Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:46:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma naj raje luknje v zakonu poflikajo in naj bo enakopravnost za vse če delaš pošteno bodi pošteno plačan. Ne pa da država podpira lopove da po 3 ali več mesecev ne izplačajo plač...delavci pa hodijo naprej delat ker odpoved ne upajo dati, ker potem nimajo pravic na zavodu... brez denarja pa tud ne morejo preživet- in pol ni čuda da je folk prisiljen v skrajnosti. Velik podpis! se strinjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:47:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,temu pa res kapo dol.Me zanima,kak bi en Kangler bil sposoben kaj takega naredit al pa en Jankovič. Kangler še Rubin in njeni družini nemre enega normalnega stanovanja zrihat oz. sanirat hiše. Tak da,... nažalost se vsak za svojo rit briga ...in vsak župan v večjih občinah bi se...jaz sem nekak obupala nad upanjem za boljšega župana čeprav sem zadovoljna, da je Kangler ostal Jaz pa niti najmanj!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:48:14
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka nič nisi zamudila matcar mislim da ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:48:20
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,temu pa res kapo dol.Me zanima,kak bi en Kangler bil sposoben kaj takega naredit al pa en Jankovič. Kangler še Rubin in njeni družini nemre enega normalnega stanovanja zrihat oz. sanirat hiše. Tak da,... nažalost se vsak za svojo rit briga ...in vsak župan v večjih občinah bi se...jaz sem nekak obupala nad upanjem za boljšega župana čeprav sem zadovoljna, da je Kangler ostal Jaz pa niti najmanj! meni tud dol visi... ker poštenjaka tak ni ki bi kandidiral... vsak gleda da bo zadovoljil svoje interese...in napolnil žepe...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:48:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka nič nisi zamudila matcar mislim da ne. Ok!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:48:56
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka nič nisi zamudila matcar mislim da ne. ti šment... pa vseeno nič ne vem o čem se gre
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:49:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,temu pa res kapo dol.Me zanima,kak bi en Kangler bil sposoben kaj takega naredit al pa en Jankovič. Kangler še Rubin in njeni družini nemre enega normalnega stanovanja zrihat oz. sanirat hiše. Tak da,... nažalost se vsak za svojo rit briga ...in vsak župan v večjih občinah bi se...jaz sem nekak obupala nad upanjem za boljšega župana čeprav sem zadovoljna, da je Kangler ostal Jaz pa niti najmanj! kaj te vem...saj nekaj je naredil...pa za sebe si je že tudi nekaj vzel , vsak novi pa bi še s tem začel eh, politika nekak niti ni moje področje tak da...ne bom o tem razglabljala...brezveze bo boljše ko bom jaz ministrca za šolstvo vsaj na tem področju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:50:35
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve z Lijiko pa greve jutri na obisk na Dolenjsko in dobim kuhno, likalnik in likalno mizo Bo mi jo ena marčevka dala. Juhej Sem tak vesela, ker ji nebom rabla tega kupovat, čeprav je tašča rekla,da ji bodo za božič kupli. Ampak zakaj bi ji če imam možnost dobit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:50:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,temu pa res kapo dol.Me zanima,kak bi en Kangler bil sposoben kaj takega naredit al pa en Jankovič. Kangler še Rubin in njeni družini nemre enega normalnega stanovanja zrihat oz. sanirat hiše. Tak da,... nažalost se vsak za svojo rit briga ...in vsak župan v večjih občinah bi se...jaz sem nekak obupala nad upanjem za boljšega župana čeprav sem zadovoljna, da je Kangler ostal Jaz pa niti najmanj! meni tud dol visi... ker poštenjaka tak ni ki bi kandidiral... vsak gleda da bo zadovoljil svoje interese...in napolnil žepe... evo, moje razmišljanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:51:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve z Lijiko pa greve jutri na obisk na Dolenjsko in dobim kuhno, likalnik in likalno mizo Bo mi jo ena marčevka dala. Juhej Sem tak vesela, ker ji nebom rabla tega kupovat, čeprav je tašča rekla,da ji bodo za božič kupli. Ampak zakaj bi ji če imam možnost dobit super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:51:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bo boljše ko bom jaz ministrca za šolstvo vsaj na tem področju jaz te podpiram, čeprav na to nimam vpliva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:51:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,temu pa res kapo dol.Me zanima,kak bi en Kangler bil sposoben kaj takega naredit al pa en Jankovič. Kangler še Rubin in njeni družini nemre enega normalnega stanovanja zrihat oz. sanirat hiše. Tak da,... nažalost se vsak za svojo rit briga ...in vsak župan v večjih občinah bi se...jaz sem nekak obupala nad upanjem za boljšega župana čeprav sem zadovoljna, da je Kangler ostal Jaz pa niti najmanj! kaj te vem...saj nekaj je naredil...pa za sebe si je že tudi nekaj vzel , vsak novi pa bi še s tem začel eh, politika nekak niti ni moje področje tak da...ne bom o tem razglabljala...brezveze bo boljše ko bom jaz ministrca za šolstvo vsaj na tem področju Ma,nič ni naredo,razen Lutkovnega gledališča,ostalo je blo še vse od Soviča,in je samo dokončal.Ma,jaz se spoznam,samo mi ni za razglabljat o tem.