Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 12:53:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,samo grem delat vseeno,ne upam niti poklicat,da sem v B. matcar pokliči pa povej. Milomater do 16 h še zamenjavo najdejo. Pa če bo pol cela štala ratala.Ne upam! kaka štala Pa cel urnik se bo porušo.Pa zaj sem študirala,Majeričeva je do 2-h danes,pa bo še ki tebe klicala,pa boš zaradi mene mogla it ti delat. mene ne more ker sem ju3 zjutraj, vmes pa moram met 12 ur pauze. Tak da... Si ziher,da ne? Joj,ne vem,kaj naj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 12:54:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si ziher,da ne? Joj,ne vem,kaj naj. ja, ziher. Če pa me pokliče pa bom šla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 12:55:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si ziher,da ne? Joj,ne vem,kaj naj. ja, ziher. Če pa me pokliče pa bom šla. Nimam jajc,res ne.Bom še tak mogla povedat,da sem noseča.Mater...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 12:57:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si ziher,da ne? Joj,ne vem,kaj naj. ja, ziher. Če pa me pokliče pa bom šla. Nimam jajc,res ne.Bom še tak mogla povedat,da sem noseča.Mater... pa povej, ti bo lažje
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 12:57:16
|
|
|
|
elevitka
|
se me en drek tiče... sam da sem na tvojem mestu bi poklicala da sem zbolela... saj zato so bolniške
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:00:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka se me en drek tiče... sam da sem na tvojem mestu bi poklicala da sem zbolela... saj zato so bolniške Vem,Elevitka,saj najbrž bom zbrala tolko poguma,pa poklicala.Samo,da se psihično pripravim.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:01:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si ziher,da ne? Joj,ne vem,kaj naj. ja, ziher. Če pa me pokliče pa bom šla. Nimam jajc,res ne.Bom še tak mogla povedat,da sem noseča.Mater... te pa ti žal ne morem pomagat Mene lahko edino v sob. pokliče namesto tebe tak da... ni panike. Bom pač šla, saj dobim plačano, ne grem zastojn tja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:04:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si ziher,da ne? Joj,ne vem,kaj naj. ja, ziher. Če pa me pokliče pa bom šla. Nimam jajc,res ne.Bom še tak mogla povedat,da sem noseča.Mater... te pa ti žal ne morem pomagat Mene lahko edino v sob. pokliče namesto tebe tak da... ni panike. Bom pač šla, saj dobim plačano, ne grem zastojn tja V soboto že možno,da bom delala,ker imam v petek kontrolo.Nič,bom poklicala,pa bo kaj bo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:04:57
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si ziher,da ne? Joj,ne vem,kaj naj. ja, ziher. Če pa me pokliče pa bom šla. Nimam jajc,res ne.Bom še tak mogla povedat,da sem noseča.Mater... te pa ti žal ne morem pomagat Mene lahko edino v sob. pokliče namesto tebe tak da... ni panike. Bom pač šla, saj dobim plačano, ne grem zastojn tja huh za nosečnost počakaj do 3. meseca vsaj... pol bojo že pozabli da si bila v bolniški....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:07:43
|
|
|
|
elevitka
|
joj kak se bašem z rum kokos kuglicami... bo mali pijan če ga pol na zizo priklopim
< Sporočilo je popravil elevitka -- 25.10.2010 13:08:08 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:07:59
|
|
|
|
matcar
|
Poklicala! Mi je kr hudo zaj,samo mi je Majeričeva rekla,da če sem dobila B,sem v B in da se naj pozdravim.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:08:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar V soboto že možno,da bom delala,ker imam v petek kontrolo.Nič,bom poklicala,pa bo kaj bo. no pa javi kaj so ti rekli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:08:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj kak se bašem z rum kokos kuglicami... bo mali pijan če ga pol na zizo priklopim te ti bo vsaj vso noč spal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:09:01
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Poklicala! Mi je kr hudo zaj,samo mi je Majeričeva rekla,da če sem dobila B,sem v B in da se naj pozdravim. no vidiš... pa te ni manj zaj...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:09:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Poklicala! Mi je kr hudo zaj,samo mi je Majeričeva rekla,da če sem dobila B,sem v B in da se naj pozdravim. In to je blo tak težko?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:09:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si ziher,da ne? Joj,ne vem,kaj naj. ja, ziher. Če pa me pokliče pa bom šla. Nimam jajc,res ne.Bom še tak mogla povedat,da sem noseča.Mater... te pa ti žal ne morem pomagat Mene lahko edino v sob. pokliče namesto tebe tak da... ni panike. Bom pač šla, saj dobim plačano, ne grem zastojn tja huh za nosečnost počakaj do 3. meseca vsaj... pol bojo že pozabli da si bila v bolniški.... Ja,saj ne bom še nič zaj povedala,ker še nisem niti pri G bla,grem komaj po 9.11.,ker je ni do takrat.Samo tudi v B ne grem zaradi tega,ker se mi noro zdi.Lahko glih tak na kasi delam,al pa v pekarni.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:09:46
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj kak se bašem z rum kokos kuglicami... bo mali pijan če ga pol na zizo priklopim te ti bo vsaj vso noč spal bo figo ja...te se ga vsak dan dol ruknem če bi blo tak
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:10:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa sem zdaj pojedla veeeliko skledo solate. Ma se mi zdi da mi še kuj neke manjka Bom še en jogurt popila pa bo. Upam,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:10:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Poklicala! Mi je kr hudo zaj,samo mi je Majeričeva rekla,da če sem dobila B,sem v B in da se naj pozdravim. In to je blo tak težko? Ne,samo jaz se ne počutim ok zaradi tega.Mi je pa rekla,da naj v petek pokličem,ko bom iz pregleda,ker najbrž še ne bom v soboto mogla delat.Bom vidla,no.Upam,da bom lahko.Je pa šla urnik spremenit zaj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:10:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj kak se bašem z rum kokos kuglicami... bo mali pijan če ga pol na zizo priklopim te ti bo vsaj vso noč spal bo figo ja...te se ga vsak dan dol ruknem če bi blo tak jaz pa ji dam v mleko za lahko noč ene 3 krogljice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:11:28
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si ziher,da ne? Joj,ne vem,kaj naj. ja, ziher. Če pa me pokliče pa bom šla. Nimam jajc,res ne.Bom še tak mogla povedat,da sem noseča.Mater... te pa ti žal ne morem pomagat Mene lahko edino v sob. pokliče namesto tebe tak da... ni panike. Bom pač šla, saj dobim plačano, ne grem zastojn tja huh za nosečnost počakaj do 3. meseca vsaj... pol bojo že pozabli da si bila v bolniški.... Ja,saj ne bom še nič zaj povedala,ker še nisem niti pri G bla,grem komaj po 9.11.,ker je ni do takrat.Samo tudi v B ne grem zaradi tega,ker se mi noro zdi.Lahko glih tak na kasi delam,al pa v pekarni. seveda... stvar dogovora
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:11:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Poklicala! Mi je kr hudo zaj,samo mi je Majeričeva rekla,da če sem dobila B,sem v B in da se naj pozdravim. no vidiš... pa te ni manj zaj... Ja,slaba vest,pa to.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:11:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Poklicala! Mi je kr hudo zaj,samo mi je Majeričeva rekla,da če sem dobila B,sem v B in da se naj pozdravim. In to je blo tak težko? Ne,samo jaz se ne počutim ok zaradi tega.Mi je pa rekla,da naj v petek pokličem,ko bom iz pregleda,ker najbrž še ne bom v soboto mogla delat.Bom vidla,no.Upam,da bom lahko.Je pa šla urnik spremenit zaj. čaki, jutri si ti delala. sredo+čet. si fraj, ostalo popoldan a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:12:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si ziher,da ne? Joj,ne vem,kaj naj. ja, ziher. Če pa me pokliče pa bom šla. Nimam jajc,res ne.Bom še tak mogla povedat,da sem noseča.Mater... te pa ti žal ne morem pomagat Mene lahko edino v sob. pokliče namesto tebe tak da... ni panike. Bom pač šla, saj dobim plačano, ne grem zastojn tja huh za nosečnost počakaj do 3. meseca vsaj... pol bojo že pozabli da si bila v bolniški.... Ja,saj ne bom še nič zaj povedala,ker še nisem niti pri G bla,grem komaj po 9.11.,ker je ni do takrat.Samo tudi v B ne grem zaradi tega,ker se mi noro zdi.Lahko glih tak na kasi delam,al pa v pekarni. seveda... stvar dogovora Ja,kake robe glih ne bom mogla dvigovat,sploh ta težkih stvari ne.To pa ni tako delo,da ga kljub nosečnosti ne bi mogla opravljat.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:12:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem zdaj pojedla veeeliko skledo solate. Ma se mi zdi da mi še kuj neke manjka Bom še en jogurt popila pa bo. Upam, saj neka malenkost sladkega ti nebo škodla, sam ne smeš zamenjat sladko za glavni obrok
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?