Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:32:33
|
|
|
|
elevitka
|
saraya... kak je blo v šoli?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:34:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya punce ste zadovoljne tu...al bi šle raje drugam...mislim kolektiv, nadrejeni...pa to ja in ne! Nebom pa o tem javno na forumu, ker to vsi berejo. Sem marsikdaj šokirana, kdo vse RR in Mariborčanke bere.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:35:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya punce ste zadovoljne tu...al bi šle raje drugam...mislim kolektiv, nadrejeni...pa to ja in ne! Nebom pa o tem javno na forumu, ker to vsi berejo. Sem marsikdaj šokirana, kdo vse RR in Mariborčanke bere. To pa ti dam prav.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:35:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kao urad za to, urad za ono ( uradne ustanove za varovanje podatkov, uradne ustanove za merjenje , uradne ustanove za....skratka za vse živo ) in potem tam ne vem koliko zaposlenih z bajnimi plačami. ja itak, zato pa je državna blagajna prazna ker imamo za vsak drek svoj urad
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:36:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 fak ej, zdaj gledam preverjeno...madona kaj je teh uradov...pa kaj si ti nor kakih uradov? pa kao urad za to, urad za ono ( uradne ustanove za varovanje podatkov, uradne ustanove za merjenje , uradne ustanove za....skratka za vse živo ) in potem tam ne vem koliko zaposlenih z bajnimi plačami. ki nič ne delajo bemo mast... je rekla men ni tolk pomembno kako mam plačo... mi več pomeni kako se na delu počutim- me zanima če bi rekla isto če bi 12 ur na 35 stopinjah kramp vrtela pa dobla minimalca vun... JOJ POPIZDIM LAHKOlahko je lajat takim ko z mezincem ne mrdnejo in dobi 2000 vun....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:36:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kao urad za to, urad za ono ( uradne ustanove za varovanje podatkov, uradne ustanove za merjenje , uradne ustanove za....skratka za vse živo ) in potem tam ne vem koliko zaposlenih z bajnimi plačami. ja itak, zato pa je državna blagajna prazna ker imamo za vsak drek svoj urad pa ne bi o tem koliko občin v taki mali državi, pa potem županov, podžupanov, tajnic ampak z drugega stališča gledano...so pa vsaj službe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:38:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 fak ej, zdaj gledam preverjeno...madona kaj je teh uradov...pa kaj si ti nor kakih uradov? pa kao urad za to, urad za ono ( uradne ustanove za varovanje podatkov, uradne ustanove za merjenje , uradne ustanove za....skratka za vse živo ) in potem tam ne vem koliko zaposlenih z bajnimi plačami. ki nič ne delajo bemo mast... je rekla men ni tolk pomembno kako mam plačo... mi več pomeni kako se na delu počutim- me zanima če bi rekla isto če bi 12 ur na 35 stopinjah kramp vrtela pa dobla minimalca vun... JOJ POPIZDIM LAHKOlahko je lajat takim ko z mezincem ne mrdnejo in dobi 2000 vun.... evo, to je moj ravnokar reko: Me zanima, če bi bla tak zadovoljna, če bi dobila 500€ plače
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:38:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kao urad za to, urad za ono ( uradne ustanove za varovanje podatkov, uradne ustanove za merjenje , uradne ustanove za....skratka za vse živo ) in potem tam ne vem koliko zaposlenih z bajnimi plačami. ja itak, zato pa je državna blagajna prazna ker imamo za vsak drek svoj urad pa ne bi o tem koliko občin v taki mali državi, pa potem županov, podžupanov, tajnic ampak z drugega stališča gledano...so pa vsaj službe Ja,pa si vidla prvi prispevek o dobrodelnosti,kako župan ene občine daje denar občanom za preživetje? Če bi vsi tak delali,bi malo boljše razmere ble,kot so zdaj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:39:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kao urad za to, urad za ono ( uradne ustanove za varovanje podatkov, uradne ustanove za merjenje , uradne ustanove za....skratka za vse živo ) in potem tam ne vem koliko zaposlenih z bajnimi plačami. ja itak, zato pa je državna blagajna prazna ker imamo za vsak drek svoj urad pa ne bi o tem koliko občin v taki mali državi, pa potem županov, podžupanov, tajnic ampak z drugega stališča gledano...so pa vsaj službe Ja,pa si vidla prvi prispevek o dobrodelnosti,kako župan ene občine daje denar občanom za preživetje? Če bi vsi tak delali,bi malo boljše razmere ble,kot so zdaj. vidla...vsaka mu čast
