ven. mislil je da skoz popek. pa sem rekla da verjetno ne, da bomo videli. zdaj mu pa pravim da mami teče kri spodi, ker ima tam luknjo, ker je Vitana rodila in da sem zato bla v bolnici.

mi smo pa tako sitni danes...
prej sem ga šele drugič nesla ven, mogoče bi mogla it z vozičkom... kar neki se joka... da nista tista 2 tedna mimo, ko pokaže svoj karakteruser posted image

Pokora kako je blo zuni?

< Sporočilo je popravil anju -- 29.10.2010 16:47:24 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 941
29.10.2010 18:39:55   
Najki
Mi smo skocili ven v ZOO, smo se eno urco sprehajali pa igrali, tamali je totalno uzival, js pa upam, da sem pridelala se kak cm odprtosti. Me pa za spremembo ni nic sraufalo, spikalo, tiscalo v spodnjem delu trebuha in bi komot se ksno urco setkala, ma je bilo ful mrzlo pa zapirali so, pa lacna... Zdej moram jest, da bom do jutra spet tesca.

Kodrana cestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 942
29.10.2010 18:41:55   
Pokora
Anju, zuni je bilo super! Meni je strašno dobro delo, Bina je pa prespala vse skupaj. user posted image  Nik je bil pa itak hudo ponosen da smo vsi trije, no predvesm Bina, prišli ponj.

M&A naju tudi mali ni spraševal kako nastanejo dojenčki. Je spraševal vse drugo. Najbolj ga je zanimalo kje bo dojenčica ven prišla. In ko sem mu rekla da čez luliko je hotel da mu pokažem kjeuser posted image  Pa sem se hitro spomnila da je v knjigi Nega matere in otroka slika poroda, ki sem mu jo pokazala. Tudi ve za kaj se uporabljajo vložki in redno me videva nago, ker se nikoli ne zaklepamo v kopalnici.

Naša bejba pa zopet cel dan spi.Zdaj me pa že kar skrbi, ker tako spi da spušča obroke. Me je namreč resno strah da ni z njo kaj narobe ker toliko spi. Sem jo ob pol 2h na vsak način hotla zbudit da bi jedla (nazadnje jedla ob 10h) predno bi šli ven. Sem jo razvila, previla in se ni predramila. Je prišla samo toliko h sebi da je parkrat potegnila mleko, potem pa spala naprej kot ubita. Ob 4h je potem pojedla - sem jo komaj zbudila in zdaj zopet spi... Pa ful sem že bila vesela ko se je ponoči zbudila prvo rundo po 4, drugo pa po treh urah. Sem mislila da bo zdaj lepo ustajala za jest, evo pa čez dan zopet nič od tega...user posted image  Ima še katera takega zaspančka, oz ali je to sploh normalno?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 943
29.10.2010 18:45:40   
Pokora
Pa dobr Najki, nooooo!!!!!!!! Zdej pa že spoki, kaj boš na jutr čakala?! Sam da ne boš res v ponedeljek rodila!user posted image  Bi mogla dones v ZOOju jit gor v klanc, pol pa dol tečt. Bi mala kr ven padlauser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 944
29.10.2010 19:52:20   
nejkec
Naša bejba pa zopet cel dan spi.Zdaj me pa že kar skrbi, ker tako spi da spušča obroke. Me je namreč resno strah da ni z njo kaj narobe ker toliko spi. Sem jo ob pol 2h na vsak način hotla zbudit da bi jedla (nazadnje jedla ob 10h) predno bi šli ven. Sem jo razvila, previla in se ni predramila. Je prišla samo toliko h sebi da je parkrat potegnila mleko, potem pa spala naprej kot ubita. Ob 4h je potem pojedla - sem jo komaj zbudila in zdaj zopet spi... Pa ful sem že bila vesela ko se je ponoči zbudila prvo rundo po 4, drugo pa po treh urah. Sem mislila da bo zdaj lepo ustajala za jest, evo pa čez dan zopet nič od tega...user posted image  Ima še katera takega zaspančka, oz ali je to sploh normalno?

Najina ni lih zaspanček ampak kakšen dan lepo čez dan je in potem ponoč po 2,5-3 urce spi, spet drugič pa čez dan spi (kljub temu, da se trudiva, da bi jo zbudila) in je potem ponoč žur. Danes se že pripravljam na to, da bomo celo noč pokonci, saj je že ob 16h švoh jedla, zdele ob 19h pa nič od ničauser posted image .

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 945
29.10.2010 20:40:55   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Pa dobr Najki, nooooo!!!!!!!! Zdej pa že spoki, kaj boš na jutr čakala?!

podpis ... jaz tudi napeto spremljam, kako je z Najki. Najki, a so doma že kaj živčni - s tem mislim predvsem na tvojo mamo user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 946
29.10.2010 20:43:27   
2ursae
Pokora, imam kolegico, katere bebika spi praktično 24 ur na dan, mrda le med hranjenjam in previjanjem. Spi med kopanjem v banji, sama sem bila priča, kako je nepremično spala ob glasni živi glasbi v gostilni ... ne se sekirat, eni so pač taki, je pa res, da verjamem, da te skrbi kako s hranjenjem. Upam, da kaj pametnega pogruntaš.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 947
29.10.2010 20:52:01   
anju
Pokora si že tehtala kolko poje?
in kolk je polulana, pokakana?
meni se zdi greh zbujat tako lepo speča zlata deteta zato tako sprašujem. sej prvih 14 dni gre teža lahko še počasi...

hm, js pa ne ločim več krčkov od potreb po mamini bližiniuser posted image tako da se že pridno navajamo na lepše in če lepšega ni, se jokcamo... sej v resnici se ne tako sladko smejimuser posted image

nejkec a tvoja pa potem celo noč je, če čez dan manj?

majabar se danes ni oglasila... BRinME ni še nič sporočila. upam da se ne muči več in je preprosto pozabilauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 948
29.10.2010 21:05:24   
2ursae
nejkec, jaz sem tud danes čez dan svojo poskusila malo dalj obdržat pokonci, pa se sploh ni pustila motit user posted image in je lepo dremala dalje, čeprav sem jo nesla v najglasnejši del stanovanja (beri: tja, kjer sta se igrala njena bratca user posted image ) in jo probala zanimirat z igračko. Niente. Pa se zdaj sprašujem, ali je to sploh pametno, morda je vseeno bolje, da ji pustim njen ritem, konec koncev je šele en teden stara ... prevzgoja lahko počaka še kakšen mesec.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 949
29.10.2010 21:16:33   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Pokora si že tehtala kolko poje?
in kolk je polulana, pokakana?
meni se zdi greh zbujat tako lepo speča zlata deteta zato tako sprašujem. sej prvih 14 dni gre teža lahko še počasi...  od kar smo mi našo malo morali budit za hranjenje, je zdej skoz budna user posted image  in mi je žal da sem jo sploh budila

hm, js pa ne ločim več krčkov od potreb po mamini bližiniuser posted image tako da se že pridno navajamo na lepše in če lepšega ni, se jokcamo... sej v resnici se ne tako sladko smejimuser posted image uh pr nam pa je ta prebava kr problem in bruhanje pa sem že mislila da se je umirilo user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?