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:52:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve z Lijiko pa greve jutri na obisk na Dolenjsko in dobim kuhno, likalnik in likalno mizo Bo mi jo ena marčevka dala. Juhej Sem tak vesela, ker ji nebom rabla tega kupovat, čeprav je tašča rekla,da ji bodo za božič kupli. Ampak zakaj bi ji če imam možnost dobit Super,pa še fajn izlet bota mele.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:52:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bo boljše ko bom jaz ministrca za šolstvo vsaj na tem področju jaz te podpiram, čeprav na to nimam vpliva. hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:53:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bo boljše ko bom jaz ministrca za šolstvo vsaj na tem področju jaz te podpiram, čeprav na to nimam vpliva. Jaz tudi!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:54:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,temu pa res kapo dol.Me zanima,kak bi en Kangler bil sposoben kaj takega naredit al pa en Jankovič. Kangler še Rubin in njeni družini nemre enega normalnega stanovanja zrihat oz. sanirat hiše. Tak da,... nažalost se vsak za svojo rit briga ...in vsak župan v večjih občinah bi se...jaz sem nekak obupala nad upanjem za boljšega župana čeprav sem zadovoljna, da je Kangler ostal Jaz pa niti najmanj! kaj te vem...saj nekaj je naredil...pa za sebe si je že tudi nekaj vzel , vsak novi pa bi še s tem začel eh, politika nekak niti ni moje področje tak da...ne bom o tem razglabljala...brezveze bo boljše ko bom jaz ministrca za šolstvo vsaj na tem področju Ma,nič ni naredo,razen Lutkovnega gledališča,ostalo je blo še vse od Soviča,in je samo dokončal.Ma,jaz se spoznam,samo mi ni za razglabljat o tem. hihihi, no jaz pa ne, pa se mi tudi ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:54:34
|
|
|
|
elevitka
|
tasa katy za predsednico vlade ne sam ministrstva za šolstvo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:55:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bo boljše ko bom jaz ministrca za šolstvo vsaj na tem področju jaz te podpiram, čeprav na to nimam vpliva. Jaz tudi! hvala tudi tebi vas bom takrat vprašala, če ste zadovoljne z novimi reformami na področju šolstva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:55:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa katy za predsednico vlade ne sam ministrstva za šolstvo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:55:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bo boljše ko bom jaz ministrca za šolstvo vsaj na tem področju jaz te podpiram, čeprav na to nimam vpliva. Jaz tudi! hvala tudi tebi vas bom takrat vprašala, če ste zadovoljne z novimi reformami na področju šolstva
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:56:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa katy za predsednico vlade ne sam ministrstva za šolstvo če mi to kdaj uspe, vas povabim v vlado na večerjo vsak mesec pa bomo spet zapravljale denar davkoplačevalcev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:57:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve z Lijiko pa greve jutri na obisk na Dolenjsko in dobim kuhno, likalnik in likalno mizo Bo mi jo ena marčevka dala. Juhej Sem tak vesela, ker ji nebom rabla tega kupovat, čeprav je tašča rekla,da ji bodo za božič kupli. Ampak zakaj bi ji če imam možnost dobit Super,pa še fajn izlet bota mele. Jaaaaa, po debelem letu bom videla eno našo marčevko, eno bom spoznala pa eno videla po parih mesecih Pa z Persido greve in vem da se bove imele super fino fajn, čeprav v čet.delam zjutraj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:57:41
|
|
|
|
elevitka
|
ok ly je šča v nočno....kje pa so botrca, saraya, sami, koala in tortica? ko sem jaz tu... ostalih ni
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:58:26
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa katy za predsednico vlade ne sam ministrstva za šolstvo če mi to kdaj uspe, vas povabim v vlado na večerjo vsak mesec pa bomo spet zapravljale denar davkoplačevalcev ti mast.... si že začela ha
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:58:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 če mi to kdaj uspe, vas povabim v vlado na večerjo vsak mesec pa bomo spet zapravljale denar davkoplačevalcev ej, katy sej te si bomo večerjo tak same plačale
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?