tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,glede na to,da pijem drugo kavo,imam še ravno dovolj časa,da še malo pišem,preden grem kuhat Se bom malo hvalila,da ne jamram vedno... Torej,glede na to,da me je naša detektivka ly izsledila na eni drugi temi,lahko tudi tukaj napišem,da mi je uspelo od 9.4 pa do sedaj shujšat za skoraj 12 kg. Čeprav je to šele začetek,saj me čaka še veliko,veliko dela,sem vesela,ker se je dejansko začelo premikat v pravo smer,končno po dobrih dveh letih v minus . Aja,posebne diete pa nimam,mi nekak ne ležijo...se trudim,da bi našla en normalen način prehranjevanja,brez velikih odrekanj,pa magari,če bo zaradi tega šlo bolj počasi dol... In za to je najboljša dieta: jej malo a zmerno, pa čim manj sladkega. Jaz sem bila do včeraj zvečer prepričana da bom šla na dieto in se striktno držala, pa nena gre, ker v službi nimam časa jest šnicla za večerjo, da si postanega že tja nesem pa pol jem. In mi ne gre ven. Imam pa zdaj bolj zdrav način prehranjevanja pa brez sladkega pa bo. Danes sem za zajtrk mela sadje. za kolsilo zvrhano posodo zelene solate+paradižnik+paprika+jajčka, za malco kak jogurt al pa jabko, za večerjo pa itak jem stalno jogurt. In se bom pač malo bolj pazla pa bo tud šlo dol... počasi pa bo. No, enkrat na teden bom pa imela samo vodo oz kak jogurt da se mal prečistim.,
|