Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:59:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa katy za predsednico vlade ne sam ministrstva za šolstvo če mi to kdaj uspe, vas povabim v vlado na večerjo vsak mesec pa bomo spet zapravljale denar davkoplačevalcev ti mast.... si že začela ha hja, samo pomislim na politiko, pa že zapravljam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:59:42
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 če mi to kdaj uspe, vas povabim v vlado na večerjo vsak mesec pa bomo spet zapravljale denar davkoplačevalcev ej, katy sej te si bomo večerjo tak same plačale glavno da nam je oke zamazala
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:59:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ok ly je šča v nočno....kje pa so botrca, saraya, sami, koala in tortica? ko sem jaz tu... ostalih ni saraya je ziher na čajčku, botrca spi, koala se b zjutraj javla, tortica dela torto, sami pa bere knjigo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:00:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 če mi to kdaj uspe, vas povabim v vlado na večerjo vsak mesec pa bomo spet zapravljale denar davkoplačevalcev ej, katy sej te si bomo večerjo tak same plačale Itak!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:00:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 če mi to kdaj uspe, vas povabim v vlado na večerjo vsak mesec pa bomo spet zapravljale denar davkoplačevalcev ej, katy sej te si bomo večerjo tak same plačale aja...ok, te pa bodo vaši vnuki hodli v najboljše šole...zastonj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:00:46
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ok ly je šča v nočno....kje pa so botrca, saraya, sami, koala in tortica? ko sem jaz tu... ostalih ni saraya je ziher na čajčku, botrca spi, koala se b zjutraj javla, tortica dela torto, sami pa bere knjigo aha... torej nobena ne obeša perila al pa skrinjo puca!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:01:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve z Lijiko pa greve jutri na obisk na Dolenjsko in dobim kuhno, likalnik in likalno mizo Bo mi jo ena marčevka dala. Juhej Sem tak vesela, ker ji nebom rabla tega kupovat, čeprav je tašča rekla,da ji bodo za božič kupli. Ampak zakaj bi ji če imam možnost dobit Super,pa še fajn izlet bota mele. Jaaaaa, po debelem letu bom videla eno našo marčevko, eno bom spoznala pa eno videla po parih mesecih Pa z Persido greve in vem da se bove imele super fino fajn, čeprav v čet.delam zjutraj Super! Uživaajte maximalno,na čet. pa sploh ne misli.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:01:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 če mi to kdaj uspe, vas povabim v vlado na večerjo vsak mesec pa bomo spet zapravljale denar davkoplačevalcev ej, katy sej te si bomo večerjo tak same plačale glavno da nam je oke zamazala znam ne...genau za v politiko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:01:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka glavno da nam je oke zamazala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:01:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ok ly je šča v nočno....kje pa so botrca, saraya, sami, koala in tortica? ko sem jaz tu... ostalih ni saraya je ziher na čajčku, botrca spi, koala se b zjutraj javla, tortica dela torto, sami pa bere knjigo Tasa obvlada
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:01:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ok ly je šča v nočno....kje pa so botrca, saraya, sami, koala in tortica? ko sem jaz tu... ostalih ni saraya je ziher na čajčku, botrca spi, koala se b zjutraj javla, tortica dela torto, sami pa bere knjigo Mislim da si trofla!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:02:43
|
|
|
|
elevitka
|
mater so predvidljive
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:02:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ok ly je šča v nočno....kje pa so botrca, saraya, sami, koala in tortica? ko sem jaz tu... ostalih ni saraya je ziher na čajčku, botrca spi, koala se b zjutraj javla, tortica dela torto, sami pa bere knjigo aha... torej nobena ne obeša perila al pa skrinjo puca! v to se ne vtikam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:03:27
|
|
|
|
elevitka
|