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:40:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kao urad za to, urad za ono ( uradne ustanove za varovanje podatkov, uradne ustanove za merjenje , uradne ustanove za....skratka za vse živo ) in potem tam ne vem koliko zaposlenih z bajnimi plačami. ja itak, zato pa je državna blagajna prazna ker imamo za vsak drek svoj urad pa ne bi o tem koliko občin v taki mali državi, pa potem županov, podžupanov, tajnic ampak z drugega stališča gledano...so pa vsaj službe Ja,pa si vidla prvi prispevek o dobrodelnosti,kako župan ene občine daje denar občanom za preživetje? Če bi vsi tak delali,bi malo boljše razmere ble,kot so zdaj. vidla...vsaka mu čast Ja,temu pa res kapo dol.Me zanima,kak bi en Kangler bil sposoben kaj takega naredit al pa en Jankovič.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:41:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa si vidla prvi prispevek o dobrodelnosti,kako župan ene občine daje denar občanom za preživetje? Če bi vsi tak delali,bi malo boljše razmere ble,kot so zdaj. e daj nehaj, res? Kapo dol takemu županu. Ta župan se ziher ne rabi za stolček bat pr volitvah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:42:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya punce ste zadovoljne tu...al bi šle raje drugam...mislim kolektiv, nadrejeni...pa to ja in ne! Nebom pa o tem javno na forumu, ker to vsi berejo. Sem marsikdaj šokirana, kdo vse RR in Mariborčanke bere. če pa smo tak zanimive
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:42:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,temu pa res kapo dol.Me zanima,kak bi en Kangler bil sposoben kaj takega naredit al pa en Jankovič. Kangler še Rubin in njeni družini nemre enega normalnega stanovanja zrihat oz. sanirat hiše. Tak da,...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:42:16
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kao urad za to, urad za ono ( uradne ustanove za varovanje podatkov, uradne ustanove za merjenje , uradne ustanove za....skratka za vse živo ) in potem tam ne vem koliko zaposlenih z bajnimi plačami. ja itak, zato pa je državna blagajna prazna ker imamo za vsak drek svoj urad pa ne bi o tem koliko občin v taki mali državi, pa potem županov, podžupanov, tajnic ampak z drugega stališča gledano...so pa vsaj službe Ja,pa si vidla prvi prispevek o dobrodelnosti,kako župan ene občine daje denar občanom za preživetje? Če bi vsi tak delali,bi malo boljše razmere ble,kot so zdaj. vidla...vsaka mu čast ma naj raje luknje v zakonu poflikajo in naj bo enakopravnost za vse če delaš pošteno bodi pošteno plačan. Ne pa da država podpira lopove da po 3 ali več mesecev ne izplačajo plač...delavci pa hodijo naprej delat ker odpoved ne upajo dati, ker potem nimajo pravic na zavodu... brez denarja pa tud ne morejo preživet- in pol ni čuda da je folk prisiljen v skrajnosti.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:42:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa si vidla prvi prispevek o dobrodelnosti,kako župan ene občine daje denar občanom za preživetje? Če bi vsi tak delali,bi malo boljše razmere ble,kot so zdaj. e daj nehaj, res? Kapo dol takemu županu. Ta župan se ziher ne rabi za stolček bat pr volitvah Ja,župan občine Velike Lašče da denar od svoje plače za občane in jim pomaga pri preživetju.Je pa bil pravkar izvoljen.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:43:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya punce ste zadovoljne tu...al bi šle raje drugam...mislim kolektiv, nadrejeni...pa to ja in ne! Nebom pa o tem javno na forumu, ker to vsi berejo. Sem marsikdaj šokirana, kdo vse RR in Mariborčanke bere. če pa smo tak zanimive ja očitno. M je skoraj 2-krat že kap ko sem par stvari zvedela od določene osebe, katere si niti najmanj nebi mislila da bere
