Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:13:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Poklicala! Mi je kr hudo zaj,samo mi je Majeričeva rekla,da če sem dobila B,sem v B in da se naj pozdravim. In to je blo tak težko? Ne,samo jaz se ne počutim ok zaradi tega.Mi je pa rekla,da naj v petek pokličem,ko bom iz pregleda,ker najbrž še ne bom v soboto mogla delat.Bom vidla,no.Upam,da bom lahko.Je pa šla urnik spremenit zaj. čaki, jutri si ti delala. sredo+čet. si fraj, ostalo popoldan a ne? Jaz sem danes bla pisana od 16-21,sre od 14-21.30,pa sob 14-21.30.Ju3,četrtek pa petek,fraj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:14:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj neka malenkost sladkega ti nebo škodla, sam ne smeš zamenjat sladko za glavni obrok ti si moja najboljša prijateljica, lahko pridem na rum krogljice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:15:47
|
|
|
|
elevitka
|
evo... fedra je auf
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:16:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Uh, upam, da me v sredo ne pokličejo, ker lahko delam samo zjutraj, ker grem popoldan v Lj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:16:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka evo... fedra je auf
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:18:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Uh, upam, da me v sredo ne pokličejo, ker lahko delam samo zjutraj, ker grem popoldan v Lj. Evo,saj sem vedla,da bom štalo naredla zaj z toto bolniško.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:18:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka evo... fedra je auf Jaz pa bi tak zaj spat šla malo,komaj še gledam.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:19:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj neka malenkost sladkega ti nebo škodla, sam ne smeš zamenjat sladko za glavni obrok ti si moja najboljša prijateljica, lahko pridem na rum krogljice vleti dokler jih je še kaj :)
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:19:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj neka malenkost sladkega ti nebo škodla, sam ne smeš zamenjat sladko za glavni obrok ti si moja najboljša prijateljica, lahko pridem na rum krogljice vleti dokler jih je še kaj :)
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:22:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Uh, upam, da me v sredo ne pokličejo, ker lahko delam samo zjutraj, ker grem popoldan v Lj. Evo,saj sem vedla,da bom štalo naredla zaj z toto bolniško. E, daj nea ga serji. Ma saj sem v čet. zjutraj talk da me lahko samo v sredo zjutraj Pa saj jih je kar nekaj kj so fraj cel teden. Bo že L. prišla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:23:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj neka malenkost sladkega ti nebo škodla, sam ne smeš zamenjat sladko za glavni obrok ti si moja najboljša prijateljica, lahko pridem na rum krogljice vleti dokler jih je še kaj :) jej počasi. No, saj jaz jih tu mam doma, mi jih je tašča včeraj dala. Samo moram šparat, če pride pol na obisk, da bom mela kaj dobrega za ponudit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:23:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Uh, upam, da me v sredo ne pokličejo, ker lahko delam samo zjutraj, ker grem popoldan v Lj. Evo,saj sem vedla,da bom štalo naredla zaj z toto bolniško. E, daj nea ga serji. Ma saj sem v čet. zjutraj talk da me lahko samo v sredo zjutraj Pa saj jih je kar nekaj kj so fraj cel teden. Bo že L. prišla Kaj že dela ta teden? L. mislim.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:25:40
|
|
|
|
matcar
|
Grem počivat,pa na čajeka,dokler sem še doma,pol pa tak po mala2 v vrtec!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:26:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj že dela ta teden? L. mislim. Jaz mislim MArjetko, koga pa ti? Lilo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:32:57
|
|
|
|
botrca
|
Elevitka za kroglice, jaz bi jih tudi jedla. Mali spi, jaz pa grem tudi malo počivat, popoldan pa ga peljem k frizerki pa k sestri grem.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:35:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Elevitka za kroglice, jaz bi jih tudi jedla. Mali spi, jaz pa grem tudi malo počivat, popoldan pa ga peljem k frizerki pa k sestri grem. ja pridi... pa jih boš dobila nič tud midva z fedro pičiva v trgovino
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:35:43
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Elevitka za kroglice, jaz bi jih tudi jedla. Mali spi, jaz pa grem tudi malo počivat, popoldan pa ga peljem k frizerki pa k sestri grem. ja pridi... pa jih boš dobila nič tud midva z fedro pičiva v trgovino a pridi... pa jih boš dobila nič tud midva z fedro pičiva v trgovino
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 13:38:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Elevitka za kroglice, jaz bi jih tudi jedla. Mali spi, jaz pa grem tudi malo počivat, popoldan pa ga peljem k frizerki pa k sestri grem. ja pridi... pa jih boš dobila nič tud midva z fedro pičiva v trgovino a pridi... pa jih boš dobila nič tud midva z fedro pičiva v trgovino
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 14:10:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Elevitka za kroglice, jaz bi jih tudi jedla. Mali spi, jaz pa grem tudi malo počivat, popoldan pa ga peljem k frizerki pa k sestri grem. ja pridi... pa jih boš dobila nič tud midva z fedro pičiva v trgovino a pridi... pa jih boš dobila nič tud midva z fedro pičiva v trgovino te malo citiranje jezi elevitka ... ...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 14:11:15
|
|
|
|
botrca
|
Ne morem spat .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 14:37:42
|
|
|
|
Lenči_
|
Dan babike! Najprej za vse bolančke, bubančke in tako naprej. Upam, da vam bo čim prej boljše! Danes je kr en tečen dan in nimam pojma kaj bom delala... . Niti na sprehod ne bom mogla s tamalo ker je zunaj fuj fuj! M. aja trenutno, drugače pa je tečna, ker jo zgleda spet en zob muči. Cez vikend smo se potepali. Bli pri tašči, včeraj je moj ati roj. dan praznoval in smo bli na kosilu. Aja, kupila sem mu: premium izdelke od špara, refoška (vem, sem rekla da ne, ampak je spadal k darilu) in illy kavico.. Je bil zadovoljen. Kaj te če drugega Danes bomo jedli kr prasca od včeraj, ki je ostal, pa rižek zraven, pa solatiko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 15:49:21
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Elevitka za kroglice, jaz bi jih tudi jedla. Mali spi, jaz pa grem tudi malo počivat, popoldan pa ga peljem k frizerki pa k sestri grem. ja pridi... pa jih boš dobila nič tud midva z fedro pičiva v trgovino a pridi... pa jih boš dobila nič tud midva z fedro pičiva v trgovino te malo citiranje jezi elevitka ... ... načeloma ne ... sam ko mam malega preganjača ki tuli ob sebi-je vse izvedljivo ker napol gledam
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 15:51:56
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Dan babike! Najprej za vse bolančke, bubančke in tako naprej. Upam, da vam bo čim prej boljše! Danes je kr en tečen dan in nimam pojma kaj bom delala... . Niti na sprehod ne bom mogla s tamalo ker je zunaj fuj fuj! M. aja trenutno, drugače pa je tečna, ker jo zgleda spet en zob muči. Cez vikend smo se potepali. Bli pri tašči, včeraj je moj ati roj. dan praznoval in smo bli na kosilu. Aja, kupila sem mu: premium izdelke od špara, refoška (vem, sem rekla da ne, ampak je spadal k darilu) in illy kavico.. Je bil zadovoljen. Kaj te če drugega Danes bomo jedli kr prasca od včeraj, ki je ostal, pa rižek zraven, pa solatiko. mmmmmmm kak se mi je zdaj odojek zluštal, pa tista hrustljava skorjica ......... al pa vsaj zelhana pečena krača
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 16:33:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj že dela ta teden? L. mislim. Jaz mislim MArjetko, koga pa ti? Lilo? Jaz sem Lilo mislila,ja.Marjetka še ma dopust ta teden.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 16:35:35
|
|
|
|
matcar
|
Mi doma,mala2 gledata BEE MOVIE-spet,jaz pa malo na compu,pa čajek cuj pijem.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?