ste že oddale vlogo za novo šolsko leto - za znižano plačilo vrtca?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:06:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 če mi to kdaj uspe, vas povabim v vlado na večerjo vsak mesec pa bomo spet zapravljale denar davkoplačevalcev ej, katy sej te si bomo večerjo tak same plačale aja...ok, te pa bodo vaši vnuki hodli v najboljše šole...zastonj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:06:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ste že oddale vlogo za novo šolsko leto - za znižano plačilo vrtca? u dobro da si omenla nekaj me zanima: če gre T aprila v vrtec gledajo prihodke za ltos kao(2010), tak da nekaj bo za plačat, od maja dalje sem na socialnem...kaj potem se do septembra glede plačila nič ne spremeni al kak? Jao, o tem še nimam pojma o pojmu (ministrica pa taka ), še dobro, da imam vas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:06:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ste že oddale vlogo za novo šolsko leto - za znižano plačilo vrtca? ne jutri grem, upam, ker drugače bo me res čas prehitel.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:07:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ste že oddale vlogo za novo šolsko leto - za znižano plačilo vrtca? u dobro da si omenla nekaj me zanima: če gre T aprila v vrtec gledajo prihodke za ltos kao(2010), tak da nekaj bo za plačat, od maja dalje sem na socialnem...kaj potem se do septembra glede plačila nič ne spremeni al kak? Jao, o tem še nimam pojma o pojmu (ministrica pa taka ), še dobro, da imam vas ej, jaz nimam pojma ker mi stalno drugače reče, ko jo vprašam kaj moram cuj prnest.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:08:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ste že oddale vlogo za novo šolsko leto - za znižano plačilo vrtca? Jaz jo ju3 nesem,mam že 2 tedna perajt,je že zadnji cajt,da jo oddam.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:08:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ste že oddale vlogo za novo šolsko leto - za znižano plačilo vrtca? u dobro da si omenla nekaj me zanima: če gre T aprila v vrtec gledajo prihodke za ltos kao(2010), tak da nekaj bo za plačat, od maja dalje sem na socialnem...kaj potem se do septembra glede plačila nič ne spremeni al kak? Jao, o tem še nimam pojma o pojmu (ministrica pa taka ), še dobro, da imam vas Ne,tebi gledajo za leto 2009,novembra pa boš dala za 2010.
< Sporočilo je popravil matcar -- 26.10.2010 22:10:11 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:10:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ste že oddale vlogo za novo šolsko leto - za znižano plačilo vrtca? u dobro da si omenla nekaj me zanima: če gre T aprila v vrtec gledajo prihodke za ltos kao(2010), tak da nekaj bo za plačat, od maja dalje sem na socialnem...kaj potem se do septembra glede plačila nič ne spremeni al kak? Jao, o tem še nimam pojma o pojmu (ministrica pa taka ), še dobro, da imam vas Ne,tebi gledajo za leto 2008,novembra pa boš dala za 2009. kaaaaaaaaaaaaaj???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:10:50
|
|
|
|
elevitka
|
jaz sem že 2x nesla pa je rekla novembra prosim da ne bom zgubila katy ti boš aprila 2010 vpisovala dohodke prejete v letu 2009
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:11:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ste že oddale vlogo za novo šolsko leto - za znižano plačilo vrtca? u dobro da si omenla nekaj me zanima: če gre T aprila v vrtec gledajo prihodke za ltos kao(2010), tak da nekaj bo za plačat, od maja dalje sem na socialnem...kaj potem se do septembra glede plačila nič ne spremeni al kak? Jao, o tem še nimam pojma o pojmu (ministrica pa taka ), še dobro, da imam vas Ne,tebi gledajo za leto 2009,novembra pa boš dala za 2010. uf, si popravla, hvala bogu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:11:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaaaaaaaaaaaaaj??? zmotla se je, misla za 2009, november - 2010
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 22:12:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz sem že 2x nesla pa je rekla novembra prosim da ne bom zgubila katy ti boš aprila 2010 vpisovala dohodke prejete v letu 2009 ok, to pomeni, da bom pač 6 mesecev plačevala pač neko vsoto ne glede na to, da nimam službe? No, saj se mi je zdelo da bo nekak tak
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?