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:43:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,temu pa res kapo dol.Me zanima,kak bi en Kangler bil sposoben kaj takega naredit al pa en Jankovič. Kangler še Rubin in njeni družini nemre enega normalnega stanovanja zrihat oz. sanirat hiše. Tak da,... Ja,saj za to pa pravim.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:43:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa si vidla prvi prispevek o dobrodelnosti,kako župan ene občine daje denar občanom za preživetje? Če bi vsi tak delali,bi malo boljše razmere ble,kot so zdaj. e daj nehaj, res? Kapo dol takemu županu. Ta župan se ziher ne rabi za stolček bat pr volitvah Ja,župan občine Velike Lašče da denar od svoje plače za občane in jim pomaga pri preživetju.Je pa bil pravkar izvoljen. mesečno odstopi 2700 eurov
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:44:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa si vidla prvi prispevek o dobrodelnosti,kako župan ene občine daje denar občanom za preživetje? Če bi vsi tak delali,bi malo boljše razmere ble,kot so zdaj. e daj nehaj, res? Kapo dol takemu županu. Ta župan se ziher ne rabi za stolček bat pr volitvah Ja,župan občine Velike Lašče da denar od svoje plače za občane in jim pomaga pri preživetju.Je pa bil pravkar izvoljen. mesečno odstopi 2700 eurov pismo,kako plačo te ma?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:44:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya punce ste zadovoljne tu...al bi šle raje drugam...mislim kolektiv, nadrejeni...pa to ja in ne! Nebom pa o tem javno na forumu, ker to vsi berejo. Sem marsikdaj šokirana, kdo vse RR in Mariborčanke bere. če pa smo tak zanimive ja očitno. M je skoraj 2-krat že kap ko sem par stvari zvedela od določene osebe, katere si niti najmanj nebi mislila da bere kaj sem spet kaj zamudla??? pismo vedno zanimive stvari zamudim
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:44:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,temu pa res kapo dol.Me zanima,kak bi en Kangler bil sposoben kaj takega naredit al pa en Jankovič. Kangler še Rubin in njeni družini nemre enega normalnega stanovanja zrihat oz. sanirat hiše. Tak da,... nažalost se vsak za svojo rit briga ...in vsak župan v večjih občinah bi se...jaz sem nekak obupala nad upanjem za boljšega župana čeprav sem zadovoljna, da je Kangler ostal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:44:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma naj raje luknje v zakonu poflikajo in naj bo enakopravnost za vse če delaš pošteno bodi pošteno plačan. Ne pa da država podpira lopove da po 3 ali več mesecev ne izplačajo plač...delavci pa hodijo naprej delat ker odpoved ne upajo dati, ker potem nimajo pravic na zavodu... brez denarja pa tud ne morejo preživet- in pol ni čuda da je folk prisiljen v skrajnosti. Velik podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:45:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa si vidla prvi prispevek o dobrodelnosti,kako župan ene občine daje denar občanom za preživetje? Če bi vsi tak delali,bi malo boljše razmere ble,kot so zdaj. e daj nehaj, res? Kapo dol takemu županu. Ta župan se ziher ne rabi za stolček bat pr volitvah Ja,župan občine Velike Lašče da denar od svoje plače za občane in jim pomaga pri preživetju.Je pa bil pravkar izvoljen. mesečno odstopi 2700 eurov Točno!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:45:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa si vidla prvi prispevek o dobrodelnosti,kako župan ene občine daje denar občanom za preživetje? Če bi vsi tak delali,bi malo boljše razmere ble,kot so zdaj. e daj nehaj, res? Kapo dol takemu županu. Ta župan se ziher ne rabi za stolček bat pr volitvah Ja,župan občine Velike Lašče da denar od svoje plače za občane in jim pomaga pri preživetju.Je pa bil pravkar izvoljen. mesečno odstopi 2700 eurov pismo,kako plačo te ma? tako kot jaz ziher ne bi takoj menjala... pa delo tud ... ne sam plačo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:46:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya punce ste zadovoljne tu...al bi šle raje drugam...mislim kolektiv, nadrejeni...pa to ja in ne! Nebom pa o tem javno na forumu, ker to vsi berejo. Sem marsikdaj šokirana, kdo vse RR in Mariborčanke bere. če pa smo tak zanimive ja očitno. M je skoraj 2-krat že kap ko sem par stvari zvedela od določene osebe, katere si niti najmanj nebi mislila da bere Poznam